hayır cnm ben cok yeme demdım zaten cok yemeyle sut olmazda ogunlerını alama sabah ögle aksam yap mutlakaemziriyorum canim okadar cok yerkende ayniydi simdide ayni canim pek fark yok cok yerkende sutum okadar yok gibiydi simdide annemdeyken 1lt kayisi suyunu nerdeyse ayni anda iciyodum annem bile dedi bukadar yemege sut olmuyosa gercekten yapicak bisey yoktur olmayinca olmuyo diye insaallah cogalir diye bekliyorum
ben kaçarrr
emziriyorum canim okadar cok yerkende ayniydi simdide ayni canim pek fark yok cok yerkende sutum okadar yok gibiydi simdide annemdeyken 1lt kayisi suyunu nerdeyse ayni anda iciyodum annem bile dedi bukadar yemege sut olmuyosa gercekten yapicak bisey yoktur olmayinca olmuyo diye insaallah cogalir diye bekliyorum
hani nerdemantımı ah ah kayserılıye yapılırmı bu kac aydır yemıyom dıyetteyım dıye
haha nasilda siyirdi kendinisu suuzi hande bide abababa yokmuu
gecmis gecmis diye tutturdular onlarin yüzünden 1 saattir gecmisdeyim
muhallebi o, ayaymis iyiymis canim tabi birde aksamki makarna bana cok gibi geldi
yok bacim totot kalkmiyo zaten yerinden
oyyy canimmmbende seni
canim ben yokken benim yerime karsi komsum yapiyor sagolsun
ama anlamadigim zaten diarilar ayda bir denk gelmiyormu size
o zaman bi kere yapman lazim
merdivenlerde iki haftada bir yapiyorsun
yani gelince iki ay yapmakda sacma senin yerine sen yokken yapicak kimse yokmu :26:
gel bacimm
insallah
sorma
evet canim
kiz emekli baglicaklar bize yakinda
ben varim yavrum korkma
sagol canim
senin parmaklar kalinmi incemi ona göre
hosgeldin
ha söyle o hortlaga menüsünü paylassin
yolla canim yolla ögrensinler
ben cok akillyim abla :86:
bazen suziyle hande simarik yapiyolar
ama ben hep akilli akilli oturuyom
börek
bence güzel
ay allah korusun daha yasi cok kücük migräne icinkizim mizildandi sonra anne televizyon cok isikli felan demeye basladi :26:
sonrada isigi kapatti basim agriyo diyo :26:
tv.yi kistirdi :26:
ay migren felanmi ablamdada var
kayciyorumgleirim insallahh
ben sever öperim seni betülümöğlen makarna ekmek beraber olmasaydı iyiymiş canım ama yine de genel olarak iyi
güle güle canım iyi tatiller
sizin mantılar zaten minicik boşver yesen ne yemesen ne
tepsi mantısı yaparsan haber ver o süper oluyor
hastayım diyorum
beni sevin öpün diyorum
hep kızıyosun hep kızıyosun
:26::26: belirtiler uyuyor da inşallah değildir ya :26:
elleriyle corba yapis görümce kanma betül bak sonra yapmaz bidahabende anlamadım we acaib kötüyüm midem patlıcak..sade yedim attım ağzıma durdum..doydum ama yinede gözümdoymadı yedimişte..pişmanımmm:18::18:
korkma canımbişey olsa bana olurdu..
ımm kem kümmm
3 tane börek..ah bende sadece 3 börek yemiş olaydım..o börekler hariç güzel canım..
gel gıı otur önüme..ben çok güzel alırım..bizim sülale beni gördümü kaş bıyık aldırmaya geçer..
