ya benimki gicik ediyor benisuzimm 5 dakikaya takildim yine
birini cevapladim digeri kaldi
onada cevabim su bitenemmanladin sen
ama ama nereye gittinki sen simdi
porselen makyaj nasil oluyor:44: cok safsafli gibibugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum
yok canim hemen söndürdüler zatenoy maşallah kaç yaşında yürümeye başladı
Alllah yardımcınız olsun zor :26:
çok güzel olmuşsun maşallah
aramızda çıtııııııır var.....aynı topikteyiz ama azcık bulaştırsan banada şu az yemeği
yok canım o türünün 2örneğidir bende varım çünkü
ay öylemi ben hiç bilmiyorum bunları sen nerden biliyosun ....vaktin olunca bu tarz şeyleri paylaş bizimle cnm
benm göbek gidecekmi bilmiyorum çok karışığım şuan
regl olcaksan ondandır cnm
çok koşturmalı birgünmüş cnm bi zarar olmamıştır inş.yangında
soğukta içilince kilo verdirirmi ki:26:
canm aynı durumdayım ben ne diyeyimki kilo verenler konuşsun bence
bz de seni özledik bacım ne yapıyosun Allah yardımcın olsun cnm ya zor ev taşımak
neden sattın sorabilirmiyim kullanışsızmı bende almak istiyodumda
üff aynı binadamısın çok zor ya benm eşimin ailesindende çok akraba var haftada 1-2kere onlara gelip gider bize ugrar ama inan o bile fazla geliyorda kaçıyorum evden gelmesinler die
kız ballı özlüyoruz seni yaw
alışkanlık yaptın
evleniyomuydunbilmiyordum ne zaman tarih ben hç anlamam makyajdan canm oyüzden yorum yok-------
bi kalem çekerim kendime bi onu bilirim
ay bunlar cok s eker
kötü olmus canim perdeler yerde kalmisballlı kaçmış yine
secem saolasın sen olmasan sonuncu olurdum
bugün camları silemedim korniş midir nedir adı
düşmek üzereydi tamirci çağırdık bakalım hafta sonu gelemezmiş müsait olursa ugricak.....perdeler yerde ölece kaldı
şu perdeleri yıkamaya versem nereye verilirki acep çok perde var bende uyuz oluyorum artık elimde incidi sağ elimle iş yapamıyorum bi akıl verin perdeyi yıkayıp getirip bide asan bi yer varmıdır ki:26:
iyi geceler canim tatli rüyalarherkese i geceler Allah rahatlık vesin dün rüyamda gelinlik giiymiştim bide urfadaydım çok mutluydum ben gidip yatıyım belki aynı rüyayı görürüm
her an heryerden cikabilirim ona göree
hayirli geceleeer
balllı kaçmış yine
düşmek üzereydi tamirci çağırdık bakalım hafta sonu gelemezmiş müsait olursa ugricak.....perdeler yerde ölece kaldı
şu perdeleri yıkamaya versem nereye verilirki acep çok perde var bende uyuz oluyorum artık elimde incidi sağ elimle iş yapamıyorum bi akıl verin perdeyi yıkayıp getirip bide asan bi yer varmıdır ki:26:
Ama ama ben, sen de haklısın okudum okudum kaçtım bu hafta.kiz ben size ne dediiimmm
1 saatte anca cikdim gecmisdeeen
rosevind demis zaten yazalim diyehandede tastiklemis tabiki
suzimm beni sormus yine canimmmm
gurbet gelmis
handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr
iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu
sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh
minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi
suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm
yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba
sonracimaa
zerra ugramis
birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana
abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun
duygu resim eklemissinbencede iyisin canim
baskaaa
haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmisay niye bukadar acele :26:
bende tartildim 70.1 kizlar
dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608
yok galiba ya
HoşgeldinnnnnnnnnnGünaydın kızlar
Ben erkenden kalktım
Çocukların kursu var
Bildirim için geç değilse bende yapayım
Bi yerden baslamasam iyice alıp başını gidecek kilolar
Yeni bir başlangıç yapıcam dünden
Baş:63.1
Hedef:57
İnşallah bu sefer ulasirim hedefe
bak bu da iyi fikir sagol canim
ya canim kusura bakma arkadas aradi mesaim bitti cikmak sorunda kaldim ben http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/481994-sirin-avatarlar-hareketli-kk-uygun.html burdan buldum canim
eline sağlık canım ama şöylemi yapsak betül bi süreliğine tablo yapamayacağını sölemişti yanlış hatırlamıyosam :44Aşkolsun kızlar, bari bi teşekkür etseydiniz tablo için((((
hangi suyun kız:44:bidaha tarifini şeedermisin ben kaçırmışımdatşk ederim darısı sizin başınıza kızlar düzenli kullanınca bu suyun faydası çok affınıza sıgınarak söylüyorum idrarda bile belli oluyor yaglar arkadaşım söylediginde şaka gibi gelmişti
porselen iyidir..terlicen ağlıcan yapış yapış akmasınbugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum
inşallah ondandır..canım 2 gündür koşu bandıma döndüm yürüyorum sende kararsızsın alıp almama konusundaya al bencebenm göbek gidecekmi bilmiyorum çok karışığım şuan
regl olcaksan ondandır cnm
ben kendim yıkıyorum varmıdırki öle biyer:44:balllı kaçmış yine
çok pis kıskandım şu an seniGünaydınlaarrr...
