Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar beni de aranıza alın halim fena😪 sabah tartıldım 79.9 kilodayım. İşin kötüsü ben niyeyse çok da kilolu olduğumu düşünmüyorum yani rakamlar fazla ama aynadaki görüntüm çok çok rahatsız etmio beni . O yüzden pek istekli diildim ama yakın arkadaşlarımın eşimin minik iğnelemeleri bu kararı aldırdı bana. 28 yaşındayım 1.67 boyum 27 aylık bi kızım var matematik öğretmeniyim haa bide adım Zehra 😊
Hoşgeldin hocam. Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Zaten kilolarla yüzleşmek kolay olmuyor yüzleşince inşallah çözersiz hep beraber. Bende hep kendimi iyi görüyordum. Tabi tartıda 80 görene kadarMerhaba kızlar beni de aranıza alın halim fena😪 sabah tartıldım 79.9 kilodayım. İşin kötüsü ben niyeyse çok da kilolu olduğumu düşünmüyorum yani rakamlar fazla ama aynadaki görüntüm çok çok rahatsız etmio beni . O yüzden pek istekli diildim ama yakın arkadaşlarımın eşimin minik iğnelemeleri bu kararı aldırdı bana. 28 yaşındayım 1.67 boyum 27 aylık bi kızım var matematik öğretmeniyim haa bide adım Zehra 😊
aman Allah'ımmm birinci omuşum ben yaa
günaydın iyi haftalar kızlarr bayram dolayısıyla 9 günlük bi tatil yaptım o yüzden giremedimm kilo veren herkesi kutluyorumm veremeyenler de üzülmesin hepinizi çok özledimm ya ben
canım tebrik ederim birinciliğin.Bak bu hafta ben birinci olacağım. Sana sıkı bir rakipim
teşekkür ederim tatlımmbu hafta kesin sondan birinci olurum ben yani rahat rahat geçersin beni ya bayram dolayısıyla kilomu bile koruyamadım ki ben
tartılmicam da cumaya kadar kötü rakamlar görmek istemiyorum
![]()
ben aldim canim persembe cumaya izinHoşbuldum Suzimmm nasılsın? tatilin nasıl geçti?tabi orda size de tatil olduysa :44::44:
nohutu öglen yesen cok daha güzel olurdun tatlim aksamlari günlük menülerin toplamini yaz tatlimcanim aksam corba salata yesen öglen daha cok tavuk köfte falan yiyebilirsin ac kalma
Bu hafta şok bi şekilde yapıp moral bulayım da haftaya biraz daha sakinleşirim :)
akşama da ohut yaptım eşime pilav bana yok :) azıcık da çorba içerim belki..sadece çorba içsem daha iyi ama o kadar yaptım nohutu yememek olmaz![]()
ayni ben bazen cokda güzel hissediyorum kendimiMerhaba kızlar beni de aranıza alın halim fena😪 sabah tartıldım 79.9 kilodayım. İşin kötüsü ben niyeyse çok da kilolu olduğumu düşünmüyorum yani rakamlar fazla ama aynadaki görüntüm çok çok rahatsız etmio beni . O yüzden pek istekli diildim ama yakın arkadaşlarımın eşimin minik iğnelemeleri bu kararı aldırdı bana. 28 yaşındayım 1.67 boyum 27 aylık bi kızım var matematik öğretmeniyim haa bide adım Zehra 😊
ohh ne güzel alismislar kuzucuklardaNasılsınız.E tatil bitti . Artık toplanalım ve diyetimize kaldığımız yerden devam edelim. Bence biraz daha çiddiye alarak gidelim.
Benim Öğrencilerden sabah çiddi bir kriz beklledim. Ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Bütün kuzucuklar artık okula alışmışlar. Hadda okulu özlemşler.
Kilo almadım bayramda ama 2 haftadır tık yok tartıda .Sporda yapıyom ama oynamıyor sanırım inatlaşma moduna girdik. İnşallah bu hafta gider.
Menüm
Sabah.: haşlanmış yumurta,peynir ,zeytin,domates ,salatalık,semiz otu,maydonoz,yeşil çay
Ara: yeşil çay.2 tane kuru inçir
Öğle: ızgara tava tavuk,salata,ayran ,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 2 tane küçük hatay hurması götürdüm.
Akşam: salata
hopdedikcanım tebrik ederim birinciliğin.Bak bu hafta ben birinci olacağım. Sana sıkı bir rakipim
kilon normal canim ama bi 5-10 kilo verdinmi süper olur tabiimerhaba kızlar
bu bayram inanılmaz zor geçti ailede en zayıf benken görümcelerim inanılmaz zayflamışlar.doğumdan sonra aldığım kiloları veremedim.Çok gaza geldim burada sizinle ber-aber azmimi yitirmeyeceğimi düşünüyorum.Kilom 73.3 boy 17.73 çok utandım çokkkkkkkk
bu arada beni en çok mutlu eden şey ise memleketteki herkesin sen zayıflamışsın geçen seneye göre demeleriyditopu topu 5 kilo ama farkedilmesi çok hoşuma gitti
![]()
burda havalar güzel olmaya basladi yaz günü gibiKızlar ben çıkmam lazım. Kızımı parka götürmeye söz verdim. Hadi hadi anne diyip duruyor. Biraz o oynasın bende parkta yürüyüş ve spor yapayım geleyim. Hepinizi öpüyo![]()
hosgeldin canim tabiki alirizArtık olan pantolonlarımın içinede giremiyorum süper oldu şimdi şubat tatiline kadar incecik olmak istiyorum arkadaşlar birinci olan arkadaşıda tebrik ediyorum
Benide aranıza alırmısınız ne yapmam gerek
ne güzel kuzum bizi mutlu eden bu olmali zatenbu arada beni en çok mutlu eden şey ise memleketteki herkesin sen zayıflamışsın geçen seneye göre demeleriyditopu topu 5 kilo ama farkedilmesi çok hoşuma gitti
![]()
bende öyle düsünüyorum en önemli ögün aksam ögünü nekadar hafif atlatirsan okadar farkini görüyorsun tartidaherkese selam olsun bende dogumdan sonra biraz rejimyaparak ,biraz dikkat ederek 10 kilo kadar verdim ama bi 10 kilo daha vermem gerekiyor kizim 18 aylik olacak ,bayram haftasi saldim biraz ama bugunden itibaren yine devam diyorum su an 73 kiloyum hedefim ilk etapta 68 daha sonra 63 olmak bakalim insallah basarabilirim yarindan itibaren haftada 2 saatte spora gitmeyi dusunuyorum ben ozellikle aksamlari hafif yemenin faydasini cok gordum herseyden yiyorum ama miktarlari eskisine gore azaldi tabiki hepimize bol sans diliyorum simdilik boyle![]()
5 kilo inanılmaz fark ediyor arkadaşım inş darışı başımıza
tatil çok güzeldi Suzim ya bugün hiç gelesim yoktu işe çalışmak zorunda olmasam gelmezdim istanbulakafan rahat ohh karışan eden yok tertemiz hava yediği içtiği bu yüzden yarıyor insana
![]()