- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
binim icinde ye
ballim bak bugun esim doner Aldi yanindada fanta yemem dedim etinden bir parca aldim okadar
oyuzden gitmek zorunda ballim bu kilolar en kisa zamanda artik bu haftada 7yi gormeden altiyi gormek niyetindeyim
tamam bacım bu gece kırmızı dene
bidahaki ay bakacaz sıraylan tüm renkleri
olmadı karışık atacaz ortaya tutana kadar
yerdemioturuyon alaman koltuklarının nesi var
banamı dedin
canim birsey sölyicem yanlis anlama ama bence sen kendine isgence yapiyorsun :26:binim icinde ye
ballim bak bugun esim doner Aldi yanindada fanta yemem dedim etinden bir parca aldim okadar
oyuzden gitmek zorunda ballim bu kilolar en kisa zamanda artik bu haftada 7yi gormeden altiyi gormek niyetindeyim
o beni isrirken iyi ama demikız benim gibi tokuştur ısırma adamı vampirmisin sen
açlık başına vurdu heral
özel mesaj sayım 100 olmadığı için mesajına cevap veremiyrum kusura bakmaama durumumu yne aynı konunun son mesajı olarak yayınladım.
ilgin için çook teşekkrler
bak ballı bence sorun tamda burda başlıyo
ay uzanmak istiyoom
canim birsey sölyicem yanlis anlama ama bence sen kendine isgence yapiyorsun :26:
yani bugün ekmek arasi degil belki ama dürüm alip yiyebilidin
yanindada fanta degilde ayran icerdin
hicde birsey olmazdi
bence bukadarda yapma arada ye yani omazki böyle
o beni isrirken iyi ama demi
hem sanene kocamdir öperde isirirda
çook özr dlerm ablacm yanlışlıkla yayınladm bunu
ay uzanmak istiyoom
canim birsey sölyicem yanlis anlama ama bence sen kendine isgence yapiyorsun :26:
yani bugün ekmek arasi degil belki ama dürüm alip yiyebilidin
yanindada fanta degilde ayran icerdin
hicde birsey olmazdi
bence bukadarda yapma arada ye yani omazki böyle
o beni isrirken iyi ama demi
hem sanene kocamdir öperde isirirda
hosgeldiin
ay ben yine hatirlamadim
merabaaa kızlaar ben geldiiim
normaldir canım en son eylülde gelmiştim sonra koptum gittim
o günlerden bikaç kişi kalmış beni pek hatırlayan olmaz o yüzden
suzim nerelerde acep
oğlunun doğum var pasta yiyor
bak ballı bence sorun tamda burda başlıyo
siz birbirinizi vahşice seviyorsunuz
ve o vahşilikle ne yapıcanızı blemiyonuz
yanlış bir yerleri ısırmış olabilirsiniz
bence sorun burda olabülür bacım
akşama iyice bi kontrol et
ay hep tuhaf şeyler beni buluyo bu topikte
o kadar skma canim kendiniyok canim yanlis anlamamda haftaya cumartesi ulm e gitcegiz turk gunu varmis sanatcilar felan olucak yemek hakkimi oraya sakliyorum
hmmmmerabaaa kızlaar ben geldiiim
suzim nerelerde acep
ben bilmiyorumkızlaar benim özellikle yanak bölgesinde geçmeyen sivilce izleri varbunun için bişeyler arıyodum internetten sudocrem diye bişey buldum. pişik kremiymiş ama yanık, cilt lekeleri, egzamaya varana kadar herşeye iyi geldiğini yazmışlar tek bi kötü yorum bulamadım pek bi heveslendim resmini de koyayım kullandım iyi geldi diyeniniz var mı ki?
Eki Görüntüle 736933
ay bilmiyordumece benim canim daha once demistim ama hande tekrar sordu
cok sagol tatlimanaa kaçırmışım seni :26:
iyi suzim aynı bildiğin gibi
kaanın doğum günüymüş
doğum günü kutlu olsun oğluşunun
öp benim yerime de
iyi geceler canımcım
[COLOR=""]Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Günaydın arkadaşlarım Hande Yener - Ya Ya Ya Ya - YouTube sabah enerjinizi toplamanız dileğiyle arkadaşlar:13::118::118::118::118::122::122::111::111::111:[/COLOR]
off ben nasil vercem diye düsünüyorum hepsuzicim hoşbulduk tatlımmm :) yok ya ben müsliyi hiç yiyemedim bi hevesle aldm onuda deneyim dedim onun hiç tadı yok special k ona göre bin kat daha iyi ilk başlarda onunla verdm canım sonra elmayı çok yedm o ara çok sıkı yapıodum şimdi ne blsam yiyorum ama dur demek lazım bi gün bozmuyosam ertesi gün kesn bozarımm öyle işte :):) evt tatlım 2 senedir ara ara gelip bakıorum son bi kaç aydır hemen hemen hergün diybilirim :):)
haydabende senin gibiyim canım kesin iki kilo almşmdır dün baya cozuttum yedim de yedm tartılmayada korkyorum yaa
benim icin olmadikızlarrrr günaydınnnn inşallah bugün bol hareketli az kalorili bi gün olur bizim içinn :)
msallah canim ya ben saldim kendimiahh nerdeee o günler..
