70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzimm 5 dakikaya takildim yine

birini cevapladim digeri kaldi

onada cevabim su bitenemm anladin sen

ama ama nereye gittinki sen simdi
ya benimki gicik ediyor beni ben seni cok seviyorum ballim ya keske yakinimda olsaydin
bugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum
porselen makyaj nasil oluyor:44: cok safsafli gibi daha güzel geliyor kulaga
yok canim hemen söndürdüler zaten
kızlar uyumadınmı hala uyuyun artık

Eki Görüntüle 714708
ay bunlar cok s eker
kötü olmus canim perdeler yerde kalmis bizim burda hali yikarlar ama perde yikayan daha yok
herkese i geceler Allah rahatlık vesin dün rüyamda gelinlik giiymiştim bide urfadaydım çok mutluydum ben gidip yatıyım belki aynı rüyayı görürüm
iyi geceler canim tatli rüyalar
her an heryerden cikabilirim ona göree

hayirli geceleeer

ballim gitme

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama kayseride var ben storlari ve zebra perdemi verecem gelip çıkartıp yıkayıp asiyoylar . Normal tulleride yikiyorlar ama ben vermicem.

Günaydın kızlar
Ben erkenden kalktım
Çocukların kursu var

Bildirim için geç değilse bende yapayım
Bi yerden baslamasam iyice alıp başını gidecek kilolar
Yeni bir başlangıç yapıcam dünden
Baş:63.1
Hedef:57
İnşallah bu sefer ulasirim hedefe

Günaydınlaarrr...

Hahahayttt, 66.9'u da gösterdi tartım bana şükür.. 11'de randevum var bakalım orada kaç çıkcaz ne kadar yağ gitmiş görcez..

Ama ama ben, sen de haklısın okudum okudum kaçtım bu hafta.

Hoşgeldinnnnnnnnnn

bak bu da iyi fikir sagol canim

ya canim kusura bakma arkadas aradi mesaim bitti cikmak sorunda kaldim ben http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/481994-sirin-avatarlar-hareketli-kk-uygun.html burdan buldum canim
saol canım
Aşkolsun kızlar, bari bi teşekkür etseydiniz tablo için ((((
eline sağlık canım ama şöylemi yapsak betül bi süreliğine tablo yapamayacağını sölemişti yanlış hatırlamıyosam :44 bıraktığında sen devralırsın tablo yapma işini bizde sana minnettar oluruz olmamı
tşk ederim darısı sizin başınıza kızlar düzenli kullanınca bu suyun faydası çok affınıza sıgınarak söylüyorum idrarda bile belli oluyor yaglar arkadaşım söylediginde şaka gibi gelmişti
hangi suyun kız:44:bidaha tarifini şeedermisin ben kaçırmışımda
bugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum
porselen iyidir..terlicen ağlıcan yapış yapış akmasın
benm göbek gidecekmi bilmiyorum çok karışığım şuan

regl olcaksan ondandır cnm
inşallah ondandır..canım 2 gündür koşu bandıma döndüm yürüyorum sende kararsızsın alıp almama konusundaya al bence
ben kendim yıkıyorum varmıdırki öle biyer:44:
Günaydınlaarrr...

Hahahayttt, 66.9'u da gösterdi tartım bana şükür.. 11'de randevum var bakalım orada kaç çıkcaz ne kadar yağ gitmiş görcez..
çok pis kıskandım şu an seni inşallah güzel şeyler duyarsın canım..
Günaydın kızlarrrr,
Güzel bir hafta sonu diliyom, çok cıss yapmayın haaa

günaydınnn

suzi ağlayıp zirladinmi hic bişey olmuyor makyajin 70 lira fark var arada bence de porselen sanırım

Günaydınlaarrr...

günaydınn..ooo maşallah hızlısın..bakalım cumaya ne olcaz..baksabahtan beri diyet yapıyorum bende akşama Allah kerim..
günaydın canım..6 kilo kalmış geriye..
Günaydın kızlarrrr,
günaydın canım..cıs cıs cıs..inşallah yapmayızz..
önemli değil kuzum..herzaman ..

kiz esinin kiskancligiyla perdenin lakasini anlaymadim ki ben :26:

ay simdi anladim
da benim dedigim o degil cok kat kat perdleri sevmiyorum ben bir perde belki bir güneslik yada jaluzi tamam
bende evimin ici görünsün istemem
çok yanlış yaptım bu perdeyle uğraşmak çok zor
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama kayseride var ben storlari ve zebra perdemi verecem gelip çıkartıp yıkayıp asiyoylar . Normal tulleride yikiyorlar ama ben vermicem.
bende storda var off onları napcağimi düşünüyorum kara kara
hadi hayırlısı cnm inş.
Günaydınlaarrr...

ne güzel canm şimdi 65 te bırakıcakmısın tatlım
Günaydın kızlarrrr,
sanada hayırlı haftasonları cnm inşallah cıss mıs olmaz:18:

yıkamak kolayda sonradan asması zor benmkiler mekanizması felan off nie böle aldımki ya ozamanlar hevesliydim ondan aldım şimdi
çok pişmanım....neyse artık akılsız başın derdini eller çekermiş

ben buradayım tatlım ama az sonra bende kaçıcam..işler beni bekler..
kolay gelsin bende öğleden sonra kaçıcam nişan var görümcemin bu akşam

kolay gelsin canım benimde normal ilerde katlamalı düşünüyodum bende vazmı geçsem:44:

bahar hayırlı olsun cnm atlaışım
bizmde komşunun bugün oğlunun düğünü varmış..çok samimi değiliz ama gitcez mecbur
şmdi birsürü çıtır kız vardır orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…