Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canim sorma elinde olsa hemen bi tane daha cocuk ister cocuklari cok seviyo seviyosan bak ozaman bende cok severim ama oyle yegene bakmak gibi bisey degil bu 2tane kucuk cocukla ugrasiyorum
bisey degince kim bakiyor diyo erkek calisir kadin ev islerini yapar cocuklari buyutur ona gore
günaydın kızlar,,sabah 1 bardak suyumu içip tarçın zerdaçal tarçın karışımlı yoğurdumu yedim ,,
az sonrada eşim kalkıcak kahvaltılık bişeyler yiycem..bu gün daha bir hevesliyim tartı yine az gösterdi dünden![]()
canim ac karnina türk kahvesi ictinmi metoyu calisdiriyor haberin olsun![]()
ben ufak ufak kacayim anamgil geliyorortaligi kaldirayim
kardesimi kaldirayim
sonrada yiyecek birseyler hazirlayayim ac gelirler simdi acaba sebzemi yapsam
görüsürüz sekerler
![]()
![]()
Kizlar ben aslinda yenidegilim ama epeydir girmiyordum yavastan basladim yediklrerimi azAltmaya sporada baslayacagim insallah
kizlar ya ben bikac kilo verince havalara giriyorum resim cekiyoruminsallah iyice verince önce sonra yapacam
arada oglisin fotograflarida kaynadiben resim eklemeyi unutmussum beceremedim niye böyle oldu :44:
görünce iyice gözlerinin icine bak eyüpün![]()
eyüp diye baskasina sarilma da![]()
ben ufak ufak kacayim anamgil geliyorortaligi kaldirayim
kardesimi kaldirayim
sonrada yiyecek birseyler hazirlayayim ac gelirler simdi acaba sebzemi yapsam
görüsürüz sekerler
![]()
![]()
500tl alicam canim istedigim kiyafetleri ve pardesuyu alicamhello kizlar citir adaylarinörüyonuz
sagol ececimispat etmissin bile ne alacak sana
esimin isarkadasi karisina demiski 55 ol sana burma bilesik alacam eside 55 olmus bana bilesik alcak diye
dedim sen bana ne alacan
sen bi ol bakariz dedi
benimkide dalga geciyor canim giicikben bazen motivasyonumu kaybettince basari hikayellerini okuyorum iyi oluyor
hic sorma ececim camasirdan nefret etmeye basladim ev isi problem degilde su camasirlardan gina geldihepsini yaksam mi acaba
seni maratona hazirliyor herhalde esin ececim
yeni resimler koy yinede ececim ben severim resim bakmaya
hosgeldin canim
he he böyle severler
olur olur sende bu azim varken
aslinda fazlada kacirmadim kiz2 gündür pasta yiyom 72 gördüm demek arada kacirmak lazim herhalde
![]()
insallah fadimecim bende beklemiyordum cok güzel süpriz oldu duygulandim
annem geliyor bugün ohh
öyle canim bende oglana bazen kiziyorum dün anne ben seni dünya kadar seviyorum raket gibi seviyorum dedikce eridim bittimdedim büyüyünce unutmiycan dimi oglum
ne kabugu yedin kiz tugbis
harikasin sahanesin
hosgeldin canim
ayran ve yesil elma ikisini karistirinca acaba tuhaf bir tat olmuyormu tugbis
hosgeldin canim
morel bozmak yok canim cabuk gelen cabuk gider
hosgeldin canim
canim ac karnina türk kahvesi ictinmi metoyu calisdiriyor haberin olsun
ya hic sorma gelmemisler
diyet demiyoruz zaten canim saglikli besleniyoruz cisli yiyeceklerden uzak durmaya calisiyoruz o yüzden zarari olmaznezaman testi yapacan
olur tugbis olur sen inat edince veriyon yasinda genc meton hizli calisiyor senin![]()
bende oturma odasinda uyutuyorum canim bizimki cok Nadir uyanir zaten cok yoruluyomus iste evet yorucu isi ama bende cok yoruluyorumgecen haftaninki daha bi güzeldinellerine saglik kuzum saka yapiyom birincilik gidi gidi elden :84: sonuncu olmadigima sükreteyim bari
tugbis senide tebrik ediyorum tatlim
bu hafta keyfini cikart haftaya geri alacam 1inciligimi
sloganda güzel olmus aynurcum
girecekler gör bak
ay ne güzel ya baskalari diyince cok daha güzel oluyor insan kendini manken gibi hissediyor dimi aynurcum
cok sagol bebegimdün dondurma yemisdim senin dondurmani yemis sayayim
sen avusturyanin neresindensin canim bende burdayim bagirsam duyarmissin acep
ay yazik oglanin ismide eyüp kaldi
bende diyorum aynur eyüpü gözünde büyütmüs zayiflayinca eyüpüde beyenmiyor megerse baskasiymis
olmamis canim anam bu nekuzum aksamlari hafif yemeye calis aksam hem pilav hem makarna bunlar sana yag yapar canin cok istiyorsa öglen ye aksam corba salata ile kapat
ohh ohh ne güzel gezeceksin desene
hosgeldin canim tekrar
6lilari görmüssün bidaha 7lileri görmesin insallah
verirsem üzülürüm diyon ya alemsin aynur ya
odunlar ya benimki de ayni cocuk kücükken ben oturma odasinda cocugu susturma calismisdim uyuyamiyor beyefendi diye simdik diyorum onu atsaymissim ya odadan uyuyamiyorsan sen git oturma odasina diye
he he nerde yaziyorsa sanki
anam desene eyüp seni görünce taniyamiycak sok olacakkiz oglan asik olmasin sonra
o senin pesini birakmiyormus
![]()
bence dışarıda çalışmak çok çok daha kolay memurluk vs diğer ağır işleri saymıyorum...evde çocuk bakmanın ev işi yemek yapmanın her zaman fazla mesai yapmanın ve hiç izin günün olmamasının nasıl bir şey olduğunu bilseler ağızlarını bile açamazlar :9:
tarçınlı zerdaçal karışımı yoğurt işe yarıyor mu canım tok tutuyor mu ? ya da sende ne gibi etkileri oldu...
