70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
tatlandırıcı kullansak kilo vermeye engelmidir ki:44:
yok canim nerde :1:betül 1-2 hafta daha burda diye biliyordum fadimecim :26:sonrasinda napariz bilmiyorum :31:

demek vucut arada sasiriyor :1:yemeyince vermiyor yiyince gidiyor :86:
ben şaşırtmaya kalksam + 2 yel geri dönerim kesin :26::26:

Allah kolaylık versin canım da, doktora gidiyodun değil mi, doktor mu dedi, yoksa kendi kararın mı? Emziriyorsun da dikkat et kendine canım.
çok şiş oldugumu soyleyınce sebze yapalım dedı yıne.. tolga artık memeyı uyku ıcın alıo sadece yaa, hababam kaşıklara bızım yedıklerımıze saldırıo artıkın :1:
kız hangi deterjanı kullanıyosun marka sölemek istemiyosan kutuma şeyet :1:

çalışmıyosan zaman ayırabilirsin bence :34:

mine tarif yollcam diye mamaları yapıp yapıp yersen dobiç olursun :1::1:

kız yiyerek zayıflamanın formülünümü buldunuz siz handeyle:27::27:

diyetisyene devammı duygu daha öncede yazdım sana ama görmedin sanırsam farklı bi diyette uyguluyomusun?

devam ediyorum canımcım, eşim anneler gününde ısmarladı sağolsun yoksa pahalı dıye gıdemeyecektım.. gecen hafta veremedım dıye fırca da yedık.. aynı dıetlerı yapıom degısen bı sey yok.. 7 öğün beslenme.. baya da hala kılo gıdıo.. ben durur sanmıstım ama olmadı.. bu arada sayfaları artık takıp edemedıgımden yazılanları da goremeyom kusura kalmayasın

eskiden bende de öyle olurdun ama ozaman ertesi günde yerdim :37:herhalde ondan sadece haftada 1 veya ayda bi kac kere kacamak yaptinmi yinede afediyor demekki bizi vucutumuz :1:
çok şiş oldugumu soyleyınce sebze yapalım dedı yıne.. tolga artık memeyı uyku ıcın alıo sadece yaa, hababam kaşıklara bızım yedıklerımıze saldırıo artıkın :1:

devam ediyorum canımcım, eşim anneler gününde ısmarladı sağolsun yoksa pahalı dıye gıdemeyecektım.. gecen hafta veremedım dıye fırca da yedık.. aynı dıetlerı yapıom degısen bı sey yok.. 7 öğün beslenme.. baya da hala kılo gıdıo.. ben durur sanmıstım ama olmadı.. bu arada sayfaları artık takıp edemedıgımden yazılanları da goremeyom kusura kalmayasın

hedefinede yaklasmissin duygucum tebrik ederim :nazar:

gunaydin kizlar:21::21::21::21::21::21::21:
sabah ac karinla bol su bir kuru incir
kavalti
1 dilim kepek ekmegine krem peynir surdu yarim yumurta kadar omlet
4 zeytin
yarimsar domates salataik
sekersiz cay
diger ogunler daha karar vermedim ama zeytin yagli kabak dusunuyom
ananas ara
bol su aksam hepsini yazarim

kizlar size tartida fazla gormemi sebep olan yiyecekleri yazmak istedim
kirmizi et
sucuk salam ve turevleri
birde yogurt asiri tuketimi
hamur isi karainda tuketimi zarari olmuyorr ama kirmizi et sosis salam azda yesem olumsuz etkiliyor

Canım eğer onsuz içemiyorsan kullan, ama zamanla azaltarak içersen, hiç farketmeden bakmışsın ki hiç kullanmadan da içebliyorsun, ben 3-4 yıldır kullanmıyorum, çaya şeker atınca ağız tadım bozuluyor.

saol canımcım :nazar: inşallah 60'ı da göreceğiz..
insallah canim insallah :29::16:
kavalti
4 zeytin
sekersiz cay
ananas ara
senin menülerin genelde hep dört dörtlük oluyor tatlim cok begeniyorum :34:
kirmizi et
sucuk salam ve turevleri
hamur isi karainda tuketimi zarari olmuyorr ama kirmizi et sosis salam azda yesem olumsuz etkiliyor

bünyeden bünyeye fark ediyor dogru söylüyorsun kardesim onlari yiyerek zayifladi bende aksam kirmizi et türü yersem veremiyorum o yüzden aksamlari et yerinde ballik tavuk sebze salata yiyorum artik bende aksamlari et yerken dikkat ediyorum :51:

ben kactim kizlar adam aramis kizi geliyor gelebilirmiyim bilmiyorum kendinize iyi bakin öptüm cok cisslar yemeyin :16::16::16:

balli bugün niye gelmedi ki aksamda gelmemis :26::26::26:

kirmizi et
sucuk salam ve turevleri

canım dıyetısyenım de etın akşam yendıgınde ogutulmedıgını ve yag yakımını azalttıgını soyledı.. oglenlerı tuket ama hazır olan işlenmiş etlerı yeme salam sosıs sucukları.. et gurubunu da mutlaka oglen yemeye calıs..

