70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın
ben hala çok yorgunum dinlenemiyorum bi türlü
akşam kociş dediki akşama kadar bişey yemedim çok açım
allahtan evde yemek vardı
yemekten sonra çok sewiyo die dondurmalı irmik helvası yaptım ona
sonrada sabah giderken götürsün yesin die patatisli poğaça yaptım
zaten 9 da geliyorum eve
12 çıktım mutfaktan doğru yatağa
oysa çok hırslanmıtım yürüyüşe başlıcaktım koşu bandında
olmuyor olmuyor vakit kalmıyor:31::31::31::31:

İnsan öyle oluyor ya eskiden bende öyleydim ama şimdi hiç takmıyorum olduğu yere kadar insan kendine de vakit ayırmak istiyor en azından 1_1.5 saat de olsa

kızlar şimdi netten umutsuz ev kadınları izliyorum da ceyda düvenci ne güzel zayıflamış eski halinden eser yok resmen 10 yaş gençleşmiş....Ahhh kilolaaaar ahhhh

hava kapalı
karnım şiş
başımı iki yandan sıkıyorlar gibi :37:
sıkıldım
zaman geçmiyor
ama ilginçtirki aç değilim :52:

ay çok sıkıldım evde :ssz::ssz::ssz:

Saat 5 de yürüyüşe gidicem, 70lere indiğimde kendime ayakkabı almaya karar verdim , ama bugün zaman resmen geçmiyor :31::31:

dedim artik yavrum :6:
zibin felan varmi evde :6:
biberonlar ucuzlamis migrosta bak ordan :6:
bence araba alma daha kücük kucakdada tasinir :6:
bence kiz olursa eltinin :6:
erkek olursa kaynananin adini ver :6:

:9::9::9::9::9::9:

sorma bacim miss gibi kokdu bakalim sonum ne olcak :9:
nereye gidin kuzum ha sen calisiyordun :ssz: bende dedim cimenlerde spormu yapiyor acep :1:
ne bülümrehberlik yapıyo ya belkim anlar dediydim:9:sen molaya çık çok yeme bende sua lmaya gidecem

:30::30::30::30::30:olamaz kız ağzından yel alsın demeöylekorkuyom başa zman versin allah bana şimdi ihtiyaç sahibine versin sonra bana:9::9::9:
nerde kaldin tatlim suyu nerden aliyon :27:
kız o ahzo biz öle biliyok burda.

birde ancinsan toranaga derdi annem hep bana acep o neymiş:6::44:
ancinsan toranga kiz küfürmü ediyon bana caktirmadan :60::60::60:
su almaya gitme tehlikeli :6:

kiz aldim iste bir hafta olmadi cikarmis dolaba koymus :47:
haso :1:
:5:
o nie gıı almıyom su :ssz:
ay bi akrabağmız var hali vakti iyi die burnu büyümüş.telde konuştuk az önce kilodan açıldı konu diyet nası gibiyod die.iyi dedim kilo verdik kocişte başladı çok kilo aldı die.demez olaydım.aslında ette yemiyormuşuz hep ot yiyormuşuz neden kilo alıyormuşuz.onlar hep et yiyorlarmış.dediğine bak.millet ot yemeyini yemekten saymıyor.sanki fakirlik göstergesi olarak sayıyor.ben kız kende et yemezdim.ama millet nerden isterse ordan yakalıyor işte.otur çıldır.:95::95::95:
vejeteryan nedemek oldugunu bilmiyordur :27:

canım bu ara biraz sıkılmış sanırım düzelince gelecek dün akşam konuşmuştum faceden:26:

salataylada doymıuyorumkii ben :26:
incelmek istiyorum bian önce :ssz:

zorr canım yaaa
bazı idareciler böyle, burada bile var, müslüman müslümana eziyet ediyorken cavurunkine şaşırmıyorum:ssz:

kesilmiş çim kokusunu hiç sevmem:120::120::120::120:

yorum yok :31:

sanatmııııı :18::18:
yok kız ben hep gece yapıyom sporu :51:
bende korkuyorum göstermeye :18:

kimse yokken yap bacım
kalabalıkken bende gitmem
biseferinde gitmiştim baktım bi öğretmen arkadaşta orda oturuyor direk geçtim uğramadım bile rezil olmayayım :37:

kız çocukları fenaaa
bu anlattıklarını bizde yaşayacak gibiyiz :37:

dün öyle cıss yemedim
öğlen fazla kaçırdım ama akşam meyve yiyerek dengelemeye çalıştım

