70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlar

başlangıç:77.600
geçen hafta:74.400
bu hafta:73,500
giden:0.900
toplam giden:4.100
hedef:65

1 ayda 4 kilo:1: of inşallah hedeflerimize ulaşırız kızlar.
yalnız kafamın karıştığı bir nokta bu haftaki kilomu dün akşam tartılmıştım 73.500
bu sabah tartıldım 73 kilo çıktı :26:

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

çok hoş bir olay

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,5 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:200 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
:46:
gunaydınlaarrr..

başlangıç: 82.9
geçen hafta: 67.3
bu hafta: 67
hedef: 65
giden: 300 gr
toplam giden: 15.9
günaydınlaarrr:16::16::16:
hayırlı cumalarr:16::16:
nasılsınız:29:
bildirim yapıp çıkcam:6:
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.2
bu hafta76.9
giden:1.3
toplam giden:7.6
:46: :46: :46:
günaydın kızlar
bu hafta tartı beni sevindirmedi :50:
aslında üzgünde sayılmam tamam listede altlarda olacam ama incelmeyi farkediyorum
sanırım ödem var çünkü yüzüğüm sıkıyor :50:
dün dahada artıydım ama yeşilçayda içmiyorum sanırım oda etkiliyor dün içtim bugün biraz farketti
neyse

başlangıç: 65,5
geçen hafta: 63,9
bu hafta: 64.1
gelen 200
toplamda giden: 1,6
hedef: 58
:20::20::20:
günaydın kızlar misafirgelecek erkenden kalktım temizlik yapıp markete gitmem lazım

başlangıç:76,5
geçen hafta:73.900
bu hafta:72.800
giden:1.100
toplamgiden:3,600

hepinize kolay gele :6:
tartım bozuldu bildirim yapamıcam bu hafta grip olduk çok kötü bir hafta oldu bizim için :14:
geçmiş olsun canım
selam arkadaşlar...gelemiyorum,yazamıyorum ama gece yatmadan yazdıklarınıza göz atıp yatıyorum...su okullar bi kapansaydı hayırlısıyla hersey daha güzel olacak..hemen bildirimimi yapayım..

başlangıç:82,7
gecen hafta:70,9
bu hafta:69.3
giden:1,6
toplam giden:13.4
hedef:62

tüm arkadaşlara selam eder,öperim...bol bol kiloların gittiği haftlar olsun inşallah...
yok yok yok.. inadından uyanır süreklı.. bugun 12-4 arası uyumuş ama artık bana sankı 1 saat uyuyor gıbı gelıyor.. 3 aya kadar 12-8 uyuyordu ne guzel.. neler dedım papatyalar, gece çayları, gece mamaları.. ne gıcık bı çocuk yaa.. ders de çalışamıyorum kafam salak gibi oluyor.. rezil oluyorum hocalarıma yaaa... resmen ımajımı çökertti deli oğlan :50:
acık büyüsün annesi çok minnak ondandır:emir_bebek:
günaydınlar

başlangıç:82
geçen hafta:80.5
bu hafta:79.6
toplamda giden:2.400

çok şaşırdım hastayım diye ne dikkat edebildim ne spor yapabildim ama pek bişey de yiyemedim bugün tartı beni çok sevindirdi inş herkes için öyle olur :21::21::21::21:
:46: :46:
bir de doktora yapıyorum, ben yuksek lısans savunmamı hamıleyken verdım hem de 38 haftalıktım; 2 gun sonra da dogurdum düşün artık.. okulda da asistanım, rezalet bır durumdayım yanı.. ne okula gıdıyorum, ne ödev yapabılıyorum.. bolum başkanım nerdesın dıye azarlasa yerıdır yanı.. öğrencıler bıle cok agresıfleştınız hocam dıyor; daha da agresıfleşiyorum..... :43::43::43::43: bı de haftaya nobetım var, 5 gun okul.. hababam 3 saatte bır sut sağ, sağ yıka temızle, sağ yıka temızle... allahımmmmmmm.. sonra annem bana senın psıkolojık destek alman lazım dıyor.. hadi canım.. cıdden mı.. tırtlattım artık.... başım her gun ağrıdan kıvranıyorr... mıgren doruktaa.. bel ağrım tavan, ev rezıl... istifa edıyorum evden ben.. nereye gıtsem..
zaten anne olmak çok zor evlilik çok zor bide işin çok zor allah kolaylık versin duygucum işin zor:ssz:
günaydınnn kızlar

yalnız kafamın karıştığı bir nokta bu haftaki kilomu dün akşam tartılmıştım 73.500
:46: :46::46:

suzim antalyaya gidiyorum inşallah..sormuşsun alıntılayamadım:50:

:1::1::1::1::1::1:
bende bulmuyorum oysa tek suçlu benim
aslında kendimize suç bulsak belki böyle olmazdık:ssz:
yazın görev temmuzda sonra ramazan var
geçen sene ramazandan sonra gitmiştik okullar bize 1 eylülde açılıyor sadece 2 gece kalabilmiştik o yüzden
eşimde kısıtlamayalım zamanı diyor kafamıza göre gider kalırız diyor

:1::1::1::1::1:
eşin haklıymış size en uygunu vaktinde gitmek
direksiyon dersine gidecem çok heyecanlıyım
dün okuya okuya gittim
bugünde öyle yapcam
çüüüüüüüz kızlar
akşama gelemezsem dua okuyun benim için
iyi kızdı deyin okeyto??
hadi hayırlısı bakalım :9:
ay benimki hala arıyor açmıyacam dün gece o bana nası yaptı bende ona öle yapacam:19:
naptın hande barıştınmı bugün durum ne
of dünden beri çarpıntımvar sanki kalbim boğazımda çarpıyor gibi oluyor böle heycanlı bir şekilde aslında tansiyonumda düşük ama:31:
cam bi doktora gözük nie böle oldun
Huhhuuuuuuuuuuuuu selam güzel ,fit,fıstıklarrr beni de aranıza alın bende 71 kilocukum :D

Çok mu hızlı giri oldu ? :D

güzelbi giriş oldu canm her gire bende dahil hep aynı cümleler bi devamında yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum eksik ama onuda diyenler oldu

günaydınnn kızlar

1 ayda 4 kilo:1: Of inşallah hedeflerimize ulaşırız kızlar.
Yalnız kafamın karıştığı bir nokta bu haftaki kilomu dün akşam tartılmıştım 73.500

:20::20::20:

Geçmiş olsun canım

Acık büyüsün annesi çok minnak ondandır:emir_bebek:

:46: :46:

Zaten anne olmak çok zor evlilik çok zor bide işin çok zor allah kolaylık versin duygucum işin zor:ssz:

:46: :46::46:

saolasın cnmm benım herkese kolaylıklarr..

ay adam hala arıyor onun yerine bi msj yazıp özür dilemiyor yapsaolay bitecek ama işte:6:
kız aç telefonu adam belki konuşarak özr diler
servis bıktı artık bizden bir bulaşık makinesiyle fırına gelmedi servis.gerçi ilk zmanlarda bulaşıklar sulu kalıyor die aramıştık ama oda telden halloldu.ne manyak insanlar bunlar diyorlardır.8 ayda her eşyama servis geldi:9:
hangi markaydı sen bana de almayalım o markayı
selam bugün yediklerim

sabah:domates,salatalık,yumurta 2 d.kepek ekmeği

öğlen:iki kaşık bulgur pilavı

akşam:yarım kase çorba,tavuk,salata,1 d.kepek ekmeği

22,00 de meyve

ya ben yarını bekleyemedim tartıldım 74.400 den 73.500 e düşmüşüm iyimi sizce???
gayet iyi canm tebrikler
iyi aksamlar kizlar :54:
bugün hepden civitim sabah keyifliyken öglenden sonra kafa agrisi birde aceyip diken üstündeydim sankim en ufak seye patliycak gibiydin off niye böyle oldum acaba :25:

e öyle oluncada malesf yedikce yedim :5:
sabah: 2 dilim kara ekmek salam peynir salatalik domates
ara: seftali
öglen: bulgur pilavi nohut yemegi
ara: 2-3 cilek
ondan sonra civitim iste :ssz::ssz::ssz:
aksam: 1 tabak mercimek corbasi doymadim 1 dilim kara ekmek doymadim 2 salatalik doymadim 1 tabak makarna :43: karnim dokdun ama ruhum ac olunca yedikce yedim yine ya:43: yarin da tarti günü :25:
yedikçe yiyesi geliyor insanın ya bende böleyim malesef
bi pantolon eteğim vardı
onu giymek istedim yarın
ama fermuarı yırtılmış
eski bi eteğim vardı şişkoyken giydiğim :27:
onun fermuarını söktüm diğerine dikcem :27:
yani demek o kiiii
çocuk da yaparım kariyer de :9::9::9:
:46::46:
kandiliniz mübarek olsun kızlaarr

kimse kalmamış bu gece bol bol dua ediyolar sanırsam

aldım bugün rapor 5 gün evdeyim hoş bugün bitti kaldı 4 :27: bi toparlanamadım ama keyfim yok hala yattım bütün gün

yarın bakalım tartı günü inş çok çok vermişizdir hepimiz :51:
nerdeeee
deli ya :9: diyom benimkine sabah ne iyidim positv kalktim makajimi yaptim postiv takildim durdum öglen cöktüm diyorumda
yatmadan bidaha bakak belki postiv niye cökertiyor aksam üstü diye anlatiyorlardir diyo :9::9::9:
:9::9:
haziranda bizim bayanlar bayan bayana istanbula gideceklermiş
bende istiyorum ama kızımla hiç ayrı kalmadım
eşimde taş koyuyor kadın başınıza ne işiniz var hırlısı var hırsızı var diyor
karışmaz bişeyime derdim nazar ettim adama :ssz:
aay gitsen ne güzel olur şuan ne sıcak ne soğuk hava çok güzel
iyi geceler tatlışlar :) menümü paylaşıp yaıcam sanırım :) uyku bastırdı :)

sabah : yumurta,1 dilim ekmek , peynir ,6 zeytin,domates
ara:10 fındık
öğle: salata, 1 dilim ekmek
ara :5 erik
akşam:1 karışık tost,ayran (yemek istemiyorum böle şeyler ama kantinde herzaman yemek olmuyo ders saatim uymuyo 2. öğretim oldum için tosta mecbur kalıyorum
güzel olmuş menün canm.
günaydın kızlar :) ilk bildirimi ben yapayım tam istediğim gibi olmadı ama adetli olduğum için belkide biraz fazla çıktı

başlangıç: 77 kg

geçen hafta :71 kg

bu hafta:70 kg

giden:1 kg

toplam giden :7 kg
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,5 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:200 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
azda olsa gitmiş aaah ben nasışl yazıcamburaya bildirimii
gunaydınlaarrr..

başlangıç: 82.9
geçen hafta: 67.3
bu hafta: 67
hedef: 65
giden: 300 gr
toplam giden: 15.9
güzel olmuş canm gelmemene ragmen almamışsın eski hızına kavuşursun inş.
günaydınlaarrr:16::16::16:
hayırlı cumalarr:16::16:
nasılsınız:29:
bildirim yapıp çıkcam:6:
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.2
bu hafta76.9
giden:1.3
toplam giden:7.6
:46::46::46:
günaydın kızlar
bu hafta tartı beni sevindirmedi :50:
aslında üzgünde sayılmam tamam listede altlarda olacam ama incelmeyi farkediyorum
sanırım ödem var çünkü yüzüğüm sıkıyor :50:
dün dahada artıydım ama yeşilçayda içmiyorum sanırım oda etkiliyor dün içtim bugün biraz farketti
neyse

başlangıç: 65,5
geçen hafta: 63,9
bu hafta: 64.1
gelen 200
toplamda giden: 1,6
hedef: 58
mine gelende seni geçicem üzülme:24:
günaydın kızlar misafirgelecek erkenden kalktım temizlik yapıp markete gitmem lazım

