günaydındiyenherkese günaydın kızlar..çok uykusuzum uykum warrrr..ama uyuyamam çocuklardan..geceleri uyku uyumuyorum 1 haftadır şu uyku apnesi denen şey başladı yine.we panik atakta war nefes alamasam panik yapıyorum iyice fena oluyorum.eşimde ewde olmuyor bitiyorum..sabajh 7 de geldi eşim ewe kalk ne yatıyorsun diyor.ben gece uyumuyorum ölüyorum beni anlamıyorsun diyorum..şimdi nasıl uyuyorsun diyor surat bi karış asık kızıyor.ben çocukmuyum..ben bıktım bu hayattan..beni anlamayan bi koca herşeyden sıkıldım en son 1 ay önce boşanmanın eşiğinden döndüm..off neyse kızlar..ben gidip iş yapayım biraz..öpüldünüz..
nasil gördün zayfilamismiyimAkşam rüyamda suziylen ballıyı gördüm kaynanamı anlatıyotdum geçmiş olsun suzim dün yedim de yedim kızartmalar köy ekmekleri reçeller
alirsan ozaman tekrardan bakarsin yeterli süt geliyormu diye5.ayinin icinde canim 22de bes ayi biticek bende anlamiyorum neden Boyle oldugunu kizim7ay emmisti ilk 2ay 2kilonun ustunde Kilo almisti oglumda ayni canim ilk 2ay yaklasik 2 bucuk Kilo Aldi cok toplu cocuk olcak diyolardi ama sonra Durdu almasi insaallah fayda eder diye umuyorum bizded aynisi oldu canim kizimdada oglumdada kv yuzunden esimle baya kavgalarimiz oldu belki o yuzden azalmistir cok uzulmustum simdi kv trde hic Problem yok iyide anlasiyoruz esimle morawlim yerinde ama giden gelirmi onu bilmiyorum iste
verdim canim dun gece okadar cok ciglik atiyoduki dayanamadim gittim yaptim 80ml icti icerkende uyudu gece boyuda emzirdim cok rahat bi gece gecirdi allaha sukur
iciyorum canim zaten sut yapan butun caylardan iciyorum
dogumdan sonra esim doktora yazdirmisti pompa ozaman gayet guzel geliyodu trye gidicegimiz icin iade ettik simdi esim elle yapilanlardan Aldi ama olmuyo onunla yapamadim doktorda pazartesiye Kadar tatildi yarin esim tekrar yazdircak bende bende eczaneden alicam
sanki bizim tabiyata öyle yaziyor yazili belgemi var nerde yaziyor benim yapmak sorunda oldugum
çalışıyormu o saate kadar canım
bende küsmem 1 gün küs kalırız en fazla
küssen ne değişcekki adam değişmiyorsa kendine eziyet
kızım çok duygusal canım ağlarsam hiç kıyamaz
canım benimde öyle arkadaşlarım var
kocası arıyor ne yemek yapayım hayatım diye soruyor benim işimin olduğunu görse saat akşam 9 olsa yaa biz yeme yemedik demez
amaan değişmiyorlar suzim yaaa kavgada etsen bağırsan çağırsanda değişmiyorlar
ev işi falan onların tabiatında yokmuş böyle şeyler beklemek hataymış
çalışmak eve para getirmek bizim tabiatımızda var ama
handeyi de susturuyorlar ya daha ne diyim
ne demek canım
temizlik yapıldı hala evine gitmedi mi :26:
olabilir öyle şeyler canım moralini bozma :26:
ben de 1.5 ay emmişim ama bak taş gibiyim
yetmiyorsa mamaya geç
hafızaya bak maaşallah
ay kuzum kıyamam kaana nasıl üzülmüş
okul bitince baktım evde kalıyorum hemen evlenebilirim suzim hiç belli olmaz
ablam tanışıp 2 ay sonra evlendi
bomba gibi geldin tugbis :130:ellerine sağlık canım,,teşekkür ederim bu arada
çok mutluyum ben yaa,haftanın 2.ci olmak çok güzel ,şimdilik ama,çünkü haftaya birincilik bende kuzucuklarım kaptırmam kimseye,,
yeni hedefimi belirledim haftaya 61.5 olmayı hedefliyorum,bakalım tutturucakmıyım
bu arada kızlarya,2 gecedir eşim evdeydi,gezdik tozduk çok eğlendik dışarda neler yedik neler,akşam geç geldik 21-22 gibi yemek yedik abarttığım halde sabahları dahada az çıktım tartıda, dün gece tartılınca hatta 64.7 çıktım ohaa dedim e yersen okadar çok doğal bu dedim moral bozmadım62.8i gördüm ya bugün ,dedim eşime yaw ben yedikçe zayıflıyorum heraldee ehuhehehe
allah yardimcin olsun handecimKız oslew ben mönröyü bilmiom ki
Betüş sorma bacım dayanamıyım ağlıcam nefesim daralıyo evde daha işi var makinede dünden ıslak çamaşırları var gitmio bende oturuyo okey oynuyo bide bugun arkadaşına oturmaya gittik bana sormadan n bidahaki pazara eve kahvaltıya misafir davet etti bana sormadan ev ortasında tırnak kesio bi yandanda kendi annem tekirdağfan arıyo kaynanan nie sende oturuyo çeyizlik almadı sana benim aldığım çarşaflardamı yatıyo dio napcamı şaşırdım
