70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzimmm bekle canim 5 dakika sonra devam :ssz:
ben seni ömür boyu beklerim ballim :23::9::9::9:
:16::16: yettim bacimm:54:

:54::54:

günaydin canimm :16: özledimm :38:
bende seni :48::16: sumo esim benim :1:
yok canim pek saldirmiyorum yemeklere ama buguncamide kandil icin toplanti varmis bende gitmeyi dusunuyorum biraz orda fazla kacabilir cok guzel seyler yapiyolar:27:
bende ondan korkuyorum canim ya sikayet felan ederler diye hicbisey yapamiyorum almancada yok cevapta veremem bizimki hep kendi yurumek istiyo daha iki yasinda degil arabalar geciyo feci oluyo

bizde de isyerinde birlikte hem toplanti yaptik hem herkes kahvaltilik birseyler getirmis azcik azcik yedim cogundan :17:
hakklisin canim ama o senin cocugun bu almanlar bazen bili bilmez tuhaf bakiyorlar sanki biz cocugumuzun kötülügünü istiyecegiz :ssz:

yavru derken :30: banadami :9:

:29:kim tutar seni tugbis bravo sana :46::nazar:

evet sen benim en ufak yavrumsun anaaaammm:54::27:
kizlar eve geldim annem kaani kresden almaya gitmis türk veliler icin sohbet yapmislar iki tane egitmen türk bayani annemi otuturmuslar konusuyorlarmis :9: sonra bende vardim orda bi cocugun annesi vardin benlen yasit sayilir neyse ay bi hava atiyor herkese türkce yarim yamalak konusuyor almanca cevap veriyor hic sevmem öyle kendini begenmis insanlari hemen kil kaptim :1: bende onu bozdum cocuklarin etkinliklerinden falan konusuyoruz dogal hayvanlardan falan onu biliyor bunu biliyor evcil hayvan dan sohbet acildi dalga geciyor gepard almak lazim eve diyor gepardin türkce neoldugunuda bilmiyor citaya diyor herhalde ama sade türküz yani buna ne gerek var :22: neyse bende dedim o veliye ben zaten biliyorum anlatiklarindan fazlasini buranin belediyesinde calisiyorum hersey elimin altinda bütün bilgiler diye hic huyum degildin öyle hava atmak ama onun havasini söndüreyim diye bende ona hava attim kizardi zaten kizkandi :1: neyse cikarkende annem o egitimci kadinin teki onu bozmus zaten ben gelmeden lütfen türkce konusalim demis sanada kil oldu iyi yaptin dedi annem dedim bende anneme biliyorsun anne ben demezdim birsey ama gicik kaptim :47:

sonracima iste eve geldim onun üstüne atayim bari :30: 2 tane kizarilmis ekmek yedim :17: aksama kadar iiyi gidiyor aksam bozuyorum dün aksam sütlac bile yememisdim bugün civitim yine menümü paylasayim :18:

sabah: 2 diyet kara ekmek (2 si 100 kalori) 2 dilim sade salam salatalik
ara: 1 armut
öglen: sade makarna yarim tabak caciklan karistirdim kendi kreasyonum :1: (isarkadasi dünden bana japonmakarnasi yiyelim dedim sen birak japonu ben sana yaparim dedim sabah erkenden kalktim tuzlu suda kaynattim attim kaba götürdüm cünkü onun dedigi makarnalar yagli ondan kacayim dedim :17:)
ara: seftali
aksam: et sote 1 dilim kara ekmek

ondan sonra 2 kizarmis ekmek :5:
daha da gün uzun :18:ama bol su icip artik birsey yemiycem :ssz:
ay çok hoşsun ya valla helal,,bende havalı insanlara anında kıl kaparım sonunda kılda kaptıttırım ama aynen:27::27:
menün iyiymiştite sonradan cıvıtmışın,ama neyse yapcak bişey yok fazla çozutmaa:34:

kimsecikler yok topik sinek avliyor :31: cok konusduk konusduk sustuk kaldik :37: nasil olsa yedim kizarmis ekmekleri diye saldircakdim da cikolatalara keklere ama vazgectim son anda :17: 1-2 gün iyi gidiyor sonra istah patlamasi oluyor bende kizlar ya :ssz: bundan sonra yatmadan degil aksam yemegi yedikden sonra dislerimi fircaliycam :9: birde naneli sakizmi alsam bu ataklara karsi :44: birseyler yapmam lazim :52:yoksa bi döngüdür gidiyorum :18:
iyi yapmışsın şurda cumaya ne kaldı azcık dayan unutma çıtr olcan sonunda uzatma bu tarihi yiyerek emi canım benim,geleceği düşün:54:
bugun kizimi parka goturdum ama cok zorladi beni yolda indi bebek arabasindan bin diyorum binmiyo tama elimden tut diyorum tutmuyo kaciyo ben pesine kosamiyorum ahmeti birakamiyorum geride kizamiyorum millet bakiyo elinden tutmaya calisiyorum ciglik atip agliyo cok zordu bugun ben hep cikariz diyodum ama Boyle cok zor gozukuyo cikmamiz
zaten parklarida parka benzemiyo normal park icin 1km Ileri gitmemiz gerekiyo burdaki parklarin birinde sadece kayakvar bide cikmalari icin demirler
diger zaten kum parki ikisinede goturdum kum ve su var cocuklar oynasin diye benim kuzuda basdan asagi batirdi kendini eglendi baya ama
ayy sanki dünkü yaşadıklarımı yazmışsın aynı hemde apaynı şeyleri bende yaşadım bebek arabası olayı hariç:1:
benim küçük kızda(3yaşında)arabaya binmiyo artık haiyle tabi,,ama arkada kalıyo gel diyorum mızlıyo yerlere oturuyo,valla o ara kimseyi gözüm görmüyo ben çok bağırıyorum,ama nafile,gelmiyo kızıyorum alıp geliyorum,kucağıma binince susuyo 2dk sonra iniyo,,yine arkada kalıyo elimden tutmuyo,,abisine çekmedi gitti,maşallah oğlum hiç üzmez dışarda beni,ama kız neden böyle 1 sene sonra buda abisi gibi normale dönerde üzmez inşallah,,dün parktaydık bizde kumun içinde eşelendiler resmen heryerlerini batırdılar kaç bişey demiyim dedim oynasınlar,sonra gelirken eve doluya yakalandık sel felaket götürdü ıslandık anlık bişeydi çok korktuk:18::18::9:

bugünkü menüm..sahur :2 dilim kepek ekmeği arası peynir domates
iftar:4 tane köfte,3 kaşık makarna (tereyağlı),4 kaşık pirinç pilawı 1 kaşık börülce yemeği..2 dilim beyaz ekmek..11de karpuz..12de orta şekerli kahwe..şiştim acaib patlıcam..çok oldu pilaw falan..ne güzel iyi gidiyordum..neyse dewam ..cumaya 63 beni bekle..şuan dünkü kilomdan 1 buçuk kilo fazlayım..ama itibar etmiyorum gidecek dediysem bu kilo bu sefer gidecek..iyi geceler tatlılar..bu arada 1 tanede albeni yedim :17::17:
gider tatlım sabır aman koyverme kendini artıdayım diye,bişekilde gidiyo devam et:34:
Eki Görüntüle 728644

Kızlar size ısmarlıyom afiyet olsun:52::52::52:
aman almıyım siz önden buyrun lütfen:47::27:
Eki Görüntüle 728646
Suzii kız Ballkaymak selam yolladı, çok yemiş dinleniyomuş:27::27:
:9::9:
MErhaba kızlar uzak kaldım geçen haftadan beri. Kızım hasta izin aldım evdeyim tüm gün onunla ilglileniyorum:( 69,5 da takılı kaldım ama baya abarttım son haftada yemeği,yarın iş başı yapacm tekrar diyete başlıyorum
geçmiş olsun canım allahım şifa versin tez vakit
Kızlar sabah cok acayip birşey oldu uyandıgımda elimde kına vardı...

biyerden bulasmıstır diye yatagı arastırdım ama birşey yok...

Kokusuda var bildiğin kına kokuyor...