Eki Görüntüle 720683 afiyet olsun şifa olsun..
senin kaynanada sinir oldum kizlar niye bu kaynanalar böyle ya hic anlamiyorum oglun mutlu olsun araya ne giriyorsun gelinlen oglanin arasina kara kapi gibi girilirmicok gecmis olsun canim benim ailemde tamamen turkiyede kimsem yok Burda ama kvde var ve birlik oturuyorum dogumlarda zaten hastanede kalma felan yokda diger dogum yapanlarin aileleri arkadaslari geldikce bende cok kotu olmustum kvde okadarda bakmiyo zaten benim kizim hasta oldu ve 1hafta Kadar hastanede kaldik esimve kvde geliyolardi 1saat sonra kv hadi gidelim yok su alcaktik Burda biyervar suyu cok guzelmis ordan su alcaklarmis dedim niye geldinizki hic gelmeseydiniz yan odadaki cocugun annesi yaninda kaliyodu Adam her Sabah gelip aksam gidiyodu nasil zoruma gitti anlatamam hatta kavgabile ettik oyuzden ogeliyoda sen gelemiyosun diye tabi beni almandan daha kotu bi babaolarakmi goruyosun deyipde kusmustu baya sanki degildide neyse
yok canim oyle olmuyo dogumu sen yapiyosun ikinci gunude mutfaga giriyosun sen iyi gorunuyosun bi yemek yapta yiyelim diye
ben kaslarimi almiyorum alinca zaten cok bozuluyo
evet ballim 2haftada bir geliyoya sira bi kendi yerine bi onun yerine oluyo tam 8 hafta oyle yaptim bu sefer ama gitmeden dedimki ben trye gidicem gitmeden 1ay once hep ben yapayim gelince aynen devam ederiz ama benim yerine kerhwocheyi yaptigi icin haftayada benim yani
ay iyileştim mi ne
kız suzı betul yemıs betulhani nerde
haha nasilda siyirdi kendinibaglasalar iyi olacak bi düsünsene yaslanmissiz halen burdayiz öpücük atan kadin gibi öpücük atariz artik göndercem canim bende gittim kücükken hem burda gittim camiye hem türkiyede yaz tatillerinde giderdim
ay allah korusun daha yasi cok kücük migräne icin
ben sever öperim seni betülüm
elleriyle corba yapis görümce kanma betül bak sonra yapmaz bidahabizim müstakbel gelin olacak insallah merve diye kizarkadasi var kardesimin kiz önce lafi sokuyor sonrada sen benim görümcem olacaksin sana kiyamam diyo
senin kaynanada sinir oldum kizlar niye bu kaynanalar böyle ya hic anlamiyorum oglun mutlu olsun araya ne giriyorsun gelinlen oglanin arasina kara kapi gibi girilirmi
ben sever öperim seni betülüm
elleriyle corba yapis görümce kanma betül bak sonra yapmaz bidahabizim müstakbel gelin olacak insallah merve diye kizarkadasi var kardesimin kiz önce lafi sokuyor sonrada sen benim görümcem olacaksin sana kiyamam diyo
iyi geceleer,,nihayet tekrar geldim
yaa aranızda pirinç lapasını deneyen oldumuu,,:97:
gerçekten faydası varmı acaba,,baya biyerlerde araştırma yaptım denemeliyim diye düşündüm napsam acabaa:97:
ay sürekli üstüne basasim geliyor ne güzel öpücük atiyor kizneyse yarın düzeltelım cnm hç bişi için geç deil bak bıde sen bu hafta ıyı kılo verdın sakın bozma
kız koyma su karıyı
he ya aksam yedım bıde netcem suzı dov benı kız bana
kız senınkı kac yasandaydı
affiyet olsun canim betülün dedigi gibi doyuyorsan güzelkizlar jillianin 2.gunude yapmis bulunmaktayim ayaklarim cok agriyo
ben Sabah bebekten oturu pek belli olmuyo kacta yedigim oyuzden oglen yemegi hep karisiyo
Sabah kalkinca 1bardak su
kahvalti 1dilim ekmek ustunde salamla 5zeytin biraz peynir
ara bir muz
aksam corba salata [5 bucukta]
ara 15 findik
caylar su
yatarken 1bardak sut
ben senin köreklemiş oldun demeni yerim
bayılıyorum ya senin yazdıklarını okurken
tatlı suzim benim
bak sana menümü söyliycem ama kimseye söylemiycen tamamiyapmadım pasta ya..göbüşün kocaman oldu ben istemiyorum öyle koca dedim..yapmadım..yapsamda 1 lokma yiyecek halim yok :26::26: senin menünü göremedim canım..misafirin yanından kaçıp geliyorum çay katıyorum hemen bura koşuyorum.eşimin halaoğlu artı kaynım..
