70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menülerimizi yazalım artık bundan sonra doğru yada yanlış
herkes menülerini paylaşmaya çalışsın
ve birbirimizin menülerine yorum yapıp doğru yanlışı bulmaya çalışalım
görüyorum kimse menü paylaşmıyor bende dahil
ve amacımıza bu şekilde ulaşamayız
hem sohbet hemde menülerimizi yorumlayalım
hadin bakalım pamuk eller klavyeye marş marşşşşş :60: :60:

sabah 9.00 kahvaltım
2 dilim t.b.ekmeği
1 tk çikom
3-4 çatal peynir
2 zeytin
1 yımırta omlet

öğlen 13.30
4 halep burma kadayıf serçe parmağı kadar 1 tanesi
1 kase yoğurt

15.00 1 sütlü kahve 2 tane mısır pirinç patlağı

akşam 19.30
1 tabak semiz otu
1 kase çorba
yemeyi düşünüyorum
2 lt su
sporda yapabilirsem iyi olacak aslında
pardon ya akşam yemeğine yoğurt yerine çorba yazmışım
yoğurttur anacığım o :1::1::1:

sabah 9.00 kahvaltım
2 dilim t.b.ekmeği
1 tk çikom
3-4 çatal peynir
2 zeytin
1 yımırta omlet

öğlen 13.30
1 kase yoğurt

akşam 19.30
1 tabak semiz otu
1 kase çorba
yemeyi düşünüyorum
2 lt su

anam kadayıf olmamış.ne bu böle ay ben yumurta yiyim dedimöğle yemeğinde koktu zten pek sevmem yumurtayı atttım
akşamgüzel ama su az bence:ssz:

anam kadayıf olmamış.ne bu böle ay ben yumurta yiyim dedimöğle yemeğinde koktu zten pek sevmem yumurtayı atttım
akşamgüzel ama su az bence:ssz:

evet tatlım öğlen kötü ama canım çekti
dolapta olunca yüz kere yoklarım o dolabı
yidim ama yoğurtla
aklınızda bulunsun kızlar şerbetli tatlıları yoğurtla yiyin yağ yapmıyormuş
suyuda ancak içebiliyorum okadar:31:

kizlar benim ayaklarimda cok kalinya incelsin istiyorum onun icin ne yapabilirim bilen varmi
dun itibariyle jilliana basladim ama baska ne yapabilirim

burayı biraz oku istersen nettende resimli hareketlere bakabilirsin

Kadınların büyük bir kısmı bacaklarından yakınıyor. Hoş ve ince bacaklara sahip olmak için ameliyatlara boyun eğmeniz veya el yakan egzersiz aletleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Daha düzgün bacaklara sahip olmanın yolu, iyi bir diyet ve klasik egzersizlerden geçiyor.

Uzmanlara göre, alt butlarınızı inceltmek için o bölgeye yönelik egzersizler yapmak gerekiyor. Sadece yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak ve aerobik yapmak bu sorunlu bölgeyi şekile sokmaya yetmiyor.

Yağlı ve yumuşak bölgeyi sıkılaştırmak için bölgesel egzersiz sağlayan spesifik hareketler yapmak gerekiyor. Doğru noktaya doğru çeşitte ve yeterli miktarda egzersizle odaklanmak gerekiyor. Aynı hareketi fazla yapmak vücudunuzu şekle sokmak yerine zarar verir.

Size önereceğimiz egzersizleri her bacak için 15 kez tekrarlayın ve dinlenmeden bütün egzersizleri tamamlayın. 3 egzersizi de yaptıktan sonra 15 dakika dinlenin ve bu kombinasyonu iki kez daha tekrarlayın.

