70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ya bugun ne olduysa canim hep Tatli cekti cok cis yedim eti cinler varya mdemdeler simdi neden Boyle olduki :26::26:

bugünkü menüm
sahur kalkmayı unutmuşum son anda su içebildim..
iftar:7 kaşık börülce yemeği, 4 kaşık süzme yoğurt,2 kaşık pirinç çorbası,1 dilim kepek ekmeği,3 halley

ay kızlar gece gece baydınız beni vallaa,,allahım kaynanadan yana dert çekenlere sabır versin,,
şükürler olsun ben kurtuldumda rahatım niye bize adam gibi kaynana kayınpeder denk gelmezki,,gerçi benim kayanana iyide kayınpeder tam bi kaynana,,neyse bacım ben onlarsız böyle gayet rahatım,,onca yaptıklarıma rağmen değerimi bilemedilerya ben ne diyim,,sevmiyorum onları ısınamadım görmek dahi istemiyorum,zaten bu zamana kadar gördükte noldu her seferinde eşimle aramız açıldı kavga ettik,onlar yok hayat hoş

bizde hep eşimle kawga huzursuzluk..hala yapıyorlar..eşim ewe gelince direk laf diyor daha bişey demeden.ewe girmeden anasının yanına giriyor oda dolduruyor sonrada bana..bıktım..kız nerede senin kaynanagil..:44:

bizde hep eşimle kawga huzursuzluk..hala yapıyorlar..eşim ewe gelince direk laf diyor daha bişey demeden.ewe girmeden anasının yanına giriyor oda dolduruyor sonrada bana..bıktım..kız nerede senin kaynanagil..:44:

yarım saat uzaklıkta bi köyde yaşıyolar,,düşünsene eskiden ayda bir şehre maaş almaya gelirlerdi,ozaman bize uğrarlar belki bizde belkide görümcegilde kalırlardı,bu birgünlük süre zarfında bile ufacık bişeyden sorun çıkartır tavır atar terkedip giderdi kaynanayıda peşinde sürüklerdi,,

(en çok çıkardığı sorunda sen neden sigara içmiyosun,yada ben sigara içerken neden yanımda durmuyosun başka odaya geçiyosun,veyahutta sen bana evde sigara yasağı niye koyuyosun balkonda veya başka odada içmek zorundamıyım,sen bizi bu evde istemediğin için böyle yapıyosun deyip dururdu,trip atar çeker giderdi onun yüzünden eşimle çok kavga ederdik,,ama en sonki gelişlerinde eşimde hep benden yana olurdu,amaan giderlerse gitsinler her seferinde illaki bi kavga sebebi çıkartıyorlar derdi)

sonuç artık gelmiyolar,onun yüzünden sigaraya bile başladım 6 ay oluyo ben başladığımdan beridir evimize gelmiyolar,,hani hep kavgalar sigaradan çıkıyoduya,başladım artık zararı olmıycak niye gelmiyosunuz diye çok tartıştım telefonda ama binbirtürlü bahaneler amaan yazarken bile başım ağrıdı,zaten hastayım

73 yazmak bile geriyor
ilk başlıyorsan diyete çabuk gider ödemle beraber canım..15 günde wermen için kendini biraz sıkman gerekecek..
off off herşey ayrı dert gülüm be..niye eziyet 3 günlük dünyada.ne kaynanalar wwar walla bi özeniyorum..şans işte bizimkilerde böye..aman gelmesin boşwer..

kızlar ben daha fazla dayanamıycam,kafa dağıtayım diye geldim ama,geçicek gibi değil bu hastalık,çok ağrım var,başım dönüyo,karnım kemiriliyo sanki,istifra edicem ama gelmiyo çok kötüyüm,kafam ayakta durmakta zorlanıyo,kasanın seside daha fazla kafamın içine etti,bayılcam az daha durarsam

çocuklarlada bütün gün ilgilenemedim,akşam zar zor yemek yedik beraber,kendi kendilerine oynayıp durdular ben yatağımda yatarken,kıyamadım canlarıma ama kafam kalkıcak gibi değildi,sonra 21'de yanıma yattı ikiside uyudular,götürüp yerlerine yatırdım geldim azcık kafam dağılsın diye ama inanın dayancak gücüm kalmadı,kendinize iyi bakın iyi geceler,,okadarda hap yuttum banamısın demiyoya

inşallah yarına sağlıkla uyanırımda bugünü telafi ederim çocuklarıma

geçmiş olsun canım yaa..noldu sana böyle..bu arada 57 kilo halini çok kıskandımmmmm..64tede zayıfsın..walla yaaa..benim boy kısa bu durumda ben 55in altına bile inmeliyimde bu durumda zor ben 60 a inemiyorum off..iyi geceler canım dikkat et kendine

Sen benim Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin. Sen benim Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin

mevlananin esine ilani aski

ahh ahh nerde Boyle seven Adam kaldimi simdilerde

oy kuzum sen bi de arada kalmışsın
Allah sabır versin

Ne dicemi şaşırdım 1 ay bende kalcakmış tıvaletteyken çık altıma edecem dio

yok artık dengesiz kadın

Günaydın kızlarr,
Yedik içtik geldik kürkçü dükkanınaKeyifler yerindedir umarım, geçmişi okudum kaynanalardan dert yanılmış, Allah sabırlar versin kızlarrr, idare edebildiğiniz kadar edeceksiniz, iş kocalarınızda bitiyor
Tuba geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.
Güzel b,r hafta diliyorum herkese

günaydin kizlar
haftasonu yedim ictim geldim geri kürkcü dükanina
eksi ciktim birde tartida haftaya iyi basladim demek okada agri cektim sanci cektim reglden ama sevdim regli regli olunca yesende veriyorsun
türkiyeyi yaziyorlar bugünün avusturya gazetesinde üzüldüm ülkem ne hale gelmis 900 kisi yarali 1700 kisi tutuklanmis yaziyor
gecmise gün icerisinde giderim bugün baya yogun is var firsat buldukca yazarim öptüm cok

kürkçü dükkanına hoşgeldiniz
arzunuz nedir

günaydınlar hayırlı işler hepicinize

ay midem küçülmüş anladigim kadarıyla dün sanki önümden kaçırıyorlar gibi yedim yerken bişey yoktu tabi ama gece cok rahatsız oldum
uyumadim hiç gece hala daha bişey görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…