Ne dicemi şaşırdım 1 ay bende kalcakmış tıvaletteyken çık altıma edecem dio
senin kaynanada pskopat ruhu varkız hande ayyy kaynanam bende kalsa bende kafayı sıyırırdım hem benim kaynana temizlik hastası.temizliğinden değilde ha..kadın hastalık hastası olmuş..ay hiç oturtmaz ewine oturayım diye ineyim derim onu bunu şunu amaannn durdurmaz..rusyadan eşimin arkadaşı gelecekti.ilk defa geliyorlardı..ben sabahtan akşama kadar neler yaptım döşedim yemek börek..ewde temizledim misler gibi..çocuklar biyandan..akşama doğru geldi bi yanıma naptın dedi yapabildin mi?rus karısı senin ewini beğenecek mi?iyi temizleyeydin dedi.bende lawaboya gitmiştim kileri açmış orada zencefil wardı kutunun içinde ne war diye merakından dökmüş yerler..Allahım adamlar gelmek üzere mutfağı dağıtmış..bunlarıda döktüm ama ben gideyim diyip çıktı..aman bacım manyak bazıları ya.seninkide haa..eşinlede huzursuz olmazsın inşallah onun yüzüne..çokta yüz werme yüz werdikçe astar ister tatlım
ay birde gucuk gucuk yatmak istiyorAy müzücüm sokmafığım laf kalmadı insan olsa anlardı yattım şimdi kendi yatağıma dinleneyim die odada yatma gel karşımda yat dio
allah yardımcın olsun handecım kıyamam sana
ama keske benım kaynanamda gelsede bızde kalsa o bızde kaldımı kahvaltımı aksam yemegımı yapıyo kızma bakıyo bı dınlenıyorumkı sormayın gıtsın cok özledım kayınvalıdecımı
ay gurbetcim ne güzelevet cnm gercekten o konuda cok saslıyım 2 gun aramasam özluyom valla
söyleme canim anana küser birde verdin diyeAy bizimkinin tek aşkı eltim arayacakmışım. Onu arayı ben düzeltecek işim onlarda kalmıyor ama öz anamda ayrı dert aldığım arşaflarda yatırma çeyiz vermedi sana dio napcamı şaşırdım
oh planida kurmusBide ben yeni evli sayılırım ektim evleneli 4 yıl oldu onda kalsa ya of eşim askere gitse napacam biliom bana doğur dio askerlik varken kirayi kim ödücek diom sen çalışırsın ben bakarım dio
ay kizida korkutmuslarvalla bencede anahtar falan da verim deme sakın altını üstünü getirir evin
ayy çok korkuyorum benimki nasıl olcak acep :18::18::18:
reglinmi gelcek :26:kizlar ya bugun ne olduysa canim hep Tatli cekti cok cis yedim eti cinler varya mdemdeler simdi neden Boyle olduki :26::26:
rondodan sonra halley cikti birdebugünkü menüm
sahur kalkmayı unutmuşum son anda su içebildim..
iftar:7 kaşık börülce yemeği, 4 kaşık süzme yoğurt,2 kaşık pirinç çorbası,1 dilim kepek ekmeği,3 halley
bende görüsmüyorum artik kafam rahatay kızlar gece gece baydınız beni vallaa,,allahım kaynanadan yana dert çekenlere sabır versin,,
şükürler olsun ben kurtuldumda rahatım niye bize adam gibi kaynana kayınpeder denk gelmezki,,gerçi benim kayanana iyide kayınpeder tam bi kaynana,,neyse bacım ben onlarsız böyle gayet rahatım,,onca yaptıklarıma rağmen değerimi bilemedilerya ben ne diyim,,sevmiyorum onları ısınamadım görmek dahi istemiyorum,zaten bu zamana kadar gördükte noldu her seferinde eşimle aramız açıldı kavga ettik,onlar yok hayat hoş
benimde oglanin dogum günü var 3-4 kilo bende senlen vereyimBu ayın 16 önemli bir sunum var ve aldığım elbiseye sığabilmem için 3-4kg vermem gerekiyor yardım edin
seninki de bikmisdir herhalde anasinin cenesindenbizde hep eşimle kawga huzursuzluk..hala yapıyorlar..eşim ewe gelince direk laf diyor daha bişey demeden.ewe girmeden anasının yanına giriyor oda dolduruyor sonrada bana..bıktım..kız nerede senin kaynanagil..:44:
keske hic baslamasaydin tugbisyarım saat uzaklıkta bi köyde yaşıyolar,,düşünsene eskiden ayda bir şehre maaş almaya gelirlerdi,ozaman bize uğrarlar belki bizde belkide görümcegilde kalırlardı,bu birgünlük süre zarfında bile ufacık bişeyden sorun çıkartır tavır atar terkedip giderdi kaynanayıda peşinde sürüklerdi,,
