70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm,ben de 74 kiloyum.sağlıklı zayıflamak istiyorum.uzun süredir çabalıyordum,78 den 75 edüşmek için bi türlü olmuyordu.eşimin kolestrolü çok yüksek çıktı doktor yersen kalp krizi geçirirsin diyip ona herkesin uyması gereken sağlıklı bir diyet verdi,eşimde çok güzel uyguladı,bir ayda ben 4 kilo vermişim dün tatilden eve gelip tartılınca şok oldum.aynı şekilde devam edicem inşallah,gerçi üstüne bugün yürüdüm koşu bandında 20 dk.zamanla artırırım onu da...

benim yapmadigim spor kalmadi canim Sabah kalkarkalkmaz plates oglen yurus aksam Julian bazende Leslie az Kilo verdim ama baya sIKILASTIM

spor yaptikca kendimi daha Dinc hissediyorum inanirmisin eskiden ot gibi yasiryormusm meger;:1:

bende kendimi zinde hissediyorum spor yapinca bide kilokuyken yuruyuste cok yoruluyodum spor yaptikca acildim simdi 5km yuruyorum bisey olmuyor

evet canim 1level 10gun
2.level 10gun
3.level 10gun toplamda 30 gun ben bikere yaptim simdi 2.kez yapicam

off ben de yapmak istiyorum ama bu ayran gönülle yaşayabildiğime şükür :37: 1 kere yaptım 1 leveli çok ağır geldi bi de hareketleri tam düzgün yapamadım da bi taraflarımdan aktı ter :27: sonra daha hafif olan leslie bacıya yöneldim ona da 1 hafta dayanabildim çok sıkıcı geliyo bana öyle programlar :106: beni bu saatten sonra anca spor salonu paklar :37:

tebrikler treniedy birinciliği kapmışsın. kızlar söz veriyorum size cumaya kadar kendime hakim olcam ve ilk 3 te olcam.
kızlar 60 kiloya kavuşup istediğim gibi giyinmek istiyorum

Ozaman beraber ilk üçe gireliiimmmm bende 1 olmak istiyorumdaaa :52::52:

kilo aldıkttan sonra boydan elbiseler giyemedim.hayalim 60 olup çok şık bi elbiseyle bu belki mini de olabilir eşimin karşısına çıkmak

ha bide kilolarımla uğraşan bi teyze var daha doğrusu eşimin teyzesi. onun karşısına çıkıp işte yaptım demek istiyorum

Bende 60 olmak istiyorummm yaa, :52: oohh insallah veririsde sende cıkarsın teyzesinin karsısına bak manken gibi oldum dersiiinn :52:

73 kiloyum ben de.. Hiçbir takıma dahil değilim. Çevremdekiler hep 36-38 beden olduğundan diyet konusunda yalnızım ve yalnız diyet motive etmiyor insanı.. Yürüyüş bile yapamıyor insan..Ben de katılabilir miyim?

off ben de yapmak istiyorum ama bu ayran gönülle yaşayabildiğime şükür :37: 1 kere yaptım 1 leveli çok ağır geldi bi de hareketleri tam düzgün yapamadım da bi taraflarımdan aktı ter :27: sonra daha hafif olan leslie bacıya yöneldim ona da 1 hafta dayanabildim çok sıkıcı geliyo bana öyle programlar :106: beni bu saatten sonra anca spor salonu paklar :37:

tekrar yapa yapa hareketler oturur canım bende bu akşam denedim gerçekten sıkı çalıştırıyor bittiğinde yarım saat kendime gelemedim sanırım tansiyonum düştü birde diz bükme hareketlerini en hafiften başlamak lazım yoksa yürüyemeyecek kadar hamlanırız bir kere başıma gelmişti 2 gün eşim taşıdı evin içinde beni çok çok zor bir durum Rabbim bu durumda olanlara acil şifalar versin

Kızlar bu arada jillian level 1i açtım 10dk yaptım ama ter içinde kaldımmm işin yoksa birde dus al simdii :9: :9:

Ender Saraç Bölgesel Zayıflama Hareketleri-Bölgesel İncelme Egzersizleri İzle - YouTube

ender saraçın yaptıgı bu hareketlerde cok güzel mekik olayını rahatlıkla yapabiliyorum ilk gün cok zor gelmişti ama hergün yapmaya calısıyorum deneyin derim karın kaslarını cok güzel çalıştırıyoor :16:

koşu bandında 1 saat koşu yapmış kadar terletti 25 dk sı demek ki az vakit çok kalori :16:

Son düzenleme:
73 kiloyum ben de.. Hiçbir takıma dahil değilim. Çevremdekiler hep 36-38 beden olduğundan diyet konusunda yalnızım ve yalnız diyet motive etmiyor insanı.. Yürüyüş bile yapamıyor insan..Ben de katılabilir miyim?

hoşgeldin canım bende yeni katıldım her gün yediklerimizi paylaşıyoruz cuma günleri de kilo bildirim günleri daha bildirim yapmadım önümüzdeki cuma inşallah

benimde canım sıkkın aslında taa bu yazın başında karar vermiştim ama hiç bi değişiklik yok sadece ramazanda 1 kilo verdim 69 um şimdide bende katılabilir miyim aranıza ?

Back
X