70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes benden jinekolog olmamı bekliyor zaten :9:
ailem arkadaşlarım.. beklentiler o yönde de bilemicem artıkın :9:
o kadar sanatsal işler yapamam herhalde :106::106:

çatlak :9:
bu nine benim gördüğümden daha korkunç :9:
niekız söz senjinekolog ol ilk hediyen benden bir sanat heykeli alacam muayenene :9::9::9:
merhba canm hoşgeldin geçmişe tam olarak bakmamışsın biz zaten bildirim yapıyoruz ama malesef cuma günü..yediğimizi içtiğimizi normalde yazıyoruz ama buara çoğumuz kaçırdık topikte yoğun o yüzden biara yazamadık...buarada cuma günleri zaten aç olarak sabah tartılıyoruz.....buarada engeç 19 a kadar bildirim yapılması bana kesinlikle uymuyor.......

noluyo ya:20::20::20:
yok burası yemek topiği değil zayıflayanlar topiği:1:
maalesef çok kıskancım :50::50:

iki ekmek aldım eve gidiyorum
biri büyükbiri küçük iki ekmek aldım
büyük küçük
büyük küçük
büyük küçük büyük küçük:32::32:

ne güzel canm yağı nekadara düşürmeyi düşünüyosun?*

ben izlesin istiyorum benm oğluş televizyon sevmez,tabletle oynamaz,hiç bize çekmedi bu çocuk :16:
işyapmama izin versin die açıyorum az izliyo
benteni çok seviyo ama izledikçe vurmalı kırmalı bi çocuk olarak değiştiği için izletmiyorum:45:

amin...inanmıyorumya çok zor bişey benm için
bizim komşunun kızı diş doktoru olcaktı stajrliğinde sanırım düşüp bayılmış sonra bıraktı mesleğine başlamadan bankacı oldu şimdi.....:1::1:
biri mezarlıkta diğeri ambulansta :18::18::18::52:

İnsan sevdiğini hiç üzer mi?
Sebepsizce hiç ona küser mi?
Eğlenerek oynamak varken,
Ardına bakmadan hiç gider mi?
:8::8::8::8::8:
menü yazayım bende
çok yedim ama özellikle öğlen :53:

sabah
1 dilim çavdar
1 kk beyaz peynir
domates, salatalık

öğlen
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
2-3 dilim ekmek :51:

ara
1 fincan neskafe

ara
1 küçük kase karışık çerez

akşam
4 tane kayısı
1 tane erik

güzelde o bi kase bulgur ne :20::20::20:sanat olcan bak:20::21:
:9::9::9:

kkii ne kiz :6:

:16: :16:

bacim olmadi otur konus dr. la :28:
dr. amca de skilmadinmi o masadan :51:
gel senle fantezi yapak de :23:
karanlikda ben normal koltukda uzanayim bak bakalim bulabilcenmi :9::9:
hem sanada bi degisiklik olur de :27:

herkesin sana gösteresi var desene :9::9::9::9:

ay üzme onlari ne dr.u olursan ol arada yatir bak kiz günah iclerinde kalmasin :60::60::60::60:
kız yazmak istemişim kıı die anlamsız şeyler çıkmış:1:abowww heleki erkek hiç yapamam :53::53:ay gerikafalı falan değilimdir öyle ama utanıyorum işte.doktur beni sanat yapsın sonra fantezi die:9::9::9:
bugünkü bildirimimi yazıyım hemen

sabah =yeşilçay+3bardak su

kahvaltı=2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
ayran

ara=2çilek

öğlen=2kaşık makarna
3köfte
salata
ayran 1bardak

ara=1fincan şekersiz neskafe+1 petibör bisküvi

akşam=yarım kase çorba
=1porsiyon mantarlı tavuk
=salata

ara =1bardak sıkma meyve +1ısırık muz

2lt su fazlasını sayamadım
güzel ama ısırık muz olmamış bende bütün yemeliydin:9::9::9::9:
iyi geceler kızlar
sizi okuyayım sonrada kitap okuyayım dedim
sonrada accık toto sallayayımde erisin dedim
amma çok birikmiş hiçbirine vakit kalmadı
mekik çekeyim barii belki göbüş gider :37:
gece yarısı spor yoksa sihirli numaralaramı baktında gece spor yapmaya karar verdin sana olmayayım die:9::9::9:
yapı meselesi tatlım ya.. ben öyle hassas değilimdir. hatta aksine nerde ameliyatlık iş var onları severim. öyle poliklinik filan sevmiyorum gircen ameliyata kesip çıkarcan :37::9:

ben de çok şaşırdım ama tam olarak çürümemişti :31:

kadın doğum güzel ben de istiyordum aslında da
bilmiyorum anesteziyi daha çok sevdim
sevdiğim işi yapayım da parası sorun değil
çünkü para için katlanılacak bi iş olduğunu düşünmüyorum
sınavdan aldığım puana göre karar veririm artık
tıp da kazanacağımı düşünmezdim
her şey puan gelince belli oluyor :31:

çatlak :9::9:
herkes pek meraklı bana göstermeye :9:
he bende gösterecem sana karar verdim:4::4:en azından bildik birine gösterteyimkorkma akşam dediğimgibi pırt yapmam tıka takınırız sen bakana kadar:9::9::9::9::9:
kardesimde hemşirelik okuyor oda küçükten beriöle gaddardı bu sağlık işi gaddarların işi ben kan görsemkorkarım bizim saf kanını çekip hap kutusuna doldurup anahtarlık yapmış:26::26::26:
kiz sallayinca eriyomuymus :30:
gece gece sallama bacim ne olur ne olmaz git yat akilli akilli :9::9::9:

hande bile heveslendi baksana :9::9::9:

ay ne insanlar var :19: iyi geceler :3:
he gösterecem gösterecem de naası gösterecemkorkuyom:26:

niekız söz senjinekolog ol ilk hediyen benden bir sanat heykeli alacam muayenene :9::9::9:
merhba canm hoşgeldin geçmişe tam olarak bakmamışsın biz zaten bildirim yapıyoruz ama malesef cuma günü..yediğimizi içtiğimizi normalde yazıyoruz ama buara çoğumuz kaçırdık topikte yoğun o yüzden biara yazamadık...buarada cuma günleri zaten aç olarak sabah tartılıyoruz.....buarada engeç 19 a kadar bildirim yapılması bana kesinlikle uymuyor.......

noluyo ya:20::20::20:
yok burası yemek topiği değil zayıflayanlar topiği:1:
maalesef çok kıskancım :50::50:

iki ekmek aldım eve gidiyorum
biri büyükbiri küçük iki ekmek aldım
büyük küçük
büyük küçük
büyük küçük büyük küçük:32::32:

ne güzel canm yağı nekadara düşürmeyi düşünüyosun?*

ben izlesin istiyorum benm oğluş televizyon sevmez,tabletle oynamaz,hiç bize çekmedi bu çocuk :16:
işyapmama izin versin die açıyorum az izliyo
benteni çok seviyo ama izledikçe vurmalı kırmalı bi çocuk olarak değiştiği için izletmiyorum:45:

amin...inanmıyorumya çok zor bişey benm için
bizim komşunun kızı diş doktoru olcaktı stajrliğinde sanırım düşüp bayılmış sonra bıraktı mesleğine başlamadan bankacı oldu şimdi.....:1::1:

:8::8::8::8::8:

güzelde o bi kase bulgur ne :20::20::20:sanat olcan bak:20::21:

kız yazmak istemişim kıı die anlamsız şeyler çıkmış:1:abowww heleki erkek hiç yapamam :53::53:ay gerikafalı falan değilimdir öyle ama utanıyorum işte.doktur beni sanat yapsın sonra fantezi die:9::9::9:

güzel ama ısırık muz olmamış bende bütün yemeliydin:9::9::9::9:

gece yarısı spor yoksa sihirli numaralaramı baktında gece spor yapmaya karar verdin sana olmayayım die:9::9::9:

he bende gösterecem sana karar verdim:4::4:en azından bildik birine gösterteyimkorkma akşam dediğimgibi pırt yapmam tıka takınırız sen bakana kadar:9::9::9::9::9:
kardesimde hemşirelik okuyor oda küçükten beriöle gaddardı bu sağlık işi gaddarların işi ben kan görsemkorkarım bizim saf kanını çekip hap kutusuna doldurup anahtarlık yapmış:26::26::26:

he gösterecem gösterecem de naası gösterecemkorkuyom:26:

yok canim ne geri kafaliligi bende öyle hiic sevmiyorum :ssz:
ama ne yapican iste :26:

benim arkadasin kocasida öyle sinir oluyorum cok kizkanc birde konusduklarimizi bilmek istiyor bende söyledim ayip dedim kadin kadina herseyi konusuyoruz ona ne herseyi bilmek zorundami :41: cok sükür o konuda rahatim karismaz ne yazdigima falan bakma huyu yok olsa zaten yaygarayi cikartirdim :47:

güzel meün minem :34:

günaydin minem :54:

benim eşimde karışmaz canım
söylememde yani herkesin herşeyini bilmesine gerek yok
ama herkes biz gibi değil sanırım

muayeneye gitmeyen kız bana açmaya pek hevesli :9::9::9:

ne yapiyon kiz bu millete :9:

eee benim de işim bu :9::9::9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ben anladımbu betüşün geleceği çok parlak şimdiden bi dünya hastası varmışiyi bir heykeltraş olacak sanat yapacak:21::21::21::21:
Doğru diyor ablan canım, onu kıyama, bunu kıyama birike birike dağ oluyo, geçen diğer topiklerde okudum, kızın birisi demiş ki 2 sene boyunca o kıyafetimi hiç giymemişsem o tür kıyafetleri biriktirip ihtiyaç sahibi birine veriyorum, çok mantıklı, benim belki 10 yıllık takımım var, niye bekletmişsem insan bir de iyi para verince kıyamıyorsun, ama onu okuduktan sonra karar verdim hepsini vericem birilerine gitsin, ev rahatlasın:27:

Tatlı krizi demir eksikliğinde de olurmuş:26::26:

Buzluğa at, lazım oldukça çıkar dilim dilim ye, ben öyle yapıyorum.
Ay kız hiç korkmadın mı, ruhu falan gelir diye, alemsin ha, hiç korkmuyorsun ama ne güzel.

