canımm yaakk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun
ben dün terfi aldımmmmm
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı
Kilo bildirimim
başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg

neslim neler yapıyon nerelerdesingünaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcamartık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.
Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti
bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık
sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum
burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni
![]()

başlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2
hedef:65
Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..
Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım), çay
ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız
öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata
ara 15:30 2 kıvı 2 cevız
ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı
akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa
ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..
diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedıbu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık
![]()

walla bende anlamadım nasıl dayandım..
emrin olur tatlım..
günaydın canım.woowww harika
hayırlı cumalar canım..
günaydın canım..
eğer sabreder we aynen dikkat ederek dewam edersen mükafatı haftaya..
Kız gecenin o saatinde alpellamı yedin cık cık cıkk![]()

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..
aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın

aaayyyy gıcık olurum öyle tiplere

seninde kaynanan kayıpmı oldu kızzhepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.
başlandıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım
bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı![]()

haftaya eksi görcem handeee

hoş geldin kaymaklı sanada hayırlı cumalargünaydin kizlaaar
hayirli cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlar haftaya insallah
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:

hoş geldinkızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx

tebrikler azimli bacıııbaşlangıç:79.8
geçen hafta:64.6
bu hafta:63
giden:1.600
toplamda giden:16.800
hedef:59
dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..![]()

oooyyy yaparsııın sennform çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..
toplaşın gelin topikcek çocuk war falan demem herşeyi yapar donatırım yaww...yeter ki!isteyin canlarım..herkes şaşırıyor bana zaten ramazanı şerifte falan bu çocuklar hiç durmuyor nasıl bu kadar çeşit yapıp ewi temizledin diyekız o sos dr.oether in toz şeklinde ahududsu..suyla karıştırıp kaynatıp yapıyorsun okadar
![]()

günaydın kaymağım..bende wc bekliyorum.herzaman wcye girmeden tartılıyorum..bugün girip tartılcam..
hoşgeldin ben müzeyyen tanıştığıma memnun oldum..
ben o 63 ü görünce direk yemeye başlıyorum ne hikmetse.ama temmuza kadar waktim war.ozaman eşimin işleri bitecek..gezme wakti gelecek..1 ayım war..beni döwün durun şu 60ı bi göreyim..
yaparsın sen