Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günydiiiiiiiiiiinnnnn
güzel birgün olsun insallahhhhhh
kalkdim kaptim kahvemi hemen buraya
actim diyorum ki aa tatil ama kalabalik yine
sonra geldi aklima Türkiyede tatil degil
yarin cumaave ben bu hafta hic tartilmadim ay cok merak ediyorum
gerci bi cozuttum bir dikkat ettim derken karmakarisik bir hafta olduu:111:
ama sabahin 6 sinda baktim biri göbegimi mincikliyo
tabiki benim kocisyokluyo gitmismi diye
neyse ben uyaninca yapisti yine göbeeme![]()
diyoki masallah azicik surasi kalmis diyoooo
ay o öyle deyince kendimi incecik hissettim benn
ne bileyim sanki incecik belim minnak bir totom var gibi geldi![]()
ay birseyler oldu bana bilmiyom iste
biz yiyene kadar iki saat gecer kesinben daha kahvaltı edecem gıdımde yıyım barı![]()
günaydin canimgünaydın sanada...
valla destek de eşler köstek de
en ii onlar bilir zaten :):):):)
günydiiiiiiiiiiinnnnn
ne bılım kız bişiler olmusya
öğlenı yuttum cnm
ah mıne ah
ay o kadar kötümüyüm belkı benden kötuler vardır
hadı gözunaydın cnm o zaman allahım ıstedıgın zamanda verır ıns
bu arada sogan suyunu deneyebılırsın:26:
gunaydın seker ıı bendende
hadı gel beraber gıdelım tatlım
kız bızede ugra işin bitince
![]()
kizla kocis uyuyor bende kulaklikla dinlediimmmm
yildiz sarkisi belli
sagol canimm![]()
gunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum
yarın kac cıkacam bakım 61......![]()
ben daha kahvaltı edecem gıdımde yıyım barı![]()
yok canım niye yanlış anlayım hepimiz burda birbirmize destek için varız ......:)
canım işte bazen diyet bana uyuyo... bazen ben diyete.. yuvarlanıp gidiyoruz...
canım ben doğum kilolarını vermeye çaılşıyorum ... kızım gece uyumuyo, ben de geç kalkınca anca bu kadar kahvaltı yapıyorum işte...
valla bi de bendeki hırsa bindi... geçen sene yazın kızım beş aylıktı memlekete gittik tabi ben 80 kiloyum... akrabalar bişey demiyooo bana eltim herkesin önünde çok kilo almışsın falan ya ben emziriyorum dimi .. daha ne kadar oldu dimi?
bana diyo ki moralini bozmayım ama doğumdan sonra eski kilona dönmen zor dedi.sinir oldum bnede ben veririm dedim...işte şimdi 67-68 e dönmem lazım temmuza kadar...az kaldı döncem eltime inat:)
Evet içecem öğleden sonra sabah yeşil çay içtim, akşam da hafif geçirirsem olur inşallah bişilerHepinize günaydınlarrr...
Fadime sen form cayını iç artıda cıksan bi işe yarar o elbet afiyet olsun![]()
Kramp tarzında canım ağrı, belimde zaten ağrı zaman zaman oluyor da hiç gitmedim daha önce idare edip duruyorum, ilk olarak hangi bölüme gitmem gerekir bel fıtığı için?günaydın canım...
bende aynı durumdayım.. 2gün önce eksideyken şimdi artıda
bu gün ne yapabilirsek artıkım..
bacağına vuran ağrı uyuşma varsa belinde ağrı varsa beyin cerrahi,fizik tedavi,nöroloji vs bakıyor canım..
günaydın canım...
