Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim zaten tatlim o yüzden sIk bogaz etmek istemedim seslenmedende duramadim icim gitti bi kac kere görünceiyiyim tatlım teldeyiim bi bakayım dedim..oglun okula baslamis hayırlı olsun Rabbim hayat boyu muvaffak etsin.
Ben yoğunum canım
Ama kendimi iyice saldim
Arada buraya ugrasam iyi olcak
Yoksa yine 70 ler gelecek
Bu arada benim için güzel şeyler oldu
Araba aldim 1.5 aydır kullanıyorum
Bu zamana kadar niye kullanmamisim kızdım kendime
Öpüyorum canım
selam kızlar, up uzun bir aradan sonra burdayım.
bir kaç ay diyordum ama daha uzun sürmüş meğersem buraya uğramıyışım.
daha inceleyemedim profillerinizi inşallah gitmiştir kilocuklarınız.
tek tek bakıcam=)
aaaaa hoş geldin canım geçenlerde geldin aklıma ne yaptı acaba die senin nasıl gidiyo çizelgedeki kilodamısın?
selamlar=)
benim durdu canım ya bu ara ama 64.3 gösterdi bu sabah tartı. 15 gündür bu civardayım 100 g aşağı 100 gram yukarı. senin nasıl gidiyor?
aaaabence hiçte iyi vermedin,hatırlarsan 2.200 almıştım,o kadar vereydim iyiydi ama inş. haftaya artık
evet kendileri boynu bükük bir sanat eseri![]()
ay birinde görmüsdüm ben o dedigin avatarihareketli avatarlarda vardı bu kilolarrı sıyırıp atıyodu ama yüklemeyi beceremedim heraldeyoksa benle yakından uzaktan alakası yok ben güzel bi gacıyım
beni getirdim:26:
kesin
hosgeldin canim tekrar aramizaselam kızlar, up uzun bir aradan sonra burdayım.
bir kaç ay diyordum ama daha uzun sürmüş meğersem buraya uğramıyışım.
daha inceleyemedim profillerinizi inşallah gitmiştir kilocuklarınız.
tek tek bakıcam=)
bunlarin cogu büyük boyut :44: canim kacinci sayfadaydin :26: kulitta o sayfanin sahibi canim ona kisaca yazarsan hangi avatari istedigini o uygun boyuta getiriyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/255098-komik-ilginc-hareketli-avatarlar-33.html
bu sayfadaydı o avatar kızlar
bi avatar bulamadım kendime
iyi vermişsin yine ben hala 68-69 arasıyım![]()
aaaadogru ya ben onu unuttum
napim ben seni simdi
rekor girmisdin sen topikde
öyle canim sIkma canini haftaya daha verirsen geri aldigini düzeltmis olursun
ay birinde görmüsdüm ben o dedigin avatariama kimidin ya :44:
hosgeldin canim tekrar aramiza
bunlarin cogu büyük boyut :44: canim kacinci sayfadaydin :26: kulitta o sayfanin sahibi canim ona kisaca yazarsan hangi avatari istedigini o uygun boyuta getiriyor![]()
link attım suzim üstüne tıkla direk açılsın 33.sayfa![]()
söy<le canim ya dikkat etsin biraz sipasina tüvbe tövbesuziiiiiiii misafirleri yolladım geldim ama akşama başkaları gelecek benimorta sehpa nerdeyse kapıdan çıkacakçocuk üzerineçıkıp tepiniyor anasıda gözünün önünde birşey demiğyor
![]()
oldu süzi :) saol
avatarin aslinda cok güzel baharcim diyor siskoyum ama cikartiyorum zayifim nekadar anlamli![]()
anaa zayıflama sevdasına yakalanacanız bigün online şikayet topluyom müşteri memnuniyeti deseydinkız hande allahtan sana cevap veriyodum ekran açıkken patron geldi aşağıya aldım sayfayı onunda netten bişey bakacağı tuttu bi açtı senin yukardaki msj:18::18::18::18:allahtan işle ilgiliydide bişey demedi![]()
napıyım bacım sende terketme topiği bende tek sana şarkı söyleyimgel seni de götüreyim
heeeyyyy tek ben olcam şarkı anımsataaaaannnn :84::84::84::84::84::84::84:
kıskanç biriyim ben
çatlak bu ne hafıza böyle
yasemeeeeennn hoşgeldin canım
ben betül tanıştığıma memnun oldum![]()
he bacım bakla işte onun adı beyaz hacışakir gibi okotu yaparkene fasulyeye benziyo fasulye desene suna neymis bakla diye kibar konusuyon allah allah
