70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıkma canını bitanem:29::54:

evet bende eşimle yaşıyom öyle sorunları bazen,küstükmü zor barışıyok,ama artık küsmüyom konuşuyom,küserekde hayat geçmezki:52::52:

:3:

ooyyyy canımm:29:senin kız pek bi duygusalmış canım benim:54:üzme kendini minecim napcan erkekler hepböyle:31:

ben hic küs durabilen birisi degilim küssem bile zorlanirim beceremem :37:kari koca arasinda oluyor illa ki :34:
ballinin takildigi topikdeki kadin geldi cocugunun annesine tekme tokat girmis ayagini ezmis yüzünü isirmis allahim öyle pyskopat ruhlu insanlardan korusun bizi :ssz:

Son düzenleme:
kızlar bitki çayı içeniniz var mı
ben aslında sewerim ama içmiyorum..wakit bulamıyorum..ama buraya yazı yazacak wakit buluyorum o başka mesele:9::9:
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki

olur mu?öyle şey canım..sen menülerini paylaş..kaynaşalım gel gıı :29::29::29::34::34:

ben hic küs durabilen birisi degilim küssem bile zorlanirim beceremem :37:kari koca arasinda oluyor illa ki :34:
ballinin takildigi topikdeki kadin geldi cocugunun annesine tekme tokat girmis ayagini ezmis yüzünü isirmis allahim öyle pyskopat ruhlu insanlardan korusun bizi :ssz:

bende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:

bende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:
alemsin ha :1:
kıskanırım kııı:26:ballıyamı :1:
kiskanma tatlim :16::16::16: dedigim gibi :9:balli gelene kadar öpücük atabilirim :86: biz onlan birbirimize söz verdik kötü günde iyi günde dedik :27:sonra benim sag sola öpücük attigimi görürse :30:sacimi basimi yollar :83:
annaaaaaaaaaaaa:53:1000 mesajım olmuş kızlaarrr:52::52:

hadi kutluyak :13:
:62: :21::66::64:

günaydin handecim :16: olsun affetim seni :1: ben senden fazla cikmisim :37: kaynananda kaybolmus :9:

birde regl olcam belki ay nebileyim simdide kendimi avutmaya calisiyorum :37: pis bogazim ben dayanamayip yiyorum olacagi bu :37:
:38::54::16:

hadi bakalim sende ne cikacak tartil :23: roggenbrot kestiriyorum sabahlari 2 dilim canim meterbrot da diyorlar :26: vollkorntoast u toast etmeden yiyememki :25:ama benim isarkadasi bi ekmek aliyor o olabilir aslinda ama cok kücük birde kuru ay ben napcam ekmek siyah diye yiyordum :26:

günaydin ballim kaymagim :16:

hosgeldin canim :29: bi mervemis vardin 2 oldu :23:

hay masallah tugbis geldin geldin tam gaz geldin :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

tatlim sen birde bi ara süt iciyordun ya o bana da fayda etmisdin nasil yapiyorduk onu sabahmiydin aksammi birde bal mi yoksa tarcinmi katiyorduk unuttum :44:

pismaniye pismanlik :52:

tebrikler canim :46:

ay ne numaraci birde ogluna acindiriyor kendini :19: zor ayrilirsiniz ozaman babasiyla calisiyorsa :50: bende zor derim baba diye öyle yagciligi yapamam ki öyle istiyorlar herhalde :47: icinden gönlünden gelmiyorsa zorla yapmacik olmaya ne gerek var :19:
desene adamda karisi gibi kendi karisi cikartsin coraplarini :47: allah yardimcin olsun tatlim ne diycemi bilemedim :31:

bizede fazla uzak degilsin ozaman :34: biz isparta yalvac o tarafdayiz ama ispartanin icine cok gider geliriz yazin :21:

tebrikler tatlim ya :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

:1: hosgeldin tekrar merve :34:
Yazın buluşak kız, sen ben müzeyyen, ne güzel olurdu:29::29:

:31::31::31::31:

canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı :47:

en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değil
sende haftaya verirsin inşallah suzim nerde hata yaptığını biliyorsundur zaten

suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam :31:

bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canım
Canım birşeyler birikmiş sende, akşama patlak vermiş, bazen oluyor öyle, birkaç gün tavrını koydun mu anlar hatasını, sıkma canını, arada bir diş göstermek iyi oluyor.

ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
Zamanla kaynaşırsın tanışırsın canım, bir kenarda durma öyle, herkese alıntı yap ki sen de muhabbete katılasın.

Yazın buluşak kız, sen ben müzeyyen, ne güzel olurdu:29::29:

Canım birşeyler birikmiş sende, akşama patlak vermiş, bazen oluyor öyle, birkaç gün tavrını koydun mu anlar hatasını, sıkma canını, arada bir diş göstermek iyi oluyor.