Bir ayak havada olacak şekilde yatarak iç butları sıkıştırmak :

Omuzlarınız yere temas edecek şekilde sırt üstü yatın. Bacaklarınızı ileriye doğru iyice gerin ve dizlerinizi kırmadan düz tutmaya çalışın. Sağ topuğunuzu yerden 15 cm kadar yukarıya kaldırın ve sol bacağınız gergin haliyle dururken sağ topuğunuzu diğer ayağınızın soluna kilitleyin. Sağ topuğunuz sol topuğunuza kavuşturana kadar bu yönde bacaklarınızı gererek hareket ettirmeye devam edin. Hareket ettirdiğiniz bacak üzerindeki basıncı kaldırmadan başlangıç pozisyonuna dönün. Aynı hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Tek ayak üzerinde ayakta durmak :

Sırtınız dik bir şekilde ayakta durun. Bacaklarınız arasında biraz mesafe olmasına dikkat edin. Dizleriniz gergin bir şekildeyken sağ bacağınızla 15 cm çapta bir daire çizmeye çalışın. Diziniz ve kaslarınız olabildiğince gergin bir şekildeyken sağ ayağınızı sol ayak parmaklarınızın üzerinden geçirin. Harekete sağ topuğunuz sol topuğunuza değişene kadar devam edin. Bacaklarınızın gerginliğini bozmadan başlangıç pozisyonuna geri dönün ve hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Makas şeklinde uzanarak :

Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı öne doğru gerin. Topuklarınız temas halindeyken ayak parmaklarınızı uzanabildiğiniz kadar uzak bir mesafeye gerin. Ayak parmaklarınızın ve bacak kaslarınızın gerginliğini bozmadan bacaklarınızı makas şeklinde açabildiğiniz kadar çok açın. Dinlenmeden başlangıç pozisyonuna dönün ve hareketi tekrarlayın

sabah 9.00 kahvaltım
2 dilim t.b.ekmeği
1 tk çikom
3-4 çatal peynir
2 zeytin
1 yımırta omlet

öğlen 13.30
1 kase yoğurt

akşam 19.30
1 tabak semiz otu
1 kase çorba
yemeyi düşünüyorum
2 lt su

benimde dolapta Yas basta var ama donup bakmiyorum

hatta ablamada dedim dolapta Yas Pasta var diye ne soyluyon kizim canim cekti dedi bendeki cevap aynen su
varda benim isime yaramiyoki orda duruyo sadece ben yemiyorum
once zayifliycam sonra Pasta borek yeriz 70in altina inene Kadar ciko Pasta borek hicbisey yokk

burayı biraz oku istersen nettende resimli hareketlere bakabilirsin

Kadınların büyük bir kısmı bacaklarından yakınıyor. Hoş ve ince bacaklara sahip olmak için ameliyatlara boyun eğmeniz veya el yakan egzersiz aletleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Daha düzgün bacaklara sahip olmanın yolu, iyi bir diyet ve klasik egzersizlerden geçiyor.

Uzmanlara göre, alt butlarınızı inceltmek için o bölgeye yönelik egzersizler yapmak gerekiyor. Sadece yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak ve aerobik yapmak bu sorunlu bölgeyi şekile sokmaya yetmiyor.

Yağlı ve yumuşak bölgeyi sıkılaştırmak için bölgesel egzersiz sağlayan spesifik hareketler yapmak gerekiyor. Doğru noktaya doğru çeşitte ve yeterli miktarda egzersizle odaklanmak gerekiyor. Aynı hareketi fazla yapmak vücudunuzu şekle sokmak yerine zarar verir.

Size önereceğimiz egzersizleri her bacak için 15 kez tekrarlayın ve dinlenmeden bütün egzersizleri tamamlayın. 3 egzersizi de yaptıktan sonra 15 dakika dinlenin ve bu kombinasyonu iki kez daha tekrarlayın.

Bir ayak havada olacak şekilde yatarak iç butları sıkıştırmak :

Omuzlarınız yere temas edecek şekilde sırt üstü yatın. Bacaklarınızı ileriye doğru iyice gerin ve dizlerinizi kırmadan düz tutmaya çalışın. Sağ topuğunuzu yerden 15 cm kadar yukarıya kaldırın ve sol bacağınız gergin haliyle dururken sağ topuğunuzu diğer ayağınızın soluna kilitleyin. Sağ topuğunuz sol topuğunuza kavuşturana kadar bu yönde bacaklarınızı gererek hareket ettirmeye devam edin. Hareket ettirdiğiniz bacak üzerindeki basıncı kaldırmadan başlangıç pozisyonuna dönün. Aynı hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Tek ayak üzerinde ayakta durmak :

