suziii bu sölediklerini kendinde uygulasanaaslında hepimiz birden
yaz yaz ne çıkcak görelim ona göre bende bugün yediğim börekleri yazcam
82 işte canım 13 nisanda nişanım vardı ordan foto
bende çok azimliyimdir aslında.geçen yık ben bazen haftada 3 kiloya yakın weriyordum..azminin dewamını dilerim canım.bana benzeme..ahh ahh..kendim ediyorum kendim buluyorum..:18:ayni kiloyu vermisiz canim bende Cabuk Kilo veriyorum allaha sukur bide bende cok azim var bikere kafaya koyunca kesin sonu gelene Kadar devam ediyorum
turkiyedeyken tam 5kilo aldim ama ne istiyosam yedim suan oyuzden canim hic bisey cekmiyon bu benim diyet oncesi taktigim cokta ise yariyo
tatlim önceden hep tavuk yerdin simdi rondomu yiyonbak tatlim gelebildigin zaman ilk basda menünü yayinla bi hafta boyunca ondan sonra vaktin olursa gidersin gecmise veya cevaplarsin sonra mesajlari ama haftaya hergün gelebilirmisin onu bi söyle bana diyelim hergün gelemiyorsun ozaman bi kücük not defteri varsa yoksa al hergün yedigini yaz girdiginde menüleri buraya yaz anlasdikmi bak bu hafta güzel verdin eger haftaya arti cikarsan verdiginin ne anlami kalacak döneceksin geri basa o yüzden dur demen lazim artik
kim kiz onlar :83: ben cok korkmaya basladim bak simdide sagdan sagdan yaziyorlar
sagol tatlim yaegil egil bi sekil oldum cok tatli kizsin canim allah mutlulugunuzu bozmasin :132:tamamini erdirsin insallah :123:
ya öf ben arkadaşlarımın düğününde ne giycem yaaa :84::84::84::84::84:
Allah tamamına erdirsin canım
sagol tatlim yaegil egil bi sekil oldum cok tatli kizsin canim allah mutlulugunuzu bozmasin :132:tamamini erdirsin insallah :123:
canim öyle güzel yüzün varki
ama kesinlikle dügüne kadar kilo vermelisin :26:
sakin yanlis anlama lütfen kizma :26:
ama istersen inanki yaparsin hadi canim :13:
bundan sonra senin menülerine dikkat etmeye calisicam
seçenek gösterme şansın warsa fikir werebiliriz canım..ya öf ben arkadaşlarımın düğününde ne giycem yaaa :84::84::84::84::84:
kizlar busefer kesin kaciyorum hepinize iyi geceler
rabbim mutlu mesud bahtiyar etsin canım..düğün ne zaman..
iyi geceler canimkizlar busefer kesin kaciyorum hepinize iyi geceler
teşekkür ederim canım darısı başına
teşekkür ederim aminn inş
yok bende farkındayım zaten hiç bu kadar da azimli olmamıştım 1 ay oldu başlayalı ve 2.5 kilo benim için gerçekten çok iyi çok zor kilo veren bi insanım işyerinde dalga geçiyolar zaten yüzüğü taktın çok değiştin sen diye diyet yapıyom diye bende inanıyorum yapabilceğime belki kollarımı falan toparlayamam ama en azından daha zayıf olabilirim fotoyu koyarken gözüm hemen koluma takıldı boğum boğum diyorum bi de çatlak kollarım napalım inş zayıflayınca rahat edicem
kiz bana baaakkk
dünya kadar kiyafetin varr
hala ne giycem diyon haaaa
yeter artik yaa
okadar kiyafet aldin hala gözün doymuyo
giyin iste birsürü sey var
teşekkür ederim canım darısı başına
seçenek gösterme şansın warsa fikir werebiliriz canım..
amin inş teşekkür ederim 13 eylül
iyi geceler canim
ay cok korktum yanlis anlican diye :26:
hadi canim insallah ince gelin olucan
allah kabul etsin canimhosgeldin bende oglanda uyuttum namaz kilcaz birazdan bende kacarim
gitti farkindaydim ama yinede yedimneeeeeeeeegözleme mi???? hemde 3 tane.
