70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi:16::16::16:
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı:16::16:
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı:16::16:
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız :16:

bende bıldırımı yapayım
başlangıç 69
gecen hafta 64.1
bu hafta 63.0
gıden 1.100
toplam gıden 6 kılo
hedef 60:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Aranıza geçen hafta katıldım:))

Geçen Hafta : 77.8
Bu Hafta : 77.0
Giden : 800 gr.
Hedef : 60 kg.

800 gr beklentimin çok altında ama yinede moralimi bozmuyorum , tabloyu sabırsızlıkla bekliyorum :))
bacım bak bu tabloyu sabırsızlıkla bekleme sabırla bekle bu hafta betüş geç gelecek yani senin deyiminle 19.00 akaadr bildirimyok:9::9:
bir de doktora yapıyorum, ben yuksek lısans savunmamı hamıleyken verdım hem de 38 haftalıktım; 2 gun sonra da dogurdum düşün artık.. okulda da asistanım, rezalet bır durumdayım yanı.. ne okula gıdıyorum, ne ödev yapabılıyorum.. bolum başkanım nerdesın dıye azarlasa yerıdır yanı.. öğrencıler bıle cok agresıfleştınız hocam dıyor; daha da agresıfleşiyorum..... :43::43::43::43: bı de haftaya nobetım var, 5 gun okul.. hababam 3 saatte bır sut sağ, sağ yıka temızle, sağ yıka temızle... allahımmmmmmm.. sonra annem bana senın psıkolojık destek alman lazım dıyor.. hadi canım.. cıdden mı.. tırtlattım artık.... başım her gun ağrıdan kıvranıyorr... mıgren doruktaa.. bel ağrım tavan, ev rezıl... istifa edıyorum evden ben.. nereye gıtsem..
kızpesetme seni beyeniodum ben çok örnek kişilik:16:
suzim antalyaya gidiyorum inşallah..sormuşsun alıntılayamadım:50:

eşin haklıymış size en uygunu vaktinde gitmek

hadi hayırlısı bakalım :9:

naptın hande barıştınmı bugün durum ne

cam bi doktora gözük nie böle oldun

güzelbi giriş oldu canm her gire bende dahil hep aynı cümleler bi devamında yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum eksik ama onuda diyenler oldu
barışmqadım:1:
bayaa bi zayıf görünürsün ozaman en azından diyeti bırakınca bir kaç kilo alsanda kötü durmaz
pilates topu aldım bugün:52::52::52:
bende istiomaslında:ssz:
bahardan bence yaaa. reglden de olabılır.. keşke ben de hastalansam artıkk..

bu termos olayını bende yapacagım bugun bak ıyı fıkırr!!! yarın anlatırım işe yaradı mı yaramadı mı :D

kas oranım çok da ondan gorunmuyo 67ler..12 kılo kasım var..bu da 2 katı kadar yağ kaldırırmış, 20 kg yağım da.. yağ 15 olunca bırakcam ztn..
nası öğrenion onu ki:ssz:

ayy patlayacam
acaip şiş karnım yaaa nasıl çözcez bu işi :26:
bence çimdikle canım valla yada kola mola hiçbişey yok evde de :26:
akşamamı gelecekler öğleden sonramı

dene canım umarım faydası olur
kahve makinasını bile egtirdim ben yatak odasına
küçük kettle yoktu bende kahve makinasını getiriyordum kışın tabiii süt dışarda bozulmuyor yaa ozaman
mızırdanmaya başlayınca hemen ısıtıp içiriyordum
uykusu bölünürse hem alışkanlık yapar hemde tekrar uyutması zor olur
doğru dion dopiç krı bakmıyo çocuga çocuk sehpa tepesinde oturdukoca güm:47:
bende senin gibi tatli bir kizi tanidim betülüm :16: bugün okul denemesi vardin 1 saat disarda bi kizla bekledim türk ay sanki sana benzettim sanki senlen konusuyormus gibi hemen atladim üstüne kapali cok güzel tatli biriydin yüz simasi sana benziyordun :16:

stuttgarti duydum canim almanyada tanidiklarimizda var ama tam nerde bilmiyorum simdi :1: görüsürüz canim :34:

güzel canim tebrikler :nazar::46:

tebrikler fadimecim :46:

tebrikler canim :46:

ettim desem yalan olur :1: aslinda öyle dua degil biriki kitap suresinden sure okudum canim :54:

tebrikler tatlim :nazar::46:

ödemdir ozaman :26: bunu bi dene istersen minecim :54:
Karın şişliğini gidermek için doğanın mucize meyvelerinden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem oldukça basit ve karın şişliğin için etkili bir yöntemdir.