haha gercekden liste mi tuttun kiz
simcik o rahipe hamile kalmis yani ballon patlamis
herkes gülerken o hiiihhh demis
hadi ya okadar vahimmi durumu :18:
ay ondan bende korkuyorum bi gün yakalancam diye :18:
hayirli yolculuklar canim güle güle git gel fistik kizbenimde anam cagirdi seni gördüm girdim hemen ama benimde cikmam lazim
cok öptüm betülüm
![]()
terzilikte geliyorkzıın elinden işallah aynı şeyi ameliyatlardada uygulamazsınbi pantolon eteğim vardı
onu giymek istedim yarın
ama fermuarı yırtılmış
eski bi eteğim vardı şişkoyken giydiğim
onun fermuarını söktüm diğerine dikcem
yani demek o kiiii
çocuk da yaparım kariyer de![]()
sen bu ara ona fazla taktın ohmmay beninkine sordum dün neye baktin sen diyethe secret türkce yazdinmi cikiyormus ben diyorum film bu ya
o diyo yok belgesel
a yarin sabah ac karnina mi iceyim simdi bi form cayi yapsam
sen yine negüzel manken gibi oldun betülüm hersey yakisirbense yeni seyler almiyorum kilo vereyimde öyle alayim diye
ay nebileyim canim ya hareket olmayinca ohmmm a bagladim :111:
zaten o telefon her yerlere giriyyo senle hayatiorganın gibi olmayınca sinririm sisteminbile çalışmıyobenim foto makinem yokki :26: hep cepden cekiyorum sen öyle yapmiyonmu :26:
yok benim ayarım tam yerinde
öyle inat edersen bir daha özür falan dilemez amaaaa ayarını iyi tutturmak lazım
fırında tavuk yaptım
betüüül araba sürmek çok zevkli kızzzz
bide trafik pek yok sürdüğümüz yerde tamamen boş değil ama yoğunda değil
okuldan gidinceye kadar okudum ayetel kürsiyi
ama binincede inesim gelmedi
iyi yolculuklar canım bol bol gez
iyi canım ama canı sıkkın sanırım biraz
düzelirse gelecek
git kız gez accıkdayan nolcak değişiklik olur hem sanadahaziranda bizim bayanlar bayan bayana istanbula gideceklermiş
bende istiyorum ama kızımla hiç ayrı kalmadım
eşimde taş koyuyor kadın başınıza ne işiniz var hırlısı var hırsızı var diyor
karışmaz bişeyime derdim nazar ettim adama![]()
bende hiç bilmiyırdumevet o kıskançlığına yapıyordur
alışsın biraz kızın da hep anneye bağlı yaşanmaz ki
bak bana 7 ay olmak üzere eve gitmedim
ben o kadar biliyorum şükür
bilenler daha zor öğreniyorlarmış
yanlış bildikleri varsa düzeltmesi zor oluyormuş
sorun olmaz inşallah![]()
barışmadım bacımbeni caltir kapat diyormussumhayirlisiyla git güzel vakit geir gel tatlim
sanada bi degisiklik olur minem git bencebenide götür
toast haric iyi diycekdim ama baska olmuyormus olsun napcan canim öyle idare edcen artik o yüzden fazlada kacamakda yapma
bizim hoca da zamaninda öyle dedi benden ögrenin daha iyi cünkü baskasindan ögrenince hep ilk ögrendigin gibi devam ediyormussun
gecen hafta bende hocami gördüm molada cok sasirdim 2000 yilinda almisdim ehliyetimi 13 sene gecmis vay be
ders yeri degismis gel kocanla kahve icelim dedim esimde ayni yerde yapmisdin ehliyetini
kizlar bi yorgunluk bi durgunluk cöktü biriki sure okiycam evimde huzur olsun diye niyetlendim üsengeclik yapip da yapmamazlik yapmim sonrada vurur kafayi yatarim
betülüm pazar günü geliyordun pazartesi en gec sali seni burda görmek istiyorum tatlimöptüm cok
yarin gec gidecem ise kaan okula basliyor yarin 9-10 arasi okulu tanitacaklar cocugma ay insallah iyi insanlarlan karsilasiriz hep
hande gelmedi aksam :26: insallah kocisle aran düzelmisdir canim öyle ufak tefek seyleri takmayin anam kafanisa
iyi geceler kizlar :92:![]()
anaa zayıflama sevdasına yakalanacanız bigün online şikayet topluyom müşteri memnuniyeti deseydin![]()