(en çok çıkardığı sorunda sen neden sigara içmiyosun,yada ben sigara içerken neden yanımda durmuyosun başka odaya geçiyosun,veyahutta sen bana evde sigara yasağı niye koyuyosun balkonda veya başka odada içmek zorundamıyım,sen bizi bu evde istemediğin için böyle yapıyosun deyip dururdu,trip atar çeker giderdi onun yüzünden eşimle çok kavga ederdik,,ama en sonki gelişlerinde eşimde hep benden yana olurdu,amaan giderlerse gitsinler her seferinde illaki bi kavga sebebi çıkartıyorlar derdi)
sonuç artık gelmiyolar,onun yüzünden sigaraya bile başladım 6 ay oluyo ben başladığımdan beridir evimize gelmiyolar,,hani hep kavgalar sigaradan çıkıyoduya,başladım artık zararı olmıycak niye gelmiyosunuz diye çok tartıştım telefonda ama binbirtürlü bahaneler amaan yazarken bile başım ağrıdı,zaten hastayım
noldu ki canim sana :26:kızlar ben daha fazla dayanamıycam,kafa dağıtayım diye geldim ama,geçicek gibi değil bu hastalık,çok ağrım var,başım dönüyo,karnım kemiriliyo sanki,istifra edicem ama gelmiyo çok kötüyüm,kafam ayakta durmakta zorlanıyo,kasanın seside daha fazla kafamın içine etti,bayılcam az daha durarsam
çocuklarlada bütün gün ilgilenemedim,akşam zar zor yemek yedik beraber,kendi kendilerine oynayıp durdular ben yatağımda yatarken,kıyamadım canlarıma ama kafam kalkıcak gibi değildi,sonra 21'de yanıma yattı ikiside uyudular,götürüp yerlerine yatırdım geldim azcık kafam dağılsın diye ama inanın dayancak gücüm kalmadı,kendinize iyi bakın iyi geceler,,okadarda hap yuttum banamısın demiyoya
inşallah yarına sağlıkla uyanırımda bugünü telafi ederim çocuklarıma
Günaydın kızlarr,
Yedik içtik geldik kürkçü dükkanınaKeyifler yerindedir umarım, geçmişi okudum kaynanalardan dert yanılmış, Allah sabırlar versin kızlarrr, idare edebildiğiniz kadar edeceksiniz, iş kocalarınızda bitiyor
Tuba geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.
Güzel b,r hafta diliyorum herkese
günaydın kızlaaaaar
güzel bir hafta olsun inş.
kürkçü dükkanına hoşgeldiniz
arzunuz nedir
günaydım kızlar güzel bir hafta olsun işallah hepimize
günaydınlar hayırlı işler hepicinize
ay midem küçülmüş anladigim kadarıyla dün sanki önümden kaçırıyorlar gibi yedim yerken bişey yoktu tabi ama gece cok rahatsız oldum
uyumadim hiç gece hala daha bişey görmek istemiyorum
gunaydin kizlar nasilsiniz Sabah tartida -ciktim cok sevindim gitcek bu kilolar insaallah
günaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum herkese
ben beceremiyorum kibiri bana son 50 sayfayı özet geçebilirmi?
bende öyle olmusdum bi kac kere nefes alamiyorum sandim cami acip temiz havayi icime cekince biraz rahatlamsdim bikeresindede yatakdan kalktim oturma odasinda düstüm yere kötü oluyor insan ya cok gecmis olsun canim yagünaydındiyenherkese günaydın kızlar..çok uykusuzum uykum warrrr..ama uyuyamam çocuklardan..geceleri uyku uyumuyorum 1 haftadır şu uyku apnesi denen şey başladı yine.we panik atakta war nefes alamasam panik yapıyorum iyice fena oluyorum.eşimde ewde olmuyor bitiyorum..sabajh 7 de geldi eşim ewe kalk ne yatıyorsun diyor.ben gece uyumuyorum ölüyorum beni anlamıyorsun diyorum..şimdi nasıl uyuyorsun diyor surat bi karış asık kızıyor.ben çocukmuyum..ben bıktım bu hayattan..beni anlamayan bi koca herşeyden sıkıldım en son 1 ay önce boşanmanın eşiğinden döndüm..off neyse kızlar..ben gidip iş yapayım biraz..öpüldünüz..
kolay gelsin canim sanadagünaydın canım
ilaç kullanıyormusun?
erkekler maalesef anlayışsız olabiliyor çoğu zaman
bende temizliğe başlıcam koley gelsin hepimize ozaman..
afedersin ama manyak yaa..insana sırf eziyet işte..ya sen bu gelininin yanındasın niye ötekini öwüp duruyorsun.benimkide aynı.aman eltimde bişey olsa bişey bilmez etmez..eltimin annesigile giderler falan filan..ama benim anneme hiç ne bayram ne seyran gitmezler.4 yıldır ewliyim daha anneme 2 defa mı?gittiler ne oda 2yıl önceydi sanırım..warya hiç takma...mıutlu mesud dur yanında..anlattıklarını dediklerini takmadığını görünce ozaman çıldırıyorlar..