Burdaki abla bazı insanlara gece uyurken meleklerin kına yaktıgını söylüyor ama ben hiç duymadım

Çok duygulandım birsey yapmam gerekıyormu bu durumda acaba bilemiyorum...
ay çok güzelmiş duygulandım bende,,aslı varmıki hiç duymadım ben bi fikrim yok:26:
:91:

ben geldiimmm :16::16::16::16:

özledimmm :48::48:

nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim :31:

bugün attim hemen kendimi ise dalarsam yine gelemem dyee :16::16::16:

kandiliniz mübarek olsun :16:
seninde olsun hoşgeldin bacım:48:
Eki Görüntüle 728744
Eki Görüntüle 728745

internetde gezinirken buldum ne güzel degisime ugrayan insanlar var :31:

:53::53::52:çok harikalar maşallaaaaaahhhh eski günlerim geldi aklımaaaa:43::43::1:

bizde de isyerinde birlikte hem toplanti yaptik hem herkes kahvaltilik birseyler getirmis azcik azcik yedim cogundan :17:
hakklisin canim ama o senin cocugun bu almanlar bazen bili bilmez tuhaf bakiyorlar sanki biz cocugumuzun kötülügünü istiyecegiz :ssz:
hee bekle beni suzim :38:
5 dakika deyip duruyolar birakmiyolar bi cene calak :57:
:54:

ay çok hoşsun ya valla helal,,bende havalı insanlara anında kıl kaparım sonunda kılda kaptıttırım ama aynen:27::27:
menün iyiymiştite sonradan cıvıtmışın,ama neyse yapcak bişey yok fazla çozutmaa:34:

iyi yapmışsın şurda cumaya ne kaldı azcık dayan unutma çıtr olcan sonunda uzatma bu tarihi yiyerek emi canım benim,geleceği düşün:54:

ayy sanki dünkü yaşadıklarımı yazmışsın aynı hemde apaynı şeyleri bende yaşadım bebek arabası olayı hariç:1:
benim küçük kızda(3yaşında)arabaya binmiyo artık haiyle tabi,,ama arkada kalıyo gel diyorum mızlıyo yerlere oturuyo,valla o ara kimseyi gözüm görmüyo ben çok bağırıyorum,ama nafile,gelmiyo kızıyorum alıp geliyorum,kucağıma binince susuyo 2dk sonra iniyo,,yine arkada kalıyo elimden tutmuyo,,abisine çekmedi gitti,maşallah oğlum hiç üzmez dışarda beni,ama kız neden böyle 1 sene sonra buda abisi gibi normale dönerde üzmez inşallah,,dün parktaydık bizde kumun içinde eşelendiler resmen heryerlerini batırdılar kaç bişey demiyim dedim oynasınlar,sonra gelirken eve doluya yakalandık sel felaket götürdü ıslandık anlık bişeydi çok korktuk:18::18::9:

gider tatlım sabır aman koyverme kendini artıdayım diye,bişekilde gidiyo devam et:34:

ay çok güzelmiş duygulandım bende,,aslı varmıki hiç duymadım ben bi fikrim yok:26:

:53::53::52:çok harikalar maşallaaaaaahhhh eski günlerim geldi aklımaaaa:43::43::1:
hosbulduk canim :16:

MErhaba kızlar uzak kaldım geçen haftadan beri. Kızım hasta izin aldım evdeyim tüm gün onunla ilglileniyorum:( 69,5 da takılı kaldım ama baya abarttım son haftada yemeği,yarın iş başı yapacm tekrar diyete başlıyorum
Hoşgeldin canım, toparlarsın tekrardan sıkma canını.
Kızlar sabah cok acayip birşey oldu uyandıgımda elimde kına vardı...

biyerden bulasmıstır diye yatagı arastırdım ama birşey yok...

Kokusuda var bildiğin kına kokuyor...

Burdaki abla bazı insanlara gece uyurken meleklerin kına yaktıgını söylüyor ama ben hiç duymadım

Çok duygulandım birsey yapmam gerekıyormu bu durumda acaba bilemiyorum...
Enteresanmış canım, hayır olsun inşallah.

günaydınlaaarrrr:16::16::16::16:
kandiliniz mübarek olsun:54:
Günaydınlarrr,
Senin de kandilin mübarek olsun.

:91:

ben geldiimmm :16::16::16::16:

özledimmm :48::48:

nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim :31:

bugün attim hemen kendimi ise dalarsam yine gelemem dyee :16::16::16:

kandiliniz mübarek olsun :16:
Hoşgeldin kaymağım benim.

iyi yapmışsın canım..
kadın neyi ispatlamaya çaalışıyorki sinir olurum bende o tiplere...
ekmekler kızarmıl derken yağda kızarmadı dimi.

canım az yiyorsun sütün böyle olmazki
protein içerikli besinler ve sebze ağıırlıklı ve bolllllsu=süt

iyi yapmışsın iyiki yememişsin suzim...

çocuklar daha küçük canım..
ikisiyle çıkman zor tabi..
Allah kolaylık versin..

afiyet olsun canım...
pilav makarna biri fazla olmuş ama olsun olur o kdr..
bol salata olursa daaha iyi doyarsın....

günaydın canım..
seninde kandilin mübarek olsun..
bu resimler neki kızzzzzzz..

geçmiş olsun kuzuna canım..

gny seninkide canım..

bende duymuştum öyle bişeyler
bişey yapılması gerekmiyordur heralde

seninkide mübarek olsun..
kızlar yana döne seni arıyor
nerelerdesin ballııııı

günaydınlar..
hayırlı kandillerrr..
bugün oruç tutacaktım ama kısmet değilmiş
regl oldum hap kullanırken
Günaydın canım,
Sana da hayırlı kandiller.
kisacik bir baktim gecmise ftemiz fotografimi paylasmis :57:

kizlar beni sormus oyyy canlarimm :16::16:

suzim ben olmayinca kilo almis :26:

hep benim yüzümden Eki Görüntüle 728705

yoksa hayatta almazdi :27:
Sen olmayınca fotonla idare edelim dedim:52::52::52:

günaydin sekerler:16: isyerinde toplanti vardin anca gelebildim kandiliniz mubarek olsun canlarim :16:

hani dedim yani bende öyle oluyor az yedigim zaman herseyi canim cekiyor saldirasim geliyor :18::1:

iyi yapmissin birazda olsa gezebilmissiniz burda halen yagmur var :31: benim oglanda bikere yapmadigi huyu yapmisdin bana sokak ortasinda kendini yere atti üstüme meyve suyu döktü kizdim kendisine bende birakip gidiyormus gibi yaptim ordan bi kadin cikti cocuga ne kiziyorsun seni sikayat etcem falan diye sen beni biliyormussun ogluma nasil baktigimida sen bana karisiyorsun azarladim kadini karisma benim cocugum ben egitiyorum onu sana noluyor dedim ama o ilk din ve sondun bidaha öyle huysuzluk yapmadi ama o günü cildirti resmen beni :37:

kadin ona soruyor siz sonradan mi geldiniz diye saskin bakiyor almanca türkce karisik hayir burda büyüdüm diyo bende sinir oldum benim öyle arkadaslarim bile yoktur ici disi bir insanlari severim ne ben kimseye birsekilde hava atmam hava atmaya calisan kendini begenmis kisilerde bence onlardada var bi bozukluk ki etrafina birseyler ispatlama calisiyorlar :1:

aksam biraz agir olmus :17: affiyet olsun yinede allah kabul etsin orucunu :16:

iiste su 2 dilim kizarmis ekmek olmasaydin iyidin ama napim canim cekince oglanda yemeyince ben yedim :17:

günaydin fadimem hayirli kandiler :16:

:52: amannnenn baharin dedigi gibi biz hic böyle olmiyak :30::1: sanat kadar etkili resimler :9:

cok gecmis olsun canim kuzuna :16:

ay nolcak benim halim bilmem dobic kaldim :ssz: ya sabah tartida yine 1 kilo fazla gösterdi :44: aksam suya yüklendim acaba diyorum vucutum su mu tutuyor :26:

günaydin tatlim kandilin mubarek olsun :16:

ay ne güzel allahin sevgili kulusun demek günaydin mervem hayirli kandiller birde kandil günü ne güzel ya :16:

günaydin ballim kaymagim:16: toplanti vardin tatlim anca gelebildim :48: kandilin mübarek olsun :16:

günaydin baharcim kandilin mübarek olsun :16:

günaydin zerram :16: hayirli kandiller tatlim :16: evet dün gicik oldum kadina :41: kizarilmis yumurtayla zerram :17: ama sütlac yemedim 2gündür :37:

tabii almazdim senin hasretinden kendimi yemege vurdum :1:

:33::33::33:
Selam canım, senin de kandilin mübarek olsun.
Senin paylaştığın resimlerdeki zayıflamış halleri gibi olalım inşallah:54:

Günaydınlarrr,

Günaydın canım,

sana yolladigi seksü :23: resimlerimi neden basinla paylasiyosun :57:

evevt canim ya cocuklarla cok zor oluyo disari alisveris bizimkide biraz buyusede akillansa
gecmis olsun burdada hava hic belli olmuyo bi anda yagmur baslayabiliyo
berenervaa :3:

nasilsin canim :16:
iyiyim canim cocuklarla ugrasip duruyorum baya zor oluyo ben bunlar yuzunden daha Cabuk Kilo vericem :9:

evet canim ya sanki bizden daha cok dusunuyoLAR BIDE TAKIP EDIYOLAR SANKI ESIM ODADA SIGARA ICIYO AMA COCUKLARIN YANINDA DEGIL karsi komsu takip etmis esimi ben dogum yapinca artik iki cocuk oldu herhalde icmezsin artik yanlarinda demis

selamlar nasılsınız hatunlar
kandiliniz mübarek olsun
ballliii neredesin kuzum sen terketme bizi
hiç diyet modunda değilim regl olcam herhalde
öyle ışte bende bi değişiklik yok

kizlar Cuma gunku hedefime cok az kaldi insaallah 69.9u gorcem bu Cuma
benim gonlumden gecen gercek hedef 52kilo ama cok zor oldugu icin simdilik 59 hedefim yavas yavas emin adimlarla hedefime ulasicam insaallah
her hafta hedef koyuyorum kendime yuruyorum jillian yapiyorum suan Level 2deyim 3.gununu yapicam bugun sularimi iciyorum zayifliycam insaallah

evevt canim ya cocuklarla cok zor oluyo disari alisveris bizimkide biraz buyusede akillansa

iyiyim canim cocuklarla ugrasip duruyorum baya zor oluyo ben bunlar yuzunden daha Cabuk Kilo vericem :9:

evet canim ya sanki bizden daha cok dusunuyoLAR BIDE TAKIP EDIYOLAR SANKI ESIM ODADA SIGARA ICIYO AMA COCUKLARIN YANINDA DEGIL karsi komsu takip etmis esimi ben dogum yapinca artik iki cocuk oldu herhalde icmezsin artik yanlarinda demis
kolay degil canim iki cocuk ikiside kücük :34:

kandiliniz mübarek olsun
yettim bacim :16:
sagol canim seninde kandilin mübarek olsun :54:

günaydın :3: seninde jkandilin mübarek olsun :16:

ıyyyyyy midem kalktı böyle olmayalım hiçbizaman ne olur :53:

günaydın :3: seninde kandilin mübarek olsun:16:

:53::53::53: ilk defa duyuyorum böle bişey hayırdır inşallah :6:

hoş geldin :16:hepimizin kandili mübarek olsun

Günaydın seninde kandilin mübarek olsun canım.. İnşallah hayırdır canım :26:

iyi yapmışsın canım..
kadın neyi ispatlamaya çaalışıyorki sinir olurum bende o tiplere...
ekmekler kızarmıl derken yağda kızarmadı dimi.

canım az yiyorsun sütün böyle olmazki
protein içerikli besinler ve sebze ağıırlıklı ve bolllllsu=süt

iyi yapmışsın iyiki yememişsin suzim...

çocuklar daha küçük canım..
ikisiyle çıkman zor tabi..
Allah kolaylık versin..

afiyet olsun canım...
pilav makarna biri fazla olmuş ama olsun olur o kdr..
bol salata olursa daaha iyi doyarsın....

günaydın canım..
seninde kandilin mübarek olsun..
bu resimler neki kızzzzzzz..

geçmiş olsun kuzuna canım..

gny seninkide canım..

bende duymuştum öyle bişeyler
bişey yapılması gerekmiyordur heralde

seninkide mübarek olsun..
kızlar yana döne seni arıyor
nerelerdesin ballııııı

günaydınlar..
hayırlı kandillerrr..
bugün oruç tutacaktım ama kısmet değilmiş
regl oldum hap kullanırken
:26::26:

günaydin sekerler:16: isyerinde toplanti vardin anca gelebildim kandiliniz mubarek olsun canlarim :16:

hani dedim yani bende öyle oluyor az yedigim zaman herseyi canim cekiyor saldirasim geliyor :18::1:

iyi yapmissin birazda olsa gezebilmissiniz burda halen yagmur var :31: benim oglanda bikere yapmadigi huyu yapmisdin bana sokak ortasinda kendini yere atti üstüme meyve suyu döktü kizdim kendisine bende birakip gidiyormus gibi yaptim ordan bi kadin cikti cocuga ne kiziyorsun seni sikayat etcem falan diye sen beni biliyormussun ogluma nasil baktigimida sen bana karisiyorsun azarladim kadini karisma benim cocugum ben egitiyorum onu sana noluyor dedim ama o ilk din ve sondun bidaha öyle huysuzluk yapmadi ama o günü cildirti resmen beni :37:

kadin ona soruyor siz sonradan mi geldiniz diye saskin bakiyor almanca türkce karisik hayir burda büyüdüm diyo bende sinir oldum benim öyle arkadaslarim bile yoktur ici disi bir insanlari severim ne ben kimseye birsekilde hava atmam hava atmaya calisan kendini begenmis kisilerde bence onlardada var bi bozukluk ki etrafina birseyler ispatlama calisiyorlar :1:

aksam biraz agir olmus :17: affiyet olsun yinede allah kabul etsin orucunu :16:

iiste su 2 dilim kizarmis ekmek olmasaydin iyidin ama napim canim cekince oglanda yemeyince ben yedim :17:

günaydin fadimem hayirli kandiler :16:

:52: amannnenn baharin dedigi gibi biz hic böyle olmiyak :30::1: sanat kadar etkili resimler :9:

cok gecmis olsun canim kuzuna :16:

ay nolcak benim halim bilmem dobic kaldim :ssz: ya sabah tartida yine 1 kilo fazla gösterdi :44: aksam suya yüklendim acaba diyorum vucutum su mu tutuyor :26:

günaydin tatlim kandilin mubarek olsun :16:

ay ne güzel allahin sevgili kulusun demek günaydin mervem hayirli kandiller birde kandil günü ne güzel ya :16:

günaydin ballim kaymagim:16: toplanti vardin tatlim anca gelebildim :48: kandilin mübarek olsun :16:

günaydin baharcim kandilin mübarek olsun :16:

günaydin zerram :16: hayirli kandiller tatlim :16: evet dün gicik oldum kadina :41: kizarilmis yumurtayla zerram :17: ama sütlac yemedim 2gündür :37:

tabii almazdim senin hasretinden kendimi yemege vurdum :1:

:33::33::33:

İnşallah o yüzdendir Suzicim gerçi anneme kaynanama falan da sordum iyidir diyolar içim rahat şimdi ama sabah abla söyleyince cok duygulandım bütün tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu aglıyacaktım nerdeyse :43::43::43:

Eki Görüntüle 728744
Eki Görüntüle 728745

internetde gezinirken buldum ne güzel degisime ugrayan insanlar var :31:

Keske bizde boyle bir değişime ugrayabilsek yaa çok istiyorum bende :8::8::8:

"azcik azcik yedim cogundan" bu nasıl bir cümledir ya suzicim azmı yemiş oldun sen şimdi :9::9::9:

Günaydınlarrr,

Günaydın canım,

Canım sabana da hayırlı kandiller annem ve kayınvalidem daha önce böyle ellerine kına yakılan insanlar duymuslar iyi birşeymiş oyle diyorlar içim biraz daha rahat ama bilmiyorum :26:

sana yolladigi seksü :23: resimlerimi neden basinla paylasiyosun :57:

:60::60::60:

kandiliniz mübarek olsun

Selam canım hoşgeldin...
Seninde kandilin mübarek olsun

İnşallah o yüzdendir Suzicim gerçi anneme kaynanama falan da sordum iyidir diyolar içim rahat şimdi ama sabah abla söyleyince cok duygulandım bütün tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu aglıyacaktım nerdeyse :43::43::43:

"azcik azcik yedim cogundan" bu nasıl bir cümledir ya suzicim azmı yemiş oldun sen şimdi :9::9::9:

Canım sabana da hayırlı kandiller annem ve kayınvalidem daha önce böyle ellerine kına yakılan insanlar duymuslar iyi birşeymiş oyle diyorlar içim biraz daha rahat ama bilmiyorum :26:

Selam canım hoşgeldin...
ne gülüyon kiz :57:

kiskanc :63: vazgec artik beni kiskanmakdan :89:

kizlar birsey sorucam numarayi gizleyip birini aradiginiz zaman o kisi sizin numaranizi nasil bulur ?

yani böyle birsey varmi Türkiyede :44:
cepden cebi arayiyorum numara gizli ..

:9: sagol kelebegim yirim seni :1: nasil kil kaptiriyon gii ay cok komiksin tugbis senin su komik hallerini özlemissim :9:
iste sonrada civitiyom :17:napcaz ona karsi bi formül varmi :18:
hee bekle beni suzim :38:
5 dakika deyip duruyolar birakmiyolar bi cene calak :57:
:54:

öyle canim :41:simdi birde kingkong meeting yapip duruyor susmuyorlarki bi raaht birakmiyorlar :52:

Günaydınlarrr,

Günaydın canım,

:16: olalim insallah fadimecim :16::29:

yani ona neymis :19:bizde iciyoruz ama disariya cikiyoruz varipda cocugumun yaninda icmem zaten niye yapayim ki cocuguma bunu :19:
kandiliniz mübarek olsun
seninde kandilin mubarek olsun canim :16:
kizlar Cuma gunku hedefime cok az kaldi insaallah 69.9u gorcem bu Cuma
benim gonlumden gecen gercek hedef 52kilo ama cok zor oldugu icin simdilik 59 hedefim yavas yavas emin adimlarla hedefime ulasicam insaallah
her hafta hedef koyuyorum kendime yuruyorum jillian yapiyorum suan Level 2deyim 3.gununu yapicam bugun sularimi iciyorum zayifliycam insaallah
:46::46::46::nazar:

Selam canım hoşgeldin...
cok sasirtici ve cok güzel birsey aslinda canim :16: he kiz az az yani :37::1: esime kandirikci diyordum kandirikci ne diyordun anlayin sizde beni anam :9:
kizlar birsey sorucam numarayi gizleyip birini aradiginiz zaman o kisi sizin numaranizi nasil bulur ?

ballim bence gözükmemezi lazim :44: yanlislikla nr gitmis olmasin :26:

ne gülüyon kiz :57:

kiskanc :63: vazgec artik beni kiskanmakdan :89:

Hee kıskanıyom catlıyom anacım senin yüzünden :60::60::60:

Bulunmaması lazım ballım yaa sen noyu gizlerken yanlıs bişi yapıp acık no ıle aramayasın yada sebekede bi hata olup acık no gondermıstır yoksa gızlı no bulmak mumkun degıl diye biliyorum :37:

:9: sagol kelebegim yirim seni :1: nasil kil kaptiriyon gii ay cok komiksin tugbis senin su komik hallerini özlemissim :9:
iste sonrada civitiyom :17:napcaz ona karsi bi formül varmi :18:

öyle canim :41:simdi birde kingkong meeting yapip duruyor susmuyorlarki bi raaht birakmiyorlar :52:

:16: olalim insallah fadimecim :16::29:

yani ona neymis :19:bizde iciyoruz ama disariya cikiyoruz varipda cocugumun yaninda icmem zaten niye yapayim ki cocuguma bunu :19:

seninde kandilin mubarek olsun canim :16:

:46::46::46::nazar:

cok sasirtici ve cok güzel birsey aslinda canim :16: he kiz az az yani :37::1: esime kandirikci diyordum kandirikci ne diyordun anlayin sizde beni anam :9:

ballim bence gözükmemezi lazim :44: yanlislikla nr gitmis olmasin :26:

Sende eşin gibi kandırıkçı olmussun :9::9: üzüm üzüme baka baka eşler sanat yapa yapa :9::9::9:

iyide uydu haa :9::9::9::9:

Hee kıskanıyom catlıyom anacım senin yüzünden :60::60::60:

Bulunmaması lazım ballım yaa sen noyu gizlerken yanlıs bişi yapıp acık no ıle aramayasın yada sebekede bi hata olup acık no gondermıstır yoksa gızlı no bulmak mumkun degıl diye biliyorum :37:

Sende eşin gibi kandırıkçı olmussun :9::9: üzüm üzüme baka baka eşler sanat yapa yapa :9::9::9:

iyide uydu haa :9::9::9::9:
birde bidikim vardin :1: yakinda benimkide azcik bidikim demeye baslar dogru söylüyon :9: annem ben güldümmü diyo sende yozgatlilar gibi gülmeye basladin :9: gülmem degismis yani dedigin gibi sanat yapa yapa ona baka baka noldum simdi karardimmi :9:

Kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi akşamlar... Bu arada Handecik yok sabahtan beri nerde ki acaba kaynanası mı esir aldı :27::27:

birde bidikim vardin :1: yakinda benimkide azcik bidikim demeye baslar dogru söylüyon :9: annem ben güldümmü diyo sende yozgatlilar gibi gülmeye basladin :9: gülmem degismis yani dedigin gibi sanat yapa yapa ona baka baka noldum simdi karardimmi :9:

:60: heee karardın Kara Suzi Bıdık Suzi :60:

Back
X