denize düşen form çaya sarılıyor![]()
Geçen sene ciddiydik azimliydik, bu sene biraz da keyfilikten sanırım, eh işte idare eder kilolarımız diyoruz biraz da ondan bence, bir 60 olaydım da orda kalaydım, 55 hayal de
hayırlısı olsun canımmm
istediğin bir vakitte nasip olur inşallah
adet skötürücülerin bizararı varmıdır bilmiyorum dokturumuz bilir gelirse cevaplar ama adet olmamakta zararlı sonuçta
aslında biara nesli soğanla bişey yapıyordu onu deneyebilirsin
bende öyle bişeyler çıkmıyorda kendi isteğimle tıkınıyorum
allahtan yemekten sonra yemiyorum öyle olsa vicdanım daha çok sızlayacak
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr
geçen sene nasıl yaptık bu işi yaaa
geri gelenler hep aynı yerde sayıyoruz bitek betül zayıf sanırım bize göre
bende artıyım hemde öyle 100-200 değil
işte sorun orda canım dişimi sıkamıyorum
![]()
Ne kadar dikkat edersek kardır.ama kararlıyım bugün bozmıycammmmm
ayyy inşallah yarın 63ü görürüm geriiii![]()
Hanımellergünaydın kızlarrrrrrrrr
bugün -200 deyim inşallah 60 ları görcem yaza kadar
71.800 sabah tartıldım
dün kü menüm
sabah: yok
öğlen:N**** (Siyahi)
akşam 1tbk ptlıcan yemeği 1kase cacık 1 dilim ekmek
ara:yarım avuç fındık
biliyorum dengesiz oldu ama
bugün dün burdan aldığım diyete başladım hayırlısı olsun bakalım
bugünkü menüm:
sabah:1 domates-yarım salatalık-ince dilim kaşar-1 dilim kpk ekmek
ara : 3-4 tana hanımeller
öğlen :specil k (yogurtlu)
ara:3 tane hanımeller
akşam :sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
Kız sen kandırık atıyon bize, gene verirsin 1 kg. biz böylegünaydın canım..
amin saol canım..zaten gece kalktım niyetimi etmeden uyumuş kalmışım tutamadım
günaydın canım..bende artılardayım.inşallah eksilere ineriz..ben 1 buçuk kg artılardaydım bakalım kiloma bakmıyorum 2 gün sıkıyorum yarın ne çıkcam..
daha fazlasını yiyemedim canım ya..amin canım saol ..pislikler insan olmayan ruhsuz yaratıklar..ne isterler ki!işte zawallılardan..
canım gitmediğim hastane kalmadı..biri başka biri başka şey söylüyor..chek up yaptırasım war herşeyiyle detaylı..oda 3 bini buluyormuş..napcaz bilmem..ama ben chek up paklar..her doktor ayrı bişey konuşuyor.diğerinin dediğini öteki onaylamıyor..
yiyemedim canım..saol amin..kız zaten gözümüzdoysa şimdiye bu kilolarda olurmuyduk..
sanada günaydın dadlum..dün bende artıdaydım bugün bakmıyorum bakalım yarına ne olcaz..
inşallah canım inşallah..ümidini kesme bugün çok dikkat et..
inşallah canım..dünkü menü hiç beğenmedim..bugünkü menüde öğlen yanına bikaç kaşık yemek eklesen güzel olur..
Güzel canım aynı şekilde devam et doğru yoldasın.Evde yoksa zamanın varsa elinde paranda varsa gitip alırsın yakın bir marketten hem yürüyüş olur hem evde olur hem sen daha sağlıklı beslenmiş olursun tabi şartlar el veriyorsa
Benimde şartlarım işyerinde hiç uygun değil bakma sabah 1 saat erken kalkıp kahvaltı etmek zorunda kalıyorum cogu zaman zor gelıyor ama ediyorum acele de olsa poğaça açma bilmem nede alabılırım yolumun ustunde sonucta ama almıyorum
yada ogle yemeği tabldot gelıyor yemekler berbat bende ya sadece corbayı içiyorum yada yemek iyiyse sadece yemekten yiyorum yogurt salata cogunlukla cıkmıyo cıkarsa hiç kacırmıyorum
aralarda yiyeceklerimi eve stokluyorum hergun yanıma alıp aralarda yiyorum
akşam eve gidince eşime ve bana en uygun olucak seyleri seçip hazırlamaya calsııyorum ki eşimde benle ac kalmasın zavallımm
