bak suzim döwecem seni..bakcoştum 3 gündürgüzelcediyet yapıyprum ama 4 tane gofret yedim..off yapmamalıyım..bu durumda akşamyemeğimi yememeliyim offff...napcam ben böyle yoldan çıkmaya başladım yine..sabret müzeyyen cumaya 63den aşağı inmelisinnnnnn..yaparsın sennnn biliyorsun yapabileceğiinii...kızlar ama ben zayıfladıkça sarkıyorum o nolcak gitmiyoryan karın falan offff....
kız bilmiom ki rahatsızlığımı anlamdı doktur doğru dürüst bakmadı bileayıp ettin suzim yarın da seni yiyem.. canım bende normalde çikolata yicek olsam albeni yemem.başka çikolatalara yönelirim.ama albeniyide sewiyorum..ama diyete başlayınca herşey bana mükemmel ötesi geliyor.. ikindin bahçeye inip o albenileri çocuklara wercem..normal çikoları yemiyorum onları kahweyle yiyoru z eşimle..ufak 2 tane..günlük mutlaka kahweyle 2 tane yerim..
handem senin ne rahatsızlığın şimdi tam olarak..de bakem..kız az önce geldi demez mi?öldümbalık beni öldürdü..ne yapsam çok güzel olmuş der yer yer yer..midesinin 4 katı yer sabahta öldim der..biz niye ölmedik..nefis oldu..yemeyiwersin töbe ya bide ona sinir oluyorum bende suratına dedim bundan sonra dahada yapmama dedim..kkız suzim yarın öğle yemeğim sende akşam yemeğim olursunuz..kawga etmeyin sakın ha tmm ikinizide yicem..hahayyyytttt
hahahahne maceralı kadınsın handem ya..anacım kız bu senide takip etmesin içine korku salayım azcık 2 ay kadar oldu bende annemlerde kalıyorudm pazara çıktım kadının biri kızım dedi efendim dedim..sen doğulumusun dedi..sizce doğuluya benziyormuyum dedim..beyaz tenlisinya ondan sordum dei..töbe ya antalyada yani herkes doğulu ozaman beyaz tenlininde doğulu olduğu fikrine waran birisinide gördüm..bende buralıyım ben dedim..kadın pazardan gidinceye kadar bana baktı döndüm teyze hala inanmadın mı:?dedim..bişey demedi bende gittim
benim bugün regl olmam la zımdı..hatta dün akşamdan olmam lazımdı..hiç bi belirtide yokk...strese girdim hemencecik yaaa...
benimde boşluğuma denk geldi iştebenimde basima bu gittigimde bi olay geldi saka gibi ama oglumu anneme biraktim kizimla disaridaydik
adamin biri yoldan gecerken kizim icin yasi kac dedi bende 2olucak dedim sonra peki annesiz dururmu dedi Durmaz dedim
ama bende saf saf cevap veriyorum o sordukca sonra devam etti kizi varmis esinden ayrilmis kiz daha hic annesinden ayri kalmamis 15gunlugune memleketine goturcekmis kalirmi diye bana soruyo ben nebileyim dedim bitaraftan yuruyorum ama yok Adamhala devam ediyo konusmaya en son sozu biyerlerde oturup konusabilirmiymis
dedim hayir benim vaktim yok ne konusucam senle
daldim kuyumcuya pesimi biraksin diye
sonra kasaba ugramam lazimdi gittim kasaba Kasap ters yonde bide baktim Adam kasabin onunde geziyo korktumda feci hemen kostur kostur eve gittim eve geldim anneme anlatiyorum olayi nasil kizdi normalde deliligin tutar simdi niye tutmadi diyo
ah bacım bir poça birde hazır kek yedim bir dilimdogru söylüyokiz hakk et neden inekler sisko ozman
ye affiyet olsun katil balikdin zaten o
git bakalim git ev oturmasina sonrada ne yedigini bize söyle :94:
senin aklin fikrin ciko da :111: ver cocuklara müzücüm yapma etme eyleme yeme
bende senin gibi wcdeyken özgür olmak istiyorumara olarak da yiyebilirsin canim az kat :26: kuslara da verirebilirsin tabii sevinsinler
kiz anam sanat yapiyonuz yapiyonuz sonrada korkuyom diyonuz ballon kulanmiyonuzmu
iste bazen insanin bosluguna geliyor ne bilcen adamin sapik ruhlu oldugununeyse ucuz atlatmissin
