70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suziii bu sölediklerini kendinde uygulasana aslında hepimiz birden

yaz yaz ne çıkcak görelim ona göre bende bugün yediğim börekleri yazcam

82 işte canım 13 nisanda nişanım vardı ordan foto

canim öyle güzel yüzün varki
ama kesinlikle dügüne kadar kilo vermelisin :26:
sakin yanlis anlama lütfen kizma :26:
ama istersen inanki yaparsin hadi canim :13:
bundan sonra senin menülerine dikkat etmeye calisicam

bende çok azimliyimdir aslında.geçen yık ben bazen haftada 3 kiloya yakın weriyordum..azminin dewamını dilerim canım.bana benzeme..ahh ahh..kendim ediyorum kendim buluyorum..:18:

sorma suzim ya önceleri tawuklu salata yapıyordum içinde bol yeşillik domates böğrülce falan oluyordu süper karın doyuruyordu..ben salata yapmaya üşeniyorum artık.we tawuktan bıkkınlık geldi..hergün girebiliyorum buraya canım.başka günler çoğunlukla sadeceokumaya waktim oluyor yazamıyorum..ama her akşam menümü yazabilirim..bide menüyü yazcam yorum atcak arkadaşlar.ben cwp weremicem ondan bişey yazasım gelmiyor..cwp weremeyince canım sıkılıyor..yarın tamamen dikkat edicem suzim.. İNşallah (kendi dediğime bile inanmıyorum ama inşallah dikkat edicem)

kim kiz onlar :83: ben cok korkmaya basladim bak simdide sagdan sagdan yaziyorlar

sagol tatlim ya egil egil bi sekil oldum cok tatli kizsin canim allah mutlulugunuzu bozmasin :132:tamamini erdirsin insallah :123:

ya öf ben arkadaşlarımın düğününde ne giycem yaaa :84::84::84::84::84:

kiz bana baaakkk

dünya kadar kiyafetin varr

hala ne giycem diyon haaaa

yeter artik yaa

okadar kiyafet aldin hala gözün doymuyo

giyin iste birsürü sey var

Allah tamamına erdirsin canım

teşekkür ederim canım darısı başına

sagol tatlim ya egil egil bi sekil oldum cok tatli kizsin canim allah mutlulugunuzu bozmasin :132:tamamini erdirsin insallah :123:

teşekkür ederim aminn inş

canim öyle güzel yüzün varki
ama kesinlikle dügüne kadar kilo vermelisin :26:
sakin yanlis anlama lütfen kizma :26:
ama istersen inanki yaparsin hadi canim :13:
bundan sonra senin menülerine dikkat etmeye calisicam

yok bende farkındayım zaten hiç bu kadar da azimli olmamıştım 1 ay oldu başlayalı ve 2.5 kilo benim için gerçekten çok iyi çok zor kilo veren bi insanım işyerinde dalga geçiyolar zaten yüzüğü taktın çok değiştin sen diye diyet yapıyom diye bende inanıyorum yapabilceğime belki kollarımı falan toparlayamam ama en azından daha zayıf olabilirim fotoyu koyarken gözüm hemen koluma takıldı boğum boğum diyorum bi de çatlak kollarım napalım inş zayıflayınca rahat edicem

kizlar busefer kesin kaciyorum hepinize iyi geceler
iyi geceler canim

ay cok korktum yanlis anlican diye :26:

hadi canim insallah ince gelin olucan

kiz bana baaakkk

dünya kadar kiyafetin varr

hala ne giycem diyon haaaa

yeter artik yaa

okadar kiyafet aldin hala gözün doymuyo

giyin iste birsürü sey var

anaaaa
annemin tepkileri bunlar
anne bak doğruyu söyle ballıyı mı yutttuunnn

teşekkür ederim canım darısı başına

amin amin

seçenek gösterme şansın warsa fikir werebiliriz canım..