öyle işte birazda biz şartları sağlıklı beslenmeye uygun hale getirmeliyiz ben 5 yıl oncesine kadar yani çalışmaya baslayana kadar senın gıbı onemsemezdım ama işyerlerinde sağlıksız düzensiz beslene beslene 63 kılodan 73e cıkınca dedim hhoooppp ben yanlıs yapıyorum ve arastırmalara basladım ama uygulayamıyorum hala da tam uygulayabıldıgım kadarını yapıyorum işte böyle sende dene derim zaten bir kerette olmuyor düşünce yapısı olarak buna alısmanda gerekıyor biraz uzun oldu ama sana yardımcı olmak amacım yanlıs anlama sakın canım
Hamarat kadının hali başka oluyor, senin işin kaç saat canım, biz burda sabah 8-akşam 18 olunca eve gidince bi yemek hazirlicak kadar halim kalıyor doğrusu.beeen ben öyleyim canim regl döneminde tatli tuzlu tatli tuzlu..... vee mide bulantisiyla son buluoyr yediklerim
öyle cabuk cabuk yaptimki isleri bitmiyoki bacim
nasil yani anlamdim ben :26: birsey olcak diye korkup yemedinmi :44:
ay ben yine üzüldüm kiz :26:
yok bacim sabah baska isim vardi isden gelincede kocis gelene kadar 1,5 saat icinde camasir astim ,toz aldim , süpürge yaptim ,yerleri sildim ,banyoyu söyle bir üstten temizledim o arada masayi cekerkekn acittim galiba belimi :26:
ay ben hic tartilmadim b u hafta bakalim ne olcak
![]()
ay söz müzikde yildiz tilbeymis baksana bayilirim onun sarkilarina
canim skma canini regl öncesi normal
kolay geleee![]()
Kızzzz kendine gel o yağlı göbişini sen niye minnacık zannediyongünydiiiiiiiiiiinnnnn
Sabret ve düzenli beslen istediğin kiloya mutlaka inersin canımyok canım niye yanlış anlayım hepimiz burda birbirmize destek için varız ......:)
canım işte bazen diyet bana uyuyo... bazen ben diyete.. yuvarlanıp gidiyoruz...
canım ben doğum kilolarını vermeye çaılşıyorum ... kızım gece uyumuyo, ben de geç kalkınca anca bu kadar kahvaltı yapıyorum işte...
valla bi de bendeki hırsa bindi... geçen sene yazın kızım beş aylıktı memlekete gittik tabi ben 80 kiloyum... akrabalar bişey demiyooo bana eltim herkesin önünde çok kilo almışsın falan ya ben emziriyorum dimi .. daha ne kadar oldu dimi?
bana diyo ki moralini bozmayım ama doğumdan sonra eski kilona dönmen zor dedi.sinir oldum bnede ben veririm dedim...işte şimdi 67-68 e dönmem lazım temmuza kadar...az kaldı döncem eltime inat:)
ay niye kziyon kizAy nasılda sevinmiş kocişi zayif diyince aman da amannnn![]()
Hadi gidekk
Rica ederim canım seninde bi şarkın var artık hep suzininmi olacak
Ay merakla bekliyorum yarını bildirimlerde kim ne cıkıcak
Afiyet olsunnnn
Eltinde tam patavatsızmış yani yeni doğum yapmış kadına öyle şeymi denir hadi ver kilonuda çatlat görsün kilo verilirmiymiş verilmezmiymiş![]()
canim senin isin cok zor Allah yardimcin olsun benim okadar uzun degil ögleden sonra gidiyorum benEvet içecem öğleden sonra sabah yeşil çay içtim, akşam da hafif geçirirsem olur inşallah bişiler
Kramp tarzında canım ağrı, belimde zaten ağrı zaman zaman oluyor da hiç gitmedim daha önce idare edip duruyorum, ilk olarak hangi bölüme gitmem gerekir bel fıtığı için?
Geçen sene ciddiydik azimliydik, bu sene biraz da keyfilikten sanırım, eh işte idare eder kilolarımız diyoruz biraz da ondan bence, bir 60 olaydım da orda kalaydım, 55 hayal de
Geçen pazar köydeydik ya, eşimin halası arkamdan diyormuş gelin çok zayıflamış, çökmüş falan, güleyim mi ağlayım mı bilemedim, yaşlılar hep tombul istiyo
Ne kadar dikkat edersek kardır.
Hanımeller
Kız sen kandırık atıyon bize, gene verirsin 1 kg. biz böyleDe git işine
Güzel canım aynı şekilde devam et doğru yoldasın.
Hamarat kadının hali başka oluyor, senin işin kaç saat canım, biz burda sabah 8-akşam 18 olunca eve gidince bi yemek hazirlicak kadar halim kalıyor doğrusu.
Kızzzz kendine gel o yağlı göbişini sen niye minnacık zannediyon
Sabret ve düzenli beslen istediğin kiloya mutlaka inersin canım![]()
Ay nasılda sevinmiş kocişi zayif diyince aman da amannnn![]()
Hadi gidekk
Rica ederim canım seninde bi şarkın var artık hep suzininmi olacak
Ay merakla bekliyorum yarını bildirimlerde kim ne cıkıcak
Afiyet olsunnnn
Eltinde tam patavatsızmış yani yeni doğum yapmış kadına öyle şeymi denir hadi ver kilonuda çatlat görsün kilo verilirmiymiş verilmezmiymiş![]()
ay niye kziyon kiz
canim senin isin cok zor Allah yardimcin olsun benim okadar uzun degil ögleden sonra gidiyorum ben
ayda yilda bi kendimi incecik hissettimhemen cemkiriyonuz
![]()
tunaydin kizlar nasilsiniz kusura bakmayin bugun gecmise gidemiycem
bugun evde yokum aksam gelmeye calisirim
az yiyin kizlar yarin tarti gunu unutmayin
hepimiz citir olcaz insaallah
günaydın kızlar bayadır giremiyodum siteye nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ? ben problemliyim bu aralar sanki kilo veremiyomuşum gibime geliyo spora gidiyorum hergün yediklerimede dikkat ediyorum ama korkuyorum açıkcası yarın tartılmaktan
ay niye kziyon kiz
canim senin isin cok zor Allah yardimcin olsun benim okadar uzun degil ögleden sonra gidiyorum ben
ayda yilda bi kendimi incecik hissettimhemen cemkiriyonuz
![]()
katırrrrrrrrrr katırrrrrrrrr çatlayacak zaten :..) nerden baksan iki senedir kıyafet almıyorum hamilelik falan doğum kilolardan dolayı .... şimdi haziran sonu çılgınlar gibi alış veriş yapcammmmmmmm kızz...
desteğinizi bekilyorum kardişler
SABAH
2 dilim salçalı ekmek
kk peynir
(aceleden yemiş olmak için yedim valla işe geç kalıcaktım)
şekersiz sade nescafe(işyerinde içtim geldiğim gibi)
ARA
3 erik, 1 kayısı
ÖĞLEN
1 kase çorba
2 elma dilim patates kızartma
1 dilim ekmek
ARA
3 erik, 1 kayısı
AKŞAM
6-7 kaşık sebze yemeği
6-7 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ARA
4 adet kiraz
2 ltden fazla su içtim jilian abla lwl1 yaptım ilk kez her yerim agrıyoo
Bu arada sabah tartıldım 71.2 yani -500üm cok sevindim 7 gündür 71.7ydim![]()
yok canım bişey olcak diye değil..karpuz yiyince o şişirdi beni.zaten gecede mide bulantısı we boğazımdan bişey atıştıramadım..normalde sıkılır gider mutfağa atıştırırdım..birsey olcak diye korkup yemedinmi :44:
kolay geleee![]()
anladım canım..çalıştığın için biyandan..ah canım ben de istiyorum ama işteyim işte yemek yok o yüzden dışardan pide falan yemektense specil k yemek daha mantıklı ... bakalım evden getirebilirsem yemek getircem arada...
bide benim zayıflamam durmuştu dikkat etmeme rağmen o yüzden 1 öğün specil yiyip atak yapım dedim ii de oldu valla ....faydasını gördüm...:)
günydiiiiiiiiiiinnnnn
balkonları yıkadım çamaşır attım ewisüpürüp yerleri sildim..çocukları doyurdum yemek yaptım..pazara gitcem şimdide.gelince çamaşır dürülecek..çocuklara banyo yaptırcam.kızımı uyutup yaş pasta yapcam.sonra çocukları oynamaya çıkarıcam.akşama dönüp çocuklraın karnını doyurup biraz daha oyalanmalarını sağlayıp uyutacağım..sonrada yine kociş olmazsa burada bitiyorum...waktim olursa sanada gelimmmkız bızede ugra işin bitince![]()
61 mi?gunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum
yarın kac cıkacam bakım 61......![]()
inan canım önceki güne kadar 1buçuk kilo artıdaydım..yalanım yok yiyip duruyorum.dünden beri sıkıyorum yarın bakcam..bana belli olmaz..geçen yılda çarşambaya kadar kilo alır çarşamb abaşlar cumaya eksilerde çıkardım.en az 900gr werirdim 2 günde..Kız sen kandırık atıyon bize, gene verirsin 1 kg. biz böyleDe git işine
![]()
günaydın kızlar bayadır giremiyodum siteye nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ? ben problemliyim bu aralar sanki kilo veremiyomuşum gibime geliyo spora gidiyorum hergün yediklerimede dikkat ediyorum ama korkuyorum açıkcası yarın tartılmaktan
eline sağlık canım maşallah nekadar iş yapmışsın öyle..
yok canım bişey olcak diye değil..karpuz yiyince o şişirdi beni.zaten gecede mide bulantısı we boğazımdan bişey atıştıramadım..normalde sıkılır gider mutfağa atıştırırdım..
anladım canım..çalıştığın için biyandan..sen yinede yapmaya çalış bişeyler
ay benim kocada göbeğin büyümüş senin diyor..kendi göbeğine bakmıyorda
balkonları yıkadım çamaşır attım ewisüpürüp yerleri sildim..çocukları doyurdum yemek yaptım..pazara gitcem şimdide.gelince çamaşır dürülecek..çocuklara banyo yaptırcam.kızımı uyutup yaş pasta yapcam.sonra çocukları oynamaya çıkarıcam.akşama dönüp çocuklraın karnını doyurup biraz daha oyalanmalarını sağlayıp uyutacağım..sonrada yine kociş olmazsa burada bitiyorum...waktim olursa sanada gelimmm
61 mi?anamm kız sen benden fazlaydın ben nerelerdeyim sen nerelerdesin..ben ayıcık durayım bari
inan canım önceki güne kadar 1buçuk kilo artıdaydım..yalanım yok yiyip duruyorum.dünden beri sıkıyorum yarın bakcam..bana belli olmaz..geçen yılda çarşambaya kadar kilo alır çarşamb abaşlar cumaya eksilerde çıkardım.en az 900gr werirdim 2 günde..beklicezgörcez bakalımnolcak
iyiyiz canım..spor mu?harika.keşke yakınlarda spor salonu olsada bende gidebilsem ama yok we çocuklardanda wakit yok..
kramp tarzı ağrı için hemen fıtık denmez ama bellide olmaz tabi kesin sonuç mr da çıkar..Evet içecem öğleden sonra sabah yeşil çay içtim, akşam da hafif geçirirsem olur inşallah bişiler
Kramp tarzında canım ağrı, belimde zaten ağrı zaman zaman oluyor da hiç gitmedim daha önce idare edip duruyorum, ilk olarak hangi bölüme gitmem gerekir bel fıtığı için?
Geçen pazar köydeydik ya, eşimin halası arkamdan diyormuş gelin çok zayıflamış, çökmüş falan, güleyim mi ağlayım mı bilemedim, yaşlılar hep tombul istiyo
Ne kadar dikkat edersek kardır.
Hanımeller
Kız sen kandırık atıyon bize, gene verirsin 1 kg. biz böyleDe git işine
Güzel canım aynı şekilde devam et doğru yoldasın.
Hamarat kadının hali başka oluyor, senin işin kaç saat canım, biz burda sabah 8-akşam 18 olunca eve gidince bi yemek hazirlicak kadar halim kalıyor doğrusu.
Kızzzz kendine gel o yağlı göbişini sen niye minnacık zannediyon
Sabret ve düzenli beslen istediğin kiloya mutlaka inersin canım![]()
eline sağlık canım maşallah nekadar iş yapmışsın öyle..
cmt bende temizlik yapıcam dip köşe
düşünmek bile yoruyor artık beni