Zamanla kaynaşırsın tanışırsın canım, bir kenarda durma öyle, herkese alıntı yap ki sen de muhabbete katılasın.

dimi fadimecim :16: biz nasil olsa antalya da iniyoruz türkiyeye geldigimizde bulusur öyle giderdim insallah o günlerde nasip olur :16:
birde benim bi sözüm var betül evlensin dügününe gidecem kiz betül hemen evlenme birini bulupda :1: birde yarim sene bir sene önceden haber ver ayarlim :1: ayy diyorum topikcene gidiyormussuz betülün dügününe hepberaber ne güzel olur :9:

merhabalarrrr herkese..
aayyyyyyy çok daraldım..
bugün yoğundum bi okutturmadılar....
alıntılara başlamıştım vazgeçtim

hızlı hızlı anca okudum...

kilo verenleri tebrik ediyorum..
veremeyenler haftauya daha gayretli olalım inşallah..
suzi suçu makarnaya atma
bu hafta akşam yemekten sonra cısları götürdün..
önümüzdeki hafta akşamları çorba yoğurt salata baçka şey yasak sana..

fadimecim sende topla kendini
bak tatile gidecen
kilo alma hakkını oraya sakla..

secem kv le sana Allah kolaylık versin canım
ama sen artık onu idare etmeyi öğrenmişindir...

minecim arada olur öyle küslükler
eşlerin herzamanki odunluklarıda biz heralde bazen daha alıngan oluoruz..

balım gaymağım hiç biyerlere gitmek yok
giden noldu bak bana artı kiloyla kuyruğumu kıstırdığım gibi döndüm..
hatalarını çok iyi biliyorsun nerde yalnış yaptığını
toparlan ve devam et canım

yeni gelenlerde hoş sefa gelmişler
umarım sağlıklı bi şekilde hdefinize hedefimize ulaşırız...

alemsin ha :1:

kiskanma tatlim :16::16::16: dedigim gibi :9:balli gelene kadar öpücük atabilirim :86: biz onlan birbirimize söz verdik kötü günde iyi günde dedik :27:sonra benim sag sola öpücük attigimi görürse :30:sacimi basimi yollar :83:

hadi kutluyak :13:
:62: :21::66::64:
tey tey teeeyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62: :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
oy yoruldum :111::111::111::111::111::37::37::37:

dimi fadimecim :16: biz nasil olsa antalya da iniyoruz türkiyeye geldigimizde bulusur öyle giderdim insallah o günlerde nasip olur :16:
birde benim bi sözüm var betül evlensin dügününe gidecem kiz betül hemen evlenme birini bulupda :1: birde yarim sene bir sene önceden haber ver ayarlim :1: ayy diyorum topikcene gidiyormussuz betülün dügününe hepberaber ne güzel olur :9:
ne güzel olurdu suzimmm,sizleri tanımayı çok isterdim:16:

Son düzenleme:
bende bildirimimi yapayım..
baş:63.1
geçe.hf:62.7
bu hf:62
giden:700 gr
top.gid:1100 gr
hedef:57

kk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun :kkk:

ben dün terfi aldımmmmm :21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun :17:
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı :31::31:

Kilo bildirimim :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg

Tebrikler canım öncelikle terfi için sonrada giden kilolar içinnnn:8:

günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcam :32:artık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.:ssz: Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti:14: bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık:ssz: sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum:53: burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni:17:

Neyse hastasın canım iyileş biran önce verirsin aldıklarını inşallah :26:

başlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2
hedef:65

Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..

Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım :D), çay

ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız

öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata

ara 15:30 2 kıvı 2 cevız

ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı

akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa

ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..

diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedı :( bu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık :D

Valla tebrik ediyorum canım ben doğum yapmadan kilo veremıyorum sen dogum kılonu verdin gitti bide o kadar yogun tempo içerisinde tam takdirliksin bravo:46::46:

walla bende anlamadım nasıl dayandım..:9:

emrin olur tatlım..:21:
günaydın canım.woowww harika :46::46::46::46::46:

:46::46:

hayırlı cumalar canım..:54:

günaydın canım..:46::46::46:
eğer sabreder we aynen dikkat ederek dewam edersen mükafatı haftaya..:34:

Kız gecenin o saatinde alpellamı yedin cık cık cıkk :20::20::20:
:17::17::17:

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:[/QUOTE]

Senin bu kayanana da ne cadalozmus canım allah sabırlar versin kolay değil herkes senin kadar sabırlı değil o bu kadar marıfetlı gelini bulmusta suyunu sıkmaya calısıyo yazık valla cadaloz bı gelın lazımmıs ona aslında :4:

hepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.:6::9:
başlandıç:76.5
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım:9::9::9::9:

bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende:9::9:
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı:6:

+400 gene iyi canım o kadar tutku yidin :9:

günaydin kizlaaar :16:
hayirli cumalar :31:
kilo verenleri tebrik ediyorum :46:
alanlar haftaya insallah :16:
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:

Hoşgeldin canım

kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx

Hoşgeldin merve kız adaşız enle bende merve :6:

başlangıç:79.8
geçen hafta:64.6:19:
bu hafta:63:27:
giden:1.600:23:
toplamda giden:16.800:32:
hedef:59:17:

dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..:27:

62 göremedin ama 61 olursun sen haftaya bu azimle tebrikler :46::46:

günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?

