günaydın canım..günaydııınnn
güzel bir gün olsun inş.![]()
amin saol canım..zaten gece kalktım niyetimi etmeden uyumuş kalmışım tutamadımAllah kabul etsin orucunu![]()

günaydın canım..bende artılardayım.inşallah eksilere ineriz..ben 1 buçuk kg artılardaydım bakalım kiloma bakmıyorum 2 gün sıkıyorum yarın ne çıkcam..Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Maalesef ben artıdayımYarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18::18::18:
![]()
daha fazlasını yiyemedim canım ya..amin canım saol ..pislikler insan olmayan ruhsuz yaratıklar..ne isterler ki!işte zawallılardan..Çok az yemişsin canım zaten tümgün yemek yemiyo su içmiyosun bari biraz salata falan yapaydın bide bol su iç susuz bırakma vücudunu
Babam benimde aklıma her geldiğinde içim daralır sıkısır allah rahmet eylesin huzur içinde yatsınlar
Allah kabul etsin orucunu... babana ve benim babamada allah rahmet eylesin huzur içinde yatsınlar
O canına kıydıgı köpekten daha hayvan onu yapan allah akıl fikir versin insan eylesin tez zamanda o hayvanı inşallah
Geçmiş olsun canım allah korusun öyle düşünme bişey olmaz de sen doktora da görün en kı sa zamanda hem için rahatlar hemde bir hastalıgın varsa erken teshıs her zaman yararlıdır.
canım gitmediğim hastane kalmadı..biri başka biri başka şey söylüyor..chek up yaptırasım war herşeyiyle detaylı..oda 3 bini buluyormuş..napcaz bilmem..ama ben chek up paklar..her doktor ayrı bişey konuşuyor.diğerinin dediğini öteki onaylamıyor..
yiyemedim canım..saol amin..kız zaten gözümüzdoysa şimdiye bu kilolarda olurmuyduk..Allah kabul etsin canım,yediklerin banada az geldi
Allah rahmet eylesin canım
gözümüz doymuyo gözümüz![]()

sanada günaydın dadlum..dün bende artıdaydım bugün bakmıyorum bakalım yarına ne olcaz..cumaya 1 kala 1kiloya yakın artılardayım moralim diplerdeeeee
günaydın buarada canlarım
inşallah canım inşallah..ümidini kesme bugün çok dikkat et..ama kararlıyım bugün bozmıycammmmm
ayyy inşallah yarın 63ü görürüm geriiii![]()
günaydın kızlarrrrrrrrr
bugün -200 deyim inşallah 60 ları görcem yaza kadar
71.800 sabah tartıldım
dün kü menüm
sabah: yok
öğlen:N**** (Siyahi)
akşam 1tbk ptlıcan yemeği 1kase cacık 1 dilim ekmek
ara:yarım avuç fındık
biliyorum dengesiz oldu ama
bugün dün burdan aldığım diyete başladım hayırlısı olsun bakalım
bugünkü menüm:
sabah:1 domates-yarım salatalık-ince dilim kaşar-1 dilim kpk ekmek
ara : 3-4 tana hanımeller
öğlen :specil k (yogurtlu)
ara:3 tane hanımeller
akşam :sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
inşallah canım..dünkü menü hiç beğenmedim..