oy kiyamam canim benimhapşururken dünya sarsılıyor sankim
balli hata biara link paylasmisdin almancaonu bilmiyodum ogrendigim iyi oldu suzi
artik daha istekli icerim
insallah cogalir canimemziriyorum canim okadar cok yerkende ayniydi simdide ayni canim pek fark yok cok yerkende sutum okadar yok gibiydi simdide annemdeyken 1lt kayisi suyunu nerdeyse ayni anda iciyodum annem bile dedi bukadar yemege sut olmuyosa gercekten yapicak bisey yoktur olmayinca olmuyo diye insaallah cogalir diye bekliyorum
ben kaçarrr
kiz betül eskiden carsambaya kadar yiyordun sonra persembe cuma dikkat edip veriyordunkız suzı betul yemıs betul
tugbis nörüyon kiziyi geceleer,,nihayet tekrar geldim
gerçekten faydası varmı acaba,,baya biyerlerde araştırma yaptım denemeliyim diye düşündüm napsam acabaa:97:
sev beni
senin gelin de şimdiden laf sokuyorsa işin iş suzim
cadı herhalde biraz
sev beni
senin gelin de şimdiden laf sokuyorsa işin iş suzim
cadı herhalde biraz
iyi geceler canım
niye öyle şeyler deniyorsun tatlım
normal bi şekilde beslensen de gider zaten
canim aksam karbonhydrat yediginde vucut onu ögütemiyor benim diyetisyen en önemlisi aksam ne yedigin demisdinya benim anlamadığım ekmek çok diyosunuz ama ben sabah öğle akşam 1er dilim yiyorum bilemedin öğle 2 dilim zaten normalde 6-8 dilim ekmek veriyo diyetisyen hiç yemezsem nasıl dayancam bütün gün ayakta sabah 7de kahvaltı öğlen 1 de yemek akşam 6da yemek yiyorum anlamadım gitti:44::44::44:
biliyorum canımda düzenime geri dönmem ve tartıda azcık motivasyon görmek amaçlı şok düşündüğüm için deniyim dedim,,zaten 2günlük bişeymiş,sonrasında yine sağlıklı beslenmeme dönebilirim,azcık katı kural artı olarakta beni frenliycek bişeyler olması gerek hayatımda artık,,keşke devamlı takılabilsem buraya ozaman moralim düzeliyo yemiyorum,,ama giremediğim zaman evde can sıkıntısından ne bulursam yiyorum oooffff
çocuklarda büyüdükçe beni iyice bunaltıyolar çok stresliyim çookk
bak sana menümü söyliycem ama kimseye söylemiycen tamamiaramizda kalsin simdi nesli falan görür korkuyorum :18:
sabahöglen karisik: peynirli gözleme
ara: 1 seftali 1 kaysi 1 nektarin
aksam: 1 dilim mantarli 1 dilim ballikli pizza
ara: cem cerez 1 kase cekirdek 1 cikolatali tatli
ay ben su 2 gündür iyice sivanadan ciktimsabah kalktim alimin ta ortasinda sivilci cikmis benim genc kizken bile sivilcim yoktun dünkü cips yapti bence bana dokaniyor cips cekirdek aninda sivilci yapiyor toparlamam lazim kendimi yoksa baslangic kiloma geri dönecem bu gidisle
sanada kolay gelsin bak ne güzel vermisdin yeme canim yazik degilmi okadar ugrasdigina
