70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:9: sagol kelebegim yirim seni :1: nasil kil kaptiriyon gii ay cok komiksin tugbis senin su komik hallerini özlemissim :9:
iste sonrada civitiyom :17:napcaz ona karsi bi formül varmi :18:

öyle canim :41:simdi birde kingkong meeting yapip duruyor susmuyorlarki bi raaht birakmiyorlar :52:

:16: olalim insallah fadimecim :16::29:

yani ona neymis :19:bizde iciyoruz ama disariya cikiyoruz varipda cocugumun yaninda icmem zaten niye yapayim ki cocuguma bunu :19:

seninde kandilin mubarek olsun canim :16:

:46::46::46::nazar:

cok sasirtici ve cok güzel birsey aslinda canim :16: he kiz az az yani :37::1: esime kandirikci diyordum kandirikci ne diyordun anlayin sizde beni anam :9:

ballim bence gözükmemezi lazim :44: yanlislikla nr gitmis olmasin :26:
ay su kingkong da :57: :47:
yok suzim eminim kapattigima :ssz:

bari posta kutunu bosaltsaydin ballim :5: unutturum simdi yazdiklarimi :5:
:30: bende bi heves actim senin yazdiklarini okumak icin :ssz::ssz:

Hee kıskanıyom catlıyom anacım senin yüzünden :60::60::60:

Bulunmaması lazım ballım yaa sen noyu gizlerken yanlıs bişi yapıp acık no ıle aramayasın yada sebekede bi hata olup acık no gondermıstır yoksa gızlı no bulmak mumkun degıl diye biliyorum :37:

Sende eşin gibi kandırıkçı olmussun :9::9: üzüm üzüme baka baka eşler sanat yapa yapa :9::9::9:

iyide uydu haa :9::9::9::9:
farkindayim zaten :4:
yok canim eminim gizledigime anlamadim ben :26:

sabah tartıda baktımki,haftalık hedefimi tutturmuşum ,,dedim daha 2gün var akşama ödül yap kendine,spagetti yedim yoğurtlu ketçaplı:37:
pişmanmıyım evet öküz gibi yedim,,biliyodum böyle olucanı,salak ben şişkinlikten ölücektyim az daha:19::37:

neyse bidaha yapmam aman diyim allahtan biş tabakcık ye dedim kendime hıhh koca tencereyi bitiyodum az daha:47::47:

sabah tartıda baktımki,haftalık hedefimi tutturmuşum ,,dedim daha 2gün var akşama ödül yap kendine,spagetti yedim yoğurtlu ketçaplı:37:
pişmanmıyım evet öküz gibi yedim,,biliyodum böyle olucanı,salak ben şişkinlikten ölücektyim az daha:19::37:

neyse bidaha yapmam aman diyim allahtan biş tabakcık ye dedim kendime hıhh koca tencereyi bitiyodum az daha:47::47:

ne yani 4 günde 1,5 kilomu verdin :53:

Son düzenleme:

yok artık nasıl veriyorsunuz yaaa

Kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi akşamlar... Bu arada Handecik yok sabahtan beri nerde ki acaba kaynanası mı esir aldı :27::27:
handenin kocisi bugün izinli her carsamba :23::1:

:60: heee karardın Kara Suzi Bıdık Suzi :60:
:52: sensin karaböcük :9: aymerve vardin bizim müstakbel gelin benlen ugrasiyor bende onlan senlen yazisirken sanki o gibi geliyorsun bana :9:
ay su kingkong da :57: :47:
yok suzim eminim kapattigima :ssz:

:30: bende bi heves actim senin yazdiklarini okumak icin :ssz::ssz:

farkindayim zaten :4:
yok canim eminim gizledigime anlamadim ben :26:
canim bence sen kapattin ama okeylemedin kayit etmedin ve kapanmadi yoksa cikamaz imkansiz :26:
:30: kimsecikler gelmemis :26:
:52:

hay masallah :9:
nerdesiniiizzz :84::84:
yettim :52:

handenin kocisi bugün izinli her carsamba :23::1:

:52: sensin karaböcük :9: aymerve vardin bizim müstakbel gelin benlen ugrasiyor bende onlan senlen yazisirken sanki o gibi geliyorsun bana :9:

canim bence sen kapattin ama okeylemedin kayit etmedin ve kapanmadi yoksa cikamaz imkansiz :26:

:52:

hay masallah :9:

yettim :52:
yok suzim gizledikden sonra evi caldirdim anonim yaziyordu eminim :ssz:
hosgeldin bebeemm :38:
ben geldim diom hatun suzim geldi dio:57::19:
kiz yazdim ya hatta saplakda attim :9:

kiz bende catlatim kutunun dolu diye :9:silmek sorunda kaldim :5: :48::48::48:

kiz bizim askimiz yillara dayali ne kizkaniyon :33: hem sen bizi carsamba günleri hep unutuyon ki :43:

yaaa :43: kaydetseydin :5:

he kendi gelmedi bütün gün sanat yapicam diye :4:

sonrada geliyo buraya yok regl gecikdi yok bilmem ne dogru dursana :57:

bak biz hic öyle seyler yapiyomuyuz :9::9:

yaaa :43: kaydetseydin :5:

he kendi gelmedi bütün gün sanat yapicam diye :4:

sonrada geliyo buraya yok regl gecikdi yok bilmem ne dogru dursana :57:

bak biz hic öyle seyler yapiyomuyuz :9::9:
isyerinde kaydetetsem isyerinde kalir nasil olcak mail yolasaydim bak hic aklima gelmedi kendi adresime :9:
he dimi gelme sonra biz sanat yapmiyok diye kiz :9:

kiz bizim dakikalar giderek yükseliyo 5 di 7 oldu tikkat olak :9:
yok kiz ben kendime 7 dakika mola istedim :ssz::40::17::9::9::9::9:

Back
X