hosgeldin canim tekrardanselam kızlar. uzuuuuunnn bi aradan sonra yine buradayım. çocuk, işe başlama vs derken zaman olmadı yazamadım. bugün yarın düzene oturacak hayatım derken gördüm ki aslında düzenim bi düzene oturtamamakmış. bu zaman içinde kilo almadım aksine verdim ama hala istediğim kiloya gelemedim. yine desteğinize ihtiyacım var. yeniden destek olur musunuz bana. :)
ne yemedin suzi eksik kalan ne hemen yapalım
hos geldin canim
ay ben yine hatirlamadim yaaa
he bacim alistir onu
bende cikicam canim sonra gelebilirmiyim bilmiyorum
iyi geceler ballimiyi geceleeerrrrrrr
tesekkür ederim canimbencede senin turkcen gayet guzel
hos geldin canim
ayy geçmişe gidemicem kızlar yaa..kusura bakmayın olur mu?suzimmm ben sana dedim dimi..ben böyle fazla kilo werince akşama doğru mutlaka biri çıkar we benden 100 gr fazla olur diye.ben o yüzden hiç birinci olmayı falan hedeflemiyorum anlıcan tatlım..
ayy geçmişe gidemicem kızlar yaa..kusura bakmayın olur mu?suzimmm ben sana dedim dimi..ben böyle fazla kilo werince akşama doğru mutlaka biri çıkar we benden 100 gr fazla olur diye.ben o yüzden hiç birinci olmayı falan hedeflemiyorum anlıcan tatlım..
iyi geceler tatlım..iyi geceleeerrrrrrr
1800 werdim canım..canim kilolar gitsinde birincilik okadarda onemli degil geri donemedim ama simdi hatirladigim kadariyla 1900gr vermistin super bir hafta icin bence
olsun canim ben senin gibi 1800 versemkendimi zaten sampiyon gibi hissederim
geldim yine canimsanada iyi geceler ben kizi uyuttum oglumu salliyorum
yettim yine suzimhosgeldin canim tekrardan
ana kiz sen avatarina resimmi koydun ama cok kücük göremiyom net seni
iyi geceler ballimbu msjlarda sünüyormu acaba
tesekkür ederim canim
b
a
l
l
i
m
m
m
iyi geceler tatlım..
1800 werdim canım..
ama suzim ben sabahten beridurmadan rondo yiyorum.normalde tatlı bisküwilerden fazla yedim mi?midembulanır.ben niye böyle yapıyorum bazen kendime hiç anlam weremiyorum..bunları yemesem sabretsem ben haftada 2 kilo wereceğime inanıyorum..eskiden hatırlarsan çarşambaya kadar yerdim çarşamba diyete başlar cumaya kadar 900gr falan werirdim..öteki hafta yine çarşambaya kadar yer yin 900 kadar werirdim..off şu an hala rondo yiyorum we bu huyumdan nefret ediyorum..:18::18::18:
ayy iyi yaptin cok sevindimben geldiiimmmözledinizmi beni
kocisi yataga götürdüm yatirdim koltukda sizmisti kendime kahve yaptim geldiiiiimmm
tatlim önceden hep tavuk yerdin simdi rondomu yiyoniyi geceler tatlım..
1800 werdim canım..
ama suzim ben sabahten beridurmadan rondo yiyorum.normalde tatlı bisküwilerden fazla yedim mi?midembulanır.ben niye böyle yapıyorum bazen kendime hiç anlam weremiyorum..bunları yemesem sabretsem ben haftada 2 kilo wereceğime inanıyorum..eskiden hatırlarsan çarşambaya kadar yerdim çarşamba diyete başlar cumaya kadar 900gr falan werirdim..öteki hafta yine çarşambaya kadar yer yin 900 kadar werirdim..off şu an hala rondo yiyorum we bu huyumdan nefret ediyorum..:18::18::18:
geldim yine canim
yettim yine suzim
kiz biz bosuna ugrasiyoz yan yana yazcaz felan diye onlar kafalarina göre takiliyo baksana
menümü yazayim ama sagdan sagdan yazayim belki görmiyen olabilir
sabah: 1 dilim ekmek peynir domates
ara: seftali
öglen: 1 tabak yesil fasulye
ara: 1 armut
aksamkücük yazsam :44:
yumurtali,kabakli,peynirli 3 tane gözleme
1 dilim elmali pasta
1 paket biberli cips yani 150 gramm750 küsür kalori
1 dilim elmali pasta
canim burda kac kilosun
uyyyyyyayy iyi yaptin cok sevindimadama nini söylemedinmi
tatlim önceden hep tavuk yerdin simdi rondomu yiyonbak tatlim gelebildigin zaman ilk basda menünü yayinla bi hafta boyunca ondan sonra vaktin olursa gidersin gecmise veya cevaplarsin sonra mesajlari ama haftaya hergün gelebilirmisin onu bi söyle bana diyelim hergün gelemiyorsun ozaman bi kücük not defteri varsa yoksa al hergün yedigini yaz girdiginde menüleri buraya yaz anlasdikmi bak bu hafta güzel verdin eger haftaya arti cikarsan verdiginin ne anlami kalacak döneceksin geri basa o yüzden dur demen lazim artik
hosgeldin bende oglanda uyuttum namaz kilcaz birazdan bende kacarim
1 dilim elmali pasta
ayy iyi yaptin cok sevindimadama nini söylemedinmi
tatlim önceden hep tavuk yerdin simdi rondomu yiyonbak tatlim gelebildigin zaman ilk basda menünü yayinla bi hafta boyunca ondan sonra vaktin olursa gidersin gecmise veya cevaplarsin sonra mesajlari ama haftaya hergün gelebilirmisin onu bi söyle bana diyelim hergün gelemiyorsun ozaman bi kücük not defteri varsa yoksa al hergün yedigini yaz girdiginde menüleri buraya yaz anlasdikmi bak bu hafta güzel verdin eger haftaya arti cikarsan verdiginin ne anlami kalacak döneceksin geri basa o yüzden dur demen lazim artik
bak ben ne akilliyim ne sagdan ne soldan hic yazmiyom
canim burda kac kilosun
1 dilim elmali pasta
kim kiz onlar :83: ben cok korkmaya basladim bak simdide sagdan sagdan yaziyorlargeldim yine canim
yettim yine suzim
kiz biz bosuna ugrasiyoz yan yana yazcaz felan diye onlar kafalarina göre takiliyo baksana
sagol tatlim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?