insallah canim insallah :26:inşallah değildir kıyamam daha çok küçük :26:
dikkat et bakalım :26:
sesli hapşurmak sıkıntı ya hele toplu yerlerde
işte benim menü yazamamamdaki en büyük etkenlerden birini örnekledin şu anda
3-4 ısırık simit
ben de öyle okulda bişeyler alınıyor
bi paketi bitirmiyorum ki oraya buraya dağıtıyorum
ya da diğer alanlar bana veriyor
boğazıma ne giriyor belli değil :26:
gece 12'de bari yemeyeydin ballım
aksama kadar cok aciktim aslinda ondan kaybettim kendimi :26:senın bugunun fazla şekerlı olmuş karbonhıdratından dolayı.. bugun kesınlıkle ekmeksız ve sadece sebze yogurtla gecıreceksın, geçirmelısın... ben de oyle yapcam cunku..
akşama kadar süpermişin de sonra biri kanına girmiş
senin bu sebze günü süperGünaydın Bacılar, cuma ve cumartesi günü aşırı cozutmamdan arta kalan sadece 1 kilo oldu ne mutluama 67 rakamını görmek istemiyorum.. o sebeple bugun sebze dıyetımı yapacagım... dha önce de paylaşmıştım yıne paylaşayım barimm... bır gun oncesı kaçıranlar için mukemmel sonuç..
Eki Görüntüle 720826
şu an kahvaltı yaptım ilk kivi arasını atlayıp öğlen yemeğine geçeceğim..
canim benim yerime yapanda karsi komsum ve alman biliyormusun Rabbim iman nasip etsin cook iyi bende Türkiyeden ona hediye getiryorumyokki kimsem Burda
ballim rezene kräuter isirgan hep iciyorum sut olun diye
oglen kahvalti yapinca oglen gidiyo canim malesef
gunaydin kizlar
kizlara atliyasinmi vargünaydın herkezlere
kabız oldum yav yapamıyorum bu sabah tartıda +600 gördüm
of su bilem içesim gelmiyor içimden kendimi kızlara bayırlara atasım var koşayım koşayım
gecmis olsun ablamalar ne yapti ki :26:aman sabah gaziemir merkezli deprem olmuş sabah çok korktum
günaydın herkezlere
of su bilem içesim gelmiyor içimden kendimi kızlara bayırlara atasım var koşayım koşayım
insallah canim insallah :26:
kocis ilk zamanlaroluyordu ben hapsurunca
oda alisti artik yavrucak
aynen canim enimde ne yedigim belli olmuyr
ama yinede paylasmaya calisayim bakalim
aksama kadar cok aciktim aslinda ondan kaybettim kendimi :26:
senin bu sebze günü süper
canim benim yerime yapanda karsi komsum ve alman biliyormusun Rabbim iman nasip etsin cook iyi bende Türkiyeden ona hediye getiryorum
kizlara atliyasinmi var
ben kiz degilim evliyim coluk cocuk sahibiyim :18::18:
gecmis olsun ablamalar ne yapti ki :26:
evet hava kötükizlar Sabah cok yedim unutmadan yazayim sonra unuturum belki
kalkinca 1bardak ilik su [sicaga yakin]
2dilim ekmek birinin ustune diyet surme peynir 2catal yumurta 1catal helva bir kucuk ekmek parcasini pekmeze bandirma 3teytin bir domates 1kucucuk kasar peynir cay
simdide iki kupa sut yapan caylarimdan iciyorum
Sabah tartida 72.9u gordumde abarttim biraz
bu arada bizim mangalda yalan oldu hava feci guzel olcak demislerdi ama olmadi bende yesilmercimek yapicam kizim seviyo yaninda bi pilav salata kofte yani aksam menumde bunlardir
ay pisimigünaydınlaarrr
sabah tartı çok mutlu etti beni ama cuma görcez esas
maşaallah kalabalığız pazar pazar
annem sabah pişi yaptı tam buğday onunla esmer esmer ama 1 tane yedim bıraktım kalktım sofradan normalde 4tane gideri vardıdizginleyebiliyorum kendimi çok mutlu oluyorum o zaman
günaydın herkezlere
akşam geldim ama çıkmak zorunda kaldım kaynanama kızdım
6 aydır memleketlerindeler
koca kış soğuk oldu onların evini dolaşmaya gittim her hafta
