70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzim üzülme haftaya gitcek inşallah..ben kaçar kızlar walla işim çooookkkk...we ben hala oturuyorum..:10::10::10::10::10::10::10:
hoşça kal kolay gelsin:3:ben suzime güveniyom yapacak dimi suzi:34:
kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7:46::46::46:

toplamda giden 3.5:46::46::46::46:
hedef 59:16::16::16::16:

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
harikasın forumun azimli bacısı:46::46::46:
bende azmin a si bile yoookkk :47:
:43:

yaparsın kaymaklı,hem önceden onca kiloyu nasıl verdiysen gene vercen tamammı vazgeçmek yok:20::20:

hepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.:6::9:
başlandıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım:9::9::9::9:

bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende:9::9:
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı:6:
günaydin handecim :16: olsun affetim seni :1: ben senden fazla cikmisim :37: kaynananda kaybolmus :9:
sıkma canını stresten olabilirinş. haftaya suzimm:54::54::54:

hayıııırr,hiçbiryere gitmiyosun:20::20::20:
birde regl olcam belki ay nebileyim simdide kendimi avutmaya calisiyorum :37: pis bogazim ben dayanamayip yiyorum olacagi bu :37:
:38::54::16:
:9::9:

dün bütün gün disarlardaydik suzim ve yedik dur bakalim daha tartilmadim ne cikicak :26:

ay ne oldu böyle suzim yaa :30:
canim bak o kara ekmekler varya hangisini yiyorsun sen :26:
volkohrntoast ye bence digerinin kalorisi cook fazla :38:
hadi bakalim sende ne cikacak tartil :23: roggenbrot kestiriyorum sabahlari 2 dilim canim meterbrot da diyorlar :26: vollkorntoast u toast etmeden yiyememki :25:ama benim isarkadasi bi ekmek aliyor o olabilir aslinda ama cok kücük birde kuru ay ben napcam ekmek siyah diye yiyordum :26:
günaydin kizlaaar :16:
hayirli cumalar :31:
kilo verenleri tebrik ediyorum :46:
alanlar haftaya insallah :16:
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
günaydin ballim kaymagim :16:
kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hosgeldin canim :29: bi mervemis vardin 2 oldu :23:
başlangıç:79.8
geçen hafta:64.6:19:
bu hafta:63:27:
giden:1.600:23:
toplamda giden:16.800:32:
hedef:59:17:

dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..:27:
hay masallah tugbis geldin geldin tam gaz geldin :46::46::46::nazar::nazar::nazar:
:4::4::4::4: form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..
tatlim sen birde bi ara süt iciyordun ya o bana da fayda etmisdin nasil yapiyorduk onu sabahmiydin aksammi birde bal mi yoksa tarcinmi katiyorduk unuttum :44:
kaçamak yapma sıkıntım var canım, dondurma falan yedim akşamları da ondan öyle oldu bide şeyyyy (pişmaniye):17::17:
pismaniye pismanlik :52:
günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
tebrikler canim :46:
bende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..
ay ne numaraci birde ogluna acindiriyor kendini :19: zor ayrilirsiniz ozaman babasiyla calisiyorsa :50: bende zor derim baba diye öyle yagciligi yapamam ki öyle istiyorlar herhalde :47: icinden gönlünden gelmiyorsa zorla yapmacik olmaya ne gerek var :19:
desene adamda karisi gibi kendi karisi cikartsin coraplarini :47: allah yardimcin olsun tatlim ne diycemi bilemedim :31:
ewet aksuda ısparta yolu üzerinde oturuyorum..eşim 27 yaşında ben 25..bigün yakından tanışmayı isterim..zayıflayıpta şöyle bi pasta keyfi ne güzel olur :52::52: bu aradabaşka yeri silcem diye düzenleme yaparken serik kalkmış ordan hiç farkında değilim :9::9:
:46::46:en azından almamışsınya tatlım o bile güzel..bende günlük elbise arıyorum sade olcak rahat..ama bulamıyorum düzgün bişey..kayradan falan war benim ama kayra zaten günlük yapmıyor çok klasik..
bizede fazla uzak degilsin ozaman :34: biz isparta yalvac o tarafdayiz ama ispartanin icine cok gider geliriz yazin :21:
bende bildirim yapam barii:6:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.3
bu hafta:76
giden:1.3
toplam giden:8.5
tebrikler tatlim ya :46::46::46::nazar::nazar::nazar:
Herkese günaydınnnnn... Ben merve topiğinize dün komik bi şekilde katılmış bulunmaktayımm.. Bende 1 hafta önce 76 kiloyla diyete başladım bu sabah tartıldım 74.400 cıktım.. Haftaya daha ayrınlılı yazarım bende kilo bildirimimi. :)
:1: hosgeldin tekrar merve :34:

azimsiz olmazki canim esim mesela bana daha istekli Kilo ver diye istedigin markadan istedigin pardesuyu hediye alicam dedi eger 60a dusersem Boyle sende istedigin biseyi kendine hedef koysan belki motivasyonun cogalir ben simdiden model bakmaya basladim mesela:1::1::1:
canim benim kocisde eger 36 yada 38 beden olursam 500€ vericegini söyledi bana kiyafetlerimi yenilemek icin ama adam bana bunu söyliyeli 2 sene olucak nerdeyse :ssz:

hayır hayır öyle vazgeçmek yok,hem benim kadar sıkılmamışsındır kendinden,birbirimize destek için varız demi,berennervanın dediği gibi kendine hedef koy daha kolay olcak inş.:54::54::54:
insallah canim insallah :ssz:

hepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.:6::9:
başlandıç:76.5
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım:9::9::9::9:

bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende:9::9:
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı:6:
kıııızzzz sen kaşınıon haa en sonunda seni çağırcam temızlıgee o neguzel yatak odası oyle pırıl pırıll.. ben bekarken mobılyalarım yenı yapıldıgı ıcın onları getırmıştım; salak gıbı kahverengı yaptırmışım kafama tüküreyım; beyaz super olurdu, kalıtelı ozel yapım oldugundan da atamıom şimdi, annem azıma mıcar :52::52: çok temız karısın maşallaahh... benım evın temızlıgı 2 gun sürüoo.. az once mutfagı topladım yatak odası dağıldı :43::43:

ama ben skildim kendimden :43:

canım bu iş sabır işi.. beni aklına getir; o kadar azmettim ki 4.5 ayda gitti hepsi işte.. bı de cocukla dersle ugrasıom düşün; koca da cabası.. her kafadan bı ses cıktıı hııııccc takmadım.. bu işi kendın için yapcaksın, bır de dıyet degıl de saglıklı beslenme olarak bakacaksın işe.. hayat tarzın halıne getır.. sen cok kacamak yapıosun ve dengelı beslenmıosun.. bıraz daha dıkkat ve sabır hadı bacım..

kıııızzzz sen kaşınıon haa en sonunda seni çağırcam temızlıgee o neguzel yatak odası oyle pırıl pırıll.. ben bekarken mobılyalarım yenı yapıldıgı ıcın onları getırmıştım; salak gıbı kahverengı yaptırmışım kafama tüküreyım; beyaz super olurdu, kalıtelı ozel yapım oldugundan da atamıom şimdi, annem azıma mıcar :52::52: çok temız karısın maşallaahh... benım evın temızlıgı 2 gun sürüoo.. az once mutfagı topladım yatak odası dağıldı :43::43:

canım bu iş sabır işi.. beni aklına getir; o kadar azmettim ki 4.5 ayda gitti hepsi işte.. bı de cocukla dersle ugrasıom düşün; koca da cabası.. her kafadan bı ses cıktıı hııııccc takmadım.. bu işi kendın için yapcaksın, bır de dıyet degıl de saglıklı beslenme olarak bakacaksın işe.. hayat tarzın halıne getır.. sen cok kacamak yapıosun ve dengelı beslenmıosun.. bıraz daha dıkkat ve sabır hadı bacım..