ımmm kemm kümm iwet çikolata diyetindeyim o geri söylediklerimide yedim öyle yattım.sabahada 1 kilo almış olarak uyandım..ama toparlıcam inşallah koca boğazımı..
niye canim ya oyle bir mecburuyetinmi var niye temizliycekmissin
bende sinir olurum bikere banada dayim yapmisti ben yanindaydim karisi hamileydi is felan yapamiyodu isleri yemek felan hallediyodum o ablami ovup duruyodu iste ilk yegenleriymis oyleymiste boyleymis sinir olmustum dedimde Burda ben her isini yapiyorum beni kiriyosun diye [ablam tabiki ovebilir ama ben hic yokmusum gibi davranmasi cok zoruma gitmisti ]
sinir oluyorum o tiplere ya
anladim canim tesekkur ettim Bilgi icin
merhaba kizlar
ya okadar alinti yaptim oglan kucagima oturdu sildi niye sildin dedim simdi de agladi kizmadim niye agladi off off cok bunaldim iki gündür sanci cekiyorum regl oldum dünden beri aksama gelirim belki öptüm
31 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 1,700 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 16,8 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79,5 [/TD] [TD] 78,1 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77,3 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] lequim [/TD] [TD] 78,5 [/TD] [TD] 76,6 [/TD] [TD] 75,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 22,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1,1 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 62,1 [/TD] [TD] 61,5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 7,2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,5 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 11,9 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 65,7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 17,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 8,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] naz8 [/TD] [TD] 78,5 [/TD] [TD] 78,5 [/TD] [TD] 78,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 63,6 [/TD] [TD] 63,7 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 6,5 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] 62,6 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,9 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 65,2 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 8,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi berenerva2 olmuştur
tebrik ediyoruz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşımın simurgmina
hoşgeldin
bir kusurumuz olduysa affola
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
hoşçakalın canlarım
hepinizi seviyorum
Kızlar giremiyorum laptop kaynanamda koca gün temizlik yaptım bugun solum ağrıyor yine
bugün yok çiko.. 1 paket krispi war cıss olarak.. çikoyu yersem dayak yicem..
cok moralim bozuldu canim ya aglamamak icin kendimi tutuyorum bazilari hic bisey yapmiyorum diyo bol sutu oluyo ben nedeseler yapiyorum olmuyo hep iki yasina Kadar emzirmek istiyorum ama olmuyo kizimda 7ay emmisti ah ahhh depresyona girdim
kizlar moralim cok bozuk ya oglum agla agla susmadi bende en sonunda dayanamadim yaptim mamayi daha bitirmeden icerken uyumaya basladi
benim sutum neden yetmiyo ya herseyi yapiyorum kim sut yapar derse onu yapiyorum sirf sut olsun diye yediklerimden 5kilo aldim ama yok yok neden ya
selam kizlar
misafir vardin anca gelebildim cok yoruldum karnimin agrisindanda öldüm oglum ben ölüyorum dedimde anne saka yapiyorsun ölmiycen demi dedi kuzum benim kiyamam agzimdan cikti üzülceyi hic aklimdan gecmemisdi yok oglum saka yaptim dedim karnim cok agriyo ondan öyle dedim diye anlatim allah kimsenin kuzusunu annasiz birakmasin baba anna gibi olmuyor üvey anne eline hic düsürmesin kendi annesi gibi olmazoff bunalimdayim herhalde
gecmise gidmeden aklimda kalani cevaplim
Mervecim söz verdim amareglliyim dikkat ettim ama arada cis da kacti su sancilarim gecsin insallah düzene sokcam sözümü unutmadim
yeni gelenlere de hosgeldiniz diyorumahada unuttum dur devam düsüneyim :44:
duygu sey yazmisdin oglun cubuk falan yemek istiyormus herhalde 7 aylikdin sanirsam tolga bence ver canim herseyden az az benim dayim kizi fransadan burdaydin masallah bebek5 aylikdin ama herseyden tadimlik veriyordun ben oglumda anneme verdirmek istemedim cesit cesit pürelerle mamalarla idare ediyorum diye simdi oglum dogru dürüst birsey yemiyor cok secici annemde senin yüzünden diyor belki kücüklükden alisdirsaydim herseyden böyle olmazmiydin diye düsünüyorum
Betül
aniden kocami bulcankiz onun sözü var nisani var dügünüde önceden ayarliycaksiniz tatlim yok öyle hemencecik vermeyiz seni
Hande sen bi bebisi yap teyzesi ona alir ne isterse
Gurbet hamilemisin :44:
Balliiim kaymagim gelemiycem yazmis niye diye sorcakdim oglan durmadi aglayinca bende ciktim
sanki mine nesli zerra yok larmiydin yoksa kacirdimmi göremedim gibi :44:
fadimecim bende ciddiyim bulusak eninde sonunda gelecem izine cok sevinirim
betül listeyi yapmis ellerine kollarina saglik tatlim
secemmm deyince de kaynanasi geliyor aklima
berenevra canim ek olarak mama ver istersen canim belki gercekden sütün yeterli gelmiyordur yada bi bomba al bi cikart nekadar cikiyor sen almanyadaydin still tee al bol bol ic baska nediycemi bilmiyorum insallah düzelir canim
aklima gelmeyen kizlar kusura bakmayin canlarim bu seferlik böyle olsun
esimde geldi isden ciktim ben öptüm iyi geceler tatli rüyalar
Akşam rüyamda suziylen ballıyı gördüm kaynanamı anlatıyotdum geçmiş olsun suzim dün yedim de yedim kızartmalar köy ekmekleri reçeller
Faceten okey oynuyor oslew cuma günü çankayadaydım aklıma sen geldin kız benim kaynanada heykelci gibi koltukta yatak yaptım ona gece koltuğun başına sarılmışım baban sandım dio koskoca kadın
kız beni niye çağırmıyorsunne okeymiş bu yaww...oyna oyna bitiremedi..herhalde turnuwalara katılacak..
Kız oslew ben mönröyü bilmiom ki
Betüş sorma bacım dayanamıyım ağlıcam nefesim daralıyo evde daha işi var makinede dünden ıslak çamaşırları var gitmio bende oturuyo okey oynuyo bide bugun arkadaşına oturmaya gittik bana sormadan n bidahaki pazara eve kahvaltıya misafir davet etti bana sormadan ev ortasında tırnak kesio bi yandanda kendi annem tekirdağfan arıyo kaynanan nie sende oturuyo çeyizlik almadı sana benim aldığım çarşaflardamı yatıyo dio napcamı şaşırdım
Ne dicemi şaşırdım 1 ay bende kalcakmış tıvaletteyken çık altıma edecem dio
Öle olcak sanırım bide eltimi anlatması yokmu oynatmama az kaldı
Değil kız totoşunun üstüne totoş koymuş benden sağlam 2 günde delirtti beni hizmeti ben yapıom ötekini övüo bide eve misafir davet edio bana sormadan
Ne diyeyim insan yanında sabahta dedi evin halılarını yıkayalım ben burdayım die gelen olur dedi istemem gelmesinler die tersledim inat olsun die çağırıo
Uzakta olmasa gelirde kavga çıkar sonra valla
Ay müzücüm sokmafığım laf kalmadı insan olsa anlardı yattım şimdi kendi yatağıma dinleneyim die odada yatma gel karşımda yat dio
bende kapalıyım canım ama ewde rahatım..mini short falan hep öyleyim.ama kaynanm kapıyı çalınca Allahhh hurra beni alıyor telaş..kapri falan giysem ewde laf ediyor ona neyse..ben dışarıda eteklerim elbiselerim genelde kapri giyerim..diz altı..ona karışıyordu başta hala der.ama takmıyorum inadına giyiyorum bu benim tarzım bende onun giyimini beğenmiyorum oda bana göre giyinsin bana diyor kız nere gelin giderse orda ne nasıl oluyorsa ne giyiliyorsa ona uycak diyor.bende beni böylee aldınız kocamda memnun dedim..bu seferde eşimi sıkıştırıyor..
kız uzak olsamda uzaktan ederdi edeceğini ama en azından daha iyi olurdu..şimdi biyere gitcek olsak eşimle yolda durdurup nere gidiyorsunuz cart curt.istemedikleri yere yollamıcak oluyorlar.ben yarı yoldan döndüğümü hatırlıyorum
kizlar ya bugun ne olduysa canim hep Tatli cekti cok cis yedim eti cinler varya mdemdeler simdi neden Boyle olduki :26::26:
bugünkü menüm
sahur kalkmayı unutmuşum son anda su içebildim..
