70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy geçmişe gidemicem kızlar yaa..kusura bakmayın olur mu?suzimmm ben sana dedim dimi..ben böyle fazla kilo werince akşama doğru mutlaka biri çıkar we benden 100 gr fazla olur diye.ben o yüzden hiç birinci olmayı falan hedeflemiyorum anlıcan tatlım..

hosgeldin canim tekrardan
ne yemedin suzi eksik kalan ne hemen yapalım
ana kiz sen avatarina resimmi koydun ama cok kücük göremiyom net seni
hos geldin canim

ay ben yine hatirlamadim yaaa

he bacim alistir onu

bende cikicam canim sonra gelebilirmiyim bilmiyorum

iyi geceleeerrrrrrr
iyi geceler ballim bu msjlarda sünüyormu acaba
bencede senin turkcen gayet guzel

hos geldin canim
tesekkür ederim canim

canim kilolar gitsinde birincilik okadarda onemli degil geri donemedim ama simdi hatirladigim kadariyla 1900gr vermistin super bir hafta icin bence

olsun canim ben senin gibi 1800 versem kendimi zaten sampiyon gibi hissederim

iyi geceleeerrrrrrr
iyi geceler tatlım..
canim kilolar gitsinde birincilik okadarda onemli degil geri donemedim ama simdi hatirladigim kadariyla 1900gr vermistin super bir hafta icin bence
1800 werdim canım..
olsun canim ben senin gibi 1800 versem kendimi zaten sampiyon gibi hissederim

ama suzim ben sabahten beridurmadan rondo yiyorum.normalde tatlı bisküwilerden fazla yedim mi?midembulanır.ben niye böyle yapıyorum bazen kendime hiç anlam weremiyorum..bunları yemesem sabretsem ben haftada 2 kilo wereceğime inanıyorum..eskiden hatırlarsan çarşambaya kadar yerdim çarşamba diyete başlar cumaya kadar 900gr falan werirdim..öteki hafta yine çarşambaya kadar yer yin 900 kadar werirdim..off şu an hala rondo yiyorum we bu huyumdan nefret ediyorum..:18::18::18:

menümü yazayim ama sagdan sagdan yazayim belki görmiyen olabilir
sabah: 1 dilim ekmek peynir domates
ara: seftali
öglen: 1 tabak yesil fasulye
ara: 1 armut
aksam kücük yazsam :44:
yumurtali,kabakli,peynirli 3 tane gözleme
1 dilim elmali pasta
1 paket biberli cips yani 150 gramm 750 küsür kalori

sanada iyi geceler ben kizi uyuttum oglumu salliyorum
geldim yine canim

hosgeldin canim tekrardan

ana kiz sen avatarina resimmi koydun ama cok kücük göremiyom net seni

iyi geceler ballim bu msjlarda sünüyormu acaba

tesekkür ederim canim
yettim yine suzim

kiz biz bosuna ugrasiyoz yan yana yazcaz felan diye onlar kafalarina göre takiliyo baksana

ayni kiloyu vermisiz canim bende Cabuk Kilo veriyorum allaha sukur bide bende cok azim var bikere kafaya koyunca kesin sonu gelene Kadar devam ediyorum
turkiyedeyken tam 5kilo aldim ama ne istiyosam yedim suan oyuzden canim hic bisey cekmiyon bu benim diyet oncesi taktigim cokta ise yariyo

ben geldiiimmm özledinizmi beni
kocisi yataga götürdüm yatirdim koltukda sizmisti kendime kahve yaptim geldiiiiimmm
ayy iyi yaptin cok sevindim adama nini söylemedinmi
tatlim önceden hep tavuk yerdin simdi rondomu yiyon bak tatlim gelebildigin zaman ilk basda menünü yayinla bi hafta boyunca ondan sonra vaktin olursa gidersin gecmise veya cevaplarsin sonra mesajlari ama haftaya hergün gelebilirmisin onu bi söyle bana diyelim hergün gelemiyorsun ozaman bi kücük not defteri varsa yoksa al hergün yedigini yaz girdiginde menüleri buraya yaz anlasdikmi bak bu hafta güzel verdin eger haftaya arti cikarsan verdiginin ne anlami kalacak döneceksin geri basa o yüzden dur demen lazim artik

neeeeeeeee gözleme mi???? hemde 3 tane.
ne diyeyim suzim bende aynıyım ama 3 tane gözlemede baya fazla gitmiş be kuzumm

bak ben ne akilliyim ne sagdan ne soldan hic yazmiyom

o zamaannnnn büyük büyük gör suziimm

Eki Görüntüle 720266
canim burda kac kilosun

uyyyyyy
yok kiz cok yorgun kiyamam ya :26:aninda uyudu koltukda

suzi gunboyu yaptigin diyeti aksam yemissin

suziii bu sölediklerini kendinde uygulasana aslında hepimiz birden

bak ben ne akilliyim ne sagdan ne soldan hic yazmiyom

canim burda kac kilosun

yaz yaz ne çıkcak görelim ona göre bende bugün yediğim börekleri yazcam

82 işte canım 13 nisanda nişanım vardı ordan foto

gözlerim pörtledi resmen suzim
şunu yapma yaa nolur artık dikkat et zayıfla lütfeenn :84::84::84::84::84::84::84:

o zamaannnnn büyük büyük gör suziimm

Eki Görüntüle 720266

Allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…