oy kiyamam canim benim Eki Görüntüle 720732 nane limon
kiz betül eskiden carsambaya kadar yiyordun sonra persembe cuma dikkat edip veriyordunonun meto lamborgini gibi
hic sorma ama seviyorum ya yasi daha 17annemlen nereye gidiyon diyo kimi diyon benim annemi mi dedim o benim annem artik sen baska kapiya gitmissin ben onlara gelin gelecem diyor kuaför bir de kardesime diyorum siz bi evlenin ben boyami alip gelirim bol bol size diye
biliyorum canımda düzenime geri dönmem ve tartıda azcık motivasyon görmek amaçlı şok düşündüğüm için deniyim dedim,,zaten 2günlük bişeymiş,sonrasında yine sağlıklı beslenmeme dönebilirim,azcık katı kural artı olarakta beni frenliycek bişeyler olması gerek hayatımda artık,,keşke devamlı takılabilsem buraya ozaman moralim düzeliyo yemiyorum,,ama giremediğim zaman evde can sıkıntısından ne bulursam yiyorum oooffff
çocuklarda büyüdükçe beni iyice bunaltıyolar çok stresliyim çookk
sana çok fena kızacaktım sonra nane limonu gördüm kıyamadım
suzim ama artık yeter yaa nolur bak kendimden çok düşünüyorum senin şu kilonu
yeme artık böyle şeyler
hhııııhh anlat beni suzim
bi de benimlen yarışa girmeye kalkıyor
küçük değiller mi suzim biri 19 biri 17 yaşında :26:
iyi yine kız samimi biri sanırım
Allah mutlu mesud etsin inşallah
akşamları bile dikkat etsen verirsin tatlım ya sen iyi kilo veriyorsun çünkü :26:
suyunu arttır gider bi şekilde
canını sıkma çok bi kilon yok zaten şok diyetlere gerek kalmaz
canim istemeden yiyorum birde canim cektide yedim desem
belki toparlarim toparlarmiyim ki :26:
zaten daha bekliyorlar canim kizin meslek okulu var daha 1-2 sene onlar evleneyim diyene kadar... benim zayif olmam lazim
kizlar benimki gecmek istiyor bilgisayara öptüm sizi belki yatmadan gelirim bidaha gelemezsem allah rahatlik versin iyi geceler tatli rüyalar
menün güzel canımohhh kurtuldum o minnak ekrandan
evet menüüümm :18::18:
sabah
1 dilim çavdar salçalı peynir
ara
yaseminli yeşil çay 3 kayısı
öğlen
5 kaşık semizotu yemeği 3 kaşık makarna yarım dilim ekmek 2 bardak çay
ara
soda 4 kayısı
akşam
3 kaşık semizotu yemeği 1 dilim çavdar
ara
3 kayısı daha yerim gari
2 lt su içtim yatana kadar 1 lt daha içerim başka bişi yok sanırım bu kadaaann
git kocacinin ayaklarini yıka uleynnnnnnnnnnnnacill kocacım geldi kaçarım gene belkim
maalesef öyle canım evlilik çok ayrı bişeyokurken içim titredi resmen neslim
zor cidden insan evlenince kendi ailesinin kıymetini biliyor sanırım
karşı taraf ne kadar iyi olsa da kendi ailesi bi başka galiba
ablam da öyle der, yani ben bilmiyorum da izlenim işte benimki sadece
Rabbim mekanını cennet etsin inşallah anneciğinin..
