Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben 60 - 69 topiğindeyim... nesfit 14 günü deneyen var mı.... faydasını gören var mı...
burda havalar güzel olmaya basladi yaz günü gibiiyi eglenceler canim
hosgeldin canim tabiki alirizkizlar birde cizelge ekleyin kendinize daha cok motive olursunuz
ne güzel kuzum bizi mutlu eden bu olmali zatenhic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermiyor bize
bende öyle düsünüyorum en önemli ögün aksam ögünü nekadar hafif atlatirsan okadar farkini görüyorsun tartidahosgeldin bu arada canim sende
![]()
selam kızlar ben 60 - 69 topiğindeyim... nesfit 14 günü deneyen var mı.... faydasını gören var mı...
ben 1 hafta denedim ama faydasini göremedim:26: bidaha mi denesem :44:ama yok ya doymuyorum ben onunlagüzel kahvaltimi yapayim daha iyi
![]()
ben onu hiç 14 gün boyunca deneyemedim 2-3 gün sonra bıraktım hep ne tadını sevdim ne de doyurdu beni
faydasını görürsün diye düşünüyorum çünkü aç kalıyorsun ama nereye kadar devam edebilirsin ki bıraktığın an kilo almaya başlayabiirsin diye düşünüyorum :44::44:
başlarsan haberim olsun....birlikte yaparız...
bir deniycem bakalım 14 günde neler oluyo merak ediyorum.... kilo verirsem buraya işe yarıyomuş diye müjdeye gelirim :) hangi diyeti bıraktıkta almadık ki :)) yalma oldum ben artık....
canım benim yediklerini alışkanlık haline getirirsen kilo almazsın ki zaten zamanla miden küçülecek ve fazlasını yeme ihtiyacı duymayacaksın ama bu nesfit dediğin şeyi bıraktığında onun yerine hangi öğününse onu yiceksin ki bu da senin kio almana neden olacak diye düşünüyorum yanlış anlama kendi fikrimi söylüyorumbiz burda öğünlerimizi küçüterek zayıflıyoruz canım ondan yola çıkarak söyledim
![]()
Saolun kızlar desteğinizle kurtulucam kilolardan inşallah cuma günü mü bildirim yapılıo kilo için
Ah canım ya, alışkanlık dedin de biz millet olarak o kadar çok pasta-böreğe-tatlıya bağımlıyız ki, diyet yemeklerine alışmak çoook zor gibi, ben de geçen sene ne güzel 59 a kadar inmiştim, şimdi tekrar 65 e çıktım, kendimi çok kötü hissediyorum maalesef, oyyy oy. Bayramda da saldım çayıra mevlam kayıra oldu yani diyeceğim o ki, Allah herkese booool sabırlar versin bu diyet yolunda.![]()
benim de en büyük sorunum ekmek ya tatlıymış pastaymış onlarla pek aram yok çok şükür ama ekmeği hayatımdan tamamen çıkarsam incecik olcam ben eminim yaabayramda millet baklava yerken ben ekmek yiyordum o kadar hasret kalmışım yani düşün
yazık bana yaa acıdım kendime
![]()
merhaba kızlar ben çok yeniyim bugun kilo vermeye karar verdimm su içememe problemi var bende birde çalıstıgım ıcın tüm gün oturuyorumoturanlar için nasıl bir program izliyorsunz
Ah canım ben ekmeği hiç aramam ama işte abur-cubur illa ki kaçıyor yani, bir de benim metabolizmam çok yavaş ya, çok zor kilo veriyorum, spor yapmadan falan çok zor benim işim, guatr da var, tahlilleri yaptırmadım epeydir, bir gitsem iyi olacak.
Aramıza hoşgeldin, cuma günü tekrar bildirimde bulunursan listeye eklenirsin.Akşam yemeği için tarhana çorbası ve bol yeşil salata arkadaşlar akşam 6 dan sonra yemek yemicem biraz yürüyüş bandında yürüyüş ve mekik çekicem
kilo çizelgesine benide ekleyebilirmisiniz başlangıç 73.3 boy 1.70 arkadaşlar
cumay sabırsızlıkla bekliyorum
geçmiş olsun canım tahlillerini aksatma bencebenimde metabolizmam çok yavaş ya oturarak çalışanlar kervanındanım bende dolayısya can simidim var benim de
![]()
canım benim yediklerini alışkanlık haline getirirsen kilo almazsın ki zaten zamanla miden küçülecek ve fazlasını yeme ihtiyacı duymayacaksın ama bu nesfit dediğin şeyi bıraktığında onun yerine hangi öğününse onu yiceksin ki bu da senin kio almana neden olacak diye düşünüyorum yanlış anlama kendi fikrimi söylüyorumbiz burda öğünlerimizi küçüterek zayıflıyoruz canım ondan yola çıkarak söyledim
![]()
6
ben çalışıyorum 8:30 dan 19:00a kadartek sporum işe yetişmek için ve eve dönüş için 15 er dk koşturmak :) ama eşimle karar verdik akşamları 1 saat yürücez soğukta ne kadar dayanabilirsek tabi...bu arada boyum da 1.72 tam bi katana gibiyim
ne olurdu 1.60a 50 kg olan standart kızlardan olaydım ...neyse yarın miladımdır benim..cumaya kadar en azından 2 kg versem iyi..