eriştesini dolaba koydum zeytinlerini salladım
evine baktım çiçeğini suladım
eltimin kocası dağıtmış evi banyo yapmış arkadaşlarını getirip maç izlemiş
toplamadım toplamamda ben dağıtmadım çünkü
eltim bi kere gitmemiş geçen
açmış kaynama telefon demiş evin çok dağınık tarhanan küflenmiş attım demiş
kaynanamda akşam bize telefon açıyo
bana diyemio eşimedio ama ben duyuyorum
evler dağınıkmış nie dağınıkmış
eşimde abim dağıtmış falan dedi
sonra ben konuştum bana demedi a
ama eğer deseydi benzetcektim onu orda
ben koca kış gittim evine baktım
eltim bi kere gitti
kıymetli oldu karı olduda kaynanamın evinin dağınıklığını gördü
akşam sini roldum oldum
şimdi kaynanm gelecekmiş az kalacakmış
temizliğe çalıracak gitmeyecem
eşimde dedi cvbını söyle
sakın altta kalma dedi
öyle olur bacimakşam geldim ama çıkmak zorunda kaldım kaynanama kızdım
6 aydır memleketlerindeler
koca kış soğuk oldu onların evini dolaşmaya gittim her hafta
eriştesini dolaba koydum zeytinlerini salladım
evine baktım çiçeğini suladım
eltimin kocası dağıtmış evi banyo yapmış arkadaşlarını getirip maç izlemiş
toplamadım toplamamda ben dağıtmadım çünkü
eltim bi kere gitmemiş geçen
açmış kaynama telefon demiş evin çok dağınık tarhanan küflenmiş attım demiş
kaynanamda akşam bize telefon açıyo
bana diyemio eşimedio ama ben duyuyorum
evler dağınıkmış nie dağınıkmış
eşimde abim dağıtmış falan dedi
sonra ben konuştum bana demedi a
ama eğer deseydi benzetcektim onu orda
ben koca kış gittim evine baktım
eltim bi kere gitti
kıymetli oldu karı olduda kaynanamın evinin dağınıklığını gördü
akşam sini roldum oldum
şimdi kaynanm gelecekmiş az kalacakmış
temizliğe çalıracak gitmeyecem
eşimde dedi cvbını söyle
sakın altta kalma dedi
herseyin hayirlisi canim ya komsu cok önmeliyok canim nerde bizimki soyledi zaten eskiden baska binada oturuyodum ev sahibi ve ben vardim binada Adam yasli oldugu halde inanilmaz iyi biriydi hic oyle bisey demezdi sen yapicaksin diye hep kendi yapiyodu dusun ben dogum yaptim kart yazmisti icinede 50euro hediye koymustu esimde babam bile vermezdi demisdi komsun icinde Amin canim
olur canim oyle yaparimevet hava kötü
canim aksam köfte salata yogurt ye istersen
ay pisimi
kacgündür canim istiyooooo
öyle olur bacim
sen yapatrsin yaparsin görünmez hic yapmayan birkere birsey yapar pek kiymetli olur
bizimkide ayni
öteki arada bir yaptigindan galiba kiymetli oluyo
biz yalama olduk
herseyin hayirlisi canim ya komsu cok önmeli
iyi gene kocişin seni savunuyor
ay ben bugün pek bi halsizim
mantııııımantımı ah ah kayserılıye yapılırmı bu kac aydır yemıyom dıyetteyım dıye
su suuzi hande bide abababa yokmuu
gecmis gecmis diye tutturdular onlarin yüzünden 1 saattir gecmisdeyim
anam suç bize kaldı kızlar
geçmiş olsun canım bende varaynı belirtiler oluyo erkenken tekrarlarsa bir doktura gidin bence belki strestende olmuşturrkizim mizildandi sonra anne televizyon cok isikli felan demeye basladi :26:
sonrada isigi kapatti basim agriyo diyo :26:
tv.yi kistirdi :26:
ay migren felanmi ablamdada var
kayciyorumgleirim insallahh
bende anlamadım we acaib kötüyüm midem patlıcak..sade yedim attım ağzıma durdum..doydum ama yinede gözümdoymadı yedimişte..pişmanımmm:18::18:
hatun yşiyor yiyor nası yedim bilmior diyor
