70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam bacımm yakın olsan hiç yok demem valla :7:

3 saat kız yetişirsin :23::23:

mesaj iletilerim gelmiyor benimm o sekme kalkmış yook :53::53: sizin de öye mi kızlar?? :53:

evet kalkmış o :26:

Ayyy ne guzellll arkadaslarin icin cabaliyosun..benim yokta öyle arkadaslarim:43:
Olanlarda hepimiz dunyanin bi yerindeyiz
Ammma coky ap issinya paketlerin hepsinimi kullandin yoksa canim yaaa...nohut fasulye coksa buzluga at hepsini yapicam diye ugrasma

tarifin 2 katını yapayım dedim anca yeter diye :26: dolu dolu 3 tencere çıktı :26:
yakın arkadaşların evlerine götürcem işte bi benden isteyebiliyorlar ben de kırmıyorum onları :16:
pek severim kendilerini :16:

yani hiç birine etki etmemiş ama bi sitede gördüm 4-5 tane ünlü bunun reklamını yapıyor kullanıyoruz faydasını gördük diyor neyse almış arkadaş kullanayım bari ben gibi birine de anca bu hediye ediirdi zaten:19: :47::47:

ayy öyle deme canım yaaa kiloya taktın demekki sana iyilik yapmak istemiştir

o kadar çok bahsettiniz ki canım çekti yaa :5: hiç yiyemedim ben yaa :5: ayrıca minem çok mağrifetlisin gerçekten aşure resmine baktıkça ağzım sulanıyor hadi yapıp getirin de yiyelim
:56:
ayy canımsın keşke yakın olsakta ikram edebilydim sanada
bugün ev ziyaretine gittik odun ateşinde koca kazanda yapmışlar
öğle yemeğim 1 kase aşure oldu
Hmmmm nefis görünüyooo
Ama benim blogum yokki nasil takip edicezzz

yok canım blogun olmasına gerek yok
benim ismimin altında takip et yazar onu tıklaman yeterli siteye üye olacaksın tabii bide :26:

Kızlar daha çok yeniyim biliyorsunuz...

O nedenle aslında sizin menüleri okuyup takip ediyorum,beğeniyorum..

yorum getirirken çekiniyorum açıkcası abartılı bir şey yoksa..

Öğreneyim biraz daha o zaman daha detaylı yorumlarımda olacakdır ;)

hoşgeldin ben yeni gördüm biraz geç oldu hoşgeldini kusura bakma:17: ya çok önemli değil bizde çok bişey bilmiyoruz ama yazarak birbirimizden öğreniyoruz doğru yanlışları korkma yorum yap sonuçta hiç birimiz uzman değiliz bildiğimiz kadar belki sen bizim bilmediğimiz şeyler biliyorsundur:1:

selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaa :9: menümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok :17:
bende bu hafta çok kaçırdım ya yazmıyorum o yüzden yarın + çıkmasam bari:26: burayada uğrayamıyorum iyice kaçırdım ipin ucunu inşallah - görürüz yinede inşallah yani :26:

Bugünki menüm

Sabah yoğurt karışımı

Kahvaltı

Domates,salatalık,biber,2 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek

Ara: Yok (Kahvaltıyı geç yaptım)

Öğlen

Yoğurt karışımı

Yeşil salata
Et Sote

Ara: 2,3 ceviz
Bitki çayı

Akşam

Yoğurt karışımı (17:00)

17:30 Sütlü nesfit

1,5 su şu ana kadar...
bu yoğurt karışımı ilginçmiş bize sonucu paylaş bakalım merak ettim:34:

Kizlar cumadan cok ümütliyim
Hem gecen hafta cok dikkatli oldigim halde verememistim ama tabi yaa asureler vardi :((((( ne dikkat ne dikkat
Neyse simdi amerikan kalp vakfi diyeti varya 3 gün onu yapiyorum cuma sabah iyi cikicak ins sonuc cizelgem yerinden oyniycak
Adimi altin harflarla yazdiricam bu hafta listeye:41:

Menüm listeye tamamen uygundu..hic kavamak yapmadim

Sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 fincan sade kahve

Ara yarim muz

Ögle(ögle ve aksamin yerini degistirdim)
2 sosis, karnibahar ve broccoli haslama

Ara 1 fincan sade kahve, yarim muz

Aksam
Lor ve 3 grissini, vanilyali dondurma

Spor
Jilian 2. level 4. gün:41::41::41:
regl o,dugum icin devaminda birsey yapmiyorum,yapamiyorum..bakalim 2. levelden sonra ölcülerimde nasil bi degisim olucak
Jiliani bitirince Dove men + care in bi programi var bende cok guzel oradan programlar yapip sonuna slim & six pack ekliycem ins
Simdi bu jilianda hepsi var ve gercekten cok yorucu.. Ama sonraki programimi yaptim..bu göbis toparlanicak ins taaaa benim kalcada tüm heybetiyle asaletiyle duruyor masaallah 3 haftadir spor+ diyet bi iner bi söner diymi yok ! Öylece duruyor