niye gittinki sen? az geliyorsun artık

:1::1::1:
benim odada bikanepe var seni oraya alalım :1:
canım yanlış anlama ama huzurluyum desende kafana taktığın şeyler var bence
yani eşinin ailesiyle sorun var, kendi ailenle ilgilide aynı şekilde
tamam eşinle mutlusun huzurlusun ama hayat sadece eşten ibaret deği malesef
bence kafaya takmıyorum desende bunları insan düşünmeden duramaz
düğünde ağlaman falanda onunla ilgili bence
yani
ya söyleyemediğin sözler var içinde kalan
yada içine oturan bişeyler var
bu benim düşüncem tabiki
bisöz vardır dünya üçgündür diye gerçekten doğru
dün bitti elimizde bişey kalamdı yarına yetişeceğimiz belli değil elimizde olan bugün var kıymetini bilelim

ben öyle özel bişeyimi yazmıyorum ama o arkadaşla doğum hakkında konuşmuştuk faceden apiduralmi spinalmi falan diye onlarıda okudu sanırsam
sagol minem merak etmisdim iyi oldu :38: oda simdi seyi aradi nediyorlar insanhaklari savunan kisiler varya hani off türkcesi neydin grevlerde falan iscileri destekliyorlar yarin gelcekmis burasi iyice karisti :ssz:
kadiniz aklina birsey gelir sorarsin falan ne gerek var kocanin bilmesine :19:

kızlar şimdi netten umutsuz ev kadınları izliyorum da ceyda düvenci ne güzel zayıflamış eski halinden eser yok resmen 10 yaş gençleşmiş....Ahhh kilolaaaar ahhhh
:ssz::ssz::ssz:

Bende 76 kıloyum iki yıl arayla hamile kaldım dogum derken kaldı kilolar pilates yapıyorum ama olmuyor

canım bu ara biraz sıkılmış sanırım düzelince gelecek dün akşam konuşmuştum faceden:26:

salataylada doymıuyorumkii ben :26:
incelmek istiyorum bian önce :ssz:

zorr canım yaaa
bazı idareciler böyle, burada bile var, müslüman müslümana eziyet ediyorken cavurunkine şaşırmıyorum:ssz:

kesilmiş çim kokusunu hiç sevmem:120::120::120::120:

yorum yok :31:

sanatmııııı :18::18:
yok kız ben hep gece yapıyom sporu :51:
bende korkuyorum göstermeye :18:

kimse yokken yap bacım
kalabalıkken bende gitmem
biseferinde gitmiştim baktım bi öğretmen arkadaşta orda oturuyor direk geçtim uğramadım bile rezil olmayayım :37:

kız çocukları fenaaa
bu anlattıklarını bizde yaşayacak gibiyiz :37:

dün öyle cıss yemedim
öğlen fazla kaçırdım ama akşam meyve yiyerek dengelemeye çalıştım

niye gittinki sen? az geliyorsun artık

:1::1::1:
benim odada bikanepe var seni oraya alalım :1:
canım yanlış anlama ama huzurluyum desende kafana taktığın şeyler var bence
yani eşinin ailesiyle sorun var, kendi ailenle ilgilide aynı şekilde
tamam eşinle mutlusun huzurlusun ama hayat sadece eşten ibaret deği malesef
bence kafaya takmıyorum desende bunları insan düşünmeden duramaz
düğünde ağlaman falanda onunla ilgili bence
yani
ya söyleyemediğin sözler var içinde kalan
yada içine oturan bişeyler var
bu benim düşüncem tabiki
bisöz vardır dünya üçgündür diye gerçekten doğru
dün bitti elimizde bişey kalamdı yarına yetişeceğimiz belli değil elimizde olan bugün var kıymetini bilelim

ben öyle özel bişeyimi yazmıyorum ama o arkadaşla doğum hakkında konuşmuştuk faceden apiduralmi spinalmi falan diye onlarıda okudu sanırsam
eşimin ailesiyle sorunum yok kız bi eltimlen sorun bazen kaynanamlada ufak tefek şeyler oluyor ama cvbını yapıştırıyom hemen zaten kasımdan beri yoklar memleketlerindeler:1:ne bilimya okadar şey şimdi mi çıkar ki böle tmada en huzurlu olduğum anlarda sabah yataktan bile yorgun kalkıyomkoca gece savaş yapmışım gibi.ama sabah çok enerjik oluyom buaralar hep roman havası oynuyom:8::8:anlamadım nie böle.içimde kalan çok şey varda işte ay ben acep bir doktura gidip anlatsammı gerçekten :44::44:onda sanat yatağı yok nası olsa :9::9:
yavru açmısın :1::1:herşey bi güzel kokuyo bugün sana dikkat et:40:

sağlam psikoymuş kızçe nasıl hap kutusuna koymuş kız anlayamadım:44:

kaç yaşında senin kuzu :)

sahibi deilim canım nerdeeeee:9:

hava bozuk ama iyi yapmışsın başka şeye lazım olur belki:23::23:

:9::9::9::9::9: hey allahım ya vejeteryanım ben cahilsen aç oku ne olduğunu diyeydin fakirlikten deil diyeydin:47::47::47::47:
ya şu anahtarlık şeklinde minicik kaplar var ya kibrit kutusunun yarısı kadar hapını yanına al bi yere giderken unutma die ona koymuş akıllı :1:ilk yıl tansiyon ölçmeyi çğrendi koca apartamını her gün ölçerdi sonra evde şırıngayla dolanıp kanınızı alacam diyordu ikinci yılda:9:
hava kapalı
karnım şiş
başımı iki yandan sıkıyorlar gibi :37:
sıkıldım
zaman geçmiyor
ama ilginçtirki aç değilim :52:
anaa bu günü değerlendir bol bol spor yap bugun şanslı günün:6:
nereye gidin kuzum ha sen calisiyordun :ssz: bende dedim cimenlerde spormu yapiyor acep :1:

nerde kaldin tatlim suyu nerden aliyon :27:

ancinsan toranga kiz küfürmü ediyon bana caktirmadan :60::60::60:

haso :1:

:5:

vejeteryan nedemek oldugunu bilmiyordur :27:

sagol minem merak etmisdim iyi oldu :38: oda simdi seyi aradi nediyorlar insanhaklari savunan kisiler varya hani off türkcesi neydin grevlerde falan iscileri destekliyorlar yarin gelcekmis burasi iyice karisti :ssz:
kadiniz aklina birsey gelir sorarsin falan ne gerek var kocanin bilmesine :19:

:ssz::ssz::ssz:

bende sIkIldim bugün :ssz: kafama agri girdi hap yuttum :ssz::ssz::ssz:

hap koydum hap koydum kaynanmın adını süper kaynana koydum:8::8::8::8:
kız süt aldımonuda kaynattım o yüzden geçkaldım.:6:
kız biliyorlar vejeterjan olduğumu hava atacak ya karı kaynanasıda derdi hep ay biz pasta yiyoz pasta mıçıyoz bıktık pastadan die görgüsüzler işte:9::9:

Sanat derken mesela nasıl yapicam;((((

bak şimdik bacım mesela ben sana örnek vereyim aklında kalıcı olsun.şimdik mesela spor yapcan ısındın.tabi önce vücütünü ısıtmak çok önemli kültür fizik hareketleri falan gibi yani:8:iyice ısındıktan sonra plates gibi düşün böle tek olan birşey değil bu birinin hareketlerine yardımcı olması gerek.mesela eşin bizimki gibiyse sana yardımcı olabülür.örneğin yere oturacan bacak hareketlerini çalışırken.eşinde sana yardımcı olacak.kollarını kaldıracak.bacağını kaldıracak vs.yani biz buna aramızda sanat diyoruz. bu yöntemle topikte çoğu insanda 1 haftada çok kilo farketti.acayip kalori yaktırıcı bişey.he birde birinin gaz vermesi lazım ki daha çok gaza gel.1 ay sonunda 4 kilo vermezsen gel beni bul:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
he bide bol su içecen en az 3litre diyette yapacan dikkat et biz ne yiyoz burda öle işte:4::4:

Bende 76 kıloyum iki yıl arayla hamile kaldım dogum derken kaldı kilolar pilates yapıyorum ama olmuyor
aramiza geldiysen canim hosgeldin cünkü sade spor da yetmez tabii yeme seklide degismesi lazim ne yiyorsun ne iciyorsun hergün yazarsan bizde bilgimiz yetigi kadar cevap yorumda bulunuruz canim :29:
eşimin ailesiyle sorunum yok kız bi eltimlen sorun bazen kaynanamlada ufak tefek şeyler oluyor ama cvbını yapıştırıyom hemen zaten kasımdan beri yoklar memleketlerindeler:1:ne bilimya okadar şey şimdi mi çıkar ki böle tmada en huzurlu olduğum anlarda sabah yataktan bile yorgun kalkıyomkoca gece savaş yapmışım gibi.ama sabah çok enerjik oluyom buaralar hep roman havası oynuyom:8::8:anlamadım nie böle.içimde kalan çok şey varda işte ay ben acep bir doktura gidip anlatsammı gerçekten :44::44:onda sanat yatağı yok nası olsa :9::9:

ya şu anahtarlık şeklinde minicik kaplar var ya kibrit kutusunun yarısı kadar hapını yanına al bi yere giderken unutma die ona koymuş akıllı :1:ilk yıl tansiyon ölçmeyi çğrendi koca apartamını her gün ölçerdi sonra evde şırıngayla dolanıp kanınızı alacam diyordu ikinci yılda:9:

anaa bu günü değerlendir bol bol spor yap bugun şanslı günün:6:

hap koydum hap koydum kaynanmın adını süper kaynana koydum:8::8::8::8:
kız süt aldımonuda kaynattım o yüzden geçkaldım.:6:
kız biliyorlar vejeterjan olduğumu hava atacak ya karı kaynanasıda derdi hep ay biz pasta yiyoz pasta mıçıyoz bıktık pastadan die görgüsüzler işte:9::9:
ay hic sevmem öyle gecen amcama sinir oldum bende oda görgüsüsün önde gideni :19: gecen dayimla vayana havalanina gidiyoruz :1: benim golf ferarriyi gecti nebilem benim kadar vayanayi taniyan cikmaz burda kimse benlen idaaya giremez dayimda dedi suzan burda dogmus büyümüs o bilir varsa idaasi gelsin hep öyle gicik huyu var zaten :47: bende dedim amca benim bilgim bana yeter ne fazlasini isterim nede idaa ederim benim gözüm öyle havalarda degil dedim üste cikcam diye seside borasan gibi cikiyor hep :9:amca güya :37:

:52::52::52:kiz ben bunu actim hamile elbiseleri cikiyor kiz yoksa gercekden hamilemisin :52::52::52:

bak şimdik bacım mesela ben sana örnek vereyim aklında kalıcı olsun.şimdik mesela spor yapcan ısındın.tabi önce vücütünü ısıtmak çok önemli kültür fizik hareketleri falan gibi yani:8:iyice ısındıktan sonra plates gibi düşün böle tek olan birşey değil bu birinin hareketlerine yardımcı olması gerek.mesela eşin bizimki gibiyse sana yardımcı olabülür.örneğin yere oturacan bacak hareketlerini çalışırken.eşinde sana yardımcı olacak.kollarını kaldıracak.bacağını kaldıracak vs.yani biz buna aramızda sanat diyoruz. bu yöntemle topikte çoğu insanda 1 haftada çok kilo farketti.acayip kalori yaktırıcı bişey.he birde birinin gaz vermesi lazım ki daha çok gaza gel.1 ay sonunda 4 kilo vermezsen gel beni bul:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
he bide bol su içecen en az 3litre diyette yapacan dikkat et biz ne yiyoz burda öle işte:4::4:
cok catlaksin hande ya offf karnim agridi :9::9::9:

aramiza geldiysen canim hosgeldin cünkü sade spor da yetmez tabii yeme seklide degismesi lazim ne yiyorsun ne iciyorsun hergün yazarsan bizde bilgimiz yetigi kadar cevap yorumda bulunuruz canim :29:

ay hic sevmem öyle gecen amcama sinir oldum bende oda görgüsüsün önde gideni :19: gecen dayimla vayana havalanina gidiyoruz :1: benim golf ferarriyi gecti nebilem benim kadar vayanayi taniyan cikmaz burda kimse benlen idaaya giremez dayimda dedi suzan burda dogmus büyümüs o bilir varsa idaasi gelsin hep öyle gicik huyu var zaten :47: bende dedim amca benim bilgim bana yeter ne fazlasini isterim nede idaa ederim benim gözüm öyle havalarda degil dedim üste cikcam diye seside borasan gibi cikiyor hep :9:amca güya :37:

:52::52::52:kiz ben bunu actim hamile elbiseleri cikiyor kiz yoksa gercekden hamilemisin :52::52::52:
yok kız orda zayıfçık bir kadın vardı dantelli siyah elbise gşiymiş anaa yokmu yoksa :53:
sen amcana bende siniroldumhem koca vayanayı gezdirdin onlara hemde laf söylüyorlar bazı insanlar çok sinir gercekten:47:
cok catlaksin hande ya offf karnim agridi :9::9::9:

:26::26::26::26:kız yalanmı herkesi bilgilendirmek lazım kilo vermezse ben burdayım çok faydası oluyor cidden sen dobiçsin bilemezsin tabi:52:

Back
X