70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen almanyanin neresindensin canim ben avusturya dayim :ssz:ama yarin devam edelim gözlerim kapaniyor :1:

cok sagol betülüm insallah :16:allah hepimize güzel kapilar acsin dert verip derman aratirmasin:16: cok seviyorum seni :16::16::16: iyi geceler :54:

amin canımm
ben de seni çok seviyorum iyi ki tanıdım seni :16::16::16:
Allah rahatlık versin :54:

sen almanyanin neresindensin canim ben avusturya dayim :ssz:ama yarin devam edelim gözlerim kapaniyor :1:

cok sagol betülüm insallah :16:allah hepimize güzel kapilar acsin dert verip derman aratirmasin:16: cok seviyorum seni :16::16::16: iyi geceler :54:

Canim Ben Reutlingen / Stuttgart dayim. Bilirsin kesin. Yarin görüsürüz.

günaydın kızlar :) ilk bildirimi ben yapayım tam istediğim gibi olmadı ama adetli olduğum için belkide biraz fazla çıktı

başlangıç: 77 kg

geçen hafta :71 kg

bu hafta:70 kg

giden:1 kg

toplam giden :7 kg

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,5 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:200 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg

evet o kıskançlığına yapıyordur :27:
alışsın biraz kızın da hep anneye bağlı yaşanmaz ki :37:
bak bana 7 ay olmak üzere eve gitmedim :43:

ben o kadar biliyorum şükür
bilenler daha zor öğreniyorlarmış
yanlış bildikleri varsa düzeltmesi zor oluyormuş
sorun olmaz inşallah :31:
canım bende anneme çok bağlıyım
üniversitede çok zorlandım
kızımı öyle alıştırmıycam dedim ama bu seferde çalıştığım için zaten çocuk anneye hasret diyorum bırakamıyorum

ilk gittiğimde kursa hoca hiç biliyormusun demişti bilmiyorum deyince tamam ozaman az bilenlere öğretmek daha zor demişti
sanada bi degisiklik olur minem git bence :31: benide götür :3:

kizlar bi yorgunluk bi durgunluk cöktü biriki sure okiycam evimde huzur olsun diye niyetlendim üsengeclik yapip da yapmamazlik yapmim sonrada vurur kafayi yatarim :31:
betülüm pazar günü geliyordun pazartesi en gec sali seni burda görmek istiyorum tatlim :27:öptüm cok :16:
yarin gec gidecem ise kaan okula basliyor yarin 9-10 arasi okulu tanitacaklar cocugma ay insallah iyi insanlarlan karsilasiriz hep :16:

hande gelmedi aksam :26: insallah kocisle aran düzelmisdir canim öyle ufak tefek seyleri takmayin anam kafanisa :54:
iyi geceler kizlar :92::54::10::10::10:
gitmeyi istiyorum aslında ama bakalım canım
allah dualarını kabul etsin canım topikçe bizede dua etseydin :1:

günaydınlaarrr:16::16::16:
hayırlı cumalarr:16::16:
nasılsınız:29:
bildirim yapıp çıkcam:6:
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.2
bu hafta76.9
giden:1.3
toplam giden:7.6
hedef:65

günaydın kızlar
bu hafta tartı beni sevindirmedi :50:
aslında üzgünde sayılmam tamam listede altlarda olacam ama incelmeyi farkediyorum
sanırım ödem var çünkü yüzüğüm sıkıyor :50:
dün dahada artıydım ama yeşilçayda içmiyorum sanırım oda etkiliyor dün içtim bugün biraz farketti
neyse

başlangıç: 65,5
geçen hafta: 63,9
bu hafta: 64.1
gelen 200
toplamda giden: 1,6
hedef: 58

günaydın kızlar misafirgelecek erkenden kalktım temizlik yapıp markete gitmem lazım

başlangıç:76,5
geçen hafta:73.900
bu hafta:72.800
giden:1.100
toplamgiden:3,600

hepinize kolay gele :6:

selam arkadaşlar...gelemiyorum,yazamıyorum ama gece yatmadan yazdıklarınıza göz atıp yatıyorum...su okullar bi kapansaydı hayırlısıyla hersey daha güzel olacak..hemen bildirimimi yapayım..

başlangıç:82,7
gecen hafta:70,9
bu hafta:69.3
giden:1,6
toplam giden:13.4
hedef:62

tüm arkadaşlara selam eder,öperim...bol bol kiloların gittiği haftlar olsun inşallah...