Sırtınız dik bir şekilde ayakta durun. Bacaklarınız arasında biraz mesafe olmasına dikkat edin. Dizleriniz gergin bir şekildeyken sağ bacağınızla 15 cm çapta bir daire çizmeye çalışın. Diziniz ve kaslarınız olabildiğince gergin bir şekildeyken sağ ayağınızı sol ayak parmaklarınızın üzerinden geçirin. Harekete sağ topuğunuz sol topuğunuza değişene kadar devam edin. Bacaklarınızın gerginliğini bozmadan başlangıç pozisyonuna geri dönün ve hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Makas şeklinde uzanarak :

Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı öne doğru gerin. Topuklarınız temas halindeyken ayak parmaklarınızı uzanabildiğiniz kadar uzak bir mesafeye gerin. Ayak parmaklarınızın ve bacak kaslarınızın gerginliğini bozmadan bacaklarınızı makas şeklinde açabildiğiniz kadar çok açın. Dinlenmeden başlangıç pozisyonuna dönün ve hareketi tekrarlayın

tesekkur ettim canim yapmaya calisicam

merhaba kızlar..aranıza katılmak istiyorum..artık kilolu olmak istemiyorum..benide aranıza alırmısınız..ismim nazmiye 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım war antalyada yaşıyorum..65 kiloyum..

Son düzenleme:
worde e kayit etmekde ne iyi fikirmis tekrar gecmise gerek kalmadi :9:

İlk menü benden gelsin,
Sabah:2 dilim beyaz ekmek(:18:)
patatesli yumurta 1 küçük tabak
5 zeytin

öğle:1 tbk.nohut
3 kaşık pirinç pilavı
salata+yoğurt

akşam da artıkın köye gideceğiz, orda Allah ne verdiyse.:16::16:
öglene kadar güzel fadimecim ama köyde köy yemeklerini yemede yaninda yat :52::54:
altınlar senin olsun o zaman suzim ben huzurlu bi hayat istiyorum sadece :ssz:
yok bebeğim burdakiler şaka. öyle bi amacım yok şükür daha bitirmem gereken okulum var :32:
isin sakasi betülüm tabiiiki de benimde gözüm yok altinda parada bulda allah olmayanlara versin yirim seni :16:
:53: ay bizim hortlaklar bile sisko kiz :9:
yanaklara bak :9:
bence buda menü paylassin suzim :60::60:

menü paylasmada haklisin canim
ama ben genelde cis yaptigim ve düzensiz yedigim icin paylasmiyorum
ama paylasanda olursa yorum yapiyorum :31:
he onu konu disina cikmayalim diye özelikle dombis sectim ballim :9:
biz kendimize gırgır şamata topiği mi açsak :28:
orayı muhabbet için kullanırız burayı zayıflama
böylece kimse rahatsız olmamış olur :34:
sonuçta herkes bunları okumak zorunda değil, haklılar :31:
yok tatlim biz hep böyledik zaten rahatsiz olan okumasin es gecsin o kismi cok mu zor :31:
ay suziyi eklememişim hemen düzeltiyorum
olsun :16:
10 defa anlatmaya calisdim Tükcemde kötü degil ama anlatamiyorum bende bir sorun var galiba :ssz:

diyorum ki soru soruluyo yada birsey yaziliyo cevap yaziyoruz

sonra yazan kisi cikiyor tekrar girdiginde

benim onun bunun her kimse yazdigina cevap yazmiyo

cünkü direk son syafaya geliyo ve yazilani görmüyo

eger en azindan son kaldigi sayfadan bir iki sayfa bakar kendine yazanlara yazarsa

iyi oluur

yoksa insan kendini enayi gibi hissediyo

ben kimseye bütün gecmise bak tek tek oku alinti yap demiyorum

dün iki saat yazistik burda kim okuyacak onlarida alinti ypacak

kimsenin kimseden bunu bekledigi yook

gelelim sohbetlerimize

ben sohbet etmeyi ,insalari gülümsetmeyi ,moralini düzeltmeyi, dert anlatmayi ,dert dinlemeyi severim

