yok kiz cikartacamnickin tanidik geliyor senin yasin kücük olmazi gerek :44: birde evli degil bekarsin dimi seni hemsoylan karistirdim herhalde acaba onun nicki neydin :44:
insallah faydasini görüsrsün canim dene bakalim
evet küçüğüm yaşım 18,5üniversiteye başladım bu yıl hatırlarsın mutlaka geçen yaz bayaa kaynatırdık
cok rahtsiz oldum ben tatlimyarin tekrardan basliycaz artik tartilmadim da korkumdan
öyle yapcaz artik :13:yoksa ben sisko olmaya meilliyim dikkat etmesem :18:
yok kiz cikartacamnickin tanidik geliyor senin yasin kücük olmazi gerek :44: birde evli degil bekarsin dimi seni hemsoylan karistirdim herhalde acaba onun nicki neydin :44:
insallah faydasini görüsrsün canim dene bakalim
benimki aradi geliyormus ben kacayim öptüm siziyarin sabahdan tartilip size bildiririm nekadar feci durumda oldugumu
iyi geceler kizlar saat da 10.30 olmus yarin 5 de kalkacam yinetatli rüyalar
kankilerim arasinda sende varsin biliyorumdayavas yavas cikcak unutma kuzu benim babaannemde alzheimer var :18: irsi diyorlar ya bende cok unutkanlik var ay sen pek bi kücüksün bende yine 18 olsam negüzel olurdun
iyi geceleerçok küçüğüm çokama memnunum ehehe hatırlarsın mutlaka sıkma kendini aman diyim unutkanlık kötü şey bende öyleyim balıklarla yarışıyorum resmen olur gider ama ya kasmıcan bu işleri
ben bugün pek bi yoruldum yatayım artıkın müsadenizle fıstıklaröptüm hepinizi iyi geceler
hosgeldin bacimIyi geceler kızlar
Suzim oğlunun doğum günü kutlu olsun
Sevd i kleriyle nice senelere inşallah
Sünnetini damatligini da göstersin Rabbim
Hande dayin teyze n olayına üzüldüm
Akraba lar arasında böyle tatsizlkklar o luyor maalesef.olmamasi gerekirken
A20 sudo yu bir arkadaşım kullanıyor çok memnun
Lekeler ve izler için kullanıyor
Zaten pahalı değil
Denemekle kaybin olmaz canım
evet canim susuzluk zor zaten ben ilk gunler cok zorluk cekiyorum uzun sure acliklarda kansekerim dusuyoallah kabul etsin canimevet yazin gec aciliyor yemek düsünmüyorsun orucluyken ama susluk biraz zorlar gibi alah sabrini verir insallah
bende oglani uyutayim daha yatmadi deli ediyor beni erkenden yatmiyor sonrada sabah kalkmiyor
ayni seyi bende düsünüyorum canim Allah yardimcimiz olsun
bizler dahada uzun tutuyoruz
saat 22 de oruc acicaz
kizlar daha yeni aksam okundu bir ramazanda napicaz aksam cok gec oluyo :26:
simdi namazi kilip jilliani yapayim gelirim hala burdaysaniz
Siz kaç saat tutacaksinizayni seyi bende düsünüyorum canim Allah yardimcimiz olsun
bizler dahada uzun tutuyoruz
saat 22 de oruc acicaz
iyi geceleer
hosgeldin bacim
evet canim susuzluk zor zaten ben ilk gunler cok zorluk cekiyorum uzun sure acliklarda kansekerim dusuyo
evet ballim yaben daha ramazanda almanyada Oruc tutmadim
gecen sene ramazanda ogluma hamileydim ama ilk 6 gununu tuttum trdeydik doktora gittim tutma dedi dedim dayaniyorum Problem yok ama diye sen dayanirsin ama bebek bukadar uzun sure dayanamaz dedi tutmadim bende mecburen
ondan onceki senede lohasaydim
anam ben busene nasil tutacam bakalim :26:
Siz kaç saat tutacaksiniz
Bizim 17 saat olucak orucumuz allah nasip ederse
Rabbim bir kolaylık veriyor yeter ki eriselim o günlere
Balım kaymagim hosbulduk
Sanada iyi geceler canım
Teldeyim bir türlü alttaki alıntı nın altına inemedim
Betül ellerine sağlık canım
Beren erva Tebrikler canım
Haftalardir listeyi altüst ediyorsun
Hadi yatın bakayım
Sabah a mesai var
Hafta sonu yedik içtik
Yeni bir hafta bizi bekler
Hepicinize Allah rahatlı versin
gecen sene bende Türkiye deydi m ondan önceki zaanlardada bu kadar gec acmamistik canim yanilmiyorsam :26: bilmiyorum vallahi Allah yardimcimiz olsun artik :26:
Amin canim benimde ilk almanyada ramazanim olcak cokda uzun sure Oruc tutucagiz
bende cikiyorum sekerleerr
Hayirli geceleerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?