Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o cok guzel bır sndalet canım yakında koyarım fotosunu da :dkullanma onu zararlı dşie biliyom ben şekersize alıştım
maşallah paşaya yakında elinizden alacakyediklerinizi kızonası anneler günü hediyesi
hangi adama anlamadım
koymaaa
sen yaz ben sorarım iyi gidiyordum da bugun cozutuumher çarşamba gibi
oh maşallah bendeöleolmaktan korkuyıom90 lı azimler yok bende
belke 1 yıl daha bidahakiseneye beraber pırtlatırız
one :26:
kız staj die gene mezarlığamı gidecen:26:
o zaman sen de yarın sebze gunu yapıver.. hadı kalk...ne var ne yok kizlar
dün yorgunlukdan bu sabahda yogunlukdan gelemedim
ha bu arada sistiiimm :26:
kocama kızdım heralde misafirde gelmiyodur almayacam bu gece onu eve
aman onlar hep öle gelio kocaları işten geççıkıyor die ama vazgeçmişler zaten bende çok yorgundumay hala kusura bakmayin diyo yaa
kiz bu saatte ne misafiri![]()
ay bende şiştim bugun sormane var ne yok kizlar
dün yorgunlukdan bu sabahda yogunlukdan gelemedim
ha bu arada sistiiimm :26:
sen ye ye benimgibisonra tepinmiyi akşamlar tatlışlar nasılsınız bakalım :) lbugünkü menümmü paylaşayım
sabah: yumurt,peynir,domates,1 dilim ekmek
ara:4 erik
öğle :çorba,cacık
ara:5 fındık
akşam:iskender (sınıfla toplu program yapılmıştı istemey istemeye yedim)
gündüz spor salonuna gitmiştim 1 saat 15 dk spor yapmıştım iskenderden sonraki pişmanlıklada 45 dk daha sahilde yürüdüm :) inş yakmışımdır. bu arada ben regl oldum cuma günü tartıda fazla çıkarmıyım acaba ben adetliyken hiç tartılmazdım...
biyendim güzel olmuşsuno cok guzel bır sndalet canım yakında koyarım fotosunu da :d
o zaman sen de yarın sebze gunu yapıver.. hadı kalk...
Eki Görüntüle 712855
nasılım kızlar..![]()
slm kizlar ben geldimnapiyonuz
![]()
ne mısafırı be bu saattekocama kızdım heralde misafirde gelmiyodur almayacam bu gece onu eve
ıyıyız anacım sen noruyonslm kizlar ben geldimnapiyonuz
![]()
şu msjı anlayan birallahın kulu yorumlasın
gelmolar sdkim grliom snd![]()
ne mısafırı be bu saatte
ıyıyız anacım sen noruyon
gelmıyorlar sıdıkacım geriliom sende![]()
sıdıkamı kim kız o yoksa beraber olduğu bayanmı:26:![]()
selamlarrrr ben hala hasta bugün işyerinde kafam bozuldu dedim rapor alcam ben gitcem yarın rapor alcam 5 gün
çok moralim bozuk çalışmak istemiyorum artık biyanım çık git diyo biyanım 2 senen var içerde bırakma diyo evlenip çıkarsam tazminatımı alabiliyom ama düğüne de 4 ay var netcem bilmiyom çok sıkıntıdayımbi de hasta olunca hiç gidesim gelmiyo böyle ölüm ölüm yataktan çıkıp işe gitmek o gün bitmek bilmiyo ama işten çıkınca ne yorgunluk kalıyo ne bişey canlanıveriyorum napmalıyım :26::26::26:
şu msjı anlayan birallahın kulu yorumlasın
gelmolar sdkim grliom snd![]()
ya handem bebegim kusura bakma isarkadasi aradi konusuyorda konusuyor he he dedim bi tarafdan senin yazdiklarini okumuya calisiyorum aküm bitiyor ben seni yarim saat sonra arayim dedim
simdi gelelim sana seninki arkadaslariylan bulusmus sende aramissin kaldirmamis
bunlar böyle anacim benimkide arkadaslarin yaninda konusmayi sevmiyor sanki ne varsa :113:
bunun yani benimkinin arkadasinin karisi cok kizkanc oldugunu bildigi halde arkadasi karisi aradimi kaldirmiyor anla anlayabiliyorsan
hareketli avatar mi istiyorsun kuzum sen dur sana linkleri yapistirayimkulitta vvar cok iyi kiz ben hareket yapmayan avatarlari ona ekliyorum onuda yapiveriyor sagolsun
![]()
bak rapor al sallama iş yerini çok nasılsa çıkacakmışın belki kendiliğinden çıkartırlar![]()
ay saol kız dedim başlardada kimse cvp yazmadı bana çok uğraştım bu zürafalar bile hareket etmedihay allah iyiligini versin
gecmise de gidemedim kiz sana dalcam diye
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
ama bunlara bi girdinmi hem karar veremiyorsun hemde cok güzeller ya :111:
gelmiyorlar sIkIldim geliom sindi ymisarastirdim
![]()