ewet yok canım ya..kaynanamların ayrıewleri war aslında orayı biz ewlenmeden 5 yıl önce yaptırmışlar taşınmışlar..ben anlaşmıştım ewlenince gelmiceklerdi ewimin altına..ama 1 hafta oldu ewlendikten sonra hemen geldiler..maksat eziyet olsun..
saol kuzum ya..
çok zorrrrrrrrrr.. dıyecek bır sey yok bence.. olmuş olan..
öyle canım..sen şimdi bu gün 67 kilomusun eğeröyleyse aynı kilodayız..warmısın bi yarışa cumaya..
varım valllaaaa... ama stresten yedim falan dınlemem ona göre; ezer geçerimm
şov başlasınbendeeee
kiz ben size ne dediiimmm
1 saatte anca cikdim gecmisdeeen
rosevind demis zaten yazalim diyehandede tastiklemis tabiki
suzimm beni sormus yine canimmmm
gurbet gelmis
handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr
iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu
sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh
minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi
suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm
yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba
sonracimaa
zerra ugramis
birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana
abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun
duygu resim eklemissinbencede iyisin canim
baskaaa
haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmisay niye bukadar acele :26:
bende tartildim 70.1 kizlar
dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608
yok galiba ya
canim yeni okudum ya ondan yoksa bende tutmam kesin unuttuklarimda vardirşov başlasın
nasıl tutuosan bunları aklında maşallahhh..
Ayyy beni yazmamışsın hiç ballim darildimAyyy yeni tel aldım dokunmatik 5 dk da yazdım suncacik şeyi
suzimm gelmiss suzimmmmmm
dilekte gelse tam olacakk
Yaa vala çok zorcanim yeni okudum ya ondan yoksa bende tutmam kesin unuttuklarimda vardir
ayy canim varmiydi birsey unutmusumdur :26: güle güle kullanya nasil yaziyosunuz ben giriyorum ama yazamiyorum :26:
Yaa vala çok zor
Sağol tatlım ugrasiyorum ışte bende kim var kim yok gözükmüyor
o ara vermeye karar verdi herhlde:26:
sen ne yaptin canim hallettinmi ev islerini
evet, öyle bır konuşma yapmıştı ara verme konusunda..
ev işi derkenmutfagı temızleyebıldım; oğluşa takım taklavat kıyafet aldık geldık; ders çalışıom şimdi de arada da buraya bakınıom.. eşim yarın toplıcakmış evi.. sabahtan bnm dıyetısyen kontrolum varr cunkum; akşam da kuzenler toplantısı var, yemece yemece yemece yinee.. mezeler şahane oliiii ev kendı halınde dönüo ynı anlayacagın. kardeşimin arkadası var o ben sana gelırım yaparım dedı haftaya onu cagırcam; eşimle yapsınlarr
RUMUZ________BAŞLANGIÇ____HEDEF____GEÇEN HAFTA___BU HAFTA____DURUM_____TOPLAM VERİLEN
nzo_____________82.7 kg_____62 kg_______70.9 kg______69.3 kg_____ _1.6 kg______ _13.4 kg
gulanne__________84.5 kg_____65 kg______78.2 kg______76.9 kg______ _1.3 kg______ _7.6 kg
handeleven_______76.5 kg_____65 kg______73.9 kg______72.8 kg______ _1.1 kg______ _3.6 kg
gurbet_____________69 kg_____60 kg______64.1 kg_______63 kg______ _1.1 kg________ _6 kg
geveze9292________77 kg_________________71 kg________70 kg________ _1 kg________ _6 kg
Superisi33_________85 kg______70 kg_______74 kg________73 kg________ _1 kg_______ _12 kg
oslew_____________82 kg______65 kg_____80.5 kg_______79.6 kg______ _0.9 kg______ _2.4 kg
kedikiz81_________77.6 kg______65 kg_____74.4 kg______73.5 kg________0.9 kg______ _4.1 kg
nesijj____________77.8 kg______60 kg_____77.8 kg________77 kg______ _0.8 kg______ _0.8 kg
BenSuzi__________77.1 kg______55 kg______74 kg_______73.4 kg______ _0.6 kg______ _3.7 kg
tolga_dyg________82.9 kg______65 kg_____67.3 kg________67 kg______ _0.3 kg______ _15.9 kg
ftemiz___________62.8 kg______55 kg_____62.5 kg______62.3 kg______ _ 0.2 kg_______ _0.5 kg
umay0101________65.5 kg_____58 kg______63.9 kg______64.1 kg______ + 0.2 kg______ _1.6 kg
BHR84_____________73 kg_____65 kg______68.6 kg______68.9 kg______ + 0.3 kg______ _4.1 kg
rosewind_________72.2 kg_____65 kg________70 kg______70.5 kg______+ 0.5 kg______ _1.7 kg
Ssecemm__________87 kg_____58 kg_______65.5 kg _______67 kg_______+ 1.5 kg______ _10 kg
Kızlar bu haftanın 1. si - 1.6 kg veren nzo :))
En yaramazı + 1.5 kg alan Ssecemm :))
aman yapsinlar bosver ama kocisinin eline para skistir ayip olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?