70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun :kkk:

ben dün terfi aldımmmmm :21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun :17:
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı :31::31:

Kilo bildirimim :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg
canımm yaa:16::16::16:bak herşey nasılda yoluna giriyor:52:giden kilon içinde:nazar::nazar::46::46::46:
günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcam :32:artık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.:ssz: Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti:14: bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık:ssz: sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum:53: burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni:17:
neslim neler yapıyon nerelerdesin:16::16:çok geçmiş olsun canım:54::54:eski arkadaşlar hep özeldir zaten değilmi ahhh ahhhh:31:
başlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2
hedef:65

Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..

Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım :D), çay

ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız

öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata

ara 15:30 2 kıvı 2 cevız

ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı

akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa

ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..

diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedı :( bu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık :D
:46::46::46:
walla bende anlamadım nasıl dayandım..:9:

emrin olur tatlım..:21:
günaydın canım.woowww harika :46::46::46::46::46:

:46::46:

hayırlı cumalar canım..:54:

günaydın canım..:46::46::46:
eğer sabreder we aynen dikkat ederek dewam edersen mükafatı haftaya..:34:

Kız gecenin o saatinde alpellamı yedin cık cık cıkk :20::20::20:
:17::17::17:

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:[/QUOTE]
aaayyyy gıcık olurum öyle tiplere:20::20:yaşıda gençmiş,hem senin iki küçük çocuğun var,o atsa çöpü ne olur sanki illa çirkeflik yapcaklarya:47::47::47:
hepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.:6::9:
başlandıç:76.5
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım:9::9::9::9:

bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende:9::9:
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı:6:
seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz:9::9:
haftaya eksi görcem handeee:20::20:
günaydin kizlaaar :16:
hayirli cumalar :31:
kilo verenleri tebrik ediyorum :46:
alanlar haftaya insallah :16:
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
hoş geldin kaymaklı sanada hayırlı cumalar:16::16::16:
kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hoş geldin :16::16::16:aaaa bi mervemiz daha oldu:54:
başlangıç:79.8
geçen hafta:64.6:19:
bu hafta:63:27:
giden:1.600:23:
toplamda giden:16.800:32:
hedef:59:17:

dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..:27:
tebrikler azimli bacııı:46::46::46::nazar::nazar:
:4::4::4::4: form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..

toplaşın gelin topikcek çocuk war falan demem herşeyi yapar donatırım yaww...yeter ki!isteyin canlarım..herkes şaşırıyor bana zaten ramazanı şerifte falan bu çocuklar hiç durmuyor nasıl bu kadar çeşit yapıp ewi temizledin diye :9::9::9: kız o sos dr.oether in toz şeklinde ahududsu..suyla karıştırıp kaynatıp yapıyorsun okadar :34::34:
oooyyy yaparsııın senn:23:kı senin çocuklardamı yaramaz benimkiler gibi:51:bence senin elinde çabuk dimi kııı:6:
günaydın kaymağım..bende wc bekliyorum.herzaman wcye girmeden tartılıyorum..bugün girip tartılcam..

hoşgeldin ben müzeyyen tanıştığıma memnun oldum..

ben o 63 ü görünce direk yemeye başlıyorum ne hikmetse.ama temmuza kadar waktim war.ozaman eşimin işleri bitecek..gezme wakti gelecek..1 ayım war..beni döwün durun şu 60ı bi göreyim..

yaparsın sen:16::16:

günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
bende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..

aman Allahım:26:Allaha havale et napcan başka,Allah yardımcın olsun canım bernim:50:

Evet yakınmışız, eşim de Serik li canım, sık sık gider geliriz, Aksu nun içinde mi oturuyosun pastadan yemeye gelirim heh heh, kaynanan bırakmamış gerçi de, sıkma canını biz nedesek boş gerçi de Allah 'a dua et canım, birgün bunlar da geçecek, yaşı da gençmiş, kocan kaç yaşinda ki??

Yakınmışız ne de olsa ben gelirim topiğin yerine:52::52:
ewet aksuda ısparta yolu üzerinde oturuyorum..eşim 27 yaşında ben 25..bigün yakından tanışmayı isterim..zayıflayıpta şöyle bi pasta keyfi ne güzel olur :52::52: bu aradabaşka yeri silcem diye düzenleme yaparken serik kalkmış ordan hiç farkında değilim :9::9:
günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
:46::46:en azından almamışsınya tatlım o bile güzel..bende günlük elbise arıyorum sade olcak rahat..ama bulamıyorum düzgün bişey..kayradan falan war benim ama kayra zaten günlük yapmıyor çok klasik..

bende bildirim yapam barii:6:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.3
bu hafta:76
giden:1.3
toplam giden:8.5

günaydın kaymağım..bende wc bekliyorum.herzaman wcye girmeden tartılıyorum..bugün girip tartılcam..

ben o 63 ü görünce direk yemeye başlıyorum ne hikmetse.ama temmuza kadar waktim war.ozaman eşimin işleri bitecek..gezme wakti gelecek..1 ayım war..beni döwün durun şu 60ı bi göreyim..

ay kız ben de 1 ayım var tatile ...ve vermem gereken 7 kilo nasıl?yaparım dimi?

ben de boy da var anam 1.70 im aslında şu an herkes iyisin dio etim sıkı da ondan ama tartıda 71.800

herkes 65 falansın diyo

65 kende 58 falansın diyolardı?

kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hosgeldin :3:

en iyisi wc den sonra canim :34:

canımm yaa:16::16::16:bak herşey nasılda yoluna giriyor:52:giden kilon içinde:nazar::nazar::46::46::46:

neslim neler yapıyon nerelerdesin:16::16:çok geçmiş olsun canım:54::54:eski arkadaşlar hep özeldir zaten değilmi ahhh ahhhh:31:

:17::17::17:

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:
aaayyyy gıcık olurum öyle tiplere:20::20:yaşıda gençmiş,hem senin iki küçük çocuğun var,o atsa çöpü ne olur sanki illa çirkeflik yapcaklarya:47::47::47:

seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz:9::9:
haftaya eksi görcem handeee:20::20:

hoş geldin kaymaklı sanada hayırlı cumalar:16::16::16:

hoş geldin :16::16::16:aaaa bi mervemiz daha oldu:54:

tebrikler azimli bacııı:46::46::46::nazar::nazar:

oooyyy yaparsııın senn:23:kı senin çocuklardamı yaramaz benimkiler gibi:51:bence senin elinde çabuk dimi kııı:6:

yaparsın sen:16::16:[/QUOTE]:16::16:

Herkese günaydınnnnn... Ben merve topiğinize dün komik bi şekilde katılmış bulunmaktayımm.. Bende 1 hafta önce 76 kiloyla diyete başladım bu sabah tartıldım 74.400 cıktım.. Haftaya daha ayrınlılı yazarım bende kilo bildirimimi. :)

gulanne kız alıntı yapmaya gitmeden buradan yazıwereyimm..oğlum biraz laf dinlerde ama işte ben olmayıca yanında herşeyi yapabiliyor.kaynanada rabbime hawale ettim artık..kiloda gizel wermişsin tebrik ederim:46:

ya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)

ewet aksuda ısparta yolu üzerinde oturuyorum..eşim 27 yaşında ben 25..bigün yakından tanışmayı isterim..zayıflayıpta şöyle bi pasta keyfi ne güzel olur :52::52: bu aradabaşka yeri silcem diye düzenleme yaparken serik kalkmış ordan hiç farkında değilim :9::9:
:46::46:en azından almamışsınya tatlım o bile güzel..bende günlük elbise arıyorum sade olcak rahat..ama bulamıyorum düzgün bişey..kayradan falan war benim ama kayra zaten günlük yapmıyor çok klasik..

saol canım ya ...ewet tessettür gyimler genelde çok klasik... yani tessettürlüyüz diye genç gibi giyinemeyecek miyiz..
ben şöle efil efil yazlıklar arıyorum rahat etcem türden şık-spor..boydan elbise olabilir ?

tartildim kizlar :ssz::ssz:

70.5 :43::43:

ay öyle kizginimki kendime :47: bu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir :47::47::47:

yani gercekden biktim :47::47::47:

azmin a si bile yok bende iste :19::19:

sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

ay cok moralim bozuldu :43::43::43::43::43:

arami versem ne yapsma :5:

niye böyleyim ben niye :47::47:

ben wcye gidemicem herhalde.o yüzden bildirimimi yapayım
başlangıç:87
geçen hafta :65.20
bu hafta:64.40
giden:800 gr
toplam giden:22.60
hedef:58
okadar yedimbu hafta halleyler çikolatalar neler neler..ama son 2 gün sonuç wedi..ben yine bozarım çarşamba diyete başlarım huy olmuş artık bende..

kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7:46::46::46:

toplamda giden 3.5:46::46::46::46:
hedef 59:16::16::16::16:

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar

ay kız ben de 1 ayım var tatile ...ve vermem gereken 7 kilo nasıl?yaparım dimi?

ben de boy da var anam 1.70 im aslında şu an herkes iyisin dio etim sıkı da ondan ama tartıda 71.800

herkes 65 falansın diyo

65 kende 58 falansın diyolardı?
bence yapabilirsin:34:
gulanne kız alıntı yapmaya gitmeden buradan yazıwereyimm..oğlum biraz laf dinlerde ama işte ben olmayıca yanında herşeyi yapabiliyor.kaynanada rabbime hawale ettim artık..kiloda gizel wermişsin tebrik ederim:46:
teşekkürler canım:54::54:Allah bağışlasın benimki neredeyse 3 yaşında onla hiçbişey yapamıyom,çok yaramaz 1 saniye durmaz herşeyi karıştırır döker saçar:50:

ay öyle kizginimki kendime :47: bu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir :47::47::47:

bu hafta daha azimliol canım, menülerini yaz, burdan ayrılınca insan bırakıyor yapamıyor:51:

kızlar bitki çayı içeniniz var mı
evet ben içerim:7:
ben wcye gidemicem herhalde.o yüzden bildirimimi yapayım
başlangıç:87
geçen hafta :65.20
bu hafta:64.40
giden:800 gr
toplam giden:22.60
hedef:58
okadar yedimbu hafta halleyler çikolatalar neler neler..ama son 2 gün sonuç wedi..ben yine bozarım çarşamba diyete başlarım huy olmuş artık bende..

tebrikler:46::46::46:

canım aynısı bendede olmuştu geri döndüm kilo vermeye
yani 2 sey yapabilirsin

haftanın iki günü şok diyet (pirinç lapası -lahana corbası gibi ödem attırıcı ve vucudu şaşrtıcı)

veya fazla cozutmadan beslenme şeklini ve saatini değiştir vucudunu şaşırt -sporu artır.

AMA KOYVERMEK YOK ÖLE

bence yapabilirsin:34:

teşekkürler canım:54::54:Allah bağışlasın benimki neredeyse 3 yaşında onla hiçbişey yapamıyom,çok yaramaz 1 saniye durmaz herşeyi karıştırır döker saçar:50:

bu hafta daha azimliol canım, menülerini yaz, burdan ayrılınca insan bırakıyor yapamıyor:51:

evet ben içerim:7:

tebrikler:46::46::46:

canım aynısı bendede olmuştu geri döndüm kilo vermeye
yani 2 sey yapabilirsin

haftanın iki günü şok diyet (pirinç lapası -lahana corbası gibi ödem attırıcı ve vucudu şaşrtıcı)

veya fazla cozutmadan beslenme şeklini ve saatini değiştir vucudunu şaşırt -sporu artır.

AMA KOYVERMEK YOK ÖLE
bende azmin a si bile yoookkk :47:
:43:

Back
X