orda hasret giderin
ben istanbulu kazanırsam artık yanıma gelirsin benim hastanemde doğum yaparsın
ben sana bakarım bekle bi kaç sene daha
üzülme sen yeter ki
anam işte hemen çirkefleşti görümce
nikaha kadar bari sabredeydin
hastayım ben dinleniyorum ne yapabilirim gelip bi sıcak çorba yapmadın ki bana
görümcem olmasan şimdi saçını başını yolmuştum bu ne kız
aaaah ah ne diyeyim ben size
neyse ki ben de akşam mantı yedim
beğendüm
iyi akşamlar canım çok özletmeiyi akşamlar kızlar
gelmeye çalışcam1 hafta izinliyim çok sık gelemeyebilirim
kendinize iy bakın az yiyiyn
ince yacrum parmaklarım ince uzunsu suuzi hande bide abababa yokmuu
gecmis gecmis diye tutturdular onlarin yüzünden 1 saattir gecmisdeyim
muhallebi o, ayaymis iyiymis canim tabi birde aksamki makarna bana cok gibi geldi
yok bacim totot kalkmiyo zaten yerinden
oyyy canimmmbende seni
canim ben yokken benim yerime karsi komsum yapiyor sagolsun
ama anlamadigim zaten diarilar ayda bir denk gelmiyormu size
o zaman bi kere yapman lazim
merdivenlerde iki haftada bir yapiyorsun
yani gelince iki ay yapmakda sacma senin yerine sen yokken yapicak kimse yokmu :26:
gel bacimm
insallah
sorma
evet canim
kiz emekli baglicaklar bize yakinda
ben varim yavrum korkma
sagol canim
senin parmaklar kalinmi incemi ona göre
hosgeldin
ha söyle o hortlaga menüsünü paylassin
yolla canim yolla ögrensinler
ben cok akillyim abla
bazen suziyle hande simarik yapiyolar
ama ben hep akilli akilli oturuyom
:
:
börek
bence güzel
geçmiş olsun canımkizim mizildandi sonra anne televizyon cok isikli felan demeye basladi :26:
sonrada isigi kapatti basim agriyo diyo
tv.yi kistirdi
ay migren felanmi ablamdada var
kayciyorumgleirim insallahh
oturdum anam yolbende anlamadım we acaib kötüyüm midem patlıcak..sade yedim attım ağzıma durdum..doydum ama yinede gözümdoymadı yedimişte..pişmanımmm
korkma canımbişey olsa bana olurdu..
ımm kem kümmm
3 tane börek..ah bende sadece 3 börek yemiş olaydım..o börekler hariç güzel canım..
gel gıı otur önüme..ben çok güzel alırım..bizim sülale beni gördümü kaş bıyık aldırmaya geçer..
Eki Görüntüle 720683 afiyet olsun şifa olsun..
evet geçen sene mekik çekmiştim ağrım olunca bırakmıştımEki Görüntüle 720578 ay bu kocakariyi sevdim ben
bi ara balli sarisin oldugunu söylemisdin gibime geliyor
hic sorma
bana bu menüde eksiklik var gibime geliyor
cok sagol canim
hep keloglanin sucu zatenana ben niye geldim ki
evet canim vucutda ödem varsa su varsa isirgan otu cayi birebir
zor bi dönem gecirmissin neslim hatirladigim kadar topige geldiginde mekik bile cekmeye korkuyordun tekrardan acilir diye
eden bulur cezasini allah büyükama benim bildigim sezeryanla dogum yapanlar 3 kez dogum yapabiliyorlar cünkü üc ayri yerden dikis yapiyorlar diye biliyordum hem hastanede birakmiyorlarmi :26: burda 1-2 hafta hastanede yatacaksin doktor dikislerini aliyor iyilesdimi diye bakiyor ondan sonra eve gönderiyo
of bende korktum simdi
ben tutarim
zor canim neslim cok zor allah ailemizi colugumuzu cocugumuzu korusun annenin mekani cennet olsun insallah :
amin
birazdan pastayi da kaciracaksin gibime geliyor
