70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niekız söz senjinekolog ol ilk hediyen benden bir sanat heykeli alacam muayenene

benim eşimde karışmaz canım
söylememde yani herkesin herşeyini bilmesine gerek yok
ama herkes biz gibi değil sanırım

muayeneye gitmeyen kız bana açmaya pek hevesli

ne yapiyon kiz bu millete

eee benim de işim bu

ben anladımbu betüşün geleceği çok parlak şimdiden bi dünya hastası varmışiyi bir heykeltraş olacak sanat yapacak
zart deyince aklıma suzinin anlattığı geliyor
bizim tekirdağdaki ev öleydi vitrinler bardaklar çanaklar her yer bi gün kullanılmak üzere eşyalarla doluyo ama hiç kullanmadık
ben yazıyordum baktım bi arahep ben yazıyom vaz geçtim
beni etkileyemedin yavrum
ben göstermem

günaydin canimciim
kız betüş sen öğrenemedinmi bu gidişle ballının yüzünü göremedik şeyini hiç göremeyiz
günaydiiinn
güzel birgün olsun insallahhh

günaydın kızlaaarr
nasılsınız
günaydın
ay o aletlere bende özeniyomda utanıyorum tek başıma deli gibi hareket yapmaya milletee bakmaya pek meraklı napıyor bu kadın die
günaydın kızlar
sabah artıydım +500 hemde
kilo veremiycem sanırım

ay ben bu sabah 72.5 çıktım önemli olan yarın yarını atlattımmı sorun yok.eşimevde gezmeye gidecez:26:

anaam amma meraklsin hee bildigin insan yüzü kiz benim yüzüm

ay bu kiz beni deli ediceeeekkkk

gecen cibindirik gördü bir yerde illa istedi kizim alma dedim kullanamzsin sen onu deli yatiyor cünkü

daha bir hafta olmadi cikarmis atmis dolaba

pahali birsey degildi ama ne gerek var zaten fazla esyayi hiic sevmem

ay gercekden cok sinirlendim

hep böyle ister ister kullanmaz

ne yapicam ben bunu bilmiyorum almicam diyorum kiyamiyorumda

ne yapayim simdi kizlar

günaydin canim menün güzel

ben tam sey edememisim suzim
olsun tam sey edemesende et fark etmez
disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18:
napcan kiz cimleri
giciiikk

insallah böyle bile bile kötülük yapiyosa ayagina dolansin sinirrrr
kingkong düsecekde bakalim nezaman o vuran helikopterlerden biride ben olacam
amin canim bende belediyede gelen telefonlara bakiyorum canim torpille girmisdim alman kadin yardim etti yoksa bunlar cok yabanci düsmani almazlardin beni türküm diye zaten tek türk benim bu bölümde senin isde zor allah kolaylik versin
Ateş kendi evine düşmediği sürece başkasının acısı canımızı acıtmıyor. cok dogru

hande kiz senin alintilar corba olmus anam arkandan konusmaya gelmiyor hemen geliveriyon

dengelemeye çalıştım baharcım ama kayısılar beni mahvetti
şişkinlik yapıyor bende

ayy nasıl coşcam canım
beceremiyorum sankim bu işi
hiç incelme yok bende
benimde öle takılmıştı bi hafta sınırsız yedim heralde vücütümşaşırdı sende öle bi denesen
kız ben ilk topiğe geldiğim sıralarda kadıncağız dedi ya adım bahar die benden bişey kaçmaz sorsaydın söylerdim
bak ballınınkini bilem buldum müfettiş gecıt gibi kadınım valla
kız teyzeme desem vayanalı suzan die nerden bilsin o zmanda derdim google yaz çıkar die

bu hareketleri yapıyorum resimdeki üsteki 3 hareketi bide mekik falan işte
Eki Görüntüle 710961

ayy ne bilim umutsuzluğa kapıldım
ben spor yapamıyorum hiç sevmem yapamıyorum ama bu aralar yeni bişeybuldumevde sürekli müzük açık mesela mutfağı toplarken totoşu kıvırıyom.arada şarkının güzel yeri gelirse oynuyom işi bırakıp.bazen yemek yaparken bacaklarımı yana arkaya doğru hareket yapıyom faydası oldu gşibi
bendende cüssss
of sen avm de değilsin heral erken çıktığına göre
ben her yerde bulurum ama nesli hakkında bilgi sahibi olmam lazım biraz daha olmadı faceten kutusuna şeyederim
ben diyecektim ballıya cüss die sen yazmışsssın
birde şey vardı koniçiva
suziiiiim sen neler yapıyon,handeyle topiğin neşesi olmuşunuz bakıyom

off canim aksama kadar calisinca zor Allah yardimcin olsun

ay hem ne catlak
evet basenlerimde çatlak var
suzim kutuna sey ettim bacim

ay resmen cips kokuyo yaa:111:

gene ne kutusu hangi sanatı kaçırdıkkız ben geciktim sana noluyo cips falan

yanlislikla ayagin takilmis gibi yap cöm üzerine suzim
ay ne bileyim suzim güzel koktu

ay cim mis gibi kokdu sende cüss deyince kendimi iyice sey hissettim kiz

Çok güzel besleniyorsun

Kızlar cumaya daha 3 gün var , toplarlayın hemen kendinizi, bende akşam spora çıkıcam az önce cıs yedim çünkü