başlangıç:76,5
geçen hafta:73.900
bu hafta:72.800
giden:1.100
toplamgiden:3,600

hepinize kolay gele :6:
oğlumu tüm gece uyutmanın yolu yok muuuuu:53::53::53: delircem artıkkk
maalesef yolu yok.benm oğluş uyuyordu ama alerji için damlası vardı veriyoduk uyku yapıyodu.oturdugu yerde ayakta bile uyuduğu olmuştu:43:canım oğlumun ilaçları bitsede artık özgür olsa ayy özledim ya oğluşu:9::9:
selam arkadaşlar...gelemiyorum,yazamıyorum ama gece yatmadan yazdıklarınıza göz atıp yatıyorum...su okullar bi kapansaydı hayırlısıyla hersey daha güzel olacak..hemen bildirimimi yapayım..

başlangıç:82,7
gecen hafta:70,9
bu hafta:69.3
giden:1,6
toplam giden:13.4
hedef:62

tüm arkadaşlara selam eder,öperim...bol bol kiloların gittiği haftlar olsun inşallah...
:46::46:amin
Aranıza geçen hafta katıldım:))

Geçen Hafta : 77.8
Bu Hafta : 77.0
Giden : 800 gr.
Hedef : 60 kg.

800 gr beklentimin çok altında ama yinede moralimi bozmuyorum , tabloyu sabırsızlıkla bekliyorum :))
olsuncanm güzel gitmiş yenisin daha :46:
günaydınlar

başlangıç:82
geçen hafta:80.5
bu hafta:79.6
toplamda giden:2.400

çok şaşırdım hastayım diye ne dikkat edebildim ne spor yapabildim ama pek bişey de yiyemedim bugün tartı beni çok sevindirdi inş herkes için öyle olur :21::21::21::21:
:46::46::46:
günaydınnn kızlar

amin:46::46:

oğlumu tüm gece uyutmanın yolu yok muuuuu:53::53::53: delircem artıkkk

yok yok yok.. inadından uyanır süreklı.. bugun 12-4 arası uyumuş ama artık bana sankı 1 saat uyuyor gıbı gelıyor.. 3 aya kadar 12-8 uyuyordu ne guzel.. neler dedım papatyalar, gece çayları, gece mamaları.. ne gıcık bı çocuk yaa.. ders de çalışamıyorum kafam salak gibi oluyor.. rezil oluyorum hocalarıma yaaa... resmen ımajımı çökertti deli oğlan :50:

bir de doktora yapıyorum, ben yuksek lısans savunmamı hamıleyken verdım hem de 38 haftalıktım; 2 gun sonra da dogurdum düşün artık.. okulda da asistanım, rezalet bır durumdayım yanı.. ne okula gıdıyorum, ne ödev yapabılıyorum.. bolum başkanım nerdesın dıye azarlasa yerıdır yanı.. öğrencıler bıle cok agresıfleştınız hocam dıyor; daha da agresıfleşiyorum..... :43::43::43::43: bı de haftaya nobetım var, 5 gun okul.. hababam 3 saatte bır sut sağ, sağ yıka temızle, sağ yıka temızle... allahımmmmmmm.. sonra annem bana senın psıkolojık destek alman lazım dıyor.. hadi canım.. cıdden mı.. tırtlattım artık.... başım her gun ağrıdan kıvranıyorr... mıgren doruktaa.. bel ağrım tavan, ev rezıl... istifa edıyorum evden ben.. nereye gıtsem..
canım anne olmak böyle zor birşey işte
oğlun kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım uyuyan bir çocuk olmasına rağmen 2 yaşından sonra deliksiz uyumaya başladı
emiyorsa daha fazla uyanıyor 10 aylıkken emmeyi bıraktı benimki sonrada süt içmeye başladı
gece 3-4 gibi uyanırdı ben hemen sütünü verirdim
uyandığında gece ışığı açmamaya hatta mümkünse yatağından kaldırmamaya çalış ben sütü hazırda bekletirdim uyanında hemen dayardım ağzına
2 yaşından beride gece uyumadan önce sütünü içiyor 10 gibi falan işte
maşallah 10a kadarda uyuyor
ama hala gece kalktığım oluyor terledimi üstünü açtımı diye
deliksiz uyumayı bekleme yani