aboww o çarşamba bi gelirse yandık çıkmazsa istediğinizi yapabülürsünüz kabulümEki Görüntüle 720578 ay bu kocakariyi sevdim ben :86:
bi ara balli sarisin oldugunu söylemisdin gibime geliyor
hic sorma
bana bu menüde eksiklik var gibime geliyor
cok sagol canim
hep keloglanin sucu zatenana ben niye geldim ki :83:
evet canim vucutda ödem varsa su varsa isirgan otu cayi birebir
zor bi dönem gecirmissin neslim hatirladigim kadar topige geldiginde mekik bile cekmeye korkuyordun tekrardan acilir diye
eden bulur cezasini allah büyükama benim bildigim sezeryanla dogum yapanlar 3 kez dogum yapabiliyorlar cünkü üc ayri yerden dikis yapiyorlar diye biliyordum hem hastanede birakmiyorlarmi :26: burda 1-2 hafta hastanede yatacaksin doktor dikislerini aliyor iyilesdimi diye bakiyor ondan sonra eve gönderiyo
of bende korktum simdi :26:
ben tutarim :101:
zor canim neslim cok zor allah ailemizi colugumuzu cocugumuzu korusun annenin mekani cennet olsun insallah
amin
birazdan pastayi da kaciracaksin gibime geliyor :18:
düsündümde seninkimi benimki daha kötü diye bilemedim
kiz masallah irade var sende demeko bitaneyide nefsini köreklemis oldun
ana birde aksam yemissin böreklerikiz bu aksam nesli var simdi sacini yollarsa nasil kurtarcaz seni :18:
güzel canim menün
fistik i ben anladim
bak var ya carsambaya kadar bekliycem geri dönüp yediklerini bulup hesap sormasam gör sen
benimkide büyüdü benide alsinlar
b
aman ben yapamam vallah yemek benim kocam bakıyo zati bana daha ütüye elimi sürmedim ben benim ütümüde yaparyok canim oyle olmuyo dogumu sen yapiyosun ikinci gunude mutfaga giriyosun sen iyi gorunuyosun bi yemek yapta yiyelim diye
i
geçen tv de duydumyeterken çocuklarınıza süt içirmeyin alerji yapar diyordu doktursütü yatmadan en az 2 saat önce içersen iyi olur tatlım
aç yatmak önemli
genel olarak az geldi sanki menün
ama yetiyorsa sorun değil
çok yaşaaaahapşururken dünya sarsılıyor sankimbende öle hapşırıyom bide sonunda hapşuu diom istemsiz olarak
kız ızgarada zararlı yanık etmangalda sorun yok tatlım
salatayla ızgara et yersin, gayet de güzel olur
balıklı pizza:26::26:kız benimgibi ne varsa yemişsin ne bu bak çarşamba kontrol etcemseniay sürekli üstüne basasim geliyor ne güzel öpücük atiyor kiz
hay hayaksam börekmi yenilir yag baglar o vucuta löpür löpür hamur o hamur oldumu
benimki derkenoglani sorarsan 6inci ayin 15inde 6 yasina gircek pasam benimkini sorarsan 31
affiyet olsun canim betülün dedigi gibi doyuyorsan güzel
bak sana menümü söyliycem ama kimseye söylemiycen tamamiaramizda kalsin simdi nesli falan görür korkuyorum :18:
sabahöglen karisik: peynirli gözleme
ara: 1 seftali 1 kaysi 1 nektarin
aksam: 1 dilim mantarli 1 dilim ballikli pizza
ara: cem cerez 1 kase cekirdek 1 cikolatali tatli
ay ben su 2 gündür iyice sivanadan ciktimsabah kalktim alimin ta ortasinda sivilci cikmis benim genc kizken bile sivilcim yoktun dünkü cips yapti bence bana dokaniyor cips cekirdek aninda sivilci yapiyor toparlamam lazim kendimi yoksa baslangic kiloma geri dönecem bu gidisle
sanada kolay gelsin bak ne güzel vermisdin yeme canim yazik degilmi okadar ugrasdigina
oy kiyamam canim benim Eki Görüntüle 720732 nane limon
balli hata biara link paylasmisdin almanca
insallah cogalir canimben hic emziremedim oglumu
evet hava kötü
canim aksam köfte salata yogurt ye istersen
ay pisimi
kacgündür canim istiyooooo
