70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok catlaksin hande ya offf karnim agridi :9::9::9:

he basenlerim çatlak aslında yav şu heykelcinin gibi bende kahveyemi bürünsem:44::9:
of yağmur yağıyor gene güya gezmeye gitcez yarın çeşmeyi merak ediyorum gidelimdedimama denize giremedikten sonra neresini gezcem çeşmemnin.eşimde aradı az önce bursaya gidelim dio havada kötü :50:

yok kız orda zayıfçık bir kadın vardı dantelli siyah elbise gşiymiş anaa yokmu yoksa :53:
sen amcana bende siniroldumhem koca vayanayı gezdirdin onlara hemde laf söylüyorlar bazı insanlar çok sinir gercekten:47:

:26::26::26::26:kız yalanmı herkesi bilgilendirmek lazım kilo vermezse ben burdayım çok faydası oluyor cidden sen dobiçsin bilemezsin tabi:52:
yok kiz birsürü hamile elbisesi cikti :86: amcam burda sati canim dayim misafir gelmisdin amcam cins biraz babam abisi oluyor ama sanedersen o ondan büyük büyüye karsi bile saygisi yok kafadan catlak biraz :1:
dün benimki sanat yapalim dedide ben istemedim sanat yaparken kafam rahat olabülmelü :9:
he basenlerim çatlak aslında yav şu heykelcinin gibi bende kahveyemi bürünsem:44::9:
of yağmur yağıyor gene güya gezmeye gitcez yarın çeşmeyi merak ediyorum gidelimdedimama denize giremedikten sonra neresini gezcem çeşmemnin.eşimde aradı az önce bursaya gidelim dio havada kötü :50:
kiz ben burdayim sende gitme biyere otur evinde :4: kahve iyi fikirdin aslinda heykelcinin bize faydasi vardin kiz :1:hem bize heykel sanati göstermisdin yemeden icmeden kesilmisdim ya:9: eger zayiflayip menken olabülürsem gittip o heykeli yapani bulacam ve tesekkür edecem :9::9::9:

kaciyom kizlar :5:birde öpücük kondurayim size :54::10::10::10::10:

yok kiz birsürü hamile elbisesi cikti :86: amcam burda sati canim dayim misafir gelmisdin amcam cins biraz babam abisi oluyor ama sanedersen o ondan büyük büyüye karsi bile saygisi yok kafadan catlak biraz :1:
dün benimki sanat yapalim dedide ben istemedim sanat yaparken kafam rahat olabülmelü :9:

kiz ben burdayim sende gitme biyere otur evinde :4: kahve iyi fikirdin aslinda heykelcinin bize faydasi vardin kiz :1:hem bize heykel sanati göstermisdin yemeden icmeden kesilmisdim ya:9: eger zayiflayip menken olabülürsem gittip o heykeli yapani bulacam ve tesekkür edecem :9::9::9:

kaciyom kizlar :5:birde öpücük kondurayim size :54::10::10::10::10:

he olsun genede patavatsızmış amcan sevmedim:19:evet bacım benimde öle derin nefes alıyorum yaparkene bol oksijenle kalori daha iyi yakılıyo:ssz:yokne zmandır çıkamıyoz doğru dürüst biz çıkcaz diede şansımıza o kadar güzel havadan bu kadar bozuk hava of hem o kaa yolundum dün:6::9:

İnsan öyle oluyor ya eskiden bende öyleydim ama şimdi hiç takmıyorum olduğu yere kadar insan kendine de vakit ayırmak istiyor en azından 1_1.5 saat de olsa
onu bile ayıramıyorum ki:ssz::ssz:

bak şimdik bacım mesela ben sana örnek vereyim aklında kalıcı olsun.şimdik mesela spor yapcan ısındın.tabi önce vücütünü ısıtmak çok önemli kültür fizik hareketleri falan gibi yani:8:iyice ısındıktan sonra plates gibi düşün böle tek olan birşey değil bu birinin hareketlerine yardımcı olması gerek.mesela eşin bizimki gibiyse sana yardımcı olabülür.örneğin yere oturacan bacak hareketlerini çalışırken.eşinde sana yardımcı olacak.kollarını kaldıracak.bacağını kaldıracak vs.yani biz buna aramızda sanat diyoruz. bu yöntemle topikte çoğu insanda 1 haftada çok kilo farketti.acayip kalori yaktırıcı bişey.he birde birinin gaz vermesi lazım ki daha çok gaza gel.1 ay sonunda 4 kilo vermezsen gel beni bul:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
he bide bol su içecen en az 3litre diyette yapacan dikkat et biz ne yiyoz burda öle işte:4::4:
sanata bakış açına hayranım hande:9::9::9:

alaçatı güzeldir :34: kumrucu şevkide kumru dondurmacı veli ustada sakızlı dondurma şiddetle öneririm eve gelincede sanata soyunursun yakarsın aldığın kalorileri:23::23::27::27:

alaçatı güzeldir :34: kumrucu şevkide kumru dondurmacı veli ustada sakızlı dondurma şiddetle öneririm eve gelincede sanata soyunursun yakarsın aldığın kalorileri:23::23::27::27:
alaçatıya düğün fotolarım ıçektirmeye gitmiştim gördüm orayı çeşmeyi merak ediyordum ama oda gezilcek yer varmı bilmiom ki havada kötü acaba denize giren varmıdır orda kimkızo şevki nerde
duygucum nasılsın? farklı bi diyetmi uyguluyorsun bıraktınmı diyetisyeni:44:
duygumu geldiki o çeşmeye gitmişti acab gezilcek yer varmıo bilirdi gelse keske:ssz:

he doğru dion sanatsız diyet bir işe yaramıyo illa yapacan o sanatı herkez memnun kalacak sonuçtan :9:

alaçatıya düğün fotolarım ıçektirmeye gitmiştim gördüm orayı çeşmeyi merak ediyordum ama oda gezilcek yer varmı bilmiom ki havada kötü acaba denize giren varmıdır orda kimkızo şevki nerde

duygumu geldiki o çeşmeye gitmişti acab gezilcek yer varmıo bilirdi gelse keske:ssz:
hee geldi gitti..
alaçatının meşhur kumrucusu şevki:1::1:ben varım ya burda doğma büyüme izmirli bana nie sormuyon:51::51:
alaçatıyı gelinlikle tam gezememişsindir
marinada güzeldir
denize girmedikten sonra ne anlamı var dersen
şirinceye git
inciraltına git
nazarköye git araştır netten oralarıda güzeldir

hee geldi gitti..
alaçatının meşhur kumrucusu şevki:1::1:ben varım ya burda doğma büyüme izmirli bana nie sormuyon:51::51:
alaçatıyı gelinlikle tam gezememişsindir
marinada güzeldir
denize girmedikten sonra ne anlamı var dersen
şirinceye git
inciraltına git
nazarköye git araştır netten oralarıda güzeldir

nazarköyü duymadım bak onların hepisüne gittim bacım 5 saatten fazla kaldık alaçatıda değişik nere varsa gezdik yani :9:
duygu gecen gittiya ondan dedim sorayımdie belki denize girende vardır:ssz:
kıznapayım inciraltına çok gittim turkuaza özellikle kurtları döküp çok geldik nişanlıyekn:ssz:
izmir civarı gezsem acıık kuş adasınada çok gittik:ssz:
eşlim bursa diyor ama hep türbemi gezecem acıık deniz göreyim ot yeşillik göreyim ofkafamkarıstı:44:

nazarköyü duymadım bak onların hepisüne gittim bacım 5 saatten fazla kaldık alaçatıda değişik nere varsa gezdik yani :9:
duygu gecen gittiya ondan dedim sorayımdie belki denize girende vardır:ssz:
kıznapayım inciraltına çok gittim turkuaza özellikle kurtları döküp çok geldik nişanlıyekn:ssz:
izmir civarı gezsem acıık kuş adasınada çok gittik:ssz:
eşlim bursa diyor ama hep türbemi gezecem acıık deniz göreyim ot yeşillik göreyim ofkafamkarıstı:44:

nazarköy heryer nazar boncuğu üretimi yapan bi köy ben sevmiştim magnetler almıştım bi sürü :6:
evlerin bahçelerinde bile nazar bocukları asılı:6:
bizimde dayıların yazlığı var alaçatıda denize giren var ama soğuktur daha denizin suyu havada bozuk baksana :6:

mağaza sorumlusuyum akşam girmiyom zaten bütün gün pc karşısında olduğumdan.. hoş evde vakit de bulamıyorum ki:ssz::ssz:

ünlü bi markamı kız.benim eşimde ünlü bi erkek firmasının yönetici adayıydı hemde mağaza açılışlarına katılırdı 14 tane şehir gezdi en son beni buldu evlendik.bende 1,5 yıl yöneticilik yaptım.hakkımı yediler mağazada iş yok die atamamı vermediler satış temsilciligi altında mağazanın her işini yaptım.stok giriş çıkış vs müdürle beraber shift dönerdik.o izindeyken 15 gün üst üste full yaptığımı biliyorum:ssz:of ne günlerdi be.bizim müdür iyi değildi hiç ilgilenmezdi mağazayla herşey bana kalırdı.mağazadan kıyafetleri giyer ödeme yapmazdı.kasadan para alır.canı isterse yerine koyardı.bi gün kordinatöre ben mağazada açıkla yakalanınca adama anlatmak zorunda kaldım böle böle die.sonra müdürü yolladılr.ben 20 gün mağazayı idare ettim.bana bi teşekkür bile etmediler.bi sabah bi geldimbenide gönderiyolr neymiş ben müdürü ispiyonlamamışım.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.çok emek vermiştim.gömlekleri terziye vermezdik ütülemeye kasadan masraf olmasın die biz kendimiz ütülerdik.çok safmışım
of amma duygulandım şimdi.kursaklarında kalsın hakkımı helal etmiyorum onlara.1 yıl nerdeyse maaşsız çalıştım bi gün of demedim.sırf atamam gelecek die.:ssz:

ay çok dertlendim şimdi ağlayasım var bu mağaza konusu açılınca hep gözlerim doluyo verdiğim emeklere acıyorum:43::43:

hoşgeldin
cuma günleri bildirim günümüz
sabah aç karnına tartılıp buraya bildirim yapılıyor
ben bunları liste haline getiriyorum ve böylece minik bi yarış oluyor aramızda
sanırım artık aramızdasın :34:

hoşbulduk canım:)) Bir tablonun yapılmasına çok sevindim, en azından ne durumda olduğumuzu görüp motive oluruz:)Her cuma aç karna tartılıp bildirimimi mutlaka yapıcam, tabloda senden daha ne isterim, şimdiden ellerine sağlık :))

kızlar bugünkü menümü yazayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği üzerine light labne sürdüm,ara yarım simit ayran,öğle yemeği 8 kaşık kabak yemeği,4 kaşık yoğurtlu makarna,akşam 5_6 kaşık piyaz,yarım kase sebze çorbası,1 dilim kepek ekmeği yedim 2.5 lt su spor da jillian

ünlü bi markamı kız.benim eşimde ünlü bi erkek firmasının yönetici adayıydı hemde mağaza açılışlarına katılırdı 14 tane şehir gezdi en son beni buldu evlendik.bende 1,5 yıl yöneticilik yaptım.hakkımı yediler mağazada iş yok die atamamı vermediler satış temsilciligi altında mağazanın her işini yaptım.stok giriş çıkış vs müdürle beraber shift dönerdik.o izindeyken 15 gün üst üste full yaptığımı biliyorum:ssz:of ne günlerdi be.bizim müdür iyi değildi hiç ilgilenmezdi mağazayla herşey bana kalırdı.mağazadan kıyafetleri giyer ödeme yapmazdı.kasadan para alır.canı isterse yerine koyardı.bi gün kordinatöre ben mağazada açıkla yakalanınca adama anlatmak zorunda kaldım böle böle die.sonra müdürü yolladılr.ben 20 gün mağazayı idare ettim.bana bi teşekkür bile etmediler.bi sabah bi geldimbenide gönderiyolr neymiş ben müdürü ispiyonlamamışım.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.çok emek vermiştim.gömlekleri terziye vermezdik ütülemeye kasadan masraf olmasın die biz kendimiz ütülerdik.çok safmışım
of amma duygulandım şimdi.kursaklarında kalsın hakkımı helal etmiyorum onlara.1 yıl nerdeyse maaşsız çalıştım bi gün of demedim.sırf atamam gelecek die.:ssz:

bizim giyim üzerine deeil canım beyaz eşya üzerine.yaşadıklarına üzüldüm gerçekten hakkını yemişler çok:ssz:

selaamm kızlarr

nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik :27:

handee tatile mi gidiyon :46::46::46:

Back
X