Günaydııııınnnnnnnnnn, 3G li teknolocik dünyamızda biz tombişlere gerçek 3G siz yarınlar diliyorum ( Göğüs,göbek,toto ):52:
:52::52::52::52::52::52:
ama ama ama
bana neden o parmak
dikkaet ettim ben :26:
eşin haklıymış size en uygunu vaktinde gitmek
evet canım sanırım haklı

kızlar 2 hafta önce beli kapanmayan bipantolonumu giydim bugün
sabah rahattı ama şuan patlamaküzereyim
sanırım karnımda şiş
ay nasıl gidecek bu şişlik yaa kendimi çok fena hissediyorum

biraz önce biarkadaşım kahve falına baktı
habire hamilelik bebek kısmet gördüü
ayy daha erken ben kilo vercem :43::43:

:52::52::52::52::52::52:

günaydın kızlaar nasıl yazacağimi bilemedim çokkorkuyorum sizden ama bu bildirimimi yapmak zorundayım:43:

başlangıç: 72.2
geçen hafta:70.0
bu hafta :70.5
gelen : 500
toplam giden:1.700
hedef :65

nerdesin sen bacımm

bim den yağ analizi yapan tartıdan aldım canım bende bebekle ne yapacağımı şaşırdım üstüne grip olduk bebişler yürümeye başladı teyzesi 2dk durmuyor :nazar::nazar::nazar:
başlangıç:85
geçen hafta:74
bu hafta:73
giden :1 kg
hedef :70
toplam giden :12 kg

Son düzenleme:
bim den yağ analizi yapan tartıdan aldım canım bende bebekle ne yapacağımı şaşırdım üstüne grip olduk bebişler yürümeye başladı teyzesi 2dk durmuyor :nazar::nazar::nazar:
başlangıç:85
geçen hafta:74
bu hafta:73
giden :1 kg
hedef :70
toplam giden :12 kg

ayyyy kaç aylık oldunuz bakıım da yurudunuz sızz.. bızımkı de bir dişi uzattı, ikincisi patladı.. ne zaman tam uzayacak ki bunlar; cko huysuz coookkk

$972225_10151624922363987_755632899_n.webp

2 gundur 'oha duygu cok zayıflamışsın, kızım dur artık, çüş yeter' gibi arkadaş yorumları alıyorum..

sizce??

başlangıç:87
geçen hafta:65.50
buhafta:67
gelen:1,5 kg
hedef 58
:43::43::43::43::43::43::43::43::43: 70 geldiğimde görüşürüz kızlar.63ten 67 ye çıkabilmek büyük başarı..bende sanırım türümün tek örneğiyim :18::18::18::18:

yedin mı yoksa stres şişkinliği falan mıı

paso yiyorum canım..hatta çikolata falan yiyesim yok ama kilo aldığıma sinir olduğumdan aynanın karşısından geçtikçe mutfağa gidip halley atıyorum ağzıma 1 tane..diyorumya ben türümün tek örneğiyim..kilo aldığını gördükçe yemeyi muhtemelen sadece ben yapıyorum..genelde aldığını gördükçe insanlar dikkat etmeye başlarlar ama :18::18::18:

paso yiyorum canım..hatta çikolata falan yiyesim yok ama kilo aldığıma sinir olduğumdan aynanın karşısından geçtikçe mutfağa gidip halley atıyorum ağzıma 1 tane..diyorumya ben türümün tek örneğiyim..kilo aldığını gördükçe yemeyi muhtemelen sadece ben yapıyorum..genelde aldığını gördükçe insanlar dikkat etmeye başlarlar ama :18::18::18:

her gun tartılmaz mısınız bayancım lütfen.. Stres böbrek üstü bezlerde yağ yapıyor kılo aldıgını gorunce.. hadı bakalım sıl bastan yap.. sen muhtemelen şişmişsin stresten kılo aldıgını gorunce.. mevsım degısımı de kılo yapıyor..mutlaka 3.5 lıtre su içmelisin ve de mutlaka ekmegı sabah harıc kesıp bolca sebze yemelısın bırkaç gün..

Back
X