gecen annemede ben sinir oldummisafir gelmis kapiyi kapat wc ye gitcem diyom unuttu geri iceri gidince sonra kaana dedim oglum kapiyi kapat cis yapcam diye misafirdeki cok sicak kapatma demezmi indim kendi wc yime ohh dedim duyacaklarimi edeceklermi diye problem kalmadi annemde nereye gidiyon diyo dedim senin tuvalete gidemiyorum beni dinliyonuzmus gibime geliyor kendi wcme gidcem
ağaçları kestilermi çorlunun
şimdiden afiyet olsun canım
anladım canım afiyet olsun o zaman ama diyet bizküvi diye cok yeme yarım paket öneriliyor aralarda onlar :26::26:
İyi yemişsin suzim ama bugün dengeliceksin zaten
Gidip meradan otlıcak halim yokya kız nerden bulayım iş yerinde otu ben
Tebrikler güzel kilo vermişsin
bende cok sevınıyorum pantolanlar totosumun altından sarkınca kötü görünüyo ama kılo verdiğinin en güzel ispatı oluyo,
hele giyemediğin kıyafete girmek paha biçilemezzz
Geçen hafta bendeydi bu hafta da sanamı geldi kabartılar benimde kasınmıyodu kızarıktı sadece
bende +900 aynı yemişiz hafta sonu
tarzanca konuş canımaz kaldi kovmamaen kotusu dillerinide anlamiyorum kendileri konusuyo kendileri dinliyo
Eki Görüntüle 737501 size ilham vermesi için bu resmi koydum kızlar yazdıklarınızı okudum ara ara niyeyler bozulacak gibi olmuş o yüzden bu resmi koydum bu resme bakın ve iyice fit olduğunuzu hayal edin herşeyin yolunda gitsin inşallah
beaaa demeçikocu müzo oldum ben beaaa
spiral war canım..kızımda spiral olduğu halde olduda ondan korkuyorum..eşim sewmez asla baloncukları
inşallah canım....sen çok iradelisin keşke senin gibiirademe sahip çıksam bende..
öyle canım niyeti belli..arkadaş 71 kilo olmuş..iskenderi bitirdisalatasını yedi naktı kocasının salatası duruyor ayy bu kalmasın dedi..kocasıda bakıyor tuhaf tuhaf müzeyyen yemiyor sen buda kalmasın diyorsun sen çöplüksünya onuda ye diyor..:)
benim onun gibi olmam imkansız buı bacaklar incelmez bu göbek gitmez..baksana tay gibi kadın ben midilli
ben çıkayım kociş gelir şimdi sen daha oturuyormusun der kawga ederiz..çıkayım sonra gelirim
ay ben hayatımda bir kere içtim ondada sabaha kadar deprem oldukilo alma yarışması olsa senlen ben başı çekeriz tabi bide suzi
sıkıntıdan stresten oldu ben biliyom
sıkılıyom diye diye patır patır patladın en sonunda
:94::94:
ne vardı yardım edeydin kadına elinemi yapışırdı:26::26:
eltinin ziline basıp saklanırdın kadıncağızda içeri dalıverirdi
aldatılan ezilen kadınlara çok üzülüyorum ben
5 duble votka fondiple bak aynaya daha güzel görürsün kendini:86:
çikocu müzü senin nick bundan sonra bubak suzim döwecem seni..bakcoştum 3 gündürgüzelcediyet yapıyprum ama 4 tane gofret yedim..off yapmamalıyım..bu durumda akşamyemeğimi yememeliyim offff...napcam ben böyle yoldan çıkmaya başladım yine..sabret müzeyyen cumaya 63den aşağı inmelisinnnnnn..yaparsın sennnn biliyorsun yapabileceğiinii...kızlar ama ben zayıfladıkça sarkıyorum o nolcak gitmiyoryan karın falan offff....
bak bacım listeme görezamanlamam harika. hep siz çıktıntan sonra geliyorum.topikle dertleşeyim biraz
oooffff topik çok sıkılıyorum çok. içimde öyle kötü bi his var ki dağlara taşlara vurcam kendimi
bakma sen "çıtır olmaya son 6 kilo" yazdığıma, o 6 kiloyu versem nolcak?
vıcık vıcık sarkık vücudum, toparlanamıyorum bi türlü
hem toparlasam nolcak? benim kadar çekingen bi insan gördün mü hiç? güzel olsam nolcak insanlarla rahat konuşamadıktan sonra?