maşallah de kendine nazar değdirecen :nazar: spor yapmıyorsun dimi canım sadece diyetle veriyosun:ssz:
yoğun olduğunu biliyorum canım sıkıntı yok:29:
Canım eğer onsuz içemiyorsan kullan, ama zamanla azaltarak içersen, hiç farketmeden bakmışsın ki hiç kullanmadan da içebliyorsun, ben 3-4 yıldır kullanmıyorum, çaya şeker atınca ağız tadım bozuluyor.

bir çay bardağı çaya 1 adet atıyorum:26:

maşallah de kendine nazar değdirecen :nazar: spor yapmıyorsun dimi canım sadece diyetle veriyosun:ssz:

Yarım atarak iç belli bir süre, sonra çeyrek, kademeli olarak azaltmaya çalış bakalım.

Eeee hadi bakalım, iyi bişey sanırım bu???

İki tarafa da yolla, sende tarif bol ne de olsa, bakarsın güvenilir bir yerse, sonra daimi yollarsın, ünlü olur muşun kızzzzzzzz, kitap falan basar mışın??? Sonra Tv programı ay bende de hayal dünyası geniş beya:27::27:
aynısını bende eşime söyledim akşam
sen nerden duydunki bizi :53: :52::52:
ayy bilemedim canım napsam diye karar veremedim yaaa :26:
az menü paylasmiyorsun minem :56:hem kizina birseyler alirsin o paraylan oda sevinir :28:

günaydin minem :16: dün geldim ama kk bakima girmis gitttim yattim bende :27:
mine :3:sey ben sana sey ettim :17:
ne ettin kız bana
anlamadım :26:
niye bu haldeyim sence :1:
197 tarifim olmuş nefisyemektariflerinde
sırasını bekleyenlerde var
:1: bu işten para kazanacağım hiç aklıma gelmezdi :1:

ne ettin kız bana

Kadınların halinden kadınlar anlıyor işte hep aynı şeyleri düşünüyoz. Suzi kutuna mesaj atmış, sanat değil korkma:52::52::52:

Son düzenleme:

spora bugun başlayacagım; maaşlar yattı hemen harcamak lazım :D neden başlamam gerek cunku yağ yakımım durdu suyum gıdıyor o da buyuk ıhtımal kasların arasındakı dokulardan gıdıyor.. bır de sezeryan gobegı gıttı ama bı cıvıklık var karında :52: onu gıdermek için gıtcem ıste.. kılo vermem ben sporla ama sımsıkı oluyor o zaman super olcak..

ne ettin kız bana
niye bu haldeyim sence :1:
197 tarifim olmuş nefisyemektariflerinde
sırasını bekleyenlerde var
:1: bu işten para kazanacağım hiç aklıma gelmezdi :1:
senın yemeklerın cok ıyı yaa.. hem pratık hem de goruntu guzel, emınım tadı da oyledır.. ınan yememek ıcın yapmıyorum.. dün eşime fırında beşamel soslu tavuklu krep sarma yaptım.. karşımda yedı.. ben yemedım.. o zaman içim çekılıo işte :27: ama senın ekmeklı kahvaltı pizzasıydı sanırım onu yaptım haftasonu :51:

Yarım atarak iç belli bir süre, sonra çeyrek, kademeli olarak azaltmaya çalış bakalım.
çalışayım bakalım :34: bitkisel olandan alıyorum bide 100 lük olanı 12,5 tl
spora bugun başlayacagım; maaşlar yattı hemen harcamak lazım :D neden başlamam gerek cunku yağ yakımım durdu suyum gıdıyor o da buyuk ıhtımal kasların arasındakı dokulardan gıdıyor.. bır de sezeryan gobegı gıttı ama bı cıvıklık var karında :52: onu gıdermek için gıtcem ıste.. kılo vermem ben sporla ama sımsıkı oluyor o zaman super olcak..

taş olursun o zman kız :34: hamilelik öncesi kaç kiloydun canım sen?

demir eksikliğinden en sonalışveriş merkezinde bayılmıştım...bende aşırı d vitamini eksikliği ve demir eksikliği var ama ilaçlarımı kullanamıyorum aç karnına ilaç yutamıyorum....

haklısın ben bugün yazamiyeceğim mesela:9::9:

kız işe gitmedin 7:80de sabah günaydın demişsin nie o saat te uyandın

umut fakirin ekmeğidir

koşu bandın vardı demi senin
koşu bandına da vakit ayrılmıyorsa benhiç almıyım olmayınca olmuyor dememkkiii:50:

güzel menü olmuş bence:34:

ayy bişi dcem ama utanıyorumm:17::17::17::17:
bugün çok acıkmıştım ağaçlara baktım yaprak sarması alıma geldi bu ağaçlardan mı oluyodu die ağzım sulandı korktum kendimden
:18::18:

geçmiş olsun cibinlik kaldı artık:1:
her istediğini artık almazsın bence cibinlikle birkaç hakkı gider:34:

haklısın toparlanamız lazm ama bugün kociş izinli yarın toparlanıyımmı??