mantııııı
su suuzi hande bide abababa yokmuu
gecmis gecmis diye tutturdular onlarin yüzünden 1 saattir gecmisdeyim
anam suç bize kaldı kızlar
geçmiş olsun canım bende varaynı belirtiler oluyo erkenken tekrarlarsa bir doktura gidin bence belki strestende olmuşturr
bende anlamadım we acaib kötüyüm midem patlıcak..sade yedim attım ağzıma durdum..doydum ama yinede gözümdoymadı yedimişte..pişmanımmm:18::18:
hatun yşiyor yiyor nası yedim bilmior diyor
aboww o çarşamba bi gelirse yandık çıkmazsa istediğinizi yapabülürsünüz kabulüm
aman ben yapamam vallah yemek benim kocam bakıyo zati bana daha ütüye elimi sürmedim ben benim ütümüde yapar
geçen tv de duydumyeterken çocuklarınıza süt içirmeyin alerji yapar diyordu doktur
çok yaşaaaabende öle hapşırıyom bide sonunda hapşuu diom istemsiz olarak
kız ızgarada zararlı yanık et
balıklı pizza:26::26:kız benimgibi ne varsa yemişsin ne bu bak çarşamba kontrol etcemseni
hee hep sizin yüzünüzden
ay evet belirtiler onu gösterdi ya dur bakalim insallah degildir :26:
ay ama kocis yemege gidelim diyoo
hemde buraya 90 km uzakta biryere :26:
ve orda sirf türk restorantlari ne pastaneler var :18:
sana ekmek yasak su yasak düğüne kadar ot yiyecenya benim anlamadığım ekmek çok diyosunuz ama ben sabah öğle akşam 1er dilim yiyorum bilemedin öğle 2 dilim zaten normalde 6-8 dilim ekmek veriyo diyetisyen hiç yemezsem nasıl dayancam bütün gün ayakta sabah 7de kahvaltı öğlen 1 de yemek akşam 6da yemek yiyorum anlamadım gitti:44::44::44:
ay bu lamborjiniye ne güldümkiz betül eskiden carsambaya kadar yiyordun sonra persembe cuma dikkat edip veriyordunonun meto lamborgini gibi
hic sorma ama seviyorum ya yasi daha 17annemlen nereye gidiyon diyo kimi diyon benim annemi mi dedim o benim annem artik sen baska kapiya gitmissin ben onlara gelin gelecem diyor kuaför bir de kardesime diyorum siz bi evlenin ben boyami alip gelirim bol bol size diye
bak bu çok yararşlıymışben bazen acıkınca ağzıma elma atıyordum gececanim aksam karbonhydrat yediginde vucut onu ögütemiyor benim diyetisyen en önemlisi aksam ne yedigin demisdin
ama eger sebze salata yogurt yersen bunlar protein grubuna giriyor ve kilo vermene yardimci olan yiyecekler
aksam meyve yersende metobolizmani yavaslatiyor
anam görümceye bak şimdiden zayıflayıp gelinden çıtır olacam diyorcanim istemeden yiyorum birde canim cektide yedim desem
belki toparlarim toparlarmiyim ki :26:
zaten daha bekliyorlar canim kizin meslek okulu var daha 1-2 sene onlar evleneyim diyene kadar... benim zayif olmam lazim
git kocacinin ayaklarini yıka uleynnnnnnnnnnnn
evinin kadini kocanın sultanı ol
ben kadşr deli kadirrrrrrrrrrrrrrrrr
:18::18::18::18::18:korktumkocamn ayakları 45 numara yıkamaya kalkarsam buraya gelemem
git aynaya aç boğazını birkaşık tıkaamin amin
anlamadım neslim ya yaz yaz nasıl hasta oldum
başım ağrıyor, boğazım parçalanıyor sanki
sabahları midem bulanıyor filan
garip bişey oldum :26:
aman dikkat edin
bak yorumla
bakalım ne hastalığın varmış
sonra bir reçete al
ve kendine ilaç yaz iyileş
bunuda benmi öğretecem sana doktur hanım
ay tutkular bayılıyorum onlara hiç bitmese hep yesemne guzel yapmışsın bravo.. ben stresten 2 gundur mahvolmuş durumdayım; hıcbır sey yapamıyorum.. zaten menulerım de hep aynı dıyetısyenden oldugu ızın yazmak gelmıyor ıcımden..
tutku kardeşimin adı; baya yemişin sen bızım kızı..
birazcık kızları gıbı gorselerrahhh ahhh cok ıyı anlıyorum senı.. 3.gun saç baş olduk bız de; sarılıktan hastanede yattık 3 gun sonra ağla ağllaa kurumuştum.. ilk gun eve geldıgımızde komşum barbunya getırmıstı; 3 gun onu yedırdıler.. yazık annem de cakındıgınden gelmıodu.. sonra kardesımı her gun cagırdım; 3. gunde de beyınsızın ettıgı bı lafla gırdık bırbırmıze sonra kovdum evdenn... offffff ben de sırf bu yuzden 2.yi isteyıp yapamıorum ANtepe döndüğümde yapcam ınsallah kımsesızz..
susmakta başka caren de var mesela kaynanana baştan cart dıye mesafe koycan ben koymadım cok pişmanım..
Bu arada topik ben gıdelı baya ılerlemıs bu kadar okuyabıldım; buna da şükür.. zaten boku çıktı bugunku dıyetımın canım sıkkınnnnn
ayyy daha yeni geldim bu sayfaya
kayınvalidemler var kızlar kusura bakmayın gelemiyorum
yavaş yavaş okuyorum geçmişi
öpüldünüz
buda yazmıyor yazmıyor yazıncada cozutmuışloluyor böle giderse donsuz kalcan ben diyim saanayogun istek üzerine mamalarim
yazayim belki utanirimda yarin yemem
uyaninca kahve
kahvalti
1 tane tam tahilli ekmekle tost
ara
2 dilim elma
ara
3 4 isirik simit
aksam
salata yogurt ve
ispanakli börek baya bi yedim hemde
durun daha bitmedi
ara hemde 12 de
elmali kek
buyrun hazirim
meyveyi tutturmuşun ama kek olmamış
Günaydın Bacılar, cuma ve cumartesi günü aşırı cozutmamdan arta kalan sadece 1 kilo oldu ne mutluama 67 rakamını görmek istemiyorum.. o sebeple bugun sebze dıyetımı yapacagım... dha önce de paylaşmıştım yıne paylaşayım barimm... bır gun oncesı kaçıranlar için mukemmel sonuç..
Eki Görüntüle 720826
şu an kahvaltı yaptım ilk kivi arasını atlayıp öğlen yemeğine geçeceğim..
bu gene şoklanacak anlaşıldıu
kizlarya atvavrupada almanyada alinan cocuklari dinliyorum ya cork korkuyorum bu konu hakkinda oyle sebepsiz yere cocuklari aliyolarki sirf buyuzden bile hemen turkiyede yasamak istiyorum
dun yazmistim kizim bir hafta hastanede kaldi diye Doktor muayene yapiyoya kizimin belinin biraz ustunde bi leke var kucuk bisey ama belli oluyo hemen onu inceledi sordu Durdu buraya ne oldu diye dedim dogum lekesi ailenin bazilarinda var ablamda yegenimde tamam dedi okadar kucuk biseyi bile arastiriyolar bende cork korkuyorum kizim kac kere dustu ama doktora goturemedim hep kendim inceledim bikac kere dustu diye goturursen siz buna bakamiyosunuz diye aliyolarmis
tabi hepsi para icin alinan her cocuk icin devletten 16bin euro para aliyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?