bağırsak problemim olduğu için çok içmemeye çalışıyorum ama çok severim aç karnına içince iştahı da kesiyor...bilgilendirme için teşkkürler :13:
ailenle iyi oturmalar canım...
kizlar biraz once esimin kizlarini almaya gittik eve geldik iste kizi daha 10 yasinda ama biraz sisman malesef aileden gelen bi durum var esimin aileside annesinin aileside sisman Genetik yani ay bi konuya gelemedim aciklama yapmaktan
neyse benim hic pantalonum yokya dedim bi onun kini deneyeyim kilolarimiz ayni sayilir
inanamadim oldu ve zayifladigima simdi inandim kapali oldugum icin resim koymaya korkuyorum zaten ana sayfaya koymamda arkadaslarin gordugu sayfaya belki atarim gorun diye ama sonra hemen kaldiricam resim kaldirilabiliyor dimi?
kizlar biraz once esimin kizlarini almaya gittik eve geldik iste kizi daha 10 yasinda ama biraz sisman malesef aileden gelen bi durum var esimin aileside annesinin aileside sisman Genetik yani ay bi konuya gelemedim aciklama yapmaktan
neyse benim hic pantalonum yokya dedim bi onun kini deneyeyim kilolarimiz ayni sayilir
inanamadim oldu ve zayifladigima simdi inandim kapali oldugum icin resim koymaya korkuyorum zaten ana sayfaya koymamda arkadaslarin gordugu sayfaya belki atarim gorun diye ama sonra hemen kaldiricam resim kaldirilabiliyor dimi?
bilmiyorum ki ben de resim koymayı düşündüm bi ara ama tanıdık biri çıkar diye koyamadım başka bişey koyup deniyim bi siliniyosa söylerim sana dabu arada kız kaç yaşında? aynı kilodayız diyince merak ettim :26:
ay bilemiyorum sıkıldım artıkdün çok yedim bugün de yicem yarından itibaren daha da kıscam yediklerimi bi de öyle deniyim
beni örnek almayın bence uyuşuk tospaanın tekiyim
küçüklüğümden beri de kiloluyum ya bi 10 yıllık kadar var bu yağlar ondan inat ediyo aslında terbiyesizler
![]()
Canım benim buraya kadar gelmişsin gerisini de halledersin. zaten senin yaşam şeklin haline gelmiştir. azıcık kıstınmı gerisi gelir birde üzerine biraz spor inatçı yağlardan kurtulmanı sağlayacaktır.seni izlemeye devam edicez
![]()
ay çok teşekkür ederimspor yapmaya çok üşenirim ama okul açılınca spor salonuna yazılcam kendimi zorlayıp
bi de dans etmeyi çok severim kapı gıcırtısına oynarım ama evde olmuyo malum
okula dönünce evde hergün dans edicem, aslında okul başlayınca daha rahat zayıflıcam galiba hem daha hareketli olcam hem de anne yemekleri olmıcak yiyeceklerimi kendim hazırlıcam ya erir giderim
geçen yıl dans kursuna başladıydım salsa falan hareketli olunca bacaklarımın çalıştığını hissediyodum ama partner sıkıntısından bırakmak zorunda kaldım 2 ay sonra, devam edebilseydim güzel olcaktı
![]()
denedim şimdi siliniyo resimhatta albüm bile siliniyo
kenarda resmi düzenle diye bi kısım var ordan resmi sil diye işaretleyince oluyo
![]()
ya ben spor yapmiyorum bayadir. 72 kiloyken daha zayif gorunuyodum. kilo almis gibi gorunuyorummm.
ölçülerini yazabilen yazabilir mi acaba?
benim 90 74 103 boyum 173
ölçülerim nasil incelcek ya![]()