iftar:7 kaşık börülce yemeği, 4 kaşık süzme yoğurt,2 kaşık pirinç çorbası,1 dilim kepek ekmeği,3 halley
Bu ayın 16 önemli bir sunum var ve aldığım elbiseye sığabilmem için 3-4kg vermem gerekiyor yardım edin
kızlar ben daha fazla dayanamıycam,kafa dağıtayım diye geldim ama,geçicek gibi değil bu hastalık,çok ağrım var,başım dönüyo,karnım kemiriliyo sanki,istifra edicem ama gelmiyo çok kötüyüm,kafam ayakta durmakta zorlanıyo,kasanın seside daha fazla kafamın içine etti,bayılcam az daha durarsam
çocuklarlada bütün gün ilgilenemedim,akşam zar zor yemek yedik beraber,kendi kendilerine oynayıp durdular ben yatağımda yatarken,kıyamadım canlarıma ama kafam kalkıcak gibi değildi,sonra 21'de yanıma yattı ikiside uyudular,götürüp yerlerine yatırdım geldim azcık kafam dağılsın diye ama inanın dayancak gücüm kalmadı,kendinize iyi bakın iyi geceler,,okadarda hap yuttum banamısın demiyoya
inşallah yarına sağlıkla uyanırımda bugünü telafi ederim çocuklarıma
Sen benim Yaradandan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin. Sen benim Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin
mevlananin esine ilani aski
ahh ahh nerde Boyle seven Adam kaldimi simdilerde
Günaydın kızlarr,
Yedik içtik geldik kürkçü dükkanınaKeyifler yerindedir umarım, geçmişi okudum kaynanalardan dert yanılmış, Allah sabırlar versin kızlarrr, idare edebildiğiniz kadar edeceksiniz, iş kocalarınızda bitiyor
günaydin kizlar
haftasonu yedim ictim geldim geri kürkcü dükanina
eksi ciktim birde tartida haftaya iyi basladim demek okada agri cektim sanci cektim reglden ama sevdim regli regli olunca yesende veriyorsun
türkiyeyi yaziyorlar bugünün avusturya gazetesinde üzüldüm ülkem ne hale gelmis900 kisi yarali 1700 kisi tutuklanmis yaziyor
gecmise gün icerisinde giderim bugün baya yogun is var firsat buldukca yazarimöptüm cok
günaydın kızlaaaaar
ay midem küçülmüş anladigim kadarıyla dün sanki önümden kaçırıyorlar gibi yedim yerken bişey yoktu tabi ama gece cok rahatsız oldum
gunaydin kizlar nasilsiniz Sabah tartida -ciktim cok sevindim gitcek bu kilolar insaallah
kızlaaaaar geçmişteyimmm
günaydın kızlar
biri bana son 50 sayfayı özet geçebilirmi?
Oh afiyet olsun olan olmuş artık ama bundan sonra dikkat edicen bak öyle dedin
Rica ederim canım ne demek
Geçmiş olsun canım regl sancısı kötü oluyor bende bazen çok kötü oluyorum
Tebrikler berenerva2 cok iyi gidiyorsun maşallah
Kız zaten hastaydın yapmayaydın ya ne rahat ne düşüncesizmiş kaynananda... sizin kaynana yorumlarınızı okudukca kendi kaynanamı öpüp basımın üstüne koyasım geliyor valla akşam bizdeydi kadıncagız yemek yemeden gelmiş bende düşünemedim cekınmekten ben acıktım bişiler yiyelim bile diyemiyo da eşim bir ara merve karnım acıkır gibi dediydi onu söylüyo oglum sen acıktıydın yesene bişiler falan diye kalktım hazırladım onuda buyur ettik bi yedi bi yedi içi geçmiş kadının ama diyemiyo kalk hazırla ben açım diye... düşünceli kadınmış şimdi daha iyi anlıyorum kıymetini valla
Hadi bakalım inşallah
Üzme kendini canım sadece mamayla beslenip gayette sağlıklı ne cocuklar var aç kalmasın da mama yesin senin sütünden almıstır o alacagını 5 ay olmus zaten kendine eziyet etme öyle :26:
kıyamam kuzucugun nasılda seviyor seni kaybedicek diye korkmus... geçmiş olsun canım reglin geçene kadar izinlisin seni sıkıştırmıcam dikkat et diye ama sonrasenin hafıza kartıda baya sağlammıs nasıl aklında tuttun hepsini maşallah
hic sorma mervecim 4 gününe girdi halen sancim var ama üsüyorum da ondanda oluyor simdi corap giydim yanimdakinede kapat su cami dedimRüyalarına bilem girmiş kız takılma o kadar sana yazık o gene oturur okeyını oynar umrunda bile olmaz... Çokta yeme kaynanan gidene kadar olcan sonra 100 kilo
Sanata düşkün kadın demek
Kız annene bari söyle yangına körükle gitmesin ona bari sözün geçer sen napıcaksın evine gelmiş kadın misafir çarşaf almadı diye kovalıcak halin yok ya senin kaynananla sıkıntın yetiyodur zaten annende oyle yapınca daha cok üzülürsün:26:
ay ilahi ne güldüm koskoca kadın tutamıcakmıymıs ne komikkk ben inadıma cıkmazdım beklesınde yapsın bakalım
of su eltileri de birbirlerine anlatmazlarmı çok sinir bozucu benımkıde bır ıkı kere baslarda yaptı ama şimdi yapmıyor ben tepki gösterim diye
Senin evinin halılarından ona ne kız cagırsın bosver 8 ay olmus daha evlenelı cocuk yok bişi yok nesi varmıs halıların onun evınınkılerden bahsedıyorsa da zaten sende kalıyor nesını yıkıcanız oturulmayan evın halılarının
Aman aman sakın öyle bişi yapma cok daha vahim şeyler olur sonra :26:
Ay senin kaynana zaten tam felaket iyi sabrediyorsun
Bugün ödül günün olsun canım bişi olmaz zaten haftada bir gün canının istediği seylerden azar azar yiyebilirsin bünyende sasırmıs oluyomus
Bak bak gene halley yemiş hani çiko yemicektin gıııııııııı
Hoşgeldin verirsin canım inş :13:
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bi doktora görün istersen durduk yere neden oluyo kı oyle
Çok güzel söylemiş Mevlana... Doğru söylüyorsun bu kadar cok seven kalmadı sanki artık
Hoşgeldin kürkçü dükkanına Fadime Abla
Hoşgeldiniz kürkçü dükkanına Suzi ve Fadime Abla
Günaydın gülannem sanada güzel bir hafta olsun inş.