:) biz 15 aylık olduk ve henüz 10-15 gündür geceleri kesintisiz uyumaya başladık canım ya...ama ben kızıma bu bebek caylarından veriyordum hipin sanki biraz rahatlatıyordu..

yok yok yok.. inadından uyanır süreklı.. bugun 12-4 arası uyumuş ama artık bana sankı 1 saat uyuyor gıbı gelıyor.. 3 aya kadar 12-8 uyuyordu ne guzel.. neler dedım papatyalar, gece çayları, gece mamaları.. ne gıcık bı çocuk yaa.. ders de çalışamıyorum kafam salak gibi oluyor.. rezil oluyorum hocalarıma yaaa... resmen ımajımı çökertti deli oğlan :50:

yok yok yok.. inadından uyanır süreklı.. bugun 12-4 arası uyumuş ama artık bana sankı 1 saat uyuyor gıbı gelıyor.. 3 aya kadar 12-8 uyuyordu ne guzel.. neler dedım papatyalar, gece çayları, gece mamaları.. ne gıcık bı çocuk yaa.. ders de çalışamıyorum kafam salak gibi oluyor.. rezil oluyorum hocalarıma yaaa... resmen ımajımı çökertti deli oğlan :50:

off cok iyi anlıyorum seni ya..bi kaç ay öncesine kadar bizde öyleydik.bizim emme olayı bitince biraz daha düzene girdik sanırım minnoş şimdi keşif zamanında seni de emiyor hal öyle olunca adam napsın gece uyuyup :) annesinin koynunda kucağında olmak varken..sabır arkadaşım yapılacak cok bişey yok sanırım...bende cok halt varmış gibi iki bebeyle yüksek lisans yapmaya kalktım hiç böyle perişanları oynamamıştım hayatımda...hakikaten cok zor çocukla..allah yardımcın olsun canım..

Aranıza geçen hafta katıldım:))

Geçen Hafta : 77.8
Bu Hafta : 77.0
Giden : 800 gr.
Hedef : 60 kg.

800 gr beklentimin çok altında ama yinede moralimi bozmuyorum , tabloyu sabırsızlıkla bekliyorum :))

günaydınlar

başlangıç:82
geçen hafta:80.5
bu hafta:79.6
giden:0.900
toplamda giden:2.400

çok şaşırdım hastayım diye ne dikkat edebildim ne spor yapabildim ama pek bişey de yiyemedim bugün tartı beni çok sevindirdi inş herkes için öyle olur :21::21::21::21:

off cok iyi anlıyorum seni ya..bi kaç ay öncesine kadar bizde öyleydik.bizim emme olayı bitince biraz daha düzene girdik sanırım minnoş şimdi keşif zamanında seni de emiyor hal öyle olunca adam napsın gece uyuyup :) annesinin koynunda kucağında olmak varken..sabır arkadaşım yapılacak cok bişey yok sanırım...bende cok halt varmış gibi iki bebeyle yüksek lisans yapmaya kalktım hiç böyle perişanları oynamamıştım hayatımda...hakikaten cok zor çocukla..allah yardımcın olsun canım..

bir de doktora yapıyorum, ben yuksek lısans savunmamı hamıleyken verdım hem de 38 haftalıktım; 2 gun sonra da dogurdum düşün artık.. okulda da asistanım, rezalet bır durumdayım yanı.. ne okula gıdıyorum, ne ödev yapabılıyorum.. bolum başkanım nerdesın dıye azarlasa yerıdır yanı.. öğrencıler bıle cok agresıfleştınız hocam dıyor; daha da agresıfleşiyorum..... :43::43::43::43: bı de haftaya nobetım var, 5 gun okul.. hababam 3 saatte bır sut sağ, sağ yıka temızle, sağ yıka temızle... allahımmmmmmm.. sonra annem bana senın psıkolojık destek alman lazım dıyor.. hadi canım.. cıdden mı.. tırtlattım artık.... başım her gun ağrıdan kıvranıyorr... mıgren doruktaa.. bel ağrım tavan, ev rezıl... istifa edıyorum evden ben.. nereye gıtsem..

Back
X