burada simdi yapilmiyor bu sohbetler biz öncedende uzuun uzuun sohbetler ederdik

kimse burada amacini unutmus degil

ama menü paylasanada yorum yapiyorum

diyette morali bozulana destek vermeye gaza getirmeye calisiyorum

yeni gelenlerede yardimci oluyoruz

yani biz burada sadece sohbet etmiyoruz

iyi kötü verdigim 9 kilodanda bellidir bu umarim

ben menü yorumlarima , elimden geldigince diyet konusunda yardimci olmaya ve de

oradan buradan SOHBET etmeye eglenmeye ve eglendirmeyede devam edicem

saygilar :42:

yanlis yere cekildi bence :54:
kiz bana bak bide sana mi laf anlatayim :4:
ay ben rahatsiz olunacak kadinmiyim kiz :23:

beni ne doktor mühendis heykeltras topikleri istedide varmadim :9:
yok yavrum sen gel benim yamacima :23:
24 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] :72::72::72: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 21,8 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 16,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6,9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] 69,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi ssecemm'i tebrik ediyoruz :46::46:
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız buzdanmadam, ALpMer, berenerva2, lequim, havva1906, naz8, yasemen90, abababa
hoşgeldiniz :42:
bir kusurumuz olduysa affola :42:
haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek ümidiyle hoşçakalıınn :3::3:
ellerine saglik betülüm :16: secemmm 1inci olmussun dedim ben sana dimi tebrikler canim :65:

ne diyeyim artık ballım inan sıkıldım insanların anlamamasından
yani kimse kimseye bütün geçmişi oku bitir gel bizim muhabbetimize katıl demiyor
ama dediklerimiz de anlaşılmıyor
inan sabah keyifliydim geldim yine canım sıkıldı
öyle işte :ssz:
sIkma canini betülüm :38: benim anlamadigim simdiye kadar problem degildin birsey dedik diye baska konuya saptirilmis olmasi :31:
görümceye torpil yaptım :9::9:
:27: benim kardesim 19 yasinda ama yas bizim icin fark etmez kuzum senin icinde problem olmaz dimi :23:
suzim kusura bakma canım seninle muhabbet ettik ya bildirimini kaydetmeyi unutmuşum :54:
hemen hallettim :16:
sagol betülüm olabilir ugrasiyorsun okada problem degil :38:

hem talibime sarkıyosun hem görümcemlen arama giriyosun çok ayıııppp :20:
haftaya listede nerede olmak ister acaba bi konuşayım ben onunla :68:
olmaz onu alma beni al :1:
günaydın kızlar:ssz:

ballınında dediği gibi bende derdimi anlatamıyorum.kimseye örneğin bizimdün yaptığımızgülüç cümbüşü alıntılayın demiyorum.kimsedende böle bişi beklemem.ama kimsede bana gelipte diyemez siz konu dışı şeyler paylaşıyorsunz die.
afedersinizde kaçınız bu güne kadar düzenli menü paylaştı(mazeretiolanlar konu dışındadır):51:
yada kaçınız paylaşılan menülere yorum yaptınız.:51:
yada konu dışında kaldığımızı düşünüyorsuuz bu durumdan rahatsızsınız belliki kaçınız düzenli olarak topik yararına birşeyler paylaşıyor.:51:

arada gözüme çarpan menü paylaşan insanlara sözümyok tabiki.onlar kendilerini biliyorlar.burası birbirine destekolup zayıflama topiği.ben her allahın günü sıkıntıya giripte burda diyet diyet die 2-3 msj yazıp gidemem.ki bence kimse bunu istemez ölü bir topiğin takım ruhu nereye gider.biz biraz olsun diyet sıkıntısını unutmaya unutturmaya çalışıyoruz.çünkü sürekli aklında diyet diyetle daha çok başarısızlık oluyor bence.betüş güzel düşünmüş kimseyi meşgul etmeyelim makarayı başka yerde yapalımdie.malesef senden benden ve bizden başka yazışan yok.o zaman okonuşmamızdan rahatsız olan bacılarda topiğe gelmez merak etmeyin.fadime ablanında önerisine katılıyorum.bencede bir standart olmalı.böylede arada girip bir merhaba diyip çıkanlarıda engellemiş oluruz.