yok kız yemedim
tahmin ettim suzim..bende akşam kek börek helwa falan yaptım ama kekten 1 ısırık helwadan 1 kaşık aldım..bide yatmadan önce 1 tane albeni yedim bide az önce albeni yedim..sabah ta kahwaltıya kek sebzeli krep börek poğaça falan yaptım ama yemedim kekten 1 çatal aldım okadar..sözümü tutuyom..
ewet suzim o erik..ama farklı eriklerden yapılmışta olabilir..bende ki çok aşırı tatlı değil..bende öyle çok tatlı şeyleri sewmem..
ben pismanim cok kacirdim cuma basladim dahada devam ediyor
bende pasta yedim ama pisman degilim suzim ne zamandir canim istiyodu
bugün dengelemeyi düsünüyorumsende öyle yap arkadasimmm
berenerva canim bu hafta brinci oldu 69 u görmeden 68 e atladi
canim ya o nestle cikolata demek sicak cikolatami ki acaba resim bulabilirmisin :26:
ya üzülsemmi üzülmesem mi bilemedim simdi sikayet etsin istedim ama bi tarafda kardesi o yengen yokmu ortaligi karistirdi simdi otursun totsunun üstüne gicikhe ballıya demiştim ama o üzerine alınmamış
bizde üzüldük canımteyzeme ama oldu bir kere
zaten dayanamamış gidip acilden darp raporu almış şikayet edecem diyordu
kardeşkardeş 3 aylarda yazık
pastaaaaaaaaaaaaa
kız pastanın üzreine sanat resiminidekoyun çok yemezsin görünce
he gözetliyormuş
edecek canım şikayet
annanem tek oğlum var hapislere düşecek demiş die vazgeçmiş:26:
ay valla ilk görünce muza benzio
banada yapan olsabenimde canim hamsi isiyooooo :84::84::84:
ekmeksizhande git carsida benim icin balik ekmek ye
ballı bi sen bi ben kalfdık
şimdi suzi pastaları yiiyodur
kadin okey oynaya oynaya bozcakaaa gerçektenmi ama hamilelikte reglle karıştırılıyomuş
bişiyi yanlış yapıyonuz siz bence
yav pc yavaşladı iyice kaynanambozdu gitti
benimkinde balina oturuyorof of ballı şöyle kırlara bayırlara çıkasım var
içimde sanki bi öküz oturuyo
masallah sana canim ya ne güzel iradelisinbinim icinde ye
hosgeldin tatlimmerabaaa kızlaar ben geldiiim
suzim nerelerde acep
oğlunun doğum var pasta yiyor
dövme beni sev beni sevnee pasta mıııgelsin ben sorarım ona ama önce bi hasret giderelim
canim benim yüzümde genc kizken sivilci falan yoktun yeme düzenin degisince ama geliyorlar bu aralar bende de ara sira cikiyor yüz temizleme ilaciylan pamuka batiriyorum onu sürüyorum isyerinde bile var sIkIldikca günde 2-3 kere onlan temizliyorum cabuk kayboluyorkızlaar benim özellikle yanak bölgesinde geçmeyen sivilce izleri varbunun için bişeyler arıyodum internetten sudocrem diye bişey buldum. pişik kremiymiş ama yanık, cilt lekeleri, egzamaya varana kadar herşeye iyi geldiğini yazmışlar tek bi kötü yorum bulamadım pek bi heveslendim resmini de koyayım kullandım iyi geldi diyeniniz var mı ki?
Eki Görüntüle 736933
kizlar daha yeni aksam okundu bir ramazanda napicaz aksam cok gec oluyo :26:
simdi namazi kilip jilliani yapayim gelirim hala burdaysaniz
napiyonuz bebisleryedim ictim geldim varya bu haftasonlari beni mahfetiyor hic kendimi iyi hissetmiyorum toser gibi sistim
yarin bi sok yapacam kendime
ay bilmiyordumögrenmis oldum
cok sagol tatlim2 haftan var daha dimi ay sayili günde cabuk geciyor tadini cikart seker
off ben nasil vercem diye düsünüyorum hepmemnun oldum duygucum gel beni zayiflat
haydabende bana yardim edecen sandim
benim icin olmadi
msallah canim ya ben saldim kendimiama o kuru eriklerde seker orani fazla diye biliyorum yani 19 tane cok gibime geldi :26:
ben pismanim cok kacirdim cuma basladim dahada devam ediyormasallah ona gercekden kizda irade var
ya üzülsemmi üzülmesem mi bilemedim simdi sikayet etsin istedim ama bi tarafda kardesi o yengen yokmu ortaligi karistirdi simdi otursun totsunun üstüne giciktövbe pastanin üstünde sanatin ne isi var kiz vvar ama öyle pastalar
banada yapan olsa
ekmeksiz
kadin okey oynaya oynaya bozcak
benimkinde balina oturuyor
masallah sana canim ya ne güzel iradelisin
hosgeldin tatlimsen elifsin dimi karistirmiyorum
dövme beni sev beni sev
canim benim yüzümde genc kizken sivilci falan yoktun yeme düzenin degisince ama geliyorlar bu aralar bende de ara sira cikiyor yüz temizleme ilaciylan pamuka batiriyorum onu sürüyorum isyerinde bile var sIkIldikca günde 2-3 kere onlan temizliyorum cabuk kayboluyor
kizlar daha yeni aksam okundu bir ramazanda napicaz aksam cok gec oluyo :26:
simdi namazi kilip jilliani yapayim gelirim hala burdaysaniz
napiyonuz bebisleryedim ictim geldim varya bu haftasonlari beni mahfetiyor hic kendimi iyi hissetmiyorum toser gibi sistim
yarin bi sok yapacam kendime
ay bilmiyordumögrenmis oldum
cok sagol tatlim2 haftan var daha dimi ay sayili günde cabuk geciyor tadini cikart seker
off ben nasil vercem diye düsünüyorum hepmemnun oldum duygucum gel beni zayiflat
haydabende bana yardim edecen sandim
benim icin olmadi
msallah canim ya ben saldim kendimiama o kuru eriklerde seker orani fazla diye biliyorum yani 19 tane cok gibime geldi :26:
ben pismanim cok kacirdim cuma basladim dahada devam ediyormasallah ona gercekden kizda irade var
ya üzülsemmi üzülmesem mi bilemedim simdi sikayet etsin istedim ama bi tarafda kardesi o yengen yokmu ortaligi karistirdi simdi otursun totsunun üstüne giciktövbe pastanin üstünde sanatin ne isi var kiz vvar ama öyle pastalar
banada yapan olsa
ekmeksiz
kadin okey oynaya oynaya bozcak
benimkinde balina oturuyor
masallah sana canim ya ne güzel iradelisin
dövme beni sev beni sev
canim benim yüzümde genc kizken sivilci falan yoktun yeme düzenin degisince ama geliyorlar bu aralar bende de ara sira cikiyor yüz temizleme ilaciylan pamuka batiriyorum onu sürüyorum isyerinde bile var sIkIldikca günde 2-3 kere onlan temizliyorum cabuk kayboluyor
cok rahtsiz oldum ben tatlimhocgeldin suzimmm
dün bizde gttik pasta aldik :26:
dün yedim koca iki dilim
birde gece yedim yanilmiyorsam :44: ay yedimmi ki ben yok o rüyamiydi yoksa :44:
ay hatirlamiyom
neyse bugün eltimler geldi koca koca dilim koydum bitsin diye
kalanida kizimla kocis yedi bittii
yoksa yerdimama bende aksam yemeginde kacirdim :26:
ekmek yedim acikda pilav zaten ymekde pattisliydi :26:
öyle iste neyse yarin hallederik
öyle yapcaz artik :13:yoksa ben sisko olmaya meilliyim dikkat etmesem :18:nyse artık tatlım bu gün gitti yarın yeniden bozmamak üzere başlayalımmm
yok kiz cikartacamı-ııı aynurum ben unutmuşsun amaa
sivilcem yok ara sıra çıkıyo ama yüz temizleme jeliyle geçiriyorum benim derdim izleriyle onlar gitmiyo bi türlübakalım alıcam bu kremi inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?