Ay sabah sabah hiç güleceğim kız zart diye adamın suratına, tövbe tövbe:52::52::52:

:52::52::52::52::52:

Günaydın canım:16::16:
:9::9::9::9::9:zart deyince aklıma suzinin anlattığı geliyor:9::9::9:
bizim tekirdağdaki ev öleydi vitrinler bardaklar çanaklar her yer bi gün kullanılmak üzere eşyalarla doluyo ama hiç kullanmadık:9:
Günaydın kızlarr,
Bazıları neden kimse menü yazmıyor demişler, doğru demişler, ama ben kendi adıma söyleyim diyetlik menülerim olmuyor ki yazayım, ama herkes yazmaya çalışsın anacım, yazmadan olmuyor bu işler.
ben yazıyordum baktım bi arahep ben yazıyom vaz geçtim:ssz:
beni etkileyemedin yavrum :51:
ben göstermem :19:

günaydin canimciim :16:
:24::24:
kız betüş sen öğrenemedinmi bu gidişle ballının yüzünü göremedik şeyini hiç göremeyiz :9::9::9::9::9:
günaydiiinn :16::16::16::16:
güzel birgün olsun insallahhh :31:

günaydın kızlaaarr:16::16::16:
nasılsınız:34:
günaydın:16::16:

tabiki, puana göre karar verirsin ama bihedefin olursa ona göre hazırlanırısın
işini sevmen çok güzel canım umarım ilerdede mesleğinden soğutmazlar
biz öğretmenleri soğuttular artık

bende sildim gitti
beni kaybeden üzülsün :1:
gün içinde özellikle öğlen çok yediğim için akşam yemedim
ama sabah yine artıydım :ssz:

geçenlerde parka gittik eşim kızımı sallarken bende spor aletlerinde tepindim biraz
bugünlük sporumu yapmış bulundum dedim eşimde diyor iyi işte bugün totonu sallamak zorunda kalmayacaksın :27:

sen yine tartıldın sanırım
bende böyle coşmak istiyorum ama yaaaaaa
kıskandım :26: :34:

bende aynı şeyi yapıyorum 2 sene giymediğim dışında ben bunu giymem dediklerim varsa onlarıda veriyorum yada eskimişsede atıyorum eşim babasına veriyor bende yenilerimi anneme veriyorum yada kaymakamlıkta sosyal hizmetler var oraya koliyle verebilirsin onlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor

günaydın
evet dün menü yazılmıyor dendi bende yazdım ama sadece 1 kişi yorumladı :43:
ay o aletlere bende özeniyomda utanıyorum tek başıma deli gibi hareket yapmaya milletee bakmaya pek meraklı napıyor bu kadın die :1:
günaydın kızlar
sabah artıydım +500 hemde
kilo veremiycem sanırım :ssz::ssz:

ay ben bu sabah 72.5 çıktım önemli olan yarın yarını atlattımmı sorun yok.eşimevde gezmeye gidecez:26:

ben anladımbu betüşün geleceği çok parlak şimdiden bi dünya hastası varmışiyi bir heykeltraş olacak sanat yapacak:21::21::21::21:

bizim tekirdağdaki ev öleydi vitrinler bardaklar çanaklar her yer bi gün kullanılmak üzere eşyalarla doluyo ama hiç kullanmadık:9:

kız betüş sen öğrenemedinmi bu gidişle ballının yüzünü göremedik şeyini hiç göremeyiz :9::9::9::9::9:

ay o aletlere bende özeniyomda utanıyorum tek başıma deli gibi hareket yapmaya milletee bakmaya pek meraklı napıyor bu kadın die :1:

ay ben bu sabah 72.5 çıktım önemli olan yarın yarını atlattımmı sorun yok.eşimevde gezmeye gidecez:26:
anaam amma meraklsin hee :6: bildigin insan yüzü kiz benim yüzüm :9:

ay bu kiz beni deli ediceeeekkkk :52:

gecen cibindirik gördü bir yerde illa istedi kizim alma dedim kullanamzsin sen onu deli yatiyor cünkü

daha bir hafta olmadi cikarmis atmis dolaba :47::47::47:

pahali birsey degildi ama ne gerek var zaten fazla esyayi hiic sevmem :19:

ay gercekden cok sinirlendim :47:

hep böyle ister ister kullanmaz :4::4::4:

ne yapicam ben bunu bilmiyorum almicam diyorum kiyamiyorumda :ssz:

ne yapayim simdi kizlar :47:

günaydin canim menün güzel :nazar::34:

ben tam sey edememisim suzim :37: :9::9::9::9:
olsun tam sey edemesende et fark etmez :9::9::9:
disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu :31:

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18: :9::9::9::9::9:
napcan kiz cimleri :9::9::9:
giciiikk :47::47:

insallah böyle bile bile kötülük yapiyosa ayagina dolansin sinirrrr :47::47:
kingkong düsecekde bakalim nezaman :47: o vuran helikopterlerden biride ben olacam :47:
saol tatlım :38:

sabah 7,30 da kalkıyorum 8,30 da mağazayı açıyorum çok erken bi saat deil ama akşam 8,30 kapatınça çok uzun gelio süre:ssz:
sen neiş yapıyodun suzim? allah kimseyi işinden ekmeğinden etmesin :ssz:

kızzzzz:4::4::4: aşmı eriyon ne cipsi :22:

gayet güzel olur arada kaçırmassan
ben bi gün önceki menüleri yazıyorum yazdığımda
sadık kalamıyorum çoğu zaman çünkülüm:26:
amin canim :16:bende belediyede gelen telefonlara bakiyorum canim torpille girmisdim alman kadin yardim etti yoksa bunlar cok yabanci düsmani almazlardin beni türküm diye zaten tek türk benim bu bölümde :31: senin isde zor allah kolaylik versin :31:
biraz once okudugum kose yazisini sizlerle paylasmak istedim ne kadar guzel anlatmis!!!!!!

Cüneyt Özdemir

Cüneyt Özdemir:''Bodrum katındaki kirli savaşımız ''

Batıda yaşayan milyonlarca insan için Güneydoğu'da yıllarca süren kirli bir savaş tam da Teoman'ın şarkısındaki gibi yaşanmıştır.

Aşk nedensiz sevmektir şarkısı tipik bir Teoman şarkısı olarak başlar. Yeni bir kız vardır. Daha doğrusu giden eski kız, yine geri gelmiştir. Teoman kızı zaten tanıyordur, konuşulması gereken yeni bir şey yoktur. Zaten bezginlikten de yorulmuştur. Hayat bıkkınlığı vardır, bazı yenilgiler hâlâ unutulmamıştır. Hem kıza hem de kendine söyleyeceği sözler hazırlamıştır ama boşversindir. Şarkı böyle güzel güzel giderken diğer Teoman şarkılarında benzerini çok nadir görebileceğiniz sözler karşınıza çıkar. Teoman’ın,

‘Kulağımda gürültüler’ vardır.

‘Uyurken televizyon açık kalmış’tır.

‘Bir ülkenin bodrum katında kirli bir savaş varmış’tır.

‘Midem bulanıyor galiba dünya tuttu’dur

‘Beni hep kuruttu!’dur

Bir an şaşırırsınız. Bir aşk şarkısının içine iliştirilmiş bu sözler de nereden çıktı diye düşünmeye başlarsınız. Neyse ki Teoman konuyu uzatmaz. Konuyu yine aşka bağlar ‘Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla’ diye devam eder gider şarkı…

Bizim kirli savaşımız

Batı’da yaşayan milyonlarca insan için Güneydoğu’da yıllarca süren kirli bir savaş tam da bu şarkıdaki gibi yaşanmıştır. Uzakta bir yerde hiç gidilmeyen ve belki de gidilmeyecek olan dağlarda birileri birilerini öldürmüştür. Adını bile duymadıkları bazı köyler boşaltılmıştır. Adını ilk kez duydukları karakollar basılmıştır. İsimsiz fakir halk çocukları, isimsiz başka fakir halk çocuklarını öldürüp durmuştur. Ara sıra Güneydoğu’daki terör çıkıp büyükşehirlere ‘ziyarete’ gelmiş, bombalar patlamıştır ama yine de bu algıyı değiştirmeye yetmemiştir. Bu ülkenin bodrum katındaki savaş tıpkı kapıcı dairelerinin hüznü gibi hiçbir zaman üst katlara çıkmamıştır.

Konu değişmiş hayat kaldığı ezberden devam etmiştir.

Belki hiç kimse bu bodrum katında yaşananları konuşmaya hatta duymaya niyetli değildir ama niyetlense de devlet her seferinde ön almıştır. Askerler telefonlarla genel yayın yönetmenlerini uyarmıştır. Yayınlar yasaklanmış, sansür çalıştırılmıştır. Bu yasaklara uymayan gazeteciler andıçlanmış, itibarsızlaştırılmaları için ne gerekiyorsa yapılmıştır.

İsimsiz cenazeler

Böyle olunca da zorunlu askerlik hizmeti sayesinde fakir mahallerden kalkan isimsiz şehit cenazeleri ile ateş sadece düştüğü yeri yaktığıyla kalmıştır.

Acılar bireysel trajediler olarak yaşanmış, kitlelere dokunmamıştır.

Aynen Teoman’ın dediği gibi ‘bir yerden sonra acıtmadı daha fazla…’

Bugün bodrum katımızdan bir savaşı uğurlarken bir başka savaşı buyur ediyoruz. Yaşananlara biraz uzaktan bakınca tıpkı o eski sevgilinin yeniden gelmesi gibi tanıdık bir filmi seyrediyor hissine kapılıyorsunuz. Bir bakıyorsunuz tepkiler aynı. 43 kişinin öldüğü yüzlerce kişinin yaralandığı bir saldırı sonrasında hayat ‘hiçbir şey olmamış gibi’ devam ediyor.