diyeceğim o ki hala anlatamadıysak ve hala insanlar biz sizin eften püften muhabbetlerinizi okumak istemiyoruza benzer bir cümle kurarsa özür dilerim artık bende herkez gibi sadece slm verip geçeceğim o zman o insanların diyetle alakalı paylaşımlarını seyredeceğim bende aşağıdan böylelikle benimde vaktim topikte geçmişi okumakla geçmemiş olur:ssz::ssz::51:
katiliyorum sana :34:

Dünki menümü aralara sıkıstırayımda görünmesin :51:
Sabah aç karnına elma sirkesi+bal+ılık su içildi

SABAH

2 dilim tamtahıllı ekmek arası karısık tost
5-6 kasık salata
kk peynir
1 dilim kek
kiraz saplı form çay

ARA

4 adet erik, 1 adet kayısı

ÖĞLEN

6-7 kasık patlıcan yemeği
3-4 kasık corba
1 dilim tam tahıllı ekmek

ARA

çilekli muhallebi (cok tatlıydı dayanamadım) :43:

AKSAM

1 tabak makarna yagsız domates soslu
3-4 kaşık yogurt
kk peynir(makarnanın üstüne)
2 çilek
cozuttum dün iyice utanıyorum yazmaya ama bana kızın diye yazıyorum yinede :26:
sende benim gibi aksamdan sonra cozutmussun mervecim :52:

Valla ben mesela akşam yazılanların hepsini okudum 8.30da başladım bitene kadar öğlen oldu zamanı olmayan okumasın ama dediğiniz gibi en azından kendi son yazısından sonra 1 2 sayfa bakıp ona hitapen bişi yazılmısmı ona cevap verse ve düzenli herkes menu paylasıp menulere yorum yapsa sıkıntı kalmıyor bunun anlasılması gerekıyor herkes tarafından ama hem buraya ara sıra gelip hemde bos muhabbet yapılıyor falan demek olmamışş :20::20::20:

hem buraya ara sıra gelip hemde bos muhabbet yapılıyor falan demek olmamışş :20::20::20:
:46:
hic kimse kusura bakmasin bu konuda mütevazide olmicam :19:

biz bu sekilde sohbet etmesek ruh gibi olur burasi :31:

kac kiside söyledi bunu iyiki varsin özelsin diye

niye cünkü ortama nese katiyorum ve bende bundan mutlu oluyorum

birtek bende degil sende öylesin

-patlicanin domatesini yedinmi

-haa yedim sen yedinmi

-ben de yedim

-kac kilo verdin

-1 sen

-ben veremedim

- gel yolayim o zaman seni :4:

bu mu yani sanki bizden baska kimse konusmuyo kimler neler yazdi buraya bi bizmi yani :19::19::19::19:

tek yaptigim menü paylasmiyorum sebbeim var kendimce defalarcada anlatmicam :ssz:
:128:
Evet katılıyorum muhabbet olmasa ben şahsen sadece menu yazmak için gelmezdim buraya üye olmadan bakardım kim ne menu yazmıs ne menuye ne yorum yapılmıs kapatıp cıkardım ama baktım muhabbet güzel kaynasılmıs kaynasmaya yatkın sanatsal bi topluluk beni beklyo cumburlop diye daldım ortama :9::9::9::9:
:54:
yok bence sana suzi cuk oturmuş
ismail türüt-suzan - YouTube
vayana kızı suzan
yat kollarıma uzan
betüşten sonra bu şarkı senin:9::9::9:
:1:
cikmam lazim kizlar kizimi camiden alip insallah ordan alisverisee :10:

firsat bulursam gelrim hemencik :31:

öpüyoruuuuuummm :54:

beni özleyin anacimm :23:
bende oglani dedesiylen göndercem insallah :16:kolay gelsin tatlim :16:
aaahhh suzi sen unutulcak kadinmiydin :)
dimi :1:

suzim beni yanlış anlamamışsındır umarım öyle dediğim için
çok gerilmişti ortam bende aranızda iletişim eksikliği olduğunu sezdim
ortamı yumuşatmak için öyle bir cümle kurdum
bazen sen diyorsunya türkçe anlatamadım çok diye ona dayanarak
yanlış bi kelime kullandıysam özür dilerim
yinede elimden geldigi kadar anlattim kirildim ama gecti :38:cünkü türkcemlen alakasi oldugunu sanmiyorum sIkma canini kötü niyetle söylememissin :54:

kizlar alinti yapmadan cevap veriyorum balliya handeye suziye tamamen katiliyorum
Burda muhabbet etmek gulmak bana iyi geliyo zaten birsuru sorunla bogusuyoruz buraya gelip iki muhabbet Edip gulunce moralim yerine geliyo kendimi daha iyi hissediyorum
sadece gelip menu baylasmak yada Kilo verme hakkinda konusmak hicde iyi olmazdi herhalde
batsa SIKILIRDIK sonra iki gun gelir bidaha ugramazdik cogumuz buranin devamliligi bu sohbet muhabbetlerdir
yoksa Kilo hersekilde verilebilir
kizlar sizleri seviyorum mumkun oldukcada sohbetlere katilicam ozelliklede aksam sohbetlerine

simdi ben Kacar oglum uyudu islere devam edeyim
anam çayla tutku yedim :17::17::17::17:
iyi ettin bi hamile olma dur ben sana napiyom :1:

worde e kayit etmekde ne iyi fikirmis tekrar gecmise gerek kalmadi :9:

öglene kadar güzel fadimecim ama köyde köy yemeklerini yemede yaninda yat :52::54:

isin sakasi betülüm tabiiiki de benimde gözüm yok altinda parada bulda allah olmayanlara versin yirim seni :16:

he onu konu disina cikmayalim diye özelikle dombis sectim ballim :9:

yok tatlim biz hep böyledik zaten rahatsiz olan okumasin es gecsin o kismi cok mu zor :31:

olsun :16:

yanlis yere cekildi bence :54:

yok yavrum sen gel benim yamacima :23:

ellerine saglik betülüm :16: secemmm 1inci olmussun dedim ben sana dimi tebrikler canim :65:

sIkma canini betülüm :38: benim anlamadigim simdiye kadar problem degildin birsey dedik diye baska konuya saptirilmis olmasi :31:

:27: benim kardesim 19 yasinda ama yas bizim icin fark etmez kuzum senin icinde problem olmaz dimi :23:

sagol betülüm olabilir ugrasiyorsun okada problem degil :38:

olmaz onu alma beni al :1:

katiliyorum sana :34:

sende benim gibi aksamdan sonra cozutmussun mervecim :52:

hem buraya ara sıra gelip hemde bos muhabbet yapılıyor falan demek olmamışş :20::20::20:
:46:

:128:

:1:

bende oglani dedesiylen göndercem insallah :16:kolay gelsin tatlim :16:

dimi :1:

yinede elimden geldigi kadar anlattim kirildim ama gecti :38:cünkü türkcemlen alakasi oldugunu sanmiyorum sIkma canini kötü niyetle söylememissin :54:

iyi ettin bi hamile olma dur ben sana napiyom :1:

anamm:18::18::18::18::17:

slm kızlar abowwww neler olmus bura ben kötu bısey demedımkı :18::18::18:
sohbette olmasın dıye bıseyde demedım zaten onu dersem ben kendıme ters duserım bura sohbet edenlerden bırısıde benım sızlerı kırdıysam özur dılerım ben sadece sızı kendıme yakın gördugum ıcın soyledım cunku ben gecmısı her satırına kadar okuyom ama alıntılayacak bısey bulamayınca gecmısı okumamıs gıbı yansıyo onu anlatmaya calıstım
ve bende dahıl artık hıç bırımız menu paylasmıyoz ılk önce menulerımızı paylasıp sonra sohbet edelım demek ıstedım bunda yanlıs olan ne varkı:18::18:
ababacım sana ozel atmayı unutmusum ama yınede lısteye almıssın teskler cıcım:16::16::16:

alla alla bu ne anlamadım şimdi...sen bana daha dün sadece cumaları geliyosun 2 satır kimseye yazmıyosun diye senden rahatsız oldum demedin mi? bende sana haklısın ama mazeretim bu dedim..daha sık gelmeye calısıcam dedim..sabah geldim bana uygun gelen iki yoruma yorum yaptım...ne sizin muhabbetinizden rahatsızım dedim..ne muhabbetinize eften püften dedim...daha zevkli olur takip etmek dedim..neden ben cogu zaman gece telden okuyorum sizi arkadaşım su an odaklandığım seyde diyetim yani diğer seylerin yanı sıra..2 ayda 14 kilo verdim ben..bana daha ne faydalı olabilir onun derdindeyken..su sayfaları açtığımda işime yarayacak bişey bulmak beni keyiflendirir dedim...ben sen fikrini yüzüme karsı beyan ettiğinde bu tarzla mı cevap yazdım..yada muhabbetinize laf mı ettim...burası üye olunmadan da takip edilebilecek bi site burdaki muhabbetten rahatsızlık duysam üye olmazdım...muhabbet ederken o anlar için birebir yasadığınız için konuşulan seyler gerçekten keyif vericidir..ama sonra okuyan ben için eğer tek sayfa kaçırdıysan anlamazsın..bide anlamak için kafa patlatırsın...kimsenin ortamına sonradan gelip muhabbetine laf edecek insan değilim ben..sadece evet listeler menüler ön planda olsa iyi olur dedim bu da benim fikrimdi...

neyse lafı cok uzatmayada gerek yok...abababa hakkın geçtiyse helal et benimde ismim gecen listeler için uğraştın...dostane yaklaşan diğer arkadaslarada cok teşekkürler...çıktığınız diyet yolundada allah yardımcınız olsun.gönlünüze göre versin arkadaşlar...
konu baska yerlere saptirildi ondan böyle gereksiz seyler cikti bence üzüldüm :31:
alıntı yapamıcam canlar kociş geliduyuyor..uyanırsa kızar işine bak diye..hemen yazııwereyim bir iki şeyler..betülcüm ellerine sağlık canım..birinci olmuşum sewindim..ama hala yiyorum mutsuzum..ftemiz canım hiç korkma..bak ben kaynanamla beraber oturuyorum alt üst ama hiç yardımı olmadı 2 çocuğumdada.hala yardımı yok.daha bir tane çorap bile almış değil çocuklarıma.ihtiyacım yok ama onun sewgisini göstermesi gerekir yani..doktora biyere gitcek olsam bile bakmıyor bazen zorla oda nadir..düşün 2 çocukla gidiyorum 2side küçük üstelik..ama rabbime şükür..bakabiliyorum rabbim kolaylık weriyor.ew işi o bu zorlanıyorum ama olsun..sen düşün yap bacım..

ballım we handem size fazlasıyla katılıyorum canlar..sonuçta burada derdimizi sıkıntımızıda paylaşıyoruz..

menü paylaşan canlar beğendim.fazla kaçırmayın bakem bana çekmeyine..

handem we suzim saolun canım kızım için iyi dilekleriniz için..geldi kız kocişşş..uyuyor bende yemek yapıyorum..bikaç bişeyler yazıwereyim dedim..

berenerva2 kolay gelsin canım..

haydin ben kaçar ..eğer unuttuğum biri olduysa affola..burada ki herkesi ayrı ayrı sewiyorum..kendinize göbüşlerinize iyi bakın..bakınki ne kadar kötügözüktüklerini farkına warın..:37::37::27::27::34::34::34::54::54::54:
fazla kacirma görümce adayi :1: kolay gelsin :16:
aman buda hamilesin yazmış:53::53:
yav canımtatlıda istiyor regl olurkende böle olurdu hep diyorum bazen gelecek heral koşuyorum tuvalete yok :26:
ne bülüm hep şifaya gidiyoz tanıdık var die çabuk oluyor işimiz.ama bizdede kabahat geç çıktık evden yoldada oyalandık.
ay hala nasıoldu anlamıyorum aklım almıyor bir türlü:31:
ne bilim ben içine sebzeli pirinçli bişiler yapıyom dolma gibi kıymasız oluyo karnınıda yarıp doldurunca karnıyarık oluyo :9::9:

allah razı olsun kolay gelsin öptüm:38:

kız o oğlanı ver babasına yolla parka 2sindende kurtul 1 saatçik:34:
kiz sana havadurumunu yoladim 6 derecede parka nasil göndereyim yavrumu :18:benimkini tekmi göndersem acep :51::9:
kizlar disarlari bitirdim namazimi kildim 2kupa birden cayimi aldim geldim biraz bakayim size sonra mutfaga gecicem

suan nane ve isirgan cayi birden iciyorum
bende tekrardan isirgan otu cayi almam lazim bana iyi geliyordun :34:

sabah 9.00 kahvaltım
2 dilim t.b.ekmeği
1 tk çikom
3-4 çatal peynir
2 zeytin
1 yımırta omlet

