- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
alla alla bu ne anlamadım şimdi...sen bana daha dün sadece cumaları geliyosun 2 satır kimseye yazmıyosun diye senden rahatsız oldum demedin mi? bende sana haklısın ama mazeretim bu dedim..daha sık gelmeye calısıcam dedim..sabah geldim bana uygun gelen iki yoruma yorum yaptım...ne sizin muhabbetinizden rahatsızım dedim..ne muhabbetinize eften püften dedim...daha zevkli olur takip etmek dedim..neden ben cogu zaman gece telden okuyorum sizi arkadaşım su an odaklandığım seyde diyetim yani diğer seylerin yanı sıra..2 ayda 14 kilo verdim ben..bana daha ne faydalı olabilir onun derdindeyken..su sayfaları açtığımda işime yarayacak bişey bulmak beni keyiflendirir dedim...ben sen fikrini yüzüme karsı beyan ettiğinde bu tarzla mı cevap yazdım..yada muhabbetinize laf mı ettim...burası üye olunmadan da takip edilebilecek bi site burdaki muhabbetten rahatsızlık duysam üye olmazdım...muhabbet ederken o anlar için birebir yasadığınız için konuşulan seyler gerçekten keyif vericidir..ama sonra okuyan ben için eğer tek sayfa kaçırdıysan anlamazsın..bide anlamak için kafa patlatırsın...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek insan değilim ben..sadece evet listeler menüler ön planda olsa iyi olur dedim bu da benim fikrimdi...
neyse lafı cok uzatmayada gerek yok...abababa hakkın geçtiyse helal et benimde ismim gecen listeler için uğraştın...dostane yaklaşan diğer arkadaslarada cok teşekkürler...çıktığınız diyet yolundada allah yardımcınız olsun.gönlünüze göre versin arkadaşlar...
dün evet rahatsızlığımı dile getirdim uygun bir dille merakettim ki dünkü problemi çzödüğümüzü sanıyordum bende ta ki bu sabahki msjını görene kadar.üzüldüm cidden ben orta yol bulduk sanıyordum dün.
bak arkadaşım sabah geliyorsun öyle bir yazıyorsun ki sizin tavsiyeniz üzerine geçmişe baktım birşey bulamadım
ne demek bizim tavsiyemiz üzerine sanki zorla illa geçmişe bakıyorsun gibi yazmıssın zorla bakıpta sizin tavsiyeniz üzerine baktım die yazdığın için gerçekten üzüldümben kimseyi silah zoruyla okuyunda bizim muhabbetimize alıntı yapın demedim.dememde.ama anlatamıyorum:95:
eften püsten muhabbetleride sen dedin demedim kimse demedi ama yazdıklarınız o demeye getiriyor gibi olmuş yanlış anladıysam özür dilerim bir zahmet doğrusunu anlatında bende bileyim yanlışımı bunda alınacak birşey yok

bizden rahatsızsında demedim.rahatsız oluyorsanız dedim.ki rahatsız olanlar var ki bize böle tepki veriliyor diyet konusunda bir şey paylaşılmıyor die.

kimsenin ortamına gelemem öle biirideğilim demişsin dün ben ne dedim herkez gelsin ki daha iyi motive olalım.zaten dünkü konulara hiç dönüş yapmayacam yukardaki msj bu sabah yazdıkların içindi.direkte nzo sana yazdım demedim.

tamam fikrin çok güzel menüler listeler ön planda olsun o zman bize diyetle ilgili faydalı bir şeyler paylaş telden okuma en azından 5 dakkikanı ayır menünü yaz buna bende kimsede bişi diyemez.

ama buda yapılmıyorsa ve halada ben bu sizin muhabbetlerinizi okumaktan zevk almıyorum derseniz kusura bakma yapacak birşeyim yok

he birde ben diyete odaklıyım 14 kilo verdim demişsin ne güzel tebrik ederim.ama burda bizlen çene yapıpta kilo verende çok arkadaşım var haberin olsun.eğer burdaki herkez kendi kendine kilo verebilseydi sıkılmadan kimse topiğe gelmezdi

keyifli hafta sonları