Tebrikler canım :46:

bende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..

O kaynanana :41::41:

bende bildirim yapam barii:6:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.3
bu hafta:76
giden:1.3
toplam giden:8.5

Gülannemmm cok iyi gidiyorsun masallah bide veremiyorum diyodun bak nasıl gitmiş koca 1,3 kg :46::46:

ay kız ben de 1 ayım var tatile ...ve vermem gereken 7 kilo nasıl?yaparım dimi?

ben de boy da var anam 1.70 im aslında şu an herkes iyisin dio etim sıkı da ondan ama tartıda 71.800

herkes 65 falansın diyo

65 kende 58 falansın diyolardı?

yaparsın canım haftada 1,5 kg versen 1 ayda 6 kılo eder hemde yıyerek ama saglıklı ve düzenlı beslenırsen

Herkese günaydınnnnn... Ben merve topiğinize dün komik bi şekilde katılmış bulunmaktayımm.. Bende 1 hafta önce 76 kiloyla diyete başladım bu sabah tartıldım 74.400 cıktım.. Haftaya daha ayrınlılı yazarım bende kilo bildirimimi. :)

Tekrardan hoşgeldin mervecan yenı uyeler ıcın kılo bıldırımı nasıl yapılıyor abababa yazmıstı geçmişten bulabılırsın oyle yaz abababa yada özelden kılo bıldırımı mesajı at bu hafta lıste altı olki haftaya listeye girebilesin canım :21:

tartildim kizlar :ssz::ssz:

70.5 :43::43:

ay öyle kizginimki kendime :47: bu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir :47::47::47:

yani gercekden biktim :47::47::47:

azmin a si bile yok bende iste :19::19:

sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

ay cok moralim bozuldu :43::43::43::43::43:

arami versem ne yapsma :5:

niye böyleyim ben niye :47::47:

Ya yapıcaksın canım bozma moralini biraz dinlenmede gibi say kendini bu dönemde sonra biraz sıkıp vermeye baslarsın nolcak ölüm yokya ucunda sanki

kızlar bitki çayı içeniniz var mı

Ben içiyorum gün aşırı form çay ve öğleden sonraları yeşilçay melisa cayı vs...

ben wcye gidemicem herhalde.o yüzden bildirimimi yapayım
başlangıç:87
geçen hafta :65.20
bu hafta:64.40
giden:800 gr
toplam giden:22.60
hedef:58
okadar yedimbu hafta halleyler çikolatalar neler neler..ama son 2 gün sonuç wedi..ben yine bozarım çarşamba diyete başlarım huy olmuş artık bende..

İyide lawaboya gitmemişsin gitsen hafta 1.si olacan yine o kadar da yiyosun maşallah senin gibi olsam keşke tebriklerr:9:
kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7:46::46::46:

toplamda giden 3.5:46::46::46::46:
hedef 59:16::16::16::16:

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar

Tebrikler canım çok güzel gidiyorsun gecen hafta aynı vermiştik ama ben bu hafta cozuttum hemen :43:

:60:

be bildirim yapmak istemiyoom :50: :ssz::ssz:
kendimi sevmiyom :43::43::43:

Ya ballım bu hafta sık biraz bak nasıl olcak sen 60ları gördün biraz rahatlayıp saldın herhalde ondan oluyo sıksan vercen bak gör :52:

kizlar tekrar geldim benim cocuklar uyandilar kizin kahvaltisi kendi kahvaltimi yaptim
sadece evi topladim mutfak beni bekliyo yemekte yapilcak ev supurulucek ben ayagimda oglumu salliyorum kizimi sallamamistim Taki kardesi dogana Kadar kardesinden sonra onada basladik

birbirlerinden görüp özenir hep cocuklar zaten bizim ikinci yegen geldıgınde ilki 4 yasında emzik kullanmaya baslamıstı ne gülerdim ona gördükçe

Canım benim burda herkes arki senin arkin benim arkim yokkii :16:

Son düzenleme:
Tebrikler canım öncelikle terfi için sonrada giden kilolar içinnnn:8:

Neyse hastasın canım iyileş biran önce verirsin aldıklarını inşallah :26:

Valla tebrik ediyorum canım ben doğum yapmadan kilo veremıyorum sen dogum kılonu verdin gitti bide o kadar yogun tempo içerisinde tam takdirliksin bravo:46::46:

:17::17::17:

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:

Senin bu kayanana da ne cadalozmus canım allah sabırlar versin kolay değil herkes senin kadar sabırlı değil o bu kadar marıfetlı gelini bulmusta suyunu sıkmaya calısıyo yazık valla cadaloz bı gelın lazımmıs ona aslında :4:

+400 gene iyi canım o kadar tutku yidin :9:

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin merve kız adaşız enle bende merve :6:

62 göremedin ama 61 olursun sen haftaya bu azimle tebrikler :46::46:

Tebrikler canım :46:

O kaynanana :41::41:

Gülannemmm cok iyi gidiyorsun masallah bide veremiyorum diyodun bak nasıl gitmiş koca 1,3 kg :46::46:

yaparsın canım haftada 1,5 kg versen 1 ayda 6 kılo eder hemde yıyerek ama saglıklı ve düzenlı beslenırsen

Tekrardan hoşgeldin mervecan yenı uyeler ıcın kılo bıldırımı nasıl yapılıyor abababa yazmıstı geçmişten bulabılırsın oyle yaz abababa yada özelden kılo bıldırımı mesajı at bu hafta lıste altı olki haftaya listeye girebilesin canım :21:

Ya yapıcaksın canım bozma moralini biraz dinlenmede gibi say kendini bu dönemde sonra biraz sıkıp vermeye baslarsın nolcak ölüm yokya ucunda sanki

Ben içiyorum gün aşırı form çay ve öğleden sonraları yeşilçay melisa cayı vs...

İyide lawaboya gitmemişsin gitsen hafta 1.si olacan yine o kadar da yiyosun maşallah senin gibi olsam keşke tebriklerr:9:

Tebrikler canım çok güzel gidiyorsun gecen hafta aynı vermiştik ama ben bu hafta cozuttum hemen :43:

:60:

Ya ballım bu hafta sık biraz bak nasıl olcak sen 60ları gördün biraz rahatlayıp saldın herhalde ondan oluyo sıksan vercen bak gör :52:

birbirlerinden görüp özenir hep cocuklar zaten bizim ikinci yegen geldıgınde ilki 4 yasında emzik kullanmaya baslamıstı ne gülerdim ona gördükçe

Canım benim burda herkes arki senin arkin benim arkim yokkii :16:[/QUOTE]

teşekkürler mervoşcumm:16:anca aldığım kiloyu verdim bu hafta,size söz vermiştim,sözümde durdum dimi:52:

merhabalarrrr herkese..
aayyyyyyy çok daraldım..
bugün yoğundum bi okutturmadılar....
alıntılara başlamıştım vazgeçtim

hızlı hızlı anca okudum...

kilo verenleri tebrik ediyorum..
veremeyenler haftauya daha gayretli olalım inşallah..
suzi suçu makarnaya atma
bu hafta akşam yemekten sonra cısları götürdün..
önümüzdeki hafta akşamları çorba yoğurt salata baçka şey yasak sana..

fadimecim sende topla kendini
bak tatile gidecen
kilo alma hakkını oraya sakla..

secem kv le sana Allah kolaylık versin canım
ama sen artık onu idare etmeyi öğrenmişindir...

minecim arada olur öyle küslükler
eşlerin herzamanki odunluklarıda biz heralde bazen daha alıngan oluoruz..

balım gaymağım hiç biyerlere gitmek yok
giden noldu bak bana artı kiloyla kuyruğumu kıstırdığım gibi döndüm..
hatalarını çok iyi biliyorsun nerde yalnış yaptığını
toparlan ve devam et canım

yeni gelenlerde hoş sefa gelmişler
umarım sağlıklı bi şekilde hdefinize hedefimize ulaşırız...
dogru söylüyon zerram yedim ictim sistim :ssz: ay insallah haftaya aldigimdan fazlasiyla gider :38:
tey tey teeeyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62: :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
oy yoruldum :111::111::111::111::111::37::37::37:

ne güzel olurdu suzimmm,sizleri tanımayı çok isterdim:16:
:9::9::9: yorulursun tabii oohhh kutlama yap sen hep kilo verdin:23: hem msjin 1000 i gecmis :9: bende tey tey diycem haftaya kilo verirsem :9:bende kendi kendime herkesi kendimide betülün dügününe davet ediyorum iyimi :86::9: ama ne eglenceli olurdu topluca gitsek gülüp eglensek oynasak dimi tatlim :9:
bende bildirimimi yapayım..
baş:63.1
geçe.hf:62.7
bu hf:62
giden:700 gr
top.gid:1100 gr
hedef:57
tebrikler zerram :46: :nazar:

Back
X