70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arçelik demek istiyo :27::27: ben sölim onun yerine bende ilkten anlamadımdı
robot yazdım google a çıktı merdaneli eski makina dedim bu kız bundan mı kullanıyo :) sonra anladım arçelik oldunu :27::27:

bencede para veren yere gönder ama sen bilin yinede :51:

güvenemedim yaaa
birde ne biliyim diğer sitenin sahipleriyle arkadaş olduk faceden
para için satıyormuşum gibi olacak :26:

kız üzüldümo zman nolcek bu öğrenci hali eşimdie ekmek arası yemekten ekmek arası olmuştu.:26:

aynen yahu sorma hiç sene başında geldiğimde 73 kiloydum geçen aya kadar 77 ye çıkmıştım sonra artık ipleri elime aldım 71 e kadar indim mecbur dikkat etmeye çalışıyorum ekmek arası fln durabildiğim kadar uzakdurmaya çalışıyorum :) eldeki imkanları kullanmaya çalışıyorum

aaaaaaaaaaaaa
kimse açmamış dükkanı
:20::20::20::20::20:

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım?
benden bu hafta bişey çıkmaz
canım sıkılıyor kiloyu düşününce
neyse tek derdimiz olsun değilmii :1:
öpüldünüz canlar buralardayım
boş bırakmayalım sevgili topiğimizi

aaaaaaaaaaaaa
kimse açmamış dükkanı

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım?

bence bırakma kendini daha 2 gün var ne versen kardır bu iki günün ii değerlendir cnm :)

kızlar yaa komik bişey oldu :1:
ben bisiteye tarif gönderiyorum yaaa
başka bir siteden teklif geldi
tarif başına 5 liraya tariflerimi yayınlayabilirlermiş 1:
napsam sizce :1:
Eeee hadi bakalım, iyi bişey sanırım bu???

güvenemedim yaaa
birde ne biliyim diğer sitenin sahipleriyle arkadaş olduk faceden
para için satıyormuşum gibi olacak :26:
İki tarafa da yolla, sende tarif bol ne de olsa, bakarsın güvenilir bir yerse, sonra daimi yollarsın, ünlü olur muşun kızzzzzzzz, kitap falan basar mışın??? Sonra Tv programı ay bende de hayal dünyası geniş beya:27::27:

aaaaaaaaaaaaa
kimse açmamış dükkanı

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım?
Günaydın canım,
Yaz geliyorya, topik boşalır artık, geçen yıldan hatırlasana, kışa doğru tekrar dönülür kürkçü dükkanına:52:

he olsun genede patavatsızmış amcan sevmedim:19:evet bacım benimde öle derin nefes alıyorum yaparkene bol oksijenle kalori daha iyi yakılıyo:ssz:yokne zmandır çıkamıyoz doğru dürüst biz çıkcaz diede şansımıza o kadar güzel havadan bu kadar bozuk hava of hem o kaa yolundum dün:6::9:
:1: gidin gezin bakim :54:
ünlü bi markamı kız.benim eşimde ünlü bi erkek firmasının yönetici adayıydı hemde mağaza açılışlarına katılırdı 14 tane şehir gezdi en son beni buldu evlendik.bende 1,5 yıl yöneticilik yaptım.hakkımı yediler mağazada iş yok die atamamı vermediler satış temsilciligi altında mağazanın her işini yaptım.stok giriş çıkış vs müdürle beraber shift dönerdik.o izindeyken 15 gün üst üste full yaptığımı biliyorum:ssz:of ne günlerdi be.bizim müdür iyi değildi hiç ilgilenmezdi mağazayla herşey bana kalırdı.mağazadan kıyafetleri giyer ödeme yapmazdı.kasadan para alır.canı isterse yerine koyardı.bi gün kordinatöre ben mağazada açıkla yakalanınca adama anlatmak zorunda kaldım böle böle die.sonra müdürü yolladılr.ben 20 gün mağazayı idare ettim.bana bi teşekkür bile etmediler.bi sabah bi geldimbenide gönderiyolr neymiş ben müdürü ispiyonlamamışım.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.çok emek vermiştim.gömlekleri terziye vermezdik ütülemeye kasadan masraf olmasın die biz kendimiz ütülerdik.çok safmışım
of amma duygulandım şimdi.kursaklarında kalsın hakkımı helal etmiyorum onlara.1 yıl nerdeyse maaşsız çalıştım bi gün of demedim.sırf atamam gelecek die.:ssz:
:47:
selaamm kızlarr

nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik :27:

handee tatile mi gidiyon :46::46::46:
gecmis olsun canim gerci elcim hande iletmis msjimi :1: dün diyorum iyimis ben sana telden cevap yazim sen yapistir topige gecmise gerek kalmiycak bu gidisle :86:
merhabalar herkse, dıyette kolaylıklar sohbette şen kahkahalar diler makale yazmaya geri döner ben.. akademisyenlik zor iş zorrr..
kolay gelsin cnm:54:
kızlar bugün doktora gittim gözümde yanma vardı göz tansiyonum yükselmiş haftaya bida gitcem
kızlar aöf hakkında bilgisi olan varmı diğer aöf topiklerinde cvp alamıyorum bişi sormam lazm hatta aöf de bi tanıdığınız varsa sorsanızda olur:26::26:
gecmis olsun canim :54:
bugünkü menüm:
sabah:1bardak su,2kibrit kutusu büyüklüğünde çavdar ekmeği arasına yağsız tost,1 kaç sap maydonoz,1minik salatalık 3 fincan çay

ara:1 şekersiz kahve,1 kurabiye:17:

öğle:2 kaşık közlenmiş patlıcanla biber karışımı sarmısaklı yoğurt ve pulbiber eşliğinde,3 minik erik

ara:1 kupa yeşil çay,2 yulaflı diyet bisküvi

akşam:3 kaşık semizotu yemeği sarmısaklı yoğurtlu,1 kaşık pilav

off mis gibi pilav yapıpta bir kaşık alıp sonra onu çatalla sanki çok pilav yiyormuş gibi tüketmem çokkötü daha pilav istiom ben:52:

bunun yanında 3 litre su 1 saat yürüyüş.koca gün tepinme,otursam dahi bacaklarımı oynatıryom.bu sabh tartıda 72,5 görünce daha çok tepinesim var :9::9::9::9::9::9:
kiz seni menü paylasirmiydin afferim sana :1: hem sen beni gecmissin bekle beni:10:
ana 45 dakka teppindim duş aldım hala boş bura öldüm yemek yiyip yaptım diye heral dalak şişti karnımdavul gib ioldu gazım var karnım ağrıyor:52:
sal gitsin :9:
bide şeyde tepindim

sevdiğimi aldım hahay
dediğimi yaptım hahahy
çatlayın bakalım
çat çat çat
patlayın bakalım
pat pat pat
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:9::9::9:
facede eski fotolarıma baktım canım sıkıldı
yaza göre nekadar farketmişim yaaa
ozamn bile fazlam var diyordumkii şuan duba gibiyim
ay bisürü sorun var kafamda bide kiloyu takıyorum yaaaa
üüüüüüüüüüüüüüüüf keşke sigara içiyor olsaydım belki rahatlatırdı :ssz:

en iyisi arabesk müzik açayım totoyu sallayayım biraz
en uygunu hayatı tesbih yapmışım sallıyormuuşum :24: galiba :1:
iyi geceler kızlar spor yapıp 1-2 sayfa kitao okuyup yatacam
:ssz::ssz::ssz:
of gidip ne yesem çok açım ya :26::26:
:20:
tarif başına 5 liraya tariflerimi yayınlayabilirlermiş :1:
az menü paylasmiyorsun minem :56:hem kizina birseyler alirsin o paraylan oda sevinir :28:

arçelik demek istiyo :27::27: ben sölim onun yerine bende ilkten anlamadımdı
robot yazdım google a çıktı merdaneli eski makina dedim bu kız bundan mı kullanıyo :) sonra anladım arçelik oldunu :27::27:

bencede para veren yere gönder ama sen bilin yinede :51:
sende az degilsin hemende buluyon herseyi :86:
aaaaaaaaaaaaa
kimse açmamış dükkanı

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım?
günaydin minem :16: dün geldim ama kk bakima girmis gitttim yattim bende :27:
mine :3:sey ben sana sey ettim :17:

:1: gidin gezin bakim :54:

:47:

gecmis olsun canim gerci elcim hande iletmis msjimi :1: dün diyorum iyimis ben sana telden cevap yazim sen yapistir topige gecmise gerek kalmiycak bu gidisle :86:

kolay gelsin cnm:54:

gecmis olsun canim :54:

kiz seni menü paylasirmiydin afferim sana :1: hem sen beni gecmissin bekle beni:10:

sal gitsin :9:

:9::9::9:

:ssz::ssz::ssz:

:20:

az menü paylasmiyorsun minem :56:hem kizina birseyler alirsin o paraylan oda sevinir :28:

sende az degilsin hemende buluyon herseyi :86:

günaydin minem :16: dün geldim ama kk bakima girmis gitttim yattim bende :27:
mine :3:sey ben sana sey ettim :17:
Ne ettin kız Mine'ye, anlat bakim:26::26::26:

heran cikabilirim kizlar :18:burda bugün kiyamat kopacak isyerinde :27:savas acildi insan hakklarindan gelecekler :30:

Son düzenleme:
merhabalarr.. bugun sebze gunu yapacagım yıne.. belkım yağlarım erır gıder.. 22yi aştık bu kez 20'de takıldık..

