ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
gözünden kacmis canim senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
sıkma canını bitanem
evet bende eşimle yaşıyom öyle sorunları bazen,küstükmü zor barışıyok,ama artık küsmüyom konuşuyom,küserekde hayat geçmezki
ooyyyy canımmsenin kız pek bi duygusalmış canım benim
üzme kendini minecim napcan erkekler hepböyle
![]()
ben aslında sewerim ama içmiyorum..wakit bulamıyorum..ama buraya yazı yazacak wakit buluyorum o başka meselekızlar bitki çayı içeniniz var mı
insallah deneyelimbu sene gelemiycem herhalde canim kisin fransada teyzemin kizinin dügünü var
bu sene fazla izinde vermedi isyeri
ama nasip kismet bu sene olmazsa insallah seneye bende cok isterim senlen tanismayi
![]()
ben hic küs durabilen birisi degilim küssem bile zorlanirim becerememkari koca arasinda oluyor illa ki
ballinin takildigi topikdeki kadin geldi cocugunun annesine tekme tokat girmis ayagini ezmis yüzünü isirmis allahim öyle pyskopat ruhlu insanlardan korusun bizi![]()
alemsiniz valla ne güzel seviyonuz birbirinizi
![]()
hep seninlenmi seviscezbirazda müzzeyenlen seviselim dedim
bakin kizlar balli gelirsene siz benimle nede ben sizle yakinlasma olmadi tamam mi
![]()
alemsin habende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:
kiskanma tatlimkıskanırım kııı:26:ballıyamı![]()
annaaaaaaaaaaaa1000 mesajım olmuş kızlaarrr
![]()
Yazın buluşak kız, sen ben müzeyyen, ne güzel olurdugünaydin handecimolsun affetim seni
ben senden fazla cikmisim
kaynananda kaybolmus
birde regl olcam belki ay nebileyim simdide kendimi avutmaya calisiyorumpis bogazim ben dayanamayip yiyorum olacagi bu
hadi bakalim sende ne cikacak tartilroggenbrot kestiriyorum sabahlari 2 dilim canim meterbrot da diyorlar :26: vollkorntoast u toast etmeden yiyememki
ama benim isarkadasi bi ekmek aliyor o olabilir aslinda ama cok kücük birde kuru ay ben napcam ekmek siyah diye yiyordum :26:
günaydin ballim kaymagim
hosgeldin canimbi mervemis vardin 2 oldu
hay masallah tugbis geldin geldin tam gaz geldin
tatlim sen birde bi ara süt iciyordun ya o bana da fayda etmisdin nasil yapiyorduk onu sabahmiydin aksammi birde bal mi yoksa tarcinmi katiyorduk unuttum :44:
pismaniye pismanlik
tebrikler canim
ay ne numaraci birde ogluna acindiriyor kendinizor ayrilirsiniz ozaman babasiyla calisiyorsa
bende zor derim baba diye öyle yagciligi yapamam ki öyle istiyorlar herhalde
icinden gönlünden gelmiyorsa zorla yapmacik olmaya ne gerek var
desene adamda karisi gibi kendi karisi cikartsin coraplariniallah yardimcin olsun tatlim ne diycemi bilemedim
bizede fazla uzak degilsin ozamanbiz isparta yalvac o tarafdayiz ama ispartanin icine cok gider geliriz yazin
tebrikler tatlim ya
hosgeldin tekrar merve
![]()
Canım birşeyler birikmiş sende, akşama patlak vermiş, bazen oluyor öyle, birkaç gün tavrını koydun mu anlar hatasını, sıkma canını, arada bir diş göstermek iyi oluyor.
canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı
en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değil
sende haftaya verirsin inşallah suzim nerde hata yaptığını biliyorsundur zaten
suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam
bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canım
Zamanla kaynaşırsın tanışırsın canım, bir kenarda durma öyle, herkese alıntı yap ki sen de muhabbete katılasın.ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
Yazın buluşak kız, sen ben müzeyyen, ne güzel olurdu
Canım birşeyler birikmiş sende, akşama patlak vermiş, bazen oluyor öyle, birkaç gün tavrını koydun mu anlar hatasını, sıkma canını, arada bir diş göstermek iyi oluyor.
Zamanla kaynaşırsın tanışırsın canım, bir kenarda durma öyle, herkese alıntı yap ki sen de muhabbete katılasın.
tey tey teeeyyalemsin ha
kiskanma tatlimdedigim gibi
balli gelene kadar öpücük atabilirim :86: biz onlan birbirimize söz verdik kötü günde iyi günde dedik
sonra benim sag sola öpücük attigimi görürse
sacimi basimi yollar :83:
hadi kutluyak :13:
![]()
![]()
ne güzel olurdu suzimmm,sizleri tanımayı çok isterdimdimi fadimecimbiz nasil olsa antalya da iniyoruz türkiyeye geldigimizde bulusur öyle giderdim insallah o günlerde nasip olur
birde benim bi sözüm var betül evlensin dügününe gidecem kiz betül hemen evlenme birini bulupdabirde yarim sene bir sene önceden haber ver ayarlim
ayy diyorum topikcene gidiyormussuz betülün dügününe hepberaber ne güzel olur
![]()
kk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun
ben dün terfi aldımmmmm
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı
Kilo bildirimim
başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg
günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcamartık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.
Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti
bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık
sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum
burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni
![]()
başlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2
hedef:65
Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..
Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım), çay
ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız
öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata
ara 15:30 2 kıvı 2 cevız
ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı
akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa
ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..
diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedıbu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık
![]()
walla bende anlamadım nasıl dayandım..
emrin olur tatlım..
günaydın canım.woowww harika
hayırlı cumalar canım..
günaydın canım..
eğer sabreder we aynen dikkat ederek dewam edersen mükafatı haftaya..
Kız gecenin o saatinde alpellamı yedin cık cık cıkk![]()
hepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.
başlandıç:76.5
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım
bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı![]()
günaydin kizlaaar
hayirli cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlar haftaya insallah
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
başlangıç:79.8
geçen hafta:64.6
bu hafta:63
giden:1.600
toplamda giden:16.800
hedef:59
dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..![]()
günaydın kızlar
başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200
dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?
neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...
kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
bende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..
bende bildirim yapam barii
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.3
bu hafta:76
giden:1.3
toplam giden:8.5
ay kız ben de 1 ayım var tatile ...ve vermem gereken 7 kilo nasıl?yaparım dimi?
ben de boy da var anam 1.70 im aslında şu an herkes iyisin dio etim sıkı da ondan ama tartıda 71.800
herkes 65 falansın diyo
65 kende 58 falansın diyolardı?
Herkese günaydınnnnn... Ben merve topiğinize dün komik bi şekilde katılmış bulunmaktayımm.. Bende 1 hafta önce 76 kiloyla diyete başladım bu sabah tartıldım 74.400 cıktım.. Haftaya daha ayrınlılı yazarım bende kilo bildirimimi. :)
tartildim kizlar
70.5
ay öyle kizginimki kendimebu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir
yani gercekden biktim![]()
azmin a si bile yok bende iste
sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ay cok moralim bozuldu
arami versem ne yapsma![]()
niye böyleyim ben niye![]()
kızlar bitki çayı içeniniz var mı
ben wcye gidemicem herhalde.o yüzden bildirimimi yapayım
başlangıç:87
geçen hafta :65.20
bu hafta:64.40
giden:800 gr
toplam giden:22.60
hedef:58
okadar yedimbu hafta halleyler çikolatalar neler neler..ama son 2 gün sonuç wedi..ben yine bozarım çarşamba diyete başlarım huy olmuş artık bende..
kizlar gunaydin herkese
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 73.4
buhafta 71.7
giden 1.7
toplamda giden 3.5
hedef 59![]()
cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
be bildirim yapmak istemiyoom![]()
kendimi sevmiyom![]()
kizlar tekrar geldim benim cocuklar uyandilar kizin kahvaltisi kendi kahvaltimi yaptim
sadece evi topladim mutfak beni bekliyo yemekte yapilcak ev supurulucek ben ayagimda oglumu salliyorum kizimi sallamamistim Taki kardesi dogana Kadar kardesinden sonra onada basladik
Tebrikler canım öncelikle terfi için sonrada giden kilolar içinnnn
Neyse hastasın canım iyileş biran önce verirsin aldıklarını inşallah :26:
Valla tebrik ediyorum canım ben doğum yapmadan kilo veremıyorum sen dogum kılonu verdin gitti bide o kadar yogun tempo içerisinde tam takdirliksin bravo
suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..
aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın![]()
dogru söylüyon zerram yedim ictim sistimmerhabalarrrr herkese..
aayyyyyyy çok daraldım..
bugün yoğundum bi okutturmadılar....
alıntılara başlamıştım vazgeçtim
hızlı hızlı anca okudum...
kilo verenleri tebrik ediyorum..
veremeyenler haftauya daha gayretli olalım inşallah..
suzi suçu makarnaya atma
bu hafta akşam yemekten sonra cısları götürdün..
önümüzdeki hafta akşamları çorba yoğurt salata baçka şey yasak sana..
fadimecim sende topla kendini
bak tatile gidecen
kilo alma hakkını oraya sakla..
secem kv le sana Allah kolaylık versin canım
ama sen artık onu idare etmeyi öğrenmişindir...
minecim arada olur öyle küslükler
eşlerin herzamanki odunluklarıda biz heralde bazen daha alıngan oluoruz..
balım gaymağım hiç biyerlere gitmek yok
giden noldu bak bana artı kiloyla kuyruğumu kıstırdığım gibi döndüm..
hatalarını çok iyi biliyorsun nerde yalnış yaptığını
toparlan ve devam et canım
yeni gelenlerde hoş sefa gelmişler
umarım sağlıklı bi şekilde hdefinize hedefimize ulaşırız...
tey tey teeeyy
![]()
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
oy yoruldum :111::111::111::111::111:
ne güzel olurdu suzimmm,sizleri tanımayı çok isterdim![]()
tebrikler zerrambende bildirimimi yapayım..
baş:63.1
geçe.hf:62.7
bu hf:62
giden:700 gr
top.gid:1100 gr
hedef:57