öğlen 13.30
1 kase yoğurt

akşam 19.30
1 tabak semiz otu
1 kase çorba
yemeyi düşünüyorum
2 lt su
bi kadayfi göze patiyor neslimm menün güzel affiyet olsun :56:
evet tatlım öğlen kötü ama canım çekti
dolapta olunca yüz kere yoklarım o dolabı
yidim ama yoğurtla
aklınızda bulunsun kızlar şerbetli tatlıları yoğurtla yiyin yağ yapmıyormuş
suyuda ancak içebiliyorum okadar:31:
sagol tekrar hatirladigin icin neslim :54:
naber canlar size yeni akidiş getircem şimdi hesap alcaz görüşürük...:54::54:
gelsin bakim neyin nesi kimin fesi :27::9:
benimde dolapta Yas basta var ama donup bakmiyorum

hatta ablamada dedim dolapta Yas Pasta var diye ne soyluyon kizim canim cekti dedi bendeki cevap aynen su
varda benim isime yaramiyoki orda duruyo sadece ben yemiyorum
once zayifliycam sonra Pasta borek yeriz 70in altina inene Kadar ciko Pasta borek hicbisey yokk
afferim yeme :46: senlen kutlama yapcaz 6lilari görünce :1:
merhaba kızlar..aranıza katılmak istiyorum..artık kilolu olmak istemiyorum..benide aranıza alırmısınız..ismim nazmiye 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım war antalyada yaşıyorum..65 kiloyum..
hosgeldin canim aramiza :29:
anamm:18::18::18::18::17:
benden niye korkuyorsun kiz :57:

slm kızlar abowwww neler olmus bura ben kötu bısey demedımkı :18::18::18:
sohbette olmasın dıye bıseyde demedım zaten onu dersem ben kendıme ters duserım bura sohbet edenlerden bırısıde benım sızlerı kırdıysam özur dılerım ben sadece sızı kendıme yakın gördugum ıcın soyledım cunku ben gecmısı her satırına kadar okuyom ama alıntılayacak bısey bulamayınca gecmısı okumamıs gıbı yansıyo onu anlatmaya calıstım
ve bende dahıl artık hıç bırımız menu paylasmıyoz ılk önce menulerımızı paylasıp sonra sohbet edelım demek ıstedım bunda yanlıs olan ne varkı:18::18:
ababacım sana ozel atmayı unutmusum ama yınede lısteye almıssın teskler cıcım:16::16::16:
canım sabah öle yzılınca burda bende haklı olarak burda makara yapılmamıza tepki var sandımelbette hepimiz paylaşıyoz.bende paylaşmıyorum.öle anladımki sanki biz hep diyet dışı konularda yazıyomuşuzda sizde rahatsız oluyormuşunuz gibi olmuş.bende biliyorumsenin benim hep muhabbet ettiğimizi en çokta senin yazmana şaşırdımzati neyse artık bişiyazmıcam dedimyazmıyom sıkıldımartık çünküm.
napıyon bacım:38:

:17::17::17::17:

konu baska yerlere saptirildi ondan böyle gereksiz seyler cikti bence üzüldüm :31:

fazla kacirma görümce adayi :1: kolay gelsin :16:

kiz sana havadurumunu yoladim 6 derecede parka nasil göndereyim yavrumu :18:benimkini tekmi göndersem acep :51::9:

bende tekrardan isirgan otu cayi almam lazim bana iyi geliyordun :34:

bi kadayfi göze patiyor neslimm menün güzel affiyet olsun :56:

sagol tekrar hatirladigin icin neslim :54:

gelsin bakim neyin nesi kimin fesi :27::9:

afferim yeme :46: senlen kutlama yapcaz 6lilari görünce :1:

hosgeldin canim aramiza :29:

benden niye korkuyorsun kiz :57:

tehtit etmişin beni hamile değilsen die:18:
de kiseninkine kaanın canı park çekmiş hava çok soğuk git sen tekbaşına biraz oyna gelince oğlana anlat :9::9::9:

Back
X