Sabah 8:30 1 dılım uno denge ekmeği, 1 domates, 1 dılım peynır, maydonoz ve dereotu
ara 11:00 2 kivi
Öğlen 13:00 8 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yogurt ve salata
ara 15:30 2 kivi
ara 17:30 yarım paket dıyet bıskuvı ve emzırme cayı
Akşam 18:30 8 kaşık kabak yemeği salata ve 2 kaşık yogurt
ara 20:30 2 kivi

günaydin fadimecim :16:

günaydin kizlar :16: ay bugün yine tartildim dayanamdim oysa dün okada cisli yedimki :17: isarkadasina destek oldum o yedikce bende yedim ama arti beklerken tartida eksi 600 gramm ciktim :32:

Hadi yaaa, süper, o zaman dikkat ediyoruz 2 gün daha ve de cuma günü liste 1.oluyoruz. Liste demişken bu hafta kim yapacak listeyi???

merhabalarr.. bugun sebze gunu yapacagım yıne.. belkım yağlarım erır gıder.. 22yi aştık bu kez 20'de takıldık..

Sabah 8:30 1 dılım uno denge ekmeği, 1 domates, 1 dılım peynır, maydonoz ve dereotu

Allah kolaylık versin canım da, doktora gidiyodun değil mi, doktor mu dedi, yoksa kendi kararın mı? Emziriyorsun da dikkat et kendine canım.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

değişmedi makinam şimdi memnunum sorun önerdikleri övdükleri deterjandabana yaramadı hiç onun dediği gibi az çamaşır atmsa batarımozamn nie 8 kşilo aldım dimiama:1:

ay sorma bizim fotografçıda 1800 den kapı açtı ma eşimin arkadaşlımın dayısıydı die uçak biletleri dahil 1000 liraya anlaştık.uçak biletleri allahtan uzuca denk geldi yoksa batardık istanbuldan geldi habertürkte sanat yönetmedi :9::9::9::9:bizide sanat yaptı gitti

kolay gele:32:
kız hangi deterjanı kullanıyosun marka sölemek istemiyosan kutuma şeyet :1:
koşu bandın vardı demi senin
koşu bandına da vakit ayrılmıyorsa benhiç almıyım olmayınca olmuyor dememkkiii:50:
çalışmıyosan zaman ayırabilirsin bence :34:

tarif başına 5 liraya tariflerimi yayınlayabilirlermiş :1:
mine tarif yollcam diye mamaları yapıp yapıp yersen dobiç olursun :1::1:
günaydin fadimecim :16:

günaydin kizlar :16: ay bugün yine tartildim dayanamdim oysa dün okada cisli yedimki :17: isarkadasina destek oldum o yedikce bende yedim ama arti beklerken tartida eksi 600 gramm ciktim :32:
kız yiyerek zayıflamanın formülünümü buldunuz siz handeyle:27::27:

diyetisyene devammı duygu daha öncede yazdım sana ama görmedin sanırsam farklı bi diyette uyguluyomusun?

Hadi yaaa, süper, o zaman dikkat ediyoruz 2 gün daha ve de cuma günü liste 1.oluyoruz. Liste demişken bu hafta kim yapacak listeyi???
yok canim nerde :1:betül 1-2 hafta daha burda diye biliyordum fadimecim :26:sonrasinda napariz bilmiyorum :31:
kız hangi deterjanı kullanıyosun marka sölemek istemiyosan kutuma şeyet :1:

çalışmıyosan zaman ayırabilirsin bence :34:

mine tarif yollcam diye mamaları yapıp yapıp yersen dobiç olursun :1::1:

kız yiyerek zayıflamanın formülünümü buldunuz siz handeyle:27::27:

diyetisyene devammı duygu daha öncede yazdım sana ama görmedin sanırsam farklı bi diyette uyguluyomusun?
demek vucut arada sasiriyor :1:yemeyince vermiyor yiyince gidiyor :86:

Back
X