düsündümde seninkimi benimki daha kötü diye bilemedim
kiz masallah irade var sende demeko bitaneyide nefsini köreklemis oldun
ana birde aksam yemissin böreklerikiz bu aksam nesli var simdi sacini yollarsa nasil kurtarcaz seni
güzel canim menün :fistik i ben anladim
bak var ya carsambaya kadar bekliycem geri dönüp yediklerini bulup hesap sormasam gör sen
benimkide büyüdü benide alsinlar
bende pazartesinden ihtibaren aksam yemeklerini kesmeyi düsünüyorum bi ara yaptim faydasini gördüm cünkü aksam yiyince hem sisiyorum rahatsiz oluyorum ondan sonrada agzim acildimi bi kapanmiyor
bilmem rahatsiz olan olmazsa ye canim
sagol tatlim sende cok degerlisin
ekmekler olmamis öglen ve aksam canim
uyuta gel geri
iyi tatiller canim
eee canım bişey demiyorumcok gecmis olsun canim benim ailemde tamamen turkiyede kimsem yok Burda ama kvde var ve birlik oturuyorum dogumlarda zaten hastanede kalma felan yokda diger dogum yapanlarin aileleri arkadaslari geldikce bende cok kotu olmustum kvde okadarda bakmiyo zaten benim kizim hasta oldu ve 1hafta Kadar hastanede kaldik esimve kvde geliyolardi 1saat sonra kv hadi gidelim yok su alcaktik Burda biyervar suyu cok guzelmis ordan su alcaklarmis dedim niye geldinizki hic gelmeseydiniz yan odadaki cocugun annesi yaninda kaliyodu Adam her Sabah gelip aksam gidiyodu nasil zoruma gitti anlatamam hatta kavgabile ettik oyuzden ogeliyoda sen gelemiyosun diye tabi beni almandan daha kotu bi babaolarakmi goruyosun deyipde kusmustu baya sanki degildide neyse
yok canim oyle olmuyo dogumu sen yapiyosun ikinci gunude mutfaga giriyosun sen iyi gorunuyosun bi yemek yapta yiyelim diye
ben kaslarimi almiyorum alinca zaten cok bozuluyo
evet ballim 2haftada bir geliyoya sira bi kendi yerine bi onun yerine oluyo tam 8 hafta oyle yaptim bu sefer ama gitmeden dedimki ben trye gidicem gitmeden 1ay once hep ben yapayim gelince aynen devam ederiz ama benim yerine kerhwocheyi yaptigi icin haftayada benim yani
bana bulaştırdın kuzumay iyileştim mi ne
menün güzel ama biraz besinlerin azkizlar jillianin 2.gunude yapmis bulunmaktayim ayaklarim cok agriyo
ben Sabah bebekten oturu pek belli olmuyo kacta yedigim oyuzden oglen yemegi hep karisiyo
Sabah kalkinca 1bardak su
kahvalti 1dilim ekmek ustunde salamla 5zeytin biraz peynir
ara bir muz
aksam corba salata [5 bucukta]
ara 15 findik
caylar su
yatarken 1bardak sut
çok yaşaaaaaaaaaaaaaahapşururken dünya sarsılıyor sankim
iyi geceler canımben kaçarrr
hoşgeeldin tuğbaiyi geceleer,,nihayet tekrar geldim
ekmek olucak tabiki canım menülerimizdeya benim anlamadığım ekmek çok diyosunuz ama ben sabah öğle akşam 1er dilim yiyorum bilemedin öğle 2 dilim zaten normalde 6-8 dilim ekmek veriyo diyetisyen hiç yemezsem nasıl dayancam bütün gün ayakta sabah 7de kahvaltı öğlen 1 de yemek akşam 6da yemek yiyorum anlamadım gitti:44::44::44:
maalesef öyle canım evlilik çok ayrı bişey
gelinler sevilmiyor
Allah güzel yerler nasip eylesin canım
eşin iyi olduktan sonra
gerisi boş
bana bulaştırdın kuzum
bende nezleyim
yaz yaz bunasıl bir nezle kocişte öyle
çok yaşaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?