günaydin sekerler

isyerinde toplanti vardin anca gelebildim kandiliniz mubarek olsun canlarim
hani dedim yani bende öyle oluyor az yedigim zaman herseyi canim cekiyor saldirasim geliyor :18:
iyi yapmissin birazda olsa gezebilmissiniz burda halen yagmur var

benim oglanda bikere yapmadigi huyu yapmisdin bana sokak ortasinda kendini yere atti üstüme meyve suyu döktü kizdim kendisine bende birakip gidiyormus gibi yaptim ordan bi kadin cikti cocuga ne kiziyorsun seni sikayat etcem falan diye sen beni biliyormussun ogluma nasil baktigimida sen bana karisiyorsun azarladim kadini karisma benim cocugum ben egitiyorum onu sana noluyor dedim ama o ilk din ve sondun bidaha öyle huysuzluk yapmadi ama o günü cildirti resmen beni
kadin ona soruyor siz sonradan mi geldiniz diye saskin bakiyor almanca türkce karisik hayir burda büyüdüm diyo bende sinir oldum benim öyle arkadaslarim bile yoktur ici disi bir insanlari severim ne ben kimseye birsekilde hava atmam hava atmaya calisan kendini begenmis kisilerde bence onlardada var bi bozukluk ki etrafina birseyler ispatlama calisiyorlar
aksam biraz agir olmus

affiyet olsun yinede allah kabul etsin orucunu
iiste su 2 dilim kizarmis ekmek olmasaydin iyidin ama napim canim cekince oglanda yemeyince ben yedim
günaydin fadimem hayirli kandiler

amannnenn baharin dedigi gibi biz hic böyle olmiyak

sanat kadar etkili resimler
cok gecmis olsun canim kuzuna
ay nolcak benim halim bilmem dobic kaldim

ya sabah tartida yine 1 kilo fazla gösterdi :44: aksam suya yüklendim acaba diyorum vucutum su mu tutuyor :26:
günaydin tatlim kandilin mubarek olsun
ay ne güzel allahin sevgili kulusun demek günaydin mervem hayirli kandiller birde kandil günü ne güzel ya
günaydin ballim kaymagim

toplanti vardin tatlim anca gelebildim

kandilin mübarek olsun
günaydin baharcim kandilin mübarek olsun
günaydin zerram

hayirli kandiller tatlim

evet dün gicik oldum kadina

kizarilmis yumurtayla zerram

ama sütlac yemedim 2gündür
tabii almazdim senin hasretinden kendimi yemege vurdum