70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydındiyenherkese günaydın kızlar..çok uykusuzum uykum warrrr..ama uyuyamam çocuklardan..geceleri uyku uyumuyorum 1 haftadır şu uyku apnesi denen şey başladı yine.we panik atakta war nefes alamasam panik yapıyorum iyice fena oluyorum.eşimde ewde olmuyor bitiyorum..sabajh 7 de geldi eşim ewe kalk ne yatıyorsun diyor.ben gece uyumuyorum ölüyorum beni anlamıyorsun diyorum..şimdi nasıl uyuyorsun diyor surat bi karış asık kızıyor.ben çocukmuyum..ben bıktım bu hayattan..beni anlamayan bi koca herşeyden sıkıldım en son 1 ay önce boşanmanın eşiğinden döndüm..off neyse kızlar..ben gidip iş yapayım biraz..öpüldünüz..

günaydın canım
ilaç kullanıyormusun?
erkekler maalesef anlayışsız olabiliyor çoğu zaman
bende temizliğe başlıcam koley gelsin hepimize ozaman..

Akşam rüyamda suziylen ballıyı gördüm kaynanamı anlatıyotdum geçmiş olsun suzim dün yedim de yedim kızartmalar köy ekmekleri reçeller
nasil gördün zayfilamismiyim affiyet olsun kuzum o kaynana bende kalsa bende yerdim
alirsan ozaman tekrardan bakarsin yeterli süt geliyormu diye
sanki bizim tabiyata öyle yaziyor yazili belgemi var nerde yaziyor benim yapmak sorunda oldugum
dogru diyorsun benimkide gecen cay yapsana diyor dedim suyu koy kaynasin ne var bunda onun bile bizden bekliyorlar
calisiyoruz birde destek olmalari gerek bencede ben istemezmiyim ailemlen daha cok vakit gecirebileyim günde 8-10 saat calismak zorundamiyim iste
hemencik gidivere bilirim diyor ablam yapti bende yapcam diyo kiz ben sabanci veya koc torunu degilim ki jetucagina binip hemencik gelebileyim
bomba gibi geldin tugbis :130:
allah yardimcin olsun handecim
Ne dicemi şaşırdım 1 ay bende kalcakmış tıvaletteyken çık altıma edecem dio
circir olmussum cikamam deseydin

senin kaynanada pskopat ruhu var
Ay müzücüm sokmafığım laf kalmadı insan olsa anlardı yattım şimdi kendi yatağıma dinleneyim die odada yatma gel karşımda yat dio
ay birde gucuk gucuk yatmak istiyor

evet cnm gercekten o konuda cok saslıyım 2 gun aramasam özluyom valla
ay gurbetcim ne güzel özliyende varmis demek
Ay bizimkinin tek aşkı eltim arayacakmışım. Onu arayı ben düzeltecek işim onlarda kalmıyor ama öz anamda ayrı dert aldığım arşaflarda yatırma çeyiz vermedi sana dio napcamı şaşırdım
söyleme canim anana küser birde verdin diye
Bide ben yeni evli sayılırım ektim evleneli 4 yıl oldu onda kalsa ya of eşim askere gitse napacam biliom bana doğur dio askerlik varken kirayi kim ödücek diom sen çalışırsın ben bakarım dio
oh planida kurmus

valla bencede anahtar falan da verim deme sakın altını üstünü getirir evin

ayy çok korkuyorum benimki nasıl olcak acep :18::18::18:
ay kizida korkutmuslar

kizlar ya bugun ne olduysa canim hep Tatli cekti cok cis yedim eti cinler varya mdemdeler simdi neden Boyle olduki :26::26:
reglinmi gelcek :26:
bugünkü menüm
sahur kalkmayı unutmuşum son anda su içebildim..
iftar:7 kaşık börülce yemeği, 4 kaşık süzme yoğurt,2 kaşık pirinç çorbası,1 dilim kepek ekmeği,3 halley
rondodan sonra halley cikti birde
bende görüsmüyorum artik kafam rahat
Bu ayın 16 önemli bir sunum var ve aldığım elbiseye sığabilmem için 3-4kg vermem gerekiyor yardım edin
benimde oglanin dogum günü var 3-4 kilo bende senlen vereyim
bizde hep eşimle kawga huzursuzluk..hala yapıyorlar..eşim ewe gelince direk laf diyor daha bişey demeden.ewe girmeden anasının yanına giriyor oda dolduruyor sonrada bana..bıktım..kız nerede senin kaynanagil..:44:
seninki de bikmisdir herhalde anasinin cenesinden
keske hic baslamasaydin tugbis dertinin üstüne dert katmissin
noldu ki canim sana :26:

günaydın kızlaaaaar
güzel bir hafta olsun inş.

kürkçü dükkanına hoşgeldiniz
arzunuz nedir
fadimemle ayni seyi yazmissiz istesen öyle denk gelmez papatya cayi olsun sana sahmet karnim agriyo
günaydım kızlar güzel bir hafta olsun işallah hepimize
artik yazmiyorsun bana
alisinca az ve düsgün beslenmeye fazla kactimi rahatsiz oluyorsun demek artik
gunaydin kizlar nasilsiniz Sabah tartida -ciktim cok sevindim gitcek bu kilolar insaallah
gitcek insallah
günaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum herkese

biri bana son 50 sayfayı özet geçebilirmi?
ben beceremiyorum ki bekci basi hande geldiginde istiyelim bi özet

bende öyle olmusdum bi kac kere nefes alamiyorum sandim cami acip temiz havayi icime cekince biraz rahatlamsdim bikeresindede yatakdan kalktim oturma odasinda düstüm yere kötü oluyor insan ya cok gecmis olsun canim ya
hal dende anlamiyor seninki niye kaldiriyor ki biraksa da bir iki saat uyusan isden geldi uykulu ya ondan yapiyor herhalde
bazen geliyorlar su erkeklere nazik olmanin n si yok :113:
kolay gelsin canim sIkma canini diycem ama iste napacan ki
günaydın canım
ilaç kullanıyormusun?
kolay gelsin canim sanada

Oh afiyet olsun olan olmuş artık ama bundan sonra dikkat edicen bak öyle dedin

Rica ederim canım ne demek

merhaba kizlar
ya okadar alinti yaptim oglan kucagima oturdu sildi niye sildin dedim simdi de agladi kizmadim niye agladi off off cok bunaldim iki gündür sanci cekiyorum regl oldum dünden beri aksama gelirim belki öptüm

Geçmiş olsun canım regl sancısı kötü oluyor bende bazen çok kötü oluyorum

Tebrikler berenerva2 cok iyi gidiyorsun maşallah

Kızlar giremiyorum laptop kaynanamda koca gün temizlik yaptım bugun solum ağrıyor yine

Kız zaten hastaydın yapmayaydın ya ne rahat ne düşüncesizmiş kaynananda... sizin kaynana yorumlarınızı okudukca kendi kaynanamı öpüp basımın üstüne koyasım geliyor valla akşam bizdeydi kadıncagız yemek yemeden gelmiş bende düşünemedim cekınmekten ben acıktım bişiler yiyelim bile diyemiyo da eşim bir ara merve karnım acıkır gibi dediydi onu söylüyo oglum sen acıktıydın yesene bişiler falan diye kalktım hazırladım onuda buyur ettik bi yedi bi yedi içi geçmiş kadının ama diyemiyo kalk hazırla ben açım diye... düşünceli kadınmış şimdi daha iyi anlıyorum kıymetini valla

bugün yok çiko.. 1 paket krispi war cıss olarak.. çikoyu yersem dayak yicem..

Hadi bakalım inşallah

cok moralim bozuldu canim ya aglamamak icin kendimi tutuyorum bazilari hic bisey yapmiyorum diyo bol sutu oluyo ben nedeseler yapiyorum olmuyo hep iki yasina Kadar emzirmek istiyorum ama olmuyo kizimda 7ay emmisti ah ahhh depresyona girdim

Üzme kendini canım sadece mamayla beslenip gayette sağlıklı ne cocuklar var aç kalmasın da mama yesin senin sütünden almıstır o alacagını 5 ay olmus zaten kendine eziyet etme öyle :26:

kıyamam kuzucugun nasılda seviyor seni kaybedicek diye korkmus... geçmiş olsun canım reglin geçene kadar izinlisin seni sıkıştırmıcam dikkat et diye ama sonra senin hafıza kartıda baya sağlammıs nasıl aklında tuttun hepsini maşallah

Akşam rüyamda suziylen ballıyı gördüm kaynanamı anlatıyotdum geçmiş olsun suzim dün yedim de yedim kızartmalar köy ekmekleri reçeller

Rüyalarına bilem girmiş kız takılma o kadar sana yazık o gene oturur okeyını oynar umrunda bile olmaz... Çokta yeme kaynanan gidene kadar olcan sonra 100 kilo

Faceten okey oynuyor oslew cuma günü çankayadaydım aklıma sen geldin kız benim kaynanada heykelci gibi koltukta yatak yaptım ona gece koltuğun başına sarılmışım baban sandım dio koskoca kadın

Sanata düşkün kadın demek
kız beni niye çağırmıyorsun ne okeymiş bu yaww...oyna oyna bitiremedi..herhalde turnuwalara katılacak..

Kız annene bari söyle yangına körükle gitmesin ona bari sözün geçer sen napıcaksın evine gelmiş kadın misafir çarşaf almadı diye kovalıcak halin yok ya senin kaynananla sıkıntın yetiyodur zaten annende oyle yapınca daha cok üzülürsün:26:

Ne dicemi şaşırdım 1 ay bende kalcakmış tıvaletteyken çık altıma edecem dio

ay ilahi ne güldüm koskoca kadın tutamıcakmıymıs ne komikkk ben inadıma cıkmazdım beklesınde yapsın bakalım

Öle olcak sanırım bide eltimi anlatması yokmu oynatmama az kaldı
of su eltileri de birbirlerine anlatmazlarmı çok sinir bozucu benımkıde bır ıkı kere baslarda yaptı ama şimdi yapmıyor ben tepki gösterim diye

Değil kız totoşunun üstüne totoş koymuş benden sağlam 2 günde delirtti beni hizmeti ben yapıom ötekini övüo bide eve misafir davet edio bana sormadan

Ne diyeyim insan yanında sabahta dedi evin halılarını yıkayalım ben burdayım die gelen olur dedi istemem gelmesinler die tersledim inat olsun die çağırıo

Senin evinin halılarından ona ne kız cagırsın bosver 8 ay olmus daha evlenelı cocuk yok bişi yok nesi varmıs halıların onun evınınkılerden bahsedıyorsa da zaten sende kalıyor nesını yıkıcanız oturulmayan evın halılarının

Uzakta olmasa gelirde kavga çıkar sonra valla

Aman aman sakın öyle bişi yapma cok daha vahim şeyler olur sonra :26:

Ay müzücüm sokmafığım laf kalmadı insan olsa anlardı yattım şimdi kendi yatağıma dinleneyim die odada yatma gel karşımda yat dio

Ay senin kaynana zaten tam felaket iyi sabrediyorsun

kizlar ya bugun ne olduysa canim hep Tatli cekti cok cis yedim eti cinler varya mdemdeler simdi neden Boyle olduki :26::26:

Bugün ödül günün olsun canım bişi olmaz zaten haftada bir gün canının istediği seylerden azar azar yiyebilirsin bünyende sasırmıs oluyomus
bugünkü menüm
sahur kalkmayı unutmuşum son anda su içebildim..
iftar:7 kaşık börülce yemeği, 4 kaşık süzme yoğurt,2 kaşık pirinç çorbası,1 dilim kepek ekmeği,3 halley

Bak bak gene halley yemiş hani çiko yemicektin gıııııııııı

Bu ayın 16 önemli bir sunum var ve aldığım elbiseye sığabilmem için 3-4kg vermem gerekiyor yardım edin

Hoşgeldin verirsin canım inş :13:

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bi doktora görün istersen durduk yere neden oluyo kı oyle

Çok güzel söylemiş Mevlana... Doğru söylüyorsun bu kadar cok seven kalmadı sanki artık

Hoşgeldin kürkçü dükkanına Fadime Abla

Hoşgeldiniz kürkçü dükkanına Suzi ve Fadime Abla

günaydın kızlaaaaar

Günaydın gülannem sanada güzel bir hafta olsun inş.

Günaydın sanada canım inş.

Günaydın canım ne güzel işte istesende cok yiyemicen

gunaydin kizlar nasilsiniz Sabah tartida -ciktim cok sevindim gitcek bu kilolar insaallah

Günaydın canım

kızlaaaaar geçmişteyimmm

bendee yeni geliyorum
günaydın kızlar

biri bana son 50 sayfayı özet geçebilirmi?

G ünaydın canım valla özet geçmek isterdim ama aklımda cok sey kalmadı sen kısa bi bakıver istersen

hic sorma mervecim 4 gününe girdi halen sancim var ama üsüyorum da ondanda oluyor simdi corap giydim yanimdakinede kapat su cami dedim burda 16 derce elim ayagim buz yaz i kim kacirdiysa geri versin kis mi yaz mi belli degil donuyok :18:
yedim valla yemedim dersem yalan olur cis falan gitti migdeye ama cumadan cok daha fazla beklerken eksi cikinca sevindim morelimi bozmiycam birakmiycam bu hafta eksi cikacam ben :87:
benim oglan beni cok seviyor anne olmanin en güzel yönü o sana sarilinca dertini tasani unutuyorsun gecen sefer agladim gözyaslarimi öpüyor dünyanin en güzel duygusu allahim cocuklarimizi her türlü beladan üzüntüden hastalikdan korusun

Tedavisi falan yok mu canım, neden oluyor acaba?? Allah şifa versin ve de sabırrr.

Günaydın canım
Suziii sabah ben de gördüm yazını da kendi kendime güldüm hatta, aynı dili konuşup aynı duyguları paylaşıyoz.

günaydın kızlaaaaar

günaydın kızlar

günaydın canım
ilaç kullanıyormusun?

ben gelene kdr yine öğlen oldu..
betülcüm ellerinesağlık listemiz güzel olmuş..

berenerva tebrikler canım..
kilo veren herkesi kutluyorum..

hafta sonu yorukldum temizlik vs..
artık eski enerjim yok..
perdeleri yıkatacaktım perdeciye onlarda salıya kdr doluyuz diyince kendim yıkayayım dedim mekanizma kafama indi
takamadım tabi
şimdideeşim yok perşembeye kdr beklicem..
sabırsızlığın sonu işte..

kv den dert yanılmış..
benim kv bitanedir Allah ondan razı olsun..

cmt günü iş arkadaşımın kv si vefat etti 52 yaşındaydı ona üzüldük..
aynı gün akşam kardeşimin oğlu oldu sevindik..
dünya hali bi yerde sevinç öbür tarafta keder..

herkese güzel bir hafta diliyorum..

suzim geçmiş olsun bebeğim..
eskiden arada bendede olurdu çok fena olur ağrısı..
haftaya eksi başlamışsın hadi bakalım canım dikkat et bu hafta..
ben artıyla başladım..
hafta sonu epey yedim maalesef
ama hafta içi dengelerim umarım..

geçmişe şöle bi gözttım hande gelince özet geç ne olur okuncak gibi deil 50 sayfa tabi kaynanandan fırsat bulursan
benimde son 2 gündür yine başım dönüyor ilaçlara bşladım çok kötü bi his bi yandanda temizlik yapmaya başladım ...3 oturup 1 iş yapıyorum zor biter bu gidişle
suzicim allah herkese evladını bağışlasın olmayıp isteyenlerede versin inşallah bence her kADIN O duyguyu tatmalı ben teyze olunca bile çok duygulanmıştım ki kendi bebeğim olursa nasıl olur tahmin bile edemiyorum
gözyaşlarınımı öptü kıyamam yaa yanında ağlama üzme kuzunu annesi..

Bizim burda 30 derece bugün Dikkat et kendine canım
Çocuk aynen öyle ama küçük öyle. Büyük de üzüp duruyor beni yaa çok anlayışsız, derslerine düzenli çalışmaz, ergenlik dönemi hakkaten zor yani, çocuk evde ruh gibi yaşıyor, bir yeri ellemez söylemeyince, söylesen yine yapmaz, iyice bir tuhaf oldu. Cumartesi evde kalıyorya, ev süpürmek onun görevi, salonu ve koridor bir de mutfak, sabah bir sürü not yazıp bırakıp gidiyorum, evi süpür, ortalığı topla, yaparsanız ödül var , akşamüstü 4-5 gibi eve bir geldim, hiçbişey yapmamış, bir de üstüne üstlük ödül ney diyor pişkin pişkin. Oyyyyy oy Söylene söylene yapar bir iş buyurdun mu, hafta sonu evdesin işte, bir işin ucundan tutsan da şu annen bir rahat etse değil mi, yok aklının ucundan geçmez ki, çok galesiz, umursamaz

birde alt altda yazmissiz birbirimize okada alismissiz ki ayni seyleri düsünüyoruz

mervecim sen evlimiydin merak ettim bi an evlisinde herhalde yeni sanirsam:44: yani öyle tahmin ettim

ay kizlar hasrettt vardin ya evlenmis :123:gelinligi cok güzel yakismis bagildim gelinligine pek bi yakismis kendiside cok güzel olmus
evlenesim geldi face de resimleri görünce :111: ömür boyu mutlu olur insallah

Bahar hoşgeldin

Suzim görüşemiyor z
Merve kız çırak sen geçiver özet ben telden anlatamıyom çok derdimi çok özledim hepinizi

hayat iste zerram teyzemi oldun hala mi allah ona uzun ömür versin
sen yine cikip yapabiliyorsun bende yükseklik korkusu var birde hic beceremiyorum perde isini
sagol zerram evlen gecer dediler gecmedi cocuklan gecer dediler oda olmadi gerci sezeryan olmiycakmissin gecmesi icin normal dogum olmasi lazimmis
ay bi bilsen neler yedim neler zerram fishmäc tiramisu bohcalar cips agri girdikce yemegle bastirmaya calisdim
ödem attim herhalde dikkat edersen cabuk gider zaten zerram eksi cikarsin sen istesen cumaya

amin canim allah isteyen herkese versin insan cocuk istiyor ama sonra olunca anliyor ancak negüzel birsey oldugunu yazalak anlatilmiycak kadar güzel bir duygu hem zor hem güzel bazn bunaliyor insan iste benimde boslugumda geldi gördü birde bebekken ben agladim diye aglamisdin kuzum türkiyeye geldim ucaklan annemgil alcak beni diye bekliyorum gecenin bi yarisi antalya havaalaninda gelen giden yok sudan cikmis baliga döndüm esimin yüzünden telefonumuda almadim yanima kaldim ortada cocuk arabasiyla cocukda bezli heryer kapali birde telefon acamiyorum parayi bozduramiyorum basladim aglamaya sonra havaalanindaki görevli geldi noldu diye dedim kaldim annemgil bekletmezdin beni gelmediler dedim annem gelemezse dayimi gönderir illa gelirdin yani diyorum bu isde bir is var sonra görevli demezmi su ilerdeki dört yolda kaza oldu gecikmis olabilirler diye ondan sonra iyice agladim korkudan baslarina birsey geldi yoksa burda olurlardin diye megerse 2 terminal yapmislar onlar diger ucta ben diger ucta bekliyormussum görevlide ikiyebi bana aglama bak cocukda agliyor sen agladikca dedi ama napim korktum ay ne cok yazmissimm
dün magazin haberlerinde gördüm antalya yaniyo yine sinan akcil gelmis sizin oralara sagol fadimecim
fadimecim ergenlik cagi oldugundan öyle bi kulagindan girip bi kulagindan cikiyor ondan eskiden bende öyleydim anam birsey derse ciddiye almazdim laylaylom görürdüm hayati ancak gercekden evlenince anliyorsun cogu seyi aslinda anne evinde nasil rahat oldugunu oda anliycakda iste simdi nedesen bosa konusmus gibi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…