çok kafam karışık
bi tane elbise beğendim
yani mükemmel değil de idare eder
ama giyen kız çok minyon bana böyle yakışmayabilir
en güzel tesettür abiyeler saab tesettür abiye sheeva butik
bak burdaki kız

bi de bi elbise daha beğendim
bunun kapalı halini mi diktirsem dedim

amin inş teşekkür ederim 13 eylül

eylülde eşimin amca kızının düğünü war bende ozamana 58 olmuş olmam lazım..canım 3 ayın war.her ay 5kilo wersen etti 15 kilo..olacak kilon 64..haydi bakalım..azim istek kararlılık..düğüne 64 kiloyla gidiyorsun..rabbim kararlılığını hiç bozmasın tatlım..

iyi geceler canim

ay cok korktum yanlis anlican diye :26:

hadi canim insallah ince gelin olucan

yok bebem yanlış anlıcak olsak burda ne işimiz var ayna gösteriyo herşeyi inşallah inşallah inşallaahh çok istiyorum gerçekten kurtulmayı düğün içinde ilerde hamilelik içinde

hosgeldin bende oglanda uyuttum namaz kilcaz birazdan bende kacarim
allah kabul etsin canim
neeeeeeeee gözleme mi???? hemde 3 tane.
ne diyeyim suzim bende aynıyım ama 3 tane gözlemede baya fazla gitmiş be kuzumm
gitti farkindaydim ama yinede yedim

bak ben ne akilliyim ne sagdan ne soldan hic yazmiyom

canim burda kac kilosun

uyyyyyy
yok kiz cok yorgun kiyamam ya :26:aninda uyudu koltukda
hay allah yazmiyom diye hava atiyor birde
suzi gunboyu yaptigin diyeti aksam yemissin
aynen öyle oldu canim
suziii bu sölediklerini kendinde uygulasana aslında hepimiz birden

yaz yaz ne çıkcak görelim ona göre bende bugün yediğim börekleri yazcam

82 işte canım 13 nisanda nişanım vardı ordan foto
ben aslinda cok güzel motive edebiliyorum da motivatör olcakmissim hakkimi yemisler ama kendime gelince yapamiyorum
gözlerim pörtledi resmen suzim
şunu yapma yaa nolur artık dikkat et zayıfla lütfeenn :84::84::84::84::84::84::84:

Allah tamamına erdirsin canım
ay betülüm yazidanmi yediklerimdenmi bugün sondun hande gibi sok etmis olayim yarin dan ihtibaren hem suyumu güzele icecem hem menümüde paylasip kacamak yapmiycam
begen butonu bi ara kaldirilmisdin simdi yine var canim onlari kulanirsin güzel diyene geri yazmana gerek yokki ben bi ara sayfalara yetisemedigimde not aliyordum bana yazanlari kisa kisa yazardim tskler falan diye
ama sen dedinmi kizlar fazla vaktim yok hizli baktim tesekkür ederim menümü begenmissiniz diye kimse sana birsey demez zaten canim sen dedigimi yap bak faydasini göreceksin üsendiyimizden kendimize birseyler hazirlamiyoruz üsendiyimizden suyumusu icmiyoruz ama icindeki canavari yeneceksin ben senden güclüyüm diyeceksin bu sefer senin dedigin olmiycak diyeceksin

ya öf ben arkadaşlarımın düğününde ne giycem yaaa :84::84::84::84::84:
böyle birsey nasil
kizlar busefer kesin kaciyorum hepinize iyi geceler

iyi geceler canim

benim asagiya tasinan Türkün ismi alex

nasıl türkmüş kız o kırma kırma

ağzından bal damlıyoooo vallahii allahıım inş nasip eder

pudra elbise güzelmiş canım.senin fiziğin gerçekten çok güzel.o elbise sana o kızdanda daha güzel durur..bordo elbisede güzel..ben kendim sade kıyafetlerden hoşlanıyorum..

ay yazsam kafamda sac kalmaz

nasıl türkmüş kız o kırma kırma

ağzından bal damlıyoooo vallahii allahıım inş nasip eder
yok bacim Türk degilmis zaten ben uydurmusum biyerlerimden

yürü be suzii ben bilem gaza geldim yenecem o tek dişi kalmış canavarı heheeeyyytttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…