Günaydın sanada canım inş.
Günaydın canım ne güzel işte istesende cok yiyemicen
Günaydın canım
bendee yeni geliyorum
G ünaydın canım valla özet geçmek isterdim ama aklımda cok sey kalmadı sen kısa bi bakıver istersen
Tedavisi falan yok mu canım, neden oluyor acaba?? Allah şifa versin ve de sabırrr.günaydındiyenherkese günaydın kızlar..çok uykusuzum uykum warrrr..ama uyuyamam çocuklardan..geceleri uyku uyumuyorum 1 haftadır şu uyku apnesi denen şey başladı yine.we panik atakta war nefes alamasam panik yapıyorum iyice fena oluyorum.eşimde ewde olmuyor bitiyorum..sabajh 7 de geldi eşim ewe kalk ne yatıyorsun diyor.ben gece uyumuyorum ölüyorum beni anlamıyorsun diyorum..şimdi nasıl uyuyorsun diyor surat bi karış asık kızıyor.ben çocukmuyum..ben bıktım bu hayattan..beni anlamayan bi koca herşeyden sıkıldım en son 1 ay önce boşanmanın eşiğinden döndüm..off neyse kızlar..ben gidip iş yapayım biraz..öpüldünüz..
Günaydın canımRüyalarına bilem girmiş kız takılma o kadar sana yazık o gene oturur okeyını oynar umrunda bile olmaz... Çokta yeme kaynanan gidene kadar olcan sonra 100 kilo
Sanata düşkün kadın demek
Kız annene bari söyle yangına körükle gitmesin ona bari sözün geçer sen napıcaksın evine gelmiş kadın misafir çarşaf almadı diye kovalıcak halin yok ya senin kaynananla sıkıntın yetiyodur zaten annende oyle yapınca daha cok üzülürsün:26:
ay ilahi ne güldüm koskoca kadın tutamıcakmıymıs ne komikkk ben inadıma cıkmazdım beklesınde yapsın bakalım
of su eltileri de birbirlerine anlatmazlarmı çok sinir bozucu benımkıde bır ıkı kere baslarda yaptı ama şimdi yapmıyor ben tepki gösterim diye
Senin evinin halılarından ona ne kız cagırsın bosver 8 ay olmus daha evlenelı cocuk yok bişi yok nesi varmıs halıların onun evınınkılerden bahsedıyorsa da zaten sende kalıyor nesını yıkıcanız oturulmayan evın halılarının
Aman aman sakın öyle bişi yapma cok daha vahim şeyler olur sonra :26:
Ay senin kaynana zaten tam felaket iyi sabrediyorsun
Bugün ödül günün olsun canım bişi olmaz zaten haftada bir gün canının istediği seylerden azar azar yiyebilirsin bünyende sasırmıs oluyomus
Bak bak gene halley yemiş hani çiko yemicektin gıııııııııı
Hoşgeldin verirsin canım inş :13:
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bi doktora görün istersen durduk yere neden oluyo kı oyle
Çok güzel söylemiş Mevlana... Doğru söylüyorsun bu kadar cok seven kalmadı sanki artık
Hoşgeldin kürkçü dükkanına Fadime Abla
Hoşgeldiniz kürkçü dükkanına Suzi ve Fadime Abla
Günaydın gülannem sanada güzel bir hafta olsun inş.
Günaydın sanada canım inş.
Günaydın canım ne güzel işte istesende cok yiyemicen
Günaydın canım
bendee yeni geliyorum
G ünaydın canım valla özet geçmek isterdim ama aklımda cok sey kalmadı sen kısa bi bakıver istersen
Günaydın kızlarr,
günaydin kizlar
haftasonu yedim ictim geldim geri kürkcü dükanina
eksi ciktim birde tartida haftaya iyi basladim demek okada agri cektim sanci cektim reglden ama sevdim regli regli olunca yesende veriyorsun
türkiyeyi yaziyorlar bugünün avusturya gazetesinde üzüldüm ülkem ne hale gelmis900 kisi yarali 1700 kisi tutuklanmis yaziyor
gecmise gün icerisinde giderim bugün baya yogun is var firsat buldukca yazarimöptüm cok
günaydın kızlaaaaar
günaydın kızlar
günaydın canım
ilaç kullanıyormusun?
erkekler maalesef anlayışsız olabiliyor çoğu zaman
bende temizliğe başlıcam koley gelsin hepimize ozaman..
hic sorma mervecim 4 gününe girdi halen sancim var ama üsüyorum da ondanda oluyor simdi corap giydim yanimdakinede kapat su cami dedimburda 16 derce elim ayagim buz yaz i kim kacirdiysa geri versin kis mi yaz mi belli degil donuyok :18:
yedim valla yemedim dersem yalan olur cis falan gitti migdeye ama cumadan cok daha fazla beklerken eksi cikinca sevindim morelimi bozmiycam birakmiycambu hafta eksi cikacam ben :87:
benim oglan beni cok seviyor anne olmanin en güzel yönü o sana sarilinca dertini tasani unutuyorsun gecen sefer agladim gözyaslarimi öpüyor dünyanin en güzel duygusu allahim cocuklarimizi her türlü beladan üzüntüden hastalikdan korusun
Tedavisi falan yok mu canım, neden oluyor acaba?? Allah şifa versin ve de sabırrr.
Günaydın canım
Suziii sabah ben de gördüm yazını da kendi kendime güldüm hatta, aynı dili konuşup aynı duyguları paylaşıyoz.
hayat iste zerram
ben gelene kdr yine öğlen oldu..
betülcüm ellerinesağlık listemiz güzel olmuş..
berenerva tebrikler canım..
kilo veren herkesi kutluyorum..
hafta sonu yorukldum temizlik vs..
artık eski enerjim yok..
perdeleri yıkatacaktım perdeciye onlarda salıya kdr doluyuz diyince kendim yıkayayım dedim mekanizma kafama indi
takamadım tabi
şimdideeşim yok perşembeye kdr beklicem..
sabırsızlığın sonu işte..
kv den dert yanılmış..
benim kv bitanedir Allah ondan razı olsun..
cmt günü iş arkadaşımın kv si vefat etti 52 yaşındaydı ona üzüldük..
aynı gün akşam kardeşimin oğlu oldu sevindik..
dünya hali bi yerde sevinç öbür tarafta keder..
sagol zerram evlen gecer dediler gecmedi cocuklan gecer dediler oda olmadi gerci sezeryan olmiycakmissin gecmesi icin normal dogum olmasi lazimmisherkese güzel bir hafta diliyorum..
suzim geçmiş olsun bebeğim..
eskiden arada bendede olurdu çok fena olur ağrısı..
haftaya eksi başlamışsın hadi bakalım canım dikkat et bu hafta..
ben artıyla başladım..
hafta sonu epey yedim maalesef
ama hafta içi dengelerim umarım..
amin canim allah isteyen herkese versingeçmişe şöle bi gözttım hande gelince özet geç ne olur okuncak gibi deil 50 sayfa tabi kaynanandan fırsat bulursan
benimde son 2 gündür yine başım dönüyor ilaçlara bşladım çok kötü bi his bi yandanda temizlik yapmaya başladım ...3 oturup 1 iş yapıyorum zor biter bu gidişle
suzicim allah herkese evladını bağışlasın olmayıp isteyenlerede versin inşallah bence her kADIN O duyguyu tatmalı ben teyze olunca bile çok duygulanmıştım ki kendi bebeğim olursa nasıl olur tahmin bile edemiyorum
gözyaşlarınımı öptü kıyamam yaa yanında ağlama üzme kuzunu annesi..
dün magazin haberlerinde gördüm antalya yaniyo yineBizim burda 30 derece bugünDikkat et kendine canım
Çocuk aynen öyle ama küçük öyle. Büyük de üzüp duruyor beni yaa çok anlayışsız, derslerine düzenli çalışmaz, ergenlik dönemi hakkaten zor yani, çocuk evde ruh gibi yaşıyor, bir yeri ellemez söylemeyince, söylesen yine yapmaz, iyice bir tuhaf oldu. Cumartesi evde kalıyorya, ev süpürmek onun görevi, salonu ve koridor bir de mutfak, sabah bir sürü not yazıp bırakıp gidiyorum, evi süpür, ortalığı topla, yaparsanız ödül var , akşamüstü 4-5 gibi eve bir geldim, hiçbişey yapmamış, bir de üstüne üstlük ödül ney diyor pişkin pişkin. Oyyyyy oySöylene söylene yapar bir iş buyurdun mu, hafta sonu evdesin işte, bir işin ucundan tutsan da şu annen bir rahat etse değil mi, yok aklının ucundan geçmez ki, çok galesiz, umursamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?