Cumartesi gecesi İstanbul’da eğlence hayatının kesintisiz devam edişine şaşırmıyorsunuz. Zaten ne bazı kanallarda çekilen halaylara ara verilmiş ne de müzik-eğlence programları yayınlarını ağırlaştırma ihtiyacı duymuştu. Güya ‘teröre inat’ eğleniyorduk. Halimiz aç insanlar için balo düzenleyen cemiyet insanlarımızı andırıyordu. Sosyal medyada izansız zevzekliklerin marifet gibi sürdürülmesi işte böyle bir atmosferin yan ürünüydü.

Sanki o bomba sınırın Türkiye tarafında patlamamış sanki onca insanımız ölmemiş gibiydi.

Hükümet alelacele yayın yasağı getirerek olayın etkisinin daha fazla artmamasının telaşındaydı. Oysa şu tabloya bakınca ne kadar da gereksiz bir çaba.

Kimsenin umurunda olmayan acılarımız var!

‘Eğlence devam ediyor…’

İsterseniz birkaç dakikalığına o minibüslerin Reyhanlı’da belediye binasının önünde değil İstanbul’da büyük bir alışveriş merkezinin girişinde patlatıldığını düşünelim. Sizce yine aynı ruh halinde yaşıyor olabilir miydik? Hafta sonu derbi oynanabilir miydi? İnsanların aklına karşı takımın formasını giyiyor diye gencecik bir insanı öldürmek düşebilir miydi? İstanbul’da cumartesi gecesi eğlence mekânları vur patlasın çal oynasın devam edip, televizyonlarda o halaylar çekilebilir miydi? İnternetteki patavatsız zevzeklikleri böylesine kahramanca sahiplenebilirler miydi?

Cevap vereyim: HAYIR.

Ama gelin görün ki bomba Suriye sınırında patladı. Gördük ki batıda yaşayan sağcısı da solcusu da milliyetçisi, dincisi de o sınırın öbür tarafında patladığında ve insanlar öldüğünde ne kadar üzülüyorsa o kadar üzüldü.

Ne eksik ne fazla…

Siz deyin buna yıllardır terörle yaşamaya alışmanın getirdiği bıkkınlık ben diyeyim ‘Bizim toplumsal büyük ikiyüzlülüğümüz.’ Fark etmez pek çoğumuz bir futbol takımını sevdiğimiz kadar sevmiyoruz bu vatanı. Tanımadığınız insanlara üzülemeyecek kadar empati yeteneğimizi tatile çıkartmışız.

Ateş kendi evine düşmediği sürece başkasının acısı canımızı acıtmıyor.

Bodrum katında olan bodrum katında kalıyor!

Ateş kendi evine düşmediği sürece başkasının acısı canımızı acıtmıyor. cok dogru :31:

hande kiz :3: senin alintilar corba olmus :9: anam arkandan konusmaya gelmiyor hemen geliveriyon :30::1:

dengelemeye çalıştım baharcım ama kayısılar beni mahvetti
şişkinlik yapıyor bende :ssz:

ayy nasıl coşcam canım
beceremiyorum sankim bu işi
hiç incelme yok bende
benimde öle takılmıştı bi hafta sınırsız yedim heralde vücütümşaşırdı sende öle bi denesen:ssz:
günaydin sekerler :16::16::16:
Eki Görüntüle 710942

nasilda bildim ama bahar oldugunu cok akili kadinim vesselam :1::9:

anladim canim ama aksamlari ekmek pek önerilmiyor ondan söylim dedim :34:

bu söz hosuma gitti :29:

bilmem vayanadan antalyaya giderken izmirden geciyormu ki :44: hem gecse bile varmis bile artik salasanda fark etmez :9:

kiz deseydin ya teyzene vayanali suzi cevap bekliyor diye :1:

tabii canim cuma günü tartiliyoruz buraya bildirimde bulunuyoruz abababa da sagolsun listemizi hazirliyor :40:

bende merak ettim acaba neremden gidiyor :26:

benimde karnim gitmis diyorlar :1: sanki cok vermis gibi lafa bak :37:

simdi birde pokoyo cikti :1:

yengem öldügünde görmek istedim köydeydik :31: 10 yasinda falandim herhalde etegine ates koyarlar gitme dedi halam:30: ama simdi görsem fena olurum herhalde :ssz:

alemsin hande ya :1:

amin canim amin :ssz:

:9: birde bana diyo :9: kiz ben acik havaalaninda biraktim kapali yerde degil :9::9::9:

bence o hocada katil potensiali yatiyor hocandan korktum ben :83:

:1:

sinek yilan kurt aman allahim :30::18:

öyle canim 1 yaziyorum 2 yaziyorum cevap gelmezse bende yazmiyorum :31:
bulusamadik ballim :43:

:1:

güzel canim :56:

ozaman kocise uymayacaksin cis yemiyceksin :13:

benim arkadasin kocasida öyle sinir oluyorum cok kizkanc birde konusduklarimizi bilmek istiyor bende söyledim ayip dedim kadin kadina herseyi konusuyoruz ona ne herseyi bilmek zorundami :41: cok sükür o konuda rahatim karismaz ne yazdigima falan bakma huyu yok olsa zaten yaygarayi cikartirdim :47:

güzel meün minem :34:

bende yatirayim heveslendim :86:

bundada öyle canim biraktiginda geri aliyorsun ama sen bilirsin kardesim yapmisdi protein diyetini :31:

iyi canim :34:

günaydin canim :54:

bazen bende unutuyorum yada cene calcam diye vaktim kalmiyor :1: günaydin fadimecim :54:

günaydin ballim kaymagim :54:

günaydin tatlim :54: dün geldin yazmadin merak ettim iyisin dimi :26:

günaydin minem :54:
kız ben ilk topiğe geldiğim sıralarda kadıncağız dedi ya adım bahar die benden bişey kaçmaz sorsaydın söylerdim:19::19:
bak ballınınkini bilem buldum müfettiş gecıt gibi kadınım valla:51:
kız teyzeme desem vayanalı suzan die nerden bilsin o zmanda derdim google yaz çıkar die :9::9::9::9:

bu hareketleri yapıyorum resimdeki üsteki 3 hareketi bide mekik falan işte
Eki Görüntüle 710961

ayy ne bilim umutsuzluğa kapıldım :ssz:
ben spor yapamıyorum hiç sevmem yapamıyorum ama bu aralar yeni bişeybuldumevde sürekli müzük açık mesela mutfağı toplarken totoşu kıvırıyom.arada şarkının güzel yeri gelirse oynuyom işi bırakıp.bazen yemek yaparken bacaklarımı yana arkaya doğru hareket yapıyom faydası oldu gşibi:9:
:19::19:bendende cüssss:3:
kızlar günaydın
ben hala çok yorgunum dinlenemiyorum bi türlü
akşam kociş dediki akşama kadar bişey yemedim çok açım
allahtan evde yemek vardı
yemekten sonra çok sewiyo die dondurmalı irmik helvası yaptım ona
sonrada sabah giderken götürsün yesin die patatisli poğaça yaptım
zaten 9 da geliyorum eve
12 çıktım mutfaktan doğru yatağa
oysa çok hırslanmıtım yürüyüşe başlıcaktım koşu bandında
olmuyor olmuyor vakit kalmıyor:31::31::31::31:
of sen avm de değilsin heral erken çıktığına göre:ssz:
guten morgen ballim :1: dün hande bana face den cüs yaziyor :9: bende tschüss yazdim :27:bizde cüs derler diyo:9: oda bizim gibi catlak ya:9::9::9:

olmadi face de aramaya calisiriz bugünde gelmezse :27:yada handeye diyelim o beni bile buluyor wc de olsam bile :9:
ben her yerde bulurum ama nesli hakkında bilgi sahibi olmam lazım biraz daha olmadı faceten kutusuna şeyederim:9:
ben diyecektim ballıya cüss die sen yazmışsssın:9::9:
birde şey vardı koniçiva:ssz:
suziiiiim sen neler yapıyon,handeyle topiğin neşesi olmuşunuz bakıyom:29:
:16::16::16:
off canim aksama kadar calisinca zor :ssz:Allah yardimcin olsun:31:

ay hem ne catlak :9:
:19::19::19::37:evet basenlerimde çatlak var :6::66::66::66::66:
suzim kutuna sey ettim bacim :55:

ay resmen cips kokuyo yaa:111:

gene ne kutusu hangi sanatı kaçırdık:41::41:kız ben geciktim sana noluyo cips falan:30:

kingkong düsecekde bakalim nezaman :47: o vuran helikopterlerden biride ben olacam :47:

amin canim :16:bende belediyede gelen telefonlara bakiyorum canim torpille girmisdim alman kadin yardim etti yoksa bunlar cok yabanci düsmani almazlardin beni türküm diye zaten tek türk benim bu bölümde :31: senin isde zor allah kolaylik versin :31:

Ateş kendi evine düşmediği sürece başkasının acısı canımızı acıtmıyor. cok dogru :31:

hande kiz :3: senin alintilar corba olmus :9: anam arkandan konusmaya gelmiyor hemen geliveriyon :30::1:
yanlislikla ayagin takilmis gibi yap cöm üzerine suzim :27: :9:
ay ne bileyim suzim güzel koktu :37:

benimde öle takılmıştı bi hafta sınırsız yedim heralde vücütümşaşırdı sende öle bi denesen:ssz:

kız ben ilk topiğe geldiğim sıralarda kadıncağız dedi ya adım bahar die benden bişey kaçmaz sorsaydın söylerdim:19::19:
kız teyzeme desem vayanalı suzan die nerden bilsin o zmanda derdim google yaz çıkar die :9::9::9::9:

ben spor yapamıyorum hiç sevmem yapamıyorum ama bu aralar yeni bişeybuldumevde sürekli müzük açık mesela mutfağı toplarken totoşu kıvırıyom.arada şarkının güzel yeri gelirse oynuyom işi bırakıp.bazen yemek yaparken bacaklarımı yana arkaya doğru hareket yapıyom faydası oldu gşibi:9:

ben her yerde bulurum ama nesli hakkında bilgi sahibi olmam lazım biraz daha olmadı faceten kutusuna şeyederim:9:

gene ne kutusu hangi sanatı kaçırdık:41::41:kız ben geciktim sana noluyo cips falan:30:
ay cim mis gibi kokdu sende cüss deyince kendimi iyice sey hissettim kiz :9:

gunaydinlar kizlar:21::21::21::21::21::21::21:
dun ufak tefek cizlarim oldu ama menum iyiydi
bugun ac karinla suyumu uctim
kavalti aksam esime hafif yaglayip firina atigim zebzeden iki dilim patlican yarim domates bir biber
2 DILIM kepek ekmegi
yarim yumurta
4 mini zeytin yedim
simdide sekersiz cayimi iciyorum

oglen corba salata

aksama etli turlu yarim tabak
yarim kase corba

exra form cayi enaz 3 lt su
aralarda ananas tuketirim

:46::46::46::46::46::46:
Çok güzel besleniyorsun :29:

Kızlar cumaya daha 3 gün var , toplarlayın hemen kendinizi, bende akşam spora çıkıcam az önce cıs yedim çünkü :52::52::52:

Ufak bişi yedim ama olsun , ben kaçıyorum size bol muhabbetler :21::21:

günaydin canim :16: kiyamam yazik ya sabah kacta kalkiyorsun senin isde zor :ssz:

cokmu kacamak yaptin tatlim :26: eskiden bende haftasonu fazla kacirdigimda en az 1-2 kilo arti cikiyordum canim ama dikkat edersen hemen gidiyor bu hafta dikkat et olurmu tatlim istersen menüde paylas ki kacamagin olmasin :54:

napim tatlim ayni isde evden ise isden eve :37: wcde candy crush oynuyom pat msj geliyo yakaldim seni diyo bu kiz beni gözetliyo :9: topigin dedektivi cikti basimiza :52:

offf bitane müslüman isarkadasim var önceden ayni odadaydik sonra onu baska odaya attilar az önce agliyor o benden sonra geldi gecede calismak zorunda kaliyor belediye 24 saat ulasilmasi lazim
neyse oda gece zorlaniyor sekretäre gitmis kücük cocugum var ekimden sonra zorlanacam diye cikis veririz diye tehdit etmisler cok etkilendim suan elim ayagim titriyo cok üzüldüm :50:
her yerdeyakalarım valla tam deliğe düşcekken slopsss die hemen suziye msj atıyom konsrasyonu bozulsunda edemesin die:9::9:
of ordadamı var böle acımasızlı birde yurt dışına medeniyetli derler yok bacım kim kimi güçsüz görürse ezmeye çalışıyor yazık kadına:ssz:
ya gicikligina yapti bu sekretäre bosu bosuna kingkong demiyoruz iki cef kadini attitirdi isyerinden ben hersene 4 hafta izin aliyordum yazlari cünkü yilbasini falan napim lazim degil bu basa gecince bana onuda vermedi anlatsa konussa diktatörlük yapiyor yazili ikaz tutusturmus eline ne gerek var :ssz:
king kong mu kız çokmu şişko getir buraya 2 kese atalım hem yumuşar hem zayıflar sonra ballıyla ikimiz bir sanat düşünürük ona:9:
disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu :31:

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18: :9::9::9::9::9:
gel beraber doğurak bak çimene aşeriyon valla bacım pırtlatak bitane:6::6::9:
saol tatlım :38:

sabah 7,30 da kalkıyorum 8,30 da mağazayı açıyorum çok erken bi saat deil ama akşam 8,30 kapatınça çok uzun gelio süre:ssz:
sen neiş yapıyodun suzim? allah kimseyi işinden ekmeğinden etmesin :ssz:

kızzzzz:4::4::4: aşmı eriyon ne cipsi :22:

gayet güzel olur arada kaçırmassan
ben bi gün önceki menüleri yazıyorum yazdığımda
sadık kalamıyorum çoğu zaman çünkülüm:26:
anaa kız tükkanın sahibiysen gelimyanında çalışayım dicem de bana uzak ora ölürüm gelen kadar:4::4::9:
ay insallah as eriyomdur :31:

da hiic zannetmiyorum :ssz:
hani bekleyecektik birbirimizi sen ikinciyi yapacaktın ben birinciyi:9:
anaam amma meraklsin hee :6: bildigin insan yüzü kiz benim yüzüm :9:
ben şüpheliyim valla hala kız belkide bu akılla sen uzaylısındır yada japon:9::9::9:

gecen cibindirik gördü bir yerde illa istedi kizim alma dedim kullanamzsin sen onu deli yatiyor cünkü

ay bende severimöle şeyleri küçükken hep sünnet olanlara özenirdim.bebeklerime hep sünnet yatağı yapardımevde şeyederdim:9::9:
sonra evlenince bi sürü para verip yatağa cibinlik taktırdım ama benimkoca deli yattığı için tülleri demirin üstüne topladık.şimdik misafir gelince indişriyom sırf hava olsun die:9::9::9:

ay ölemi olmuş napıyım bacım bak buraya gelenekadar 1 saat oldu tevekkeli değil milet cöö yapıp kaçıyor:ssz:

mine bacım sen şimdik anlarsın pisikolojiden benimbir derdim var.
son bir kaç gecedir rüyamda hep kavga ediyorm hep yeniden düğünüm olmuş görüyom hep bi aksilik sonra rüyamda ağlıyom bi uyanıyom gerçekten gözlerimden yaşlar gelio.kocam da dedi ki akşam bi doktora gidelim.hem reglde olmuyon belkide stresten olmuyodur oda dedi.ama stres yapacak birşeyim yok bu çok huzurluyum.nie böle oluyoki anlamdım.kaçırıyorumheralde arık ben keçileri:53::53:

böle iyi oldu doktur öğretmen:1::1:
kız uzanıp terapi gibi anlatayımmı bölede anlarmısın :9::9::9::9:

of sonunda geldimkızballı suzinin kutusuna gene ne şey ettinde kaybolmuş gitmiş:9::9::9::9:kovladın bacıyı gene neyle korkuttun:9:

yarın eşim izinli diyoz ki çeşmeyemi gitsek acep denize girilirmi oda girilmez dedi olsun ben gene dün kendimi bi hışımla yoldum belki dedimaniden denize gideriz kaymak gibi olayım.aslında regliyi bekliyordum bitsinde öle yaparım die ama gelmedi bendedaha fazla öle dayanamdım :9:

benim eşimde karışmaz canım
söylememde yani herkesin herşeyini bilmesine gerek yok
ama herkes biz gibi değil sanırım
yok minem ben neler yaziyorum öbür arkadasimla :ssz:ama bahsettigim arkadasima yazamiyorum bile rahat rahat cünkü istemem kocasi herseyi bilsin oneymis öyle benim reglimden cisimden vs onun kocasini ne ilgilendiriyor :37:kadiniz herseyi konusmak isteriz

sanki birtek bende var toto :36:siz sanki hic sartlamiyonuz allah allah :9::9::9:

birde cibintirikin ne oldugunu bilsem :101:

koniciva ne kiz :1: italyancadami biliyon hangi dil o :111:

her yerdeyakalarım valla tam deliğe düşcekken slopsss die hemen suziye msj atıyom konsrasyonu bozulsunda edemesin die:9::9:
of ordadamı var böle acımasızlı birde yurt dışına medeniyetli derler yok bacım kim kimi güçsüz görürse ezmeye çalışıyor yazık kadına:ssz:

king kong mu kız çokmu şişko getir buraya 2 kese atalım hem yumuşar hem zayıflar sonra ballıyla ikimiz bir sanat düşünürük ona:9:

gel beraber doğurak bak çimene aşeriyon valla bacım pırtlatak bitane:6::6::9:

anaa kız tükkanın sahibiysen gelimyanında çalışayım dicem de bana uzak ora ölürüm gelen kadar:4::4::9:

hani bekleyecektik birbirimizi sen ikinciyi yapacaktın ben birinciyi:9:

ben şüpheliyim valla hala kız belkide bu akılla sen uzaylısındır yada japon:9::9::9:

ay bende severimöle şeyleri küçükken hep sünnet olanlara özenirdim.bebeklerime hep sünnet yatağı yapardımevde şeyederdim:9::9:
sonra evlenince bi sürü para verip yatağa cibinlik taktırdım ama benimkoca deli yattığı için tülleri demirin üstüne topladık.şimdik misafir gelince indişriyom sırf hava olsun die:9::9::9:

ay ölemi olmuş napıyım bacım bak buraya gelenekadar 1 saat oldu tevekkeli değil milet cöö yapıp kaçıyor:ssz:
kiz ben öyle bir söz verdigimi hatirlamiyom :31:

daha iyi hissette belkim zayıflarsın güzel hayvan onlar:9::9:
evet onlar cok zayilar ya :ssz:

mine bacım sen şimdik anlarsın pisikolojiden benimbir derdim var.
son bir kaç gecedir rüyamda hep kavga ediyorm hep yeniden düğünüm olmuş görüyom hep bi aksilik sonra rüyamda ağlıyom bi uyanıyom gerçekten gözlerimden yaşlar gelio.kocam da dedi ki akşam bi doktora gidelim.hem reglde olmuyon belkide stresten olmuyodur oda dedi.ama stres yapacak birşeyim yok bu çok huzurluyum.nie böle oluyoki anlamdım.kaçırıyorumheralde arık ben keçileri:53::53:

böle iyi oldu doktur öğretmen:1::1:
kız uzanıp terapi gibi anlatayımmı bölede anlarmısın :9::9::9::9:
hamilesin :51:

of sonunda geldimkızballı suzinin kutusuna gene ne şey ettinde kaybolmuş gitmiş:9::9::9::9:kovladın bacıyı gene neyle korkuttun:9:
yok önemli birsey degil bacim:6:

yok minem ben neler yaziyorum öbür arkadasimla :ssz:ama bahsettigim arkadasima yazamiyorum bile rahat rahat cünkü istemem kocasi herseyi bilsin oneymis öyle benim reglimden cisimden vs onun kocasini ne ilgilendiriyor :37:kadiniz herseyi konusmak isteriz

sanki birtek bende var toto :36:siz sanki hic sartlamiyonuz allah allah :9::9::9:

birde cibintirikin ne oldugunu bilsem :101:

koniciva ne kiz :1: italyancadami biliyon hangi dil o :111:
bak suzim Google-Ergebnis für http://www.duyguperde.net/images/perdeler/CibindirikPerde1.jpg :47::47:

Back
X