Ufak bişi yedim ama olsun , ben kaçıyorum size bol muhabbetler

her yerdeyakalarım valla tam deliğe düşcekken slopsss die hemen suziye msj atıyom konsrasyonu bozulsunda edemesin die
of ordadamı var böle acımasızlı birde yurt dışına medeniyetli derler yok bacım kim kimi güçsüz görürse ezmeye çalışıyor yazık kadına
king kong mu kız çokmu şişko getir buraya 2 kese atalım hem yumuşar hem zayıflar sonra ballıyla ikimiz bir sanat düşünürük ona
disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18:
gel beraber doğurak bak çimene aşeriyon valla bacım pırtlatak bitane
anaa kız tükkanın sahibiysen gelimyanında çalışayım dicem de bana uzak ora ölürüm gelen kadar
ay insallah as eriyomdur

da hiic zannetmiyorum
hani bekleyecektik birbirimizi sen ikinciyi yapacaktın ben birinciyi
anaam amma meraklsin hee bildigin insan yüzü kiz benim yüzüm
ben şüpheliyim valla hala kız belkide bu akılla sen uzaylısındır yada japon
ay bende severimöle şeyleri küçükken hep sünnet olanlara özenirdim.bebeklerime hep sünnet yatağı yapardımevde şeyederdim
sonra evlenince bi sürü para verip yatağa cibinlik taktırdım ama benimkoca deli yattığı için tülleri demirin üstüne topladık.şimdik misafir gelince indişriyom sırf hava olsun die

ay ölemi olmuş napıyım bacım bak buraya gelenekadar 1 saat oldu tevekkeli değil milet cöö yapıp kaçıyor

mine bacım sen şimdik anlarsın pisikolojiden benimbir derdim var.
son bir kaç gecedir rüyamda hep kavga ediyorm hep yeniden düğünüm olmuş görüyom hep bi aksilik sonra rüyamda ağlıyom bi uyanıyom gerçekten gözlerimden yaşlar gelio.kocam da dedi ki akşam bi doktora gidelim.hem reglde olmuyon belkide stresten olmuyodur oda dedi.ama stres yapacak birşeyim yok bu çok huzurluyum.nie böle oluyoki anlamdım.kaçırıyorumheralde arık ben keçileri

böle iyi oldu doktur öğretmen
kız uzanıp terapi gibi anlatayımmı bölede anlarmısın

of sonunda geldimkızballı suzinin kutusuna gene ne şey ettinde kaybolmuş gitmişkovladın bacıyı gene neyle korkuttun

yarın eşim izinli diyoz ki çeşmeyemi gitsek acep denize girilirmi oda girilmez dedi olsun ben gene dün kendimi bi hışımla yoldum belki dedimaniden denize gideriz kaymak gibi olayım.aslında regliyi bekliyordum bitsinde öle yaparım die ama gelmedi bendedaha fazla öle dayanamdım

benim eşimde karışmaz canım
söylememde yani herkesin herşeyini bilmesine gerek yok
ama herkes biz gibi değil sanırım
yok minem ben neler yaziyorum öbür arkadasimla ama bahsettigim arkadasima yazamiyorum bile rahat rahat cünkü istemem kocasi herseyi bilsin oneymis öyle benim reglimden cisimden vs onun kocasini ne ilgilendiriyor kadiniz herseyi konusmak isteriz
sanki birtek bende var toto siz sanki hic sartlamiyonuz allah allah
birde cibintirikin ne oldugunu bilsem :101:
koniciva ne kiz italyancadami biliyon hangi dil o :111:

kiz ben öyle bir söz verdigimi hatirlamiyom

daha iyi hissette belkim zayıflarsın güzel hayvan onlar
evet onlar cok zayilar ya

hamilesin

of sonunda geldimkızballı suzinin kutusuna gene ne şey ettinde kaybolmuş gitmişkovladın bacıyı gene neyle korkuttun
yok önemli birsey degil bacim

bak suzim Google-Ergebnis für http://www.duyguperde.net/images/perdeler/CibindirikPerde1.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…