70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ufak ufak kacayim anamgil geliyor :48: ortaligi kaldirayim:37: kardesimi kaldirayim :37: sonrada yiyecek birseyler hazirlayayim ac gelirler simdi acaba sebzemi yapsam :1: görüsürüz sekerler :54: :16::16::16:

sorma canim sorma elinde olsa hemen bi tane daha cocuk ister cocuklari cok seviyo seviyosan bak ozaman bende cok severim ama oyle yegene bakmak gibi bisey degil bu 2tane kucuk cocukla ugrasiyorum
bisey degince kim bakiyor diyo erkek calisir kadin ev islerini yapar cocuklari buyutur ona gore

bence dışarıda çalışmak çok çok daha kolay memurluk vs diğer ağır işleri saymıyorum...evde çocuk bakmanın ev işi yemek yapmanın her zaman fazla mesai yapmanın ve hiç izin günün olmamasının nasıl bir şey olduğunu bilseler ağızlarını bile açamazlar :9:

günaydın kızlar,,sabah 1 bardak suyumu içip tarçın zerdaçal tarçın karışımlı yoğurdumu yedim ,,

az sonrada eşim kalkıcak kahvaltılık bişeyler yiycem..bu gün daha bir hevesliyim tartı yine az gösterdi dünden:46:

tarçınlı zerdaçal karışımı yoğurt işe yarıyor mu canım tok tutuyor mu ? ya da sende ne gibi etkileri oldu...

canim ac karnina türk kahvesi ictinmi metoyu calisdiriyor haberin olsun :23:

bağırsak problemim olduğu için çok içmemeye çalışıyorum ama çok severim aç karnına içince iştahı da kesiyor...bilgilendirme için teşkkürler :13:

ben ufak ufak kacayim anamgil geliyor :48: ortaligi kaldirayim:37: kardesimi kaldirayim :37: sonrada yiyecek birseyler hazirlayayim ac gelirler simdi acaba sebzemi yapsam :1: görüsürüz sekerler :54: :16::16::16:

ailenle iyi oturmalar canım...

Kizlar ben aslinda yenidegilim ama epeydir girmiyordum yavastan basladim yediklrerimi azAltmaya sporada baslayacagim insallah

anaaa 2 saattir ben giriyorum site dışarı atıyo ben giriyorum site dışarı atıyo bi yazamadım be :52: suzim teyzemler geldi aniden çıkmak zorunda kaldım yavrum :55: bu akşam gidiyolarmış :31:
kizlar ya ben bikac kilo verince havalara giriyorum resim cekiyorum :37:insallah iyice verince önce sonra yapacam :9:
arada oglisin fotograflarida kaynadi :9: ben resim eklemeyi unutmussum beceremedim niye böyle oldu :44:

ne güzel olmuşun kız :23:

görünce iyice gözlerinin icine bak eyüpün :9::9::9:

bakamıyooom :52: heyecandan mıdır nedir refleks gibi kafamı çeviriveriyom onu görünce :9:

eyüp diye baskasina sarilma da :52::52::52::9:

bende o potansiyel var yapabilirim :9:

sebze yap sebze :23: isyan çıksın sonra :9:

hello kizlar citir adaylari :3:nörüyonuz :23:

sagol ececim :16: ispat etmissin bile ne alacak sana :23: esimin isarkadasi karisina demiski 55 ol sana burma bilesik alacam eside 55 olmus bana bilesik alcak diye :52: dedim sen bana ne alacan :23: sen bi ol bakariz dedi :37:

benimkide dalga geciyor canim giicik :52: ben bazen motivasyonumu kaybettince basari hikayellerini okuyorum iyi oluyor :34:

hic sorma ececim camasirdan nefret etmeye basladim ev isi problem degilde su camasirlardan gina geldi :30: hepsini yaksam mi acaba :47::1:

seni maratona hazirliyor herhalde esin ececim :1:

yeni resimler koy yinede ececim ben severim resim bakmaya :12:

hosgeldin canim :3:

he he böyle severler :36:

olur olur sende bu azim varken :nazar::nazar::nazar:

aslinda fazlada kacirmadim kiz :17: 2 gündür pasta yiyom 72 gördüm demek arada kacirmak lazim herhalde :52:

:46:

insallah fadimecim bende beklemiyordum cok güzel süpriz oldu duygulandim :16:

annem geliyor bugün ohh :32::1:

öyle canim bende oglana bazen kiziyorum dün anne ben seni dünya kadar seviyorum raket gibi seviyorum dedikce eridim bittim :1: dedim büyüyünce unutmiycan dimi oglum :1:

ne kabugu yedin kiz tugbis :30::1:

:46::46::46: harikasin sahanesin :46::46::46::nazar:

hosgeldin canim :29:

ayran ve yesil elma ikisini karistirinca acaba tuhaf bir tat olmuyormu tugbis :9:

hosgeldin canim :3:

morel bozmak yok canim cabuk gelen cabuk gider :34:

hosgeldin canim :29:

canim ac karnina türk kahvesi ictinmi metoyu calisdiriyor haberin olsun :23:

ya hic sorma gelmemisler :43:

diyet demiyoruz zaten canim saglikli besleniyoruz cisli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyoruz o yüzden zarari olmaz :29:nezaman testi yapacan :23:

olur tugbis olur sen inat edince veriyon yasinda genc meton hizli calisiyor senin :23:
500tl alicam canim istedigim kiyafetleri ve pardesuyu alicam
sorma ya camasir sinir bozucu bide benim cocuklarin cok Cabuk kirleniyor esimde diyor hergun camasir yikiyosun nerdeyse bu kirli sepetini hic bos gorucekmiyiym ben diye napayim ben bosaltiyorum aksami bulmadan yarisi doluyo
tesekkur ettim hayatim

gecen haftaninki daha bi güzeldin :1: ellerine saglik kuzum saka yapiyom birincilik gidi gidi elden :84: sonuncu olmadigima sükreteyim bari :1: tugbis senide tebrik ediyorum tatlim:46::nazar: bu hafta keyfini cikart haftaya geri alacam 1inciligimi :9:
sloganda güzel olmus aynurcum :9:

girecekler gör bak :23:

ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcum :12::32:
cok sagol bebegim :16::16::16: dün dondurma yemisdim senin dondurmani yemis sayayim :1:

sen avusturyanin neresindensin canim bende burdayim bagirsam duyarmissin acep :27::1:

ay yazik oglanin ismide eyüp kaldi :1:

bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymis :9:

olmamis canim anam bu ne :30::9: kuzum aksamlari hafif yemeye calis aksam hem pilav hem makarna bunlar sana yag yapar canin cok istiyorsa öglen ye aksam corba salata ile kapat :54:

ohh ohh ne güzel gezeceksin desene :21::21::21:

hosgeldin canim tekrar :29:

6lilari görmüssün bidaha 7lileri görmesin insallah :46::nazar:

:1: verirsem üzülürüm diyon ya alemsin aynur ya :9:

odunlar ya benimki de ayni cocuk kücükken ben oturma odasinda cocugu susturma calismisdim uyuyamiyor beyefendi diye simdik diyorum onu atsaymissim ya odadan uyuyamiyorsan sen git oturma odasina diye :47:

he he nerde yaziyorsa sanki :35:

anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacak :1:kiz oglan asik olmasin sonra :52:o senin pesini birakmiyormus :1:
bende oturma odasinda uyutuyorum canim bizimki cok Nadir uyanir zaten cok yoruluyomus iste evet yorucu isi ama bende cok yoruluyorum

yani benimkide 3 cocuk istiyor ama birayda bizi dusunsunle demi yaaa Motor degilizki:4:[/QUOTE]

bence dışarıda çalışmak çok çok daha kolay memurluk vs diğer ağır işleri saymıyorum...evde çocuk bakmanın ev işi yemek yapmanın her zaman fazla mesai yapmanın ve hiç izin günün olmamasının nasıl bir şey olduğunu bilseler ağızlarını bile açamazlar :9:

tarçınlı zerdaçal karışımı yoğurt işe yarıyor mu canım tok tutuyor mu ? ya da sende ne gibi etkileri oldu...

bağırsak problemim olduğu için çok içmemeye çalışıyorum ama çok severim aç karnına içince iştahı da kesiyor...bilgilendirme için teşkkürler :13:

ailenle iyi oturmalar canım...

kizlar biraz once esimin kizlarini almaya gittik eve geldik iste kizi daha 10 yasinda ama biraz sisman malesef aileden gelen bi durum var esimin aileside annesinin aileside sisman Genetik yani ay bi konuya gelemedim aciklama yapmaktan
neyse benim hic pantalonum yokya dedim bi onun kini deneyeyim kilolarimiz ayni sayilir
inanamadim oldu ve zayifladigima simdi inandim kapali oldugum icin resim koymaya korkuyorum zaten ana sayfaya koymamda arkadaslarin gordugu sayfaya belki atarim gorun diye ama sonra hemen kaldiricam resim kaldirilabiliyor dimi?

kizlar biraz once esimin kizlarini almaya gittik eve geldik iste kizi daha 10 yasinda ama biraz sisman malesef aileden gelen bi durum var esimin aileside annesinin aileside sisman Genetik yani ay bi konuya gelemedim aciklama yapmaktan
neyse benim hic pantalonum yokya dedim bi onun kini deneyeyim kilolarimiz ayni sayilir
inanamadim oldu ve zayifladigima simdi inandim kapali oldugum icin resim koymaya korkuyorum zaten ana sayfaya koymamda arkadaslarin gordugu sayfaya belki atarim gorun diye ama sonra hemen kaldiricam resim kaldirilabiliyor dimi?