Yarım bardak ılık suyun içine bir limonun suyunu sıkıp karıştırın. Bu karışımı sabah uyandığınızda ve öğleden sonra aç karna için. Ardından bulduğunuzda ortamda 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün.

Hassas bir mideniz varsa limon suyu zarar verebilir. Limon suyu kürü yerine melisa otu kürünü uygulayabilirsiniz. 1 su bardağı kaynar suyunun içine 1 tutam melisa otu ekleyin. Demlenmesi için 5 dakika bekleyin. Süzdükten sonra içip, 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün. Melisa otu aynı zamanda sinir sistemini rahatlatan şifalı bir bitkidir.

masallah sen yiyip yiyip zayifliyon tatlim :46::nazar:

gecmis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah:38:

zor canim ya ben hamilelikde cok uyudum herhalde ondan benim oglan öyle degildin ama seninkide dis cikariyormus ondanda huysuzlugu olabilir :31:

tebrikler canim :46::nazar:

tebrikler canim :46::nazar:

günaydin handenin ciragi :1::16::16::16:

geldimi zaten hepsi arka arkaya geliyor sabir canim insallah bugünlerde gececek :54:

güzel canim :23:nezaman yolculuk :27:

dün bi boslugun icindeydim canim yedikce yedim ama betül sagolsun kahve ic dedi sabah ilk is wc ye kostum :1:

yukariya yazdim minem belki fayda si olur birde aloe vera suyu sabahlari diye okudum ama aloe vera suyunu nerden bulcaz ki :44:

olursada hayirlisi tatlim hem kizina kardes can yoldasi olur annem bana cok kiziyor oglun tek mi kalsin dertlesecegi kardesi olmasinmi diye :31:

canim yapma bak 6lilari görmene az kalmis 7lilerden veda et artik :ssz:

kolay gele :54:

tebrikler canim :nazar::46:

ayy cok hos olmussun valla :nazar: bende istiyorum söyle kemiklerim gözüksün :12:

:50::50::50:

baharcim sen benim yerimi almissin :27: eskiden ben 300-500 ya verir ya alirdim :37:

:9::9::9:kapahat anada ilgilenmiyor gicik :47: öyle görmüs o da :22: sen anasini cimcikle :1:
he dimianayı çimdikleyimdopiç krı:47:
yaz geldimi aslinda hep topikde kimse kalmiyor :31: gelseler ne iyi olurdun aslinda :5:

selam kizlar hayirli cumalar :16:

bugün günüm kosturmakla gecti oglani okula götürdüm 1 saat ön deneme yaptilar basladi aglamaya :14: koluma sarildi agzini burusdurdu benim oglan cekingen kimseyi tanimadigindan yabancilik cekti :ssz: icim gitti sonra ögretmen türk müsünüz yoksa jugoslawmi dedi :37: türküz dedim 4üncü sinifdan bir türkkizini getirdiler yanina otuturdular yabancilik cekmesin diye :9:
1 saat sinifin önünde bekledim diger aileler cekip gitti ben kapi da nöbet tuttum :27:
sonra bir sevinclen cikti burasi benim okulum diye veda ederkende hemen ögretmenine elini verdi ondan sonra bende raahatladim :9:
sonra esim beni isyerine atti baktim itfaye ambulans polis dolusmus 2inci katda yankin cikmis ise geldigim gibi geri asagya indim yangin söndürelene kadar insaat var o yüzden ne olduysa yanmis birseyler :37:
simdide geldim iste yaniniza:16:
hayırlısı olsun canımhepinize allah zihin açıklığı versin:16:

canlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi:16::16::16:
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı:16::16:
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı:16::16:
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız :16:

canım benim çokkk özledimseni altta görünce hemen suziye faceten yazdım gurbet geldi die.sen yokken dün yeni yardımcı aldım yanıma amaağuztosa kadar sen gel sonra onuda senin yardımcın yapacam yanlız topikle başa çıkamıyom ama oda bugun kayboldu daha ilk günden işten kaytarıyor çırak:9::9::9::9:

nası gidiyo canım ay okuduğun u bilsem daha iyi şeyler yazardım:16::16::16::16:

canım benim çokkk özledimseni altta görünce hemen suziye faceten yazdım gurbet geldi die.sen yokken dün yeni yardımcı aldım yanıma amaağuztosa kadar sen gel sonra onuda senin yardımcın yapacam yanlız topikle başa çıkamıyom ama oda bugun kayboldu daha ilk günden işten kaytarıyor çırak:9::9::9::9:

nası gidiyo canım ay okuduğun u bilsem daha iyi şeyler yazardım:16::16::16::16:

bende senı cok özledim cnm yazdıklarını hep okuyom zaten haberım var cıragandan ama cırak ben gelene kadar karısmam:16::16::16:
ay hıç sorma cnm ne cok eşyam varmış oluyom ya bıde çocuk bız kolılıyoz o cıkarıyo zor oluyo hazıranda ızne gıdecem cnm gıtmeden bıtıreyım dıye ugrasıyoz işte:ssz::ssz::ssz:
suzımıde cok özledim veda mektubu yazmış bıtanem bana:16::16::16:
sonra umay yazmış ababa yazmış cok sevıyorum kızlar sızı:16::16:

canim betül aksam dedi kahve icince wc ye gidebiliyorum diye bende ictim aksam sonra sabah ac karnina da bi türk kahvesi ictim dün 1 tabak makarna yedim aksam üstü arti olarak dönmedi bana geri :34:

Kahve gerçekten de zayıflatır, biliyor musunuz? Zira kafeini özümsemek için organizma yaklaşık %10 fazla enerji tüketir. İşin ilgi çekici yanı, bu ekstra tüketimin tamamen yağdan olmasıdır.Bunun sonucunda yağlarınız erir, ama kaslarınız el değmemiş olarak kalır. Çaydaki tein maddesi de aynı özelliğe sahiptir. İşte bu yüzden çay ve kahve zayıflama rejimlerinde daima boy gösterir. Ama birkaç santimetre inceleceğim diye sinirlerinizi tehlikeye atmanın alemi yoktur elbette. İçtiğiniz kahve miktarı, günde 6 büyük fincanı kesinlikle geçmemesini öneririz.

:40:
birde bunu buldum
kız araştırmacı haerci gibisin valla goggole varsa suzide var :9::9:
kızlar çok mutluyum ümidimi kestigim anda sabah tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım bir haftada bir kilo vermişim
sen nie kaçak kilo verion buraya bakıp :51:
canım hoş geldin:29:,sen ve hande topiğin neşesininiz gözlerim hep sizi arıyor:16::16::16:benim küçük oğlanda pek çekingen utangaç,bu sonbaharda kreşe vermeyi düşünüyorum,nasıl olcak bilmiyorum,bir güne gütsem kucağımdan inmiyor yüzünü saklıyor taa kalkana dek:50:

faideli bilgiler:16:

kıııız suziii maşallah:nazar::nazar::nazar: harika gidiyon nezamandır tebrikler canımın içi böyle devammm:16::16::16:

canım tebrik ederim inşaal istediğin kiloya en kısa zamanda gelirsin:16::16:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:hepinizi öpüyorum
kız kokrtum ben bundan çok itici bir sna t tam heykelci gibi diyecektimki suzi demiş:9::9::9::9:
bian heykelci geldi yine aklima :60::60::60:
:9::9::9::9::9:
bence hiçte iyi vermedin,hatırlarsan 2.200 almıştım,o kadar vereydim iyiydi ama inş. haftaya artık:40:

evet kendileri boynu bükük bir sanat eseri:9::9:
dün emrahı koymuştum bende :9:
hande naptin canim kovaladinmi misafirleri :1::1:
gittiler şükürakşamagene var:47:
söy<le canim ya dikkat etsin biraz sipasina tüvbe tövbe :19: ayip birsey misafirliye gidiyorsan cocugunada dikkat edeceksin olmaz ki öyle :20:

birsey degil canim güle güle kullan :54:
evet çok ayıp bir şey bende korkuyorum ya bende doğurunca çocugum böle olursa die:53:
:9::9::9: bişey deseydi sölicektim müşterimiz diye:37: barış adamla uzatma artıkın sende...bende dün trip yaptım bi ton xbox oynuyo benle ilgilenmiyo diye:19::19: sonra sabah barıştım:38:
barışmam okkalı bi özrü bekliom:9:
bende senı cok özledim cnm yazdıklarını hep okuyom zaten haberım var cıragandan ama cırak ben gelene kadar karısmam:16::16::16:
ay hıç sorma cnm ne cok eşyam varmış oluyom ya bıde çocuk bız kolılıyoz o cıkarıyo zor oluyo hazıranda ızne gıdecem cnm gıtmeden bıtıreyım dıye ugrasıyoz işte:ssz::ssz::ssz:
suzımıde cok özledim veda mektubu yazmış bıtanem bana:16::16::16:
sonra umay yazmış ababa yazmış cok sevıyorum kızlar sızı:16::16:
en çok ben özledim dün yazdım zaten dedim ben ona gurbet gelene kadar gerçioda maşallah hepimiz hakkında fikri var ay bacım gel sarılayım sana çok özlemişim gözüm yaşardoı gerçekten:16::16::16::16::16::16::16:

kız araştırmacı haerci gibisin valla goggole varsa suzide var :9::9:

sen nie kaçak kilo verion buraya bakıp :51:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:hepinizi öpüyorum

kız kokrtum ben bundan çok itici bir sna t tam heykelci gibi diyecektimki suzi demiş:9::9::9::9:

:9::9::9::9::9:

dün emrahı koymuştum bende :9:

gittiler şükürakşamagene var:47:

evet çok ayıp bir şey bende korkuyorum ya bende doğurunca çocugum böle olursa die:53:

barışmam okkalı bi özrü bekliom:9:

en çok ben özledim dün yazdım zaten dedim ben ona gurbet gelene kadar gerçioda maşallah hepimiz hakkında fikri var ay bacım gel sarılayım sana çok özlemişim gözüm yaşardoı gerçekten:16::16::16::16::16::16::16:

oy cnm arkadaşım benım:38::38::38::38::38:baska napıyon kılo vermıssın bu hafta aferın kız sana
reglı ne alemde geldımı kız:53::53::53:

ayyyy kaç aylık oldunuz bakıım da yurudunuz sızz.. bızımkı de bir dişi uzattı, ikincisi patladı.. ne zaman tam uzayacak ki bunlar; cko huysuz coookkk

haziranda 1 yaşına giriyor teyzesi off ilk dişi çıktımı diğerleri arka arkaya kabus gibi geliyor çocuğuda senide çok yıpratıyor Allah yardımcınız olsun :nazar:

oy cnm arkadaşım benım:38::38::38::38::38:baska napıyon kılo vermıssın bu hafta aferın kız sana
reglı ne alemde geldımı kız:53::53::53:

yok kız 7 gün oldu bugun gelmedi.bu ay farklı oldu adte günümde pembe lekeler geldi sonra onlar kahverengi gibi geldi ama hep leke şeklinde 3 gün sonrada kesildi.korkuyom aslında

kız çişimgeldisen kaçacan die gitmiyom olduğumyerde sallanıyom:9::9::9:

plates topu

ay ben seni cidden çok özlemiştim vallah çok sensizdi bu topik sen gittin bir deri birkemik kaldım 1 kilo 100gr verdimbihaftada :9::9::9::9::9:

bende kosu bandımı sattım:ssz::ssz::ssz:
elımde sadece plates topum kaldı bıde dambıllar
ay cnm ıyı olmuş bak ben ağustosa gelene kadar sen hasretım den bı 5 kılo verın oh oh bak hem arkadaşız hem bırbırımıze fayda saglıyoz:16::16::16:

yok kız 7 gün oldu bugun gelmedi.bu ay farklı oldu adte günümde pembe lekeler geldi sonra onlar kahverengi gibi geldi ama hep leke şeklinde 3 gün sonrada kesildi.korkuyom aslında

kız çişimgeldisen kaçacan die gitmiyom olduğumyerde sallanıyom:9::9::9:
kız gıt ben beklıyom senı:9::9:
plates topu canım topun üstünde debelenecez bundan böyle

:44::44: arkadaşım aradı benide ben aldım sende al beraber debelenelim didi:9::6:
ıyı ıyı debelenın faydalı işler bunlar:9::9:
kız 404 olsada seni yapıştırsam topiğede kaçma die böle bir daha bulamıcakmışım gibi gelio :16::16::16:

kız evın cogu bıttı bundan bole hazırana kadar gelırım aksamları:52::52::52:

kız gıt ben beklıyom senı:9::9:

ıyı ıyı debelenın faydalı işler bunlar:9::9:

kız evın cogu bıttı bundan bole hazırana kadar gelırım aksamları:52::52::52:

de valla söz verdin gelecen dimi:20:
bi kezde hatırlıyonmu ballı kayıptı böle onuda altta niciki görünce böle sevinmiştim.ay koyun gibiyiz ayrılamıyoz birbirimizden:16::16::16:

Back
X