- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
kizlar albume koydum yorumlarinizi bekliyorum
maşallah canım gerçekten incecik olmuşsun istediğin kiloya ulaştığında gencecik kız gibi olacaksın çok beğendim çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar albume koydum yorumlarinizi bekliyorum
jillian canim tavsiyede ederim cok ise yariyor
jillian canim tavsiyede ederim cok ise yariyor
maşallah canım gerçekten incecik olmuşsun istediğin kiloya ulaştığında gencecik kız gibi olacaksın çok beğendim çok
jillianı youtube de buldum 1 2 3 seans diye gidiyor 1 seansı kaç kere yapıyorsun yarım saat oda yada 1 2 3 diye sırayla mı yapıyorsun
benim yapmadigim spor kalmadi canim Sabah kalkarkalkmaz plates oglen yurus aksam Julian bazende Leslie az Kilo verdim ama baya sIKILASTIM
spor yaptikca kendimi daha Dinc hissediyorum inanirmisin eskiden ot gibi yasiryormusm meger;![]()
evet canim 1level 10gun
2.level 10gun
3.level 10gun toplamda 30 gun ben bikere yaptim simdi 2.kez yapicam
bende kendimi zinde hissediyorum spor yapinca bide kilokuyken yuruyuste cok yoruluyodum spor yaptikca acildim simdi 5km yuruyorum bisey olmuyor
bende gormek istiyorum merak ettim vallatesekkur ederim canim insaallah istedigim kiloyada ulasirim hepimiz ulasiriz
bende gormek istiyorum merak ettim vallaarkadaslik teklifi yollaim
![]()
evet canim 1level 10gun
2.level 10gun
3.level 10gun toplamda 30 gun ben bikere yaptim simdi 2.kez yapicam
maasallah canimmcok iyi olmussun kimse demez sana iki cocuk dogurmus tas tas
![]()
tebrikler treniedy birinciliği kapmışsın. kızlar söz veriyorum size cumaya kadar kendime hakim olcam ve ilk 3 te olcam.
kızlar 60 kiloya kavuşup istediğim gibi giyinmek istiyorum
kilo aldıkttan sonra boydan elbiseler giyemedim.hayalim 60 olup çok şık bi elbiseyle bu belki mini de olabilir eşimin karşısına çıkmak
ha bide kilolarımla uğraşan bi teyze var daha doğrusu eşimin teyzesi. onun karşısına çıkıp işte yaptım demek istiyorum
Ozaman beraber ilk üçe gireliiimmmm bende 1 olmak istiyorumdaaa
Bende 60 olmak istiyorummm yaa,oohh insallah veririsde sende cıkarsın teyzesinin karsısına bak manken gibi oldum dersiiinn
off ben de yapmak istiyorum ama bu ayran gönülle yaşayabildiğime şükür1 kere yaptım 1 leveli çok ağır geldi bi de hareketleri tam düzgün yapamadım da bi taraflarımdan aktı ter
sonra daha hafif olan leslie bacıya yöneldim ona da 1 hafta dayanabildim çok sıkıcı geliyo bana öyle programlar :106: beni bu saatten sonra anca spor salonu paklar
![]()
Kızlar bu arada jillian level 1i açtım 10dk yaptım ama ter içinde kaldımmm işin yoksa birde dus al simdii![]()
Ender Saraç Bölgesel Zayıflama Hareketleri-Bölgesel İncelme Egzersizleri İzle - YouTube
ender saraçın yaptıgı bu hareketlerde cok güzel mekik olayını rahatlıkla yapabiliyorum ilk gün cok zor gelmişti ama hergün yapmaya calısıyorum deneyin derim karın kaslarını cok güzel çalıştırıyoor![]()
73 kiloyum ben de.. Hiçbir takıma dahil değilim. Çevremdekiler hep 36-38 beden olduğundan diyet konusunda yalnızım ve yalnız diyet motive etmiyor insanı.. Yürüyüş bile yapamıyor insan..Ben de katılabilir miyim?