:9::9::52::52::52:

he çatlakımhep duyarım bu sözü nedense:4:

benimkocam okuyo hala geçmiş olsun:6:
özelden yazıyımmı sana eşine sorabilirmisin acep:26:bende okuyorum ama nasıl okuyorum:36:
bugünkü menüm:
sabah:1bardak su,2kibrit kutusu büyüklüğünde çavdar ekmeği arasına yağsız tost,1 kaç sap maydonoz,1minik salatalık 3 fincan çay

ara:1 şekersiz kahve,1 kurabiye:17:

öğle:2 kaşık közlenmiş patlıcanla biber karışımı sarmısaklı yoğurt ve pulbiber eşliğinde,3 minik erik

ara:1 kupa yeşil çay,2 yulaflı diyet bisküvi

akşam:3 kaşık semizotu yemeği sarmısaklı yoğurtlu,1 kaşık pilav

off mis gibi pilav yapıpta bir kaşık alıp sonra onu çatalla sanki çok pilav yiyormuş gibi tüketmem çokkötü daha pilav istiom ben:52:

bunun yanında 3 litre su 1 saat yürüyüş.koca gün tepinme,otursam dahi bacaklarımı oynatıryom.bu sabh tartıda 72,5 görünce daha çok tepinesim var :9::9::9::9::9::9:
güzel gidiyosun hande hiç bozma
hap koydum hap koydum kaynanama hap koydum
kaynanmın adını süper kaynana koydum
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:9::9:
bide şeyde tepindim

sevdiğimi aldım hahay
dediğimi yaptım hahahy
çatlayın bakalım
çat çat çat
patlayın bakalım
pat pat pat
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:9::9::9::32::32:
iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü paylaşayım sizlerle :)

sabah : bir dilim börek çay, 6 fındık
ara: ton balığı konservesi
öğle: tavuk ,cacık
ara:4 erik
akşam:1 kase çorba ,yoğurt

1 saat 45 dakikada spor yaptım :)
:34:güzel olmuş cnm biaz az olmuş dikkat et
kızlar yaa komik bişey oldu :1:
ben bisiteye tarif gönderiyorum yaaa
başka bir siteden teklif geldi
tarif başına 5 liraya tariflerimi yayınlayabilirlermiş :1:
napsam sizce :1:
çok tarif gönderiyomusun çok para kazanmıcaksan kabul etme ama çok tarif gönderiyosan kabul et
aaaaaaaaaaaaa
kimse açmamış dükkanı
:20::20::20::20::20:

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım?
benden bu hafta bişey çıkmaz
canım sıkılıyor kiloyu düşününce
neyse tek derdimiz olsun değilmii :1:
öpüldünüz canlar buralardayım
boş bırakmayalım sevgili topiğimizi
bozma bence daha var devam et:34:
günaydin fadimecim :16:

günaydin kizlar :16: ay bugün yine tartildim dayanamdim oysa dün okada cisli yedimki :17: isarkadasina destek oldum o yedikce bende yedim ama arti beklerken tartida eksi 600 gramm ciktim :32:
ozaman yola devam sakın bozma:23:
merhabalarr.. bugun sebze gunu yapacagım yıne.. belkım yağlarım erır gıder.. 22yi aştık bu kez 20'de takıldık..

Sabah 8:30 1 dılım uno denge ekmeği, 1 domates, 1 dılım peynır, maydonoz ve dereotu
ara 11:00 2 kivi
Öğlen 13:00 8 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yogurt ve salata
ara 15:30 2 kivi
ara 17:30 yarım paket dıyet bıskuvı ve emzırme cayı
Akşam 18:30 8 kaşık kabak yemeği salata ve 2 kaşık yogurt
ara 20:30 2 kivi
güzel men olmuş cnm takip ediyorum seni sakın bozma
Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

off bunlara uysam başka bi derdim kalmaz eminim
kız hangi deterjanı kullanıyosun marka sölemek istemiyosan kutuma şeyet :1:

çalışmıyosan zaman ayırabilirsin bence :34:

kız yiyerek zayıflamanın formülünümü buldunuz siz handeyle:27::27:

diyetisyene devammı duygu daha öncede yazdım sana ama görmedin sanırsam farklı bi diyette uyguluyomusun?
çalışmıyorum maalesef ama çok yoğunum şimdibile birkaç dakikam var sadece
kavalti
4 zeytin
sekersiz cay
ananas ara
ııım güzel menü olmuş
kirmizi et
sucuk salam ve turevleri

iyi olmuş yazdığın cnm bunları akşam yememek lazım
sebze yemiyorum ne zamandır :18:

oğlumun gelme saati onualıp babamın yanına hastaneyi gidiyorum aciiil çıkııııışş:10:
bugün diyeti bozmaktan korkmuyorum ama yarını düşünüyorum gün var komşularla aaah ah iyice eski komşu kadınlara döndüm
kısırda yaparlarmı acep......

Back
X