ne diyeyim suzim bende aynıyım ama 3 tane gözlemede baya fazla gitmiş be kuzumm
hay allah yazmiyom diye hava atiyor birde
bak ben ne akilliyim ne sagdan ne soldan hic yazmiyom
canim burda kac kilosun
uyyyyyy
yok kiz cok yorgun kiyamam ya :26:aninda uyudu koltukda
aynen öyle oldu canimsuzi gunboyu yaptigin diyeti aksam yemissin
ben aslinda cok güzel motive edebiliyorum da motivatör olcakmissim hakkimi yemislersuziii bu sölediklerini kendinde uygulasanaaslında hepimiz birden
yaz yaz ne çıkcak görelim ona göre bende bugün yediğim börekleri yazcam
82 işte canım 13 nisanda nişanım vardı ordan foto
ay betülümgözlerim pörtledi resmen suzim
şunu yapma yaa nolur artık dikkat et zayıfla lütfeenn :84::84::84::84::84::84::84:
Allah tamamına erdirsin canım
begen butonu bi ara kaldirilmisdin simdi yine var canim onlari kulanirsin güzel diyene geri yazmana gerek yokki ben bi ara sayfalara yetisemedigimde not aliyordum bana yazanlari kisa kisa yazardim tskler falan diyebende çok azimliyimdir aslında.geçen yık ben bazen haftada 3 kiloya yakın weriyordum..azminin dewamını dilerim canım.bana benzeme..ahh ahh..kendim ediyorum kendim buluyorum..:18:
sorma suzim ya önceleri tawuklu salata yapıyordum içinde bol yeşillik domates böğrülce falan oluyordu süper karın doyuruyordu..ben salata yapmaya üşeniyorum artık.we tawuktan bıkkınlık geldi..hergün girebiliyorum buraya canım.başka günler çoğunlukla sadeceokumaya waktim oluyor yazamıyorum..ama her akşam menümü yazabilirim..bide menüyü yazcam yorum atcak arkadaşlar.ben cwp weremicem ondan bişey yazasım gelmiyor..cwp weremeyince canım sıkılıyor..yarın tamamen dikkat edicem suzim..İNşallah (kendi dediğime bile inanmıyorum ama inşallah dikkat edicem)
ya öf ben arkadaşlarımın düğününde ne giycem yaaa :84::84::84::84::84:
kizlar busefer kesin kaciyorum hepinize iyi geceler
anaaaa
annemin tepkileri bunlar
anne bak doğruyu söyle ballıyı mı yutttuunnn
amin amin
çok kafam karışık
bi tane elbise beğendim
yani mükemmel değil de idare eder
ama giyen kız çok minyon bana böyle yakışmayabilir
en güzel tesettür abiyeler saab tesettür abiye sheeva butik
bak burdaki kız
bi de bi elbise daha beğendim
bunun kapalı halini mi diktirsem dedim
Eki Görüntüle 720274
benim asagiya tasinan Türkün ismi alex
eylülde eşimin amca kızının düğünü war bende ozamana 58 olmuş olmam lazım..canım 3 ayın war.her ay 5kilo wersen etti 15 kilo..olacak kilon 64..haydi bakalım..azim istek kararlılık..düğüne 64 kiloyla gidiyorsun..rabbim kararlılığını hiç bozmasın tatlım..
çok kafam karışık
bi tane elbise beğendim
yani mükemmel değil de idare eder
ama giyen kız çok minyon bana böyle yakışmayabilir
en güzel tesettür abiyeler saab tesettür abiye sheeva butik
bak burdaki kız
bi de bi elbise daha beğendim
bunun kapalı halini mi diktirsem dedim
Eki Görüntüle 720274
ay yazsam kafamda sac kalmazallah kabul etsin canim
gitti farkindaydim ama yinede yedim
hay allah yazmiyom diye hava atiyor birde
aynen öyle oldu canim
ben aslinda cok güzel motive edebiliyorum da motivatör olcakmissim hakkimi yemislerama kendime gelince yapamiyorum
ay betülümyazidanmi yediklerimdenmi bugün sondun hande gibi sok etmis olayim yarin dan ihtibaren hem suyumu güzele icecem hem menümüde paylasip kacamak yapmiycam
begen butonu bi ara kaldirilmisdin simdi yine var canim onlari kulanirsin güzel diyene geri yazmana gerek yokki ben bi ara sayfalara yetisemedigimde not aliyordum bana yazanlari kisa kisa yazardim tskler falan diye
ama sen dedinmi kizlar fazla vaktim yok hizli baktim tesekkür ederim menümü begenmissiniz diye kimse sana birsey demez zaten canim sen dedigimi yap bak faydasini göreceksinüsendiyimizden kendimize birseyler hazirlamiyoruz üsendiyimizden suyumusu icmiyoruz ama icindeki canavari yeneceksin ben senden güclüyüm diyeceksin bu sefer senin dedigin olmiycak diyeceksin
Eki Görüntüle 720280 böyle birsey nasil
iyi geceler canim
yok bacim Türk degilmis zaten ben uydurmusum biyerlerimdennasıl türkmüş kız o kırma kırma
ağzından bal damlıyoooo vallahii allahıım inş nasip eder
begen butonu bi ara kaldirilmisdin simdi yine var canim onlari kulanirsin güzel diyene geri yazmana gerek yokki ben bi ara sayfalara yetisemedigimde not aliyordum bana yazanlari kisa kisa yazardim tskler falan diye
ama sen dedinmi kizlar fazla vaktim yok hizli baktim tesekkür ederim menümü begenmissiniz diye kimse sana birsey demez zaten canim sen dedigimi yap bak faydasini göreceksinüsendiyimizden kendimize birseyler hazirlamiyoruz üsendiyimizden suyumusu icmiyoruz ama icindeki canavari yeneceksin ben senden güclüyüm diyeceksin bu sefer senin dedigin olmiycak diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?