menün çok iyi her zaman ki gibi sporunuda yapıyorsun sbret gidecek elbet o fazlalıklar:32: sana çok özeniyorum ben beni gaza getiriyorsun seni gördükçe spor yapasım geliyo az yiyorum o yüzden lütfen bir yere kaybolma takipçinim de:9: bir haftadır giremiyorum ama girdiğimde bu menüler hoşuma gidiyo:52:

kizlar bisey sorucam ben yarindan itibaren spor yapmaya baslamayi dusunuyorum evde yapabilecegim internetten indirip takip edebilecegim bisey olsun istiyorum bide benim vucut armut tipi ustte bisey yok bel ince ama allah vergisi kalca bacak o bicim yani:46::46: ne varsa oralarda var ne yapailirim ne onerebilirsiniz
bende seninle aynı durumdayım ya armut:23: ben internetten jillian michaels kickbox workout yazıyosun malum video sitesine onu yapıyorum kalçam toparlandı gibi sanki gerçi pek düzenli yapıyorum yapablsem daha iyi olcak:34: birde arada 100 squat challenge diye bişey var ismi tam böyle miydi hatırlamıyorumda onu yapıyorum 8 dk ama tüm bacaklarım alt bacak üst bacak ağrıyo bunu yapınca gerçi daha çok etki görmedim daha yeniyim bende 1 aydır falan burdayım 2 haftadır yapıyorum bu sporlarıda deneyip görücem bakalım neler olacak:10:

benim ismimin altında takip et yazar onu tıklaman yeterli siteye üye olacaksın tabii bide :26:

aşure tarifin çok güzelmiş ya birde anladığım kadrıyla yemek tarifleri falan paylaşıyosun bu güzel yemekleri yapıp yapıp kilo alma sakın:52: şaka bir yana o paylaştığın tostta çok hoş görünüyor eline sağlık:1:

çıtır bayanlar az kaldı yarına herkescikler - çıksın kimsecikler + görmesin inşallah :8: herkes en kısa zamanda hedeflerine ulaşsın iyice çıtır olsun gerçi biz her halimizle güzeliz amacımız daha güzel olmak:9::9: ben kaçar yarın görüşürüz:27: bu arada thelog a özel mesaj atıyoz demi bu hafta öyle bişey okudum gibi sanki ay çok geri gidince kafam karıştı da:53:

şişko hande şişko hande:35::35::35:
sensin o hıh :19:
yok daha anca koydum zaten yarına yaparım da öyle pek aşure sevmem ben en fazla bi kase yerim o kadar düşkünlüğüm yoktur :34:
arkadaş isteyince kıyamadım napam:31:

nerelerdesin sen neden gelmiyorsun :26:
vay başıma gelenler işe başladım gelemiom evede hırsız girdi kaynanama taşındım 1 ay önce bilsen neler oldu özledim herkesi :16::16::16:

kızlar çok ihmal ettim bu ara sizi farkındayım :26:
ama öğretmenler günü organızasyonlarıyla ılgılenıyorum gelemıyorum hıç dikkat de edemıyorum zaten su ara :(
hem sınıfımın hem okulumun hem sendikamın hem de partımın öğretmenler gunu organızasyonları var ayrı ayrı ılgılenıyorum 4 farklı yer 4 farklı gün .. :/ gelcem ama hepinizi öpüyorummm sabah yazarım bıldırımı ama hıc umutlu degılım :18::50:

bakalım nolcak görcezz :51: bu arada menün çok iyi :46:
tesekkur ederim canim iste elimden geldiginde menuleri dengeli yapmaya calisiyorum ya bakalim sabaha az kaldi:18::18:
Menü süper ötesi
Biömiyorum ins iyi sonuc alirim:26:
a iyi olur
tesekkur ederim canim ins yarin ki sonuct

bende seninle aynı durumdayım ya armut:23: ben internetten jillian michaels kickbox workout yazıyosun malum video sitesine onu yapıyorum kalçam toparlandı gibi sanki gerçi pek düzenli yapıyorum yapablsem daha iyi olcak:34: birde arada 100 squat challenge diye bişey var ismi tam böyle miydi hatırlamıyorumda onu yapıyorum 8 dk ama tüm bacaklarım alt bacak üst bacak ağrıyo bunu yapınca gerçi daha çok etki görmedim daha yeniyim bende 1 aydır falan burdayım 2 haftadır yapıyorum bu sporlarıda deneyip görücem bakalım neler olacak:10:

tsk ederim canim ben bunlari not alayim yarin bakip indiririm ins sporumuda yaparsam daha iyi sonuc alacagima inaniyorum , aslinda bende yeniyim burda yarin tam 4 hafta olucak, bakalim yarin ne olucak cok heyecanliyim cok bi kilo kaybettigimi zannetmiyorum ama genede insan merak ediyo heyecanlaniyo gaza geliyoz iste boylece haftaya daha azimli olurum ins:46::46::46:

kızlar nasılsınız 10gundur falan hıc gıremıyorum laptopm gıttı telefondan da yazamıyorum