abowww burayı alaman marketlerin insertlerini koydular bacılar gurbetlikne zor
hayatim Burda cok pahali satiyolar normalde 1kilo domatesin 3euro oldugunu bilirim yeni yeni biraz fiyatlar iniyo
cok pahali Burda hesey
cisslar acik ondan acik bundan gitmis yine
güzel
wallaha heee..suçluymuşum gibi hissediyorum kendimi adam açık arıyor diyiwersem hah bu dicekler..ay bacımyok özel devlet malasef dokturunaa düşemiyon her zman onalarda bıkmış gibi davranıyormalr bazen insanlara
kalk yerinden bi incele kabarıklıkları bak bakalımne
yok o soruyor otele gittinmi epilasyona gittinmi
saol canım..akşama bişey yemicem inşallah..şuanlık açlık yok..erken uyumazsam başlar ama..menün ne güzl canımmm şişliğinde gtmesine sevndm sakın bzma bnm bugnde gitti off offf
bende isteremmm banada yap balımm..kahve icekgeliyom kizlar
demekkifaydası oluyor tatlım..benim cildim dümdüz..kupkuru bi cilt we bu yüzden göz altlarım fena kırıştı..yakın bi yüz fotomu koyayım albüme..kırışıklığa napcam kendimi kötü hissediyorum..ayyy kızlar yüzümde tahrişten olan küçük yaralar vardı pişik kremi sürdüm şimdi baktım kızarıklığı geçmiş
ben yollayam kız sana..bizim domatesler yurttışına gidiyor..bizim domateslerimiz tercih ediliyor genelde we uzun süre dayanıyor sert domateslerimiz..suzim markete ben gitmedim esim gitti is donusu lidl e gitmis daha ucuzmus canim salatalik 39cent
domates 85cent bende bolca aldirdim
zaten hep ot yiyoruz simdi koca bi Tabak salata goturdum
oldu bikaç..ama bu hafta güzel gelcem inşallah dadlummm..
wallaha heee..suçluymuşum gibi hissediyorum kendimi adam açık arıyor diyiwersem hah bu dicekler..
saol canım..akşama bişey yemicem inşallah..şuanlık açlık yok..erken uyumazsam başlar ama..
bende isteremmm banada yap balımm..ben kahwe hastasıyım ama türk olsun lütfen..alamancı filan olmasın ona göre
demekkifaydası oluyor tatlım..benim cildim dümdüz..kupkuru bi cilt we bu yüzden göz altlarım fena kırıştı..yakın bi yüz fotomu koyayım albüme..kırışıklığa napcam kendimi kötü hissediyorum..
ben yollayam kız sana..bizim domatesler yurttışına gidiyor..bizim domateslerimiz tercih ediliyor genelde we uzun süre dayanıyor sert domateslerimiz..son bi 10 20 ton kadar kalmış seralarda..bitiyor artık domates dahada pahalanacak haberiniz ola..artık yaylaların domatesleri çıkar onlarda az olduğundan pahalanacak..bundan 1 ay önceye kadar 40 50 kuruşa weriliyordu hale oradan istanbula gidip 3 4 5 tl oluyor..şimdi 1 tlye weriliyor hale..yani bu fiyatın 2 katına çıkması demektir..
demekkifaydası oluyor tatlım..benim cildim dümdüz..kupkuru bi cilt we bu yüzden göz altlarım fena kırıştı..yakın bi yüz fotomu koyayım albüme..kırışıklığa napcam kendimi kötü hissediyorum..
oldu bikaç..ama bu hafta güzel gelcem inşallah dadlummm..
wallaha heee..suçluymuşum gibi hissediyorum kendimi adam açık arıyor diyiwersem hah bu dicekler..
saol canım..akşama bişey yemicem inşallah..şuanlık açlık yok..erken uyumazsam başlar ama..
bende isteremmm banada yap balımm..ben kahwe hastasıyım ama türk olsun lütfen..alamancı filan olmasın ona göre
ben yollayam kız sana..bizim domatesler yurttışına gidiyor..bizim domateslerimiz tercih ediliyor genelde we uzun süre dayanıyor sert domateslerimiz..son bi 10 20 ton kadar kalmış seralarda..bitiyor artık domates dahada pahalanacak haberiniz ola..artık yaylaların domatesleri çıkar onlarda az olduğundan pahalanacak..bundan 1 ay önceye kadar 40 50 kuruşa weriliyordu hale oradan istanbula gidip 3 4 5 tl oluyor..şimdi 1 tlye weriliyor hale..yani bu fiyatın 2 katına çıkması demektir..
yok yurt dışına allah kimseyi bırakmasın
ama özel bi insansın
hani pisik kremi paylasmistin onumu sürdün ay paylasan senmiydin ki canim ben yine unuttum :26:ayyy kızlar yüzümde tahrişten olan küçük yaralar vardı pişik kremi sürdüm şimdi baktım kızarıklığı geçmiş
canim bazi döem pahalasiyor ama yeri geliyor cokda ucuz oluyorsuzim markete ben gitmedim esim gitti is donusu lidl e gitmis daha ucuzmus canim salatalik 39cent
domates 85cent bende bolca aldirdim
zaten hep ot yiyoruz simdi koca bi Tabak salata goturdum
sagol canimafiyet olsun canim benimde canim cekti evde kalmamis aldirdim biraz once simdi aksam yemegini yedim diye biarz sonra icicem
aliyoz catalla agzimiza götürüyoz ciyniyoz sonrada yutuyozsiz orda nası et balık yiyonuz
gel bacimm yapayim sana kahve balkonda oturalim ohhh missoldu bikaç..ama bu hafta güzel gelcem inşallah dadlummm..
öyleyimdirEki Görüntüle 737641
hani pisik kremi paylasmistin onumu sürdün ay paylasan senmiydin ki canim ben yine unuttum :26:
canim bazi döem pahalasiyor ama yeri geliyor cokda ucuz oluyor
aldi varmi sizin orada kesin vardirdirda yakinda varmi
sagol canimay bana kahve yetistiremiyo kocisim
aliyoz catalla agzimiza götürüyoz ciyniyoz sonrada yutuyoz
ayni sizin oralardaki gibi
gel bacimm yapayim sana kahve balkonda oturalim ohhh miss
arkadaşlar kaç beden giyiyorsunuz?:26:
44 buyuk 42 kucuk ortasinda biyerdeyim
yav illa bundanda komik bişi çıkarttın
öyleyimdirEki Görüntüle 737641
hani pisik kremi paylasmistin onumu sürdün ay paylasan senmiydin ki canim ben yine unuttum :26:
canim bazi döem pahalasiyor ama yeri geliyor cokda ucuz oluyor
aldi varmi sizin orada kesin vardirdirda yakinda varmi
sagol canimay bana kahve yetistiremiyo kocisim
aliyoz catalla agzimiza götürüyoz ciyniyoz sonrada yutuyoz
ayni sizin oralardaki gibi
gel bacimm yapayim sana kahve balkonda oturalim ohhh miss
varcanim hepsi ayni yerde Kaufland Aldi lidl tabi kauf buyuk ona gidiyoruz ordan aliniyo cogusey ama su icin kesinlikle lidl s
dekiler diyorum digerlerini icemiyorum
türk bakkallari var canim oradan aliyoruzyav illa bundanda komik bişi çıkarttın
yani bulabiliyonuzmu nerden alıyonuz demek istedim
kız sabh memişleri sordun
şimdide bedenmi soruyon
altmı üstmü
ay sevindim senin adinaeveeet bendimbugün aldım o kremi hemen sürdüm yüzüme bikaç saat içinde kızarıklık falan gitti bebek poposu gibi yımışacık oldu yüzüm sivilce lekelerime de iyi gelcek inşallaahh ayy nasıl heveslendim
38 40 42 :111:
ay ciddiyim saka degil :26:
gecenlerde bir Türk yerinden alisveris yaptim
aldigim seylerin birinin bedeni 38 digeri 40 bir digeri 42
ay sinir oluyorum Türkiyede bu olaya akillarna göre yapistiriyolar galiba etiketi
ama 40 42 arasiyim galiba :26:
canim ben trdeyken tekstilde calismistim malesef yapilani sana soyleyeyim canim her bedenden sayili istiyolar sayisi az geliyo onlarda beden kaydiriyo mesela 38 tamamlanicak 42ye 38 basiyolar sonrada insanlar almaya gidince bu beden bana olmadi oluyor bide Puma felan yapiyoduk dusun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?