bilmiyorum ki ben de resim koymayı düşündüm bi ara ama tanıdık biri çıkar diye koyamadım başka bişey koyup deniyim bi siliniyosa söylerim sana da :emir_bebek: bu arada kız kaç yaşında? aynı kilodayız diyince merak ettim :26:

bilmiyorum ki ben de resim koymayı düşündüm bi ara ama tanıdık biri çıkar diye koyamadım başka bişey koyup deniyim bi siliniyosa söylerim sana da :emir_bebek: bu arada kız kaç yaşında? aynı kilodayız diyince merak ettim :26:

denedim şimdi siliniyo resim :emir_bebek: hatta albüm bile siliniyo :37: kenarda resmi düzenle diye bi kısım var ordan resmi sil diye işaretleyince oluyo :emir_bebek:

ay bilemiyorum sıkıldım artık :37: dün çok yedim bugün de yicem yarından itibaren daha da kıscam yediklerimi bi de öyle deniyim :emir_bebek: beni örnek almayın bence uyuşuk tospaanın tekiyim :27: küçüklüğümden beri de kiloluyum ya bi 10 yıllık kadar var bu yağlar ondan inat ediyo aslında terbiyesizler :37:

Canım benim buraya kadar gelmişsin gerisini de halledersin. zaten senin yaşam şeklin haline gelmiştir. azıcık kıstınmı gerisi gelir birde üzerine biraz spor inatçı yağlardan kurtulmanı sağlayacaktır.:15: seni izlemeye devam edicez :34:

:111::111:arkadaşlar bu akşam yemeğe misafirlerimiz var. Annem de bizde. Söylemesi ayıp o kadar güzel yemekler hazırladı ki sormayın gitsin. Acaba şu diyete yarın tekrar mı başlasam :131::125::125::125:

Canım benim buraya kadar gelmişsin gerisini de halledersin. zaten senin yaşam şeklin haline gelmiştir. azıcık kıstınmı gerisi gelir birde üzerine biraz spor inatçı yağlardan kurtulmanı sağlayacaktır.:15: seni izlemeye devam edicez :34:

ay çok teşekkür ederim :17: spor yapmaya çok üşenirim ama okul açılınca spor salonuna yazılcam kendimi zorlayıp :15: bi de dans etmeyi çok severim kapı gıcırtısına oynarım ama evde olmuyo malum :37: okula dönünce evde hergün dans edicem, aslında okul başlayınca daha rahat zayıflıcam galiba hem daha hareketli olcam hem de anne yemekleri olmıcak yiyeceklerimi kendim hazırlıcam ya erir giderim :27: geçen yıl dans kursuna başladıydım salsa falan hareketli olunca bacaklarımın çalıştığını hissediyodum ama partner sıkıntısından bırakmak zorunda kaldım 2 ay sonra, devam edebilseydim güzel olcaktı :31:

ay çok teşekkür ederim :17: spor yapmaya çok üşenirim ama okul açılınca spor salonuna yazılcam kendimi zorlayıp :15: bi de dans etmeyi çok severim kapı gıcırtısına oynarım ama evde olmuyo malum :37: okula dönünce evde hergün dans edicem, aslında okul başlayınca daha rahat zayıflıcam galiba hem daha hareketli olcam hem de anne yemekleri olmıcak yiyeceklerimi kendim hazırlıcam ya erir giderim :27: geçen yıl dans kursuna başladıydım salsa falan hareketli olunca bacaklarımın çalıştığını hissediyodum ama partner sıkıntısından bırakmak zorunda kaldım 2 ay sonra, devam edebilseydim güzel olcaktı :31:

zumbayı da tavsiye ederim biz bir ara gitmiştik. acayip hareketli. hemide partnere de ihtiyaç yok :21::21::8::8:

tebrikler treniedy birinciliği kapmışsın. kızlar söz veriyorum size cumaya kadar kendime hakim olcam ve ilk 3 te olcam.
kızlar 60 kiloya kavuşup istediğim gibi giyinmek istiyorum

kilo aldıkttan sonra boydan elbiseler giyemedim.hayalim 60 olup çok şık bi elbiseyle bu belki mini de olabilir eşimin karşısına çıkmak

ha bide kilolarımla uğraşan bi teyze var daha doğrusu eşimin teyzesi. onun karşısına çıkıp işte yaptım demek istiyorum

ya ben spor yapmiyorum bayadir. 72 kiloyken daha zayif gorunuyodum. kilo almis gibi gorunuyorummm.
ölçülerini yazabilen yazabilir mi acaba?
benim 90 74 103 boyum 173
ölçülerim nasil incelcek ya :50:

ya ben spor yapmiyorum bayadir. 72 kiloyken daha zayif gorunuyodum. kilo almis gibi gorunuyorummm.
ölçülerini yazabilen yazabilir mi acaba?
benim 90 74 103 boyum 173
ölçülerim nasil incelcek ya :50:

canim boyun varmis okadar kilolu gozukmuyosundur ya ben 163um
olculerimi birazdan tekrar alir yazarim simdi oglumu salliyorum ama alt karin problemim var dogumlardan oturu onuda sporla eritmeye calisicam

Back
X