Hahahayttt, 66.9'u da gösterdi tartım bana şükür.. 11'de randevum var bakalım orada kaç çıkcaz ne kadar yağ gitmiş görcez..
Günaydın kızlarrrr,
Güzel bir hafta sonu diliyom, çok cıss yapmayın haaa
günaydınn..ooo maşallah hızlısın..bakalım cumaya ne olcaz..baksabahtan beri diyet yapıyorum bendeGünaydınlaarrr...
Hahahayttt, 66.9'u da gösterdi tartım bana şükür.. 11'de randevum var bakalım orada kaç çıkcaz ne kadar yağ gitmiş görcez..
günaydın canım..6 kilo kalmış geriye..Günaydın kızlar
Ben erkenden kalktım
Çocukların kursu var
günaydın canım..cıs cıs cıs..inşallah yapmayızz..Günaydın kızlarrrr,
önemli değil kuzum..herzaman ..balllı kaçmış yine
nerde bu millet :44:
kiz esinin kiskancligiyla perdenin lakasini anlaymadim ki ben :26:
çok yanlış yaptım bu perdeyle uğraşmak çok zoray simdi anladim
da benim dedigim o degil cok kat kat perdleri sevmiyorum ben bir perde belki bir güneslik yada jaluzi tamam
bende evimin ici görünsün istemem
bende storda var off onları napcağimi düşünüyorum kara karaNerde oturuyorsun bilmiyorum ama kayseride var ben storlari ve zebra perdemi verecem gelip çıkartıp yıkayıp asiyoylar . Normal tulleride yikiyorlar ama ben vermicem.
hadi hayırlısı cnm inş.Günaydın kızlar
Ben erkenden kalktım
Çocukların kursu var
ne güzel canm şimdi 65 te bırakıcakmısın tatlımGünaydınlaarrr...
sanada hayırlı haftasonları cnm inşallah cıss mıs olmaz:18:Günaydın kızlarrrr,
saol canım
eline sağlık canım ama şöylemi yapsak betül bi süreliğine tablo yapamayacağını sölemişti yanlış hatırlamıyosam :44bıraktığında sen devralırsın tablo yapma işini bizde sana minnettar oluruz olmamı
hangi suyun kız:44:bidaha tarifini şeedermisin ben kaçırmışımda
porselen iyidir..terlicen ağlıcan yapış yapış akmasın
inşallah ondandır..canım 2 gündür koşu bandıma döndüm yürüyorum sende kararsızsın alıp almama konusundaya al bence
ben kendim yıkıyorum varmıdırki öle biyer:44:
çok pis kıskandım şu an seniinşallah güzel şeyler duyarsın canım..
günaydınnn
kolay gelsin bende öğleden sonra kaçıcam nişan var görümcemin bu akşamben buradayım tatlım ama az sonra bende kaçıcam..işler beni bekler..
çok yanlış yaptım bu perdeyle uğraşmak çok zor
bende storda var off onları napcağimi düşünüyorum kara kara
yıkamak kolayda sonradan asması zor benmkiler mekanizması felan off nie böle aldımki ya ozamanlar hevesliydim ondan aldım şimdi
çok pişmanım....neyse artık akılsız başın derdini eller çekermiş
kolay gelsin bende öğleden sonra kaçıcam nişan var görümcemin bu akşam
kolay gelsin canım benimde normal ilerde katlamalı düşünüyodum bende vazmı geçsem:44:
günaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?