hoşlandığım çocuk utangaçlığım yüzünden yüzüme bakmadı
suç bende ama, bi selam vereydin be o kadar mı utandın allahın cezası
bu gidişle benim sevgilim falan olmaz zaten, kim bakar ki bana?
esmerim, gittikçe de esmerleşiyorum, yüzümde yara ve sivilce izleri
makyaj yapmayı da beceremiyorum nolcak benim halim?
ooff topik kafamda deli sorular
bak bacım listeme göre
bu saatte topikte kimse olmaz
ben sen yokken topiğin bekçisi oldum gelen giden çıkan hepsi benden sorulur
kimnapmışne etmiş nere gitmiş ne yemiş bilirim
bıktım şuranın havasından
esiyor ama boşuna perdelerimi sallandırıyor sadece beni sinir ediyor
sıcaktan yıkanmış gibi oluyorum oturduğum yerde
gelemiyorum ben bu kaa sıcaa bunaldım
ben denize alışkın insanım küvette yok su doldurup içine gireyim
yanı başımıza en ünlü tatil yerleri dolu biz evde oturuyoz
bekarken bile sefil tatil yerleri vardı en azından
bak suzim döwecem seni..bakcoştum 3 gündürgüzelcediyet yapıyprum ama 4 tane gofret yedim..off yapmamalıyım..bu durumda akşamyemeğimi yememeliyim offff...napcam ben böyle yoldan çıkmaya başladım yine..sabret müzeyyen cumaya 63den aşağı inmelisinnnnnn..yaparsın sennnn biliyorsun yapabileceğiinii...kızlar ama ben zayıfladıkça sarkıyorum o nolcak gitmiyoryan karın falan offff....
hoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın...ben geldim kızlar nasılsınız
sanada iyi akşamlar tatlım..Kızlar ben cıkıyorum iyi aksamlar kendinize iyi bakın cıss yapmayın
zamanlamam harika. hep siz çıktıntan sonra geliyorum.topikle dertleşeyim biraz
oooffff topik çok sıkılıyorum çok. içimde öyle kötü bi his var ki dağlara taşlara vurcam kendimi
hem toparlasam nolcak? benim kadar çekingen bi insan gördün mü hiç? güzel olsam nolcak insanlarla rahat konuşamadıktan sonra?
bende kendimden nefret ediyorum kilo wersem nolcak diyorum bazen wücut toplanmıyor..sarkıyor..2 doğumla..offf off....araştır dene makyajı canım..eskiden bende öyle böyle deneyipcc duruyordum..resmen artık bir profesyonel gibi oldumspor yap
yapıyordum bikaç gündür yapmıyorum..spor yap
tam olarak nerede çıkıyor bu mantar..kız hande dur ya ne hamilesi..deliririm ozaman herhalde..şu an kızım üzerimde zıplıyor zaten ne bel koydu ne bacak..kız bilmiom ki rahatsızlığımı anlamdı doktur doğru dürüst bakmadı bile
he amca epilasyonA gittim desem hemen mantarı yapıştıracak anlamadı kendide
bende verdiği ilacı aalmadım güvenemedim çünkü
kız tıksaydın o balıkları kaynananın boğazına
yok bacım bizim tipimiz deliyi çekiyor işte anlamış değilim nası olduğunu
daha önce kaydıda ondan kızım oldu..önceki doktor denk gele takmış.kendi doktorum yurddışındaydı ondan başkaına taktırtmıştım..1 yıl oldu taktıralı tekrar.bu sefer kendi doktoruma taktırdım..beaaa deme
seni döverim trakyalıyım ben
kız o spiral kayıyormuş dikkat et:26:
nası taktırıyonuz onu:26:
çikocu müzü senin nick bundan sonra bu
bi ara istikbal rekleamlarında müzeyyen şarkısı vardı aklımao geliyor hep
al bendende okadar handem..denizin kokusu buraya geliyor ama ben ewde duruyorum..antalyada lara plajı meşhur olan oraya gidiyoruz zaten ama gidemiyorum işte.bıktım şuranın havasından
olmadı canım benimkiler ufak zaten biraz sarkma war ama oda yok denecek kadar az..benim göbek yan karın we kollar sarkık.bacaklar zaten kalın..göğüslerinde hiç sarkma oldumu canım
bende kendimden nefret ediyorum kilo wersem nolcak diyorum bazen wücut toplanmıyor..sarkıyor..2 doğumla..offf off....araştır dene makyajı canım..eskiden bende öyle böyle deneyipcc duruyordum..resmen artık bir profesyonel gibi oldumsende hande gibi baya bi bunalım agirmişin herhalde..eğrilen moraller itinayla müzü doğrultma düzenleme serwisimizle yapılır.. hoooppp sallanın silkelenin bibakayım yaa..ben bile şu halimle mutlu olmasamda kendim için bişeyleri başarmaya çalışıyorsam ümidi kesmiş olsamdaherşeyden yinede hayallerim umutlarım war..herşeyin hayırlısıni isteyin dileyin..bide isteyin...isteyince biçok şey olabiliyor..şu yaşıma kadar yaşadıklarımı 40 yaşındaki insan yaşamamıştır...haydin toparlanın werelim şunlarıda kurtulalım mutlu olalım..biz istemedikçe kimse mutsuz edemesin bizi... mesela ben şuan ağlıyorum gözlerim balon gibi ama şu halimde bile mutlu olcam diyorummm
o konuda haklısın canımda yaw ne bilim işte canım denize girmek istiyorayyy başlama yine allah aşkına
bayıltma içinibak sağlığını bozuyosun
kapa camları aç klimayı serin serin...
güzel bi film aç netten izle yada kalk spor yap toton küçülsün
hep bi isyan hep bi serzeniş
yarın işe başlayınca bu günlerini çok arayacan benden sölemesi bacım
göğüslerinde hiç sarkma oldumu canım
ağlama müzüm öperim ben seihoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın...
sanada iyi akşamlar tatlım..
bende kendimden nefret ediyorum kilo wersem nolcak diyorum bazen wücut toplanmıyor..sarkıyor..2 doğumla..offf off....araştır dene makyajı canım..eskiden bende öyle böyle deneyipcc duruyordum..resmen artık bir profesyonel gibi oldumsende hande gibi baya bi bunalım agirmişin herhalde..eğrilen moraller itinayla müzü doğrultma düzenleme serwisimizle yapılır.. hoooppp sallanın silkelenin bibakayım yaa..ben bile şu halimle mutlu olmasamda kendim için bişeyleri başarmaya çalışıyorsam ümidi kesmiş olsamdaherşeyden yinede hayallerim umutlarım war..herşeyin hayırlısıni isteyin dileyin..bide isteyin...isteyince biçok şey olabiliyor..şu yaşıma kadar yaşadıklarımı 40 yaşındaki insan yaşamamıştır...haydin toparlanın werelim şunlarıda kurtulalım mutlu olalım..biz istemedikçe kimse mutsuz edemesin bizi... mesela ben şuan ağlıyorum gözlerim balon gibi ama şu halimde bile mutlu olcam diyorummm
heykelcide şevklendirmek istemişti en son gizli zayıflşama geçidine takıldıkaldışekerim bu resmin birebiri hemen sayfanın sonunda braun reklamında var hatta avratlar iki tane . yavrum ben sizi biraz şevklendirmek istedim
yapıyordum bikaç gündür yapmıyorum..
tam olarak nerede çıkıyor bu mantar..kız hande dur ya ne hamilesi..deliririm ozaman herhalde..şu an kızım üzerimde zıplıyor zaten ne bel koydu ne bacak..
daha önce kaydıda ondan kızım oldu..önceki doktor denk gele takmış.kendi doktorum yurddışındaydı ondan başkaına taktırtmıştım..1 yıl oldu taktıralı tekrar.bu sefer kendi doktoruma taktırdım..
al bendende okadar handem..denizin kokusu buraya geliyor ama ben ewde duruyorum..antalyada lara plajı meşhur olan oraya gidiyoruz zaten ama gidemiyorum işte.
olmadı canım benimkiler ufak zaten biraz sarkma war ama oda yok denecek kadar az..benim göbek yan karın we kollar sarkık.bacaklar zaten kalın..
çok pis bi sıkıntı girdiydi içime şimdi biraz geçiyo gibi aslındaçok utangacım ben ya nasıl gitcek buuu :84:
hırs yaptım ama şu 6 kiloyu verdikten sonra toparlıcam vücudu (nasıl olcaksa) makyaj yapmaya da alışcam çok güzel olcam herkes dönüp dönüp bakcakoff hepsini halletsem de saçlarımla bile başa çıkamıyorum nolcam ben böyle
bende bi 8 kilo kadar war bi wersem olcakta weremiyorum.çünkü ben en son 17 yaşımda 58 kiloya dfüştüm bidahada 60ın altını görmedim.ozamanlar hamilelik gibi bi durum olmadığı için 59 kiloda hatta 60 ta bile daldım.şimdi öyle olmuyor işte ondan 55 olmam lazım..o fotoları bulamıyorum bulabilirsem koycamm..yap başarabilirsin tatlım..
cisslar acik ondan acik bundan gitmis yinedünkü menüm
sabah:salatalık peynir 1 kase çorba
öğle:1 kase yoğurt ızgara tawuk göğsü
akşam:ızgara balık
9da awm ye gittik arkadaşlar eşim falan iskender yediler..banada ısrar etti arkadaşım ama yemicem dedim.orada 2 top karadutlu dondurma yedim..sonra çıktık dışarılarda dolaşmaya gece 2 ye kadar..oradada külahta maraş yedim sadece..ewe geldim çok açtım yarım albeni yedim yattım okadar..dondurma we albeni kalorili ama açlıktan uyuyamadım..ewde 10 paket kare çikolata 4 5 tane albeni war we yemicem......
güzelbugünkkü menüm
sabaheynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tawuk ızgara yoğurt
akşama:mantar sote yapcam we yanınada yoğurt..
aaaaaaa katil suziionlari sanatci yapmana gerek yok onlar kendiliginden olurlarbenim bi baligim vardin öbür baliklarin kuruklarini yiyordun vahsi sen nebicim baliksin öyle fantasimi olabülür bende pusuya yattim baktim hangisi yiyor benim baliklari diye yakaladim isirirken tuvaletten kanalisyasyona gönderdim orda katilik yapsin diye
he bana gel burdan agri gidek
niye tarildin banamiben dedim onlara cok konusmayin balli gelir diye ama beni dinleyen kim hadi ya sende mi okadar arti ciktin dün ne yedin
yinemi gidiyon
kiyma bana dikkat ettim ölüyom bugün aclikdan migdem fil migdesi gibi olmus yesemde doymuyom
onun 1 tanesi 50 kalori canim icindekinler :44: bilmiyom ki cavdarli diye biliyom :26: yulaf ezmesi aslinda cok tok tutuyor ama dedigin gibi saman gibi ben tatlandiricinin sivisini aldimondan bi damla damlatiyom
sagol bacim almiyak benim oldugum yer aydinlaniyo zatenyok bacım pembe hoş duruyor balıklarda üretime geçecez ondan pembe
kız ne diyecem sizede yolluyayımbi tane pembe lamba faydası olur
ay onadamı zararı dokundu
yolaydın kız ne bu kaynanalardan çektiğimiz baksa 2 balığa olmuyacaktı sanki
oh benide ye
kiz sende taktin eltiye birak ne yapiyosa yapsinay dedimya herşey beni buluyo die
doktura gittim doğulu bir kadın sıra bekliyor
bana dediki sen tanıdık gelion nerde oturuyon
dedimki gri apartmanlarda oturuyomilerdeki
aaa dedi şu ilerdekimi
yojk dedim orda eltim oturuyor
ay ne iyi dedi çıkma bekle sana bişey diyecem dedi
bende bekliom dedim heralde bu benim eltimin temizlikçisi beni tanıdı eltimi çekiştirecek bana
ay ben ne safım sinir oluyom bazen kendime
neyse kadın çıktı dokturdan çekti beni kenara
bende bekliyom ağzım açık eltin senin hakkında bunu şunu dedi die
kadın başladı anlatmaya
kocası bunu aldatıryormuş
kocasının sevgilisi sürekli adres değiştiriyormuş adamın karısından kaçmak için
bu kadında adamın sevgilisini geçen o gri apartmandan çıkarken görmüş
kapıcıya sormuş adam içeri sokmamış
bana diyorki eltine söylede beniiçeri soksun
dedim ben onaln konuşmuyom
adı ne dedi bilmiom unuttum uzun süredir görüşmüyoz dedim
neyse ölelikle kadın gitti
ay ama ne güldüm
hep beni buluyorlar tipim çekiyor işte
balli esim diyoki siz ot yiyince zayifliyosunuzda inekler niye Kilo aliyo onlarinda zayiflamasi lazim degilmi
benimde basima bu gittigimde bi olay geldi saka gibi ama oglumu anneme biraktim kizimla disaridaydik
adamin biri yoldan gecerken kizim icin yasi kac dedi bende 2olucak dedim sonra peki annesiz dururmu dedi Durmaz dedim
ama bende saf saf cevap veriyorum o sordukca sonra devam etti kizi varmis esinden ayrilmis kiz daha hic annesinden ayri kalmamis 15gunlugune memleketine goturcekmis kalirmi diye bana soruyo ben nebileyim dedim bitaraftan yuruyorum ama yok Adamhala devam ediyo konusmaya en son sozu biyerlerde oturup konusabilirmiymis
dedim hayir benim vaktim yok ne konusucam senle
daldim kuyumcuya pesimi biraksin diye
sonra kasaba ugramam lazimdi gittim kasaba Kasap ters yonde bide baktim Adam kasabin onunde geziyo korktumda feci hemen kostur kostur eve gittim eve geldim anneme anlatiyorum olayi nasil kizdi normalde deliligin tutar simdi niye tutmadi diyo
ay suzim hic gülecegim yoktu kizbardagin arkasindaki de feci dobic onun gibide olmak istemem
hayda su alamiyon wcye gidemiyom kov gitsinler
istebizim tanidigin bi oglu var gözleri fazla görmüyor ozamanlar bekarim anasi dediki oglum metroylan gelmis duraga gidip alabilirmisin bende tabii dedim nevar gittim aldim aksam olunca secemiyor girdim koluna oglan 19 ben 20 falandim herhalde neyse bi tanidik görmüs aysenin kizi oglani takmis koluna geziyor diye laf cikartmislar saatini zamaniyla birlikde anemde herseyden haberdar laf cikartan kadini aradi insan dedi önce beni arar böyle böyle senin kizi gördüm der dedi bende durumu aciklardim dedi utanmiyormusunuz dedi yani
yazik sana canim ya bi rahatcana wcye gidemiyon
suzim acik acik konusucan alma lütfen alirsanda yemem küsme o zaman debüskivi nerde canimhani nerde :86:
of dengelemeye dengeliycemde canim okadar cok sey istiyorki:18: varya benim isarkadasi okada gicik ki sabah dedim nerdeyse 2 kilo almissim diye sonra o kitirdak ekmeyimi hazirliyordum ye sen ye az cikmissin tartida dedi
iki oda ileride oturuyor kendisi gitmis molada bi kendine bi bana elmali kek türü birsey almisbence o benim kilo vermemi istemiyor verirsem cekemiyor bende tesekkür ettim aldim ama diger odada oldugu icin yedim saniyor buzdolabina koydum yarin kahvaltida yiyeyim diye almazsamda küsecek kendi yiyo yiyo yanina yiyen birisini ariyor sonra bence aksam yemiyor ama ben cozuttumu devami geliyor napcam ben bunlan bilmiyorum bana destek yerine köstek oluyor
bilmem cöpe atmaya da kiyamadimsonradan dedim en iyisi wc ye atayim iyi niyetli katilim ben öldürürken bile baligi düsündüm belki ölmezde suyunda yüzer diye :86:
Eki Görüntüle 737501 size ilham vermesi için bu resmi koydum kızlar yazdıklarınızı okudum ara ara niyeyler bozulacak gibi olmuş o yüzden bu resmi koydum bu resme bakın ve iyice fit olduğunuzu hayal edin herşeyin yolunda gitsin inşallah
hosglediinselam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende katılmak istiyorum zayıflamak istiyorumm motive olmaya ihtiyacım var
he bacim var öyle topiklerkilo alma yarışması olsa senlen ben başı çekeriz tabi bide suzi
sıkıntıdan stresten oldu ben biliyom
sıkılıyom diye diye patır patır patladın en sonunda
:94::94:
ne vardı yardım edeydin kadına elinemi yapışırdı:26::26:
eltinin ziline basıp saklanırdın kadıncağızda içeri dalıverirdi
aldatılan ezilen kadınlara çok üzülüyorum ben
5 duble votka fondiple bak aynaya daha güzel görürsün kendini:86:
canim beni o güzel canini hiiic böyle seyler icin skmazamanlamam harika. hep siz çıktıntan sonra geliyorum.topikle dertleşeyim biraz
ay basladi yine topigin nenesibıktım şuranın havasından
ağlama müzüm öperim ben sei
kız senlen gidelim denize bulamazsın bizi kimse
antalya plaını geçtim deniz gördüğümde dalabilirimkokusunu bile özledim
yok bacım ne mantarı yaw mantar kaşınır ben titizbir insanım benle mantar ne alaka
kaç aydır 2 tanecik vardı son 2haftada arttı stresten oldu bence
bacağımda baldırımda sırtımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?