seni gerceden tebrik ediyorum canim :nazar:
bi sokamadim düzene gitti :19: basima agri girdi inan :43:

Bende merak ettim bakıcam birazdan canım :16:

Hatırlatma için teşekkürler hiçte görevini ihmal etmezmiş oyy oyyy :16::16::16::16:

bak tatlım :34:
ay unutmuştum perşembe olduğunu aklıma geç geldi de hemen yazaym dedim :26:

günaydin kizlar :16:

ben eksi cikarim derken tarti bana bugün tokat vurdu yüzüme :25:dünkü menümü paylasayim

sabah: 2 dilim kara ekmek 2-3 parca peynir 5 zeytin domates salatalik
ara: 1 kaysi
öglen: nesfit yedim sütle
ara: 1 seftali
aksam: makarna yedim ama doymadan kalktim yani yarim tabak ancak yemissimdir ondan bu kadar artimi cikilir :25:
sonra makarna pismanli ile 2 litre suyu aksam üstü bitirdim su mu tuttum acaba :26:
ay delirecem cok morelim bozuldu tatli yemedim cekirdek citlemedim morelim bozuk oldugu halde dikkat ettim yemedim ben bi süre ara mi versem acaba sIkILdim döngü gibi ayni yerde gezinmekden :50:

bildirim:
baslangic:77.1
gecen hafta:73.9
bu hafta: 75.0 :5:
gelen: 1.100 :50:
toplam giden: 2.1

:53::53::53::53::53:

Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.:16:

sağol canım :16:

günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcam :32:artık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.:ssz: Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti:14: bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık:ssz: sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum:53: burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni:17:

yemekle filan düzelmiyor canım ya ben de hala iyileşmedim :50:
nasıl atlatcaz bakalım :31:
1100 de çokmuş :ssz:

emrin olur tatlım..:21:

ay estağfirullah emir yok :26:

günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?

tesetturmarka.com adresinden bi çok markanın modellerine bakabilirsin canım bi göz gezdir istersen

tartildim kizlar :ssz::ssz:

70.5 :43::43:

ay öyle kizginimki kendime :47: bu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir :47::47::47:

yani gercekden biktim :47::47::47:

azmin a si bile yok bende iste :19::19:

sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

ay cok moralim bozuldu :43::43::43::43::43:

arami versem ne yapsma :5:

niye böyleyim ben niye :47::47:

bu ne kız kilo veremeyen topiği bırakmayı düşünüyor :57:
hayır herkes burda kimse bi yere gitmeyecek kilolar gitcek :kkk:

$969214_10151615930749255_282071339_n.webp

nihahhahhahaha

bak tatlım :34:
ay unutmuştum perşembe olduğunu aklıma geç geldi de hemen yazaym dedim :26:

:53::53::53::53::53:

sağol canım :16:

yemekle filan düzelmiyor canım ya ben de hala iyileşmedim :50:
nasıl atlatcaz bakalım :31:
1100 de çokmuş :ssz:

ay estağfirullah emir yok :26:

tesetturmarka.com adresinden bi çok markanın modellerine bakabilirsin canım bi göz gezdir istersen

bu ne kız kilo veremeyen topiği bırakmayı düşünüyor :57:
hayır herkes burda kimse bi yere gitmeyecek kilolar gitcek :kkk:
be bildirim yapmak istemiyoom :50: :ssz::ssz:
kendimi sevmiyom :43::43::43:

ya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)
:1:
tartildim kizlar :ssz::ssz:

70.5 :43::43:

ay öyle kizginimki kendime :47: bu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir :47::47::47:

yani gercekden biktim :47::47::47:

azmin a si bile yok bende iste :19::19:

sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

ay cok moralim bozuldu :43::43::43::43::43:

arami versem ne yapsma :5:

niye böyleyim ben niye :47::47:
sen ve ben bi elmanin iki yarisi gibi ayni yerde dönüyoruz :37:
kızlar bitki çayı içeniniz var mı
genelde icmeye calisiyoruz canim :7: isirgan cayi 5i 1 yerde yesil cay vs.
ben wcye gidemicem herhalde.o yüzden bildirimimi yapayım
başlangıç:87
geçen hafta :65.20
bu hafta:64.40
giden:800 gr
toplam giden:22.60
hedef:58
okadar yedimbu hafta halleyler çikolatalar neler neler..ama son 2 gün sonuç wedi..ben yine bozarım çarşamba diyete başlarım huy olmuş artık bende..
tebrikler canim :46: birde wcye gitmis olsaydin nolcakdin :52::46:
suzim üzülme haftaya gitcek inşallah..ben kaçar kızlar walla işim çooookkkk...we ben hala oturuyorum..:10::10::10::10::10::10::10:
kolay gelsin canim sen git cadoloz kaynanan rahat birakmaz yine seni :54::16:
kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7:46::46::46:

toplamda giden 3.5:46::46::46::46:
hedef 59:16::16::16::16:

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
tebrikler canim :46::nazar::nazar::nazar:

ama ben skildim kendimden :43:
gel arkadasim :29: bu önümüzdeki hafta sen de bende verecez söz verecez birbirimize ve en az 1 kilo bekliyorum ikimizdende :38:
kizlae isler beni bekler gorusuruz
kolay gelsin canim :16:

olsun bakarsın tartı sana kıyak geçer :61:
sıkma canını dicem ama olmucak :50:
:34::34:
sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem:56:

ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim:56:
keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef :31:
bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım:47:
Eki Görüntüle 724835
:1::1::1::1::1:
senin canın sıkkın belli :31:
noldu anlatsana :26:
eşime canım sıkıldı biraz canım
önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:
pizza mı?:52::52::52::52: offf 60 olayım ilk işim pizza yemek olacakkkk...ne kadar yedin ona göre..1 dilim 2 3 4....:53::53:
dün yemeğim yoktu acil bişeyler hazırlamam lazımdı
hazır paketlerde pizzalra varya
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim :17:
çok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:

yarın bildirim günü biliyorsunuz :34:
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız :34:
öpüldünüz canlarım:3:
sen boşuna buralardasın canım çok ciddiyim
gayet zarif görünüyorsun bence kendini hiçte kilolu görme
niye ki canim demin suzani alinti yaptin ay masallah ya :nazar: ben 96 kiloylan hamile kaldim negüzel 69 larda falan herhalde bidaha hamile kalirsak eger bence bizde bilincli besleniriz insallah :26:
degiselim tatilleri :23:

toparlanalim diyoruz toparlanamiyoruz regl gelcek ondan diyoruz ama dikkat etsek aslinda regllen birlikde daha güzel veririz napcaz minem :31:
ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canım:31: onun içinde hamile kalmaya korkuyorum :31:
bugün benimde öyleydin minem durdum durdum patladim agladim rahatladim :ssz: bi dünya atabilirdim icime yarim dünya attim :ssz:
iyi geceler canim tatli rüyalar sIkma artik caninida yarin yeni bir gün yeni umutlar :38:
bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte

selam kızlar
geçmişi tam bitiremedim
kimler kilo aldı verdi ne durumda okuyamadım
benim durum fena değil
ilk defa artıya üzülmedim
aslında önce kıyafetle tartıldım sonra bihışımla çıkardım üzerimdekileri yine aynı çıktı
yoksa eksiyim diye sevinmiştim ama üzerimdekiler 100gr bile değilmiş sanırsam :44:

başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.6
bu hafta: 63.7
gelen :100
toplamda giden: 6, 5
hedef :58

:34::34:

keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef :31:

:1::1::1::1::1:

eşime canım sıkıldı biraz canım
önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:

dün yemeğim yoktu acil bişeyler hazırlamam lazımdı
hazır paketlerde pizzalra varya
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim :17:

sen boşuna buralardasın canım çok ciddiyim
gayet zarif görünüyorsun bence kendini hiçte kilolu görme

ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canım:31: onun içinde hamile kalmaya korkuyorum :31:

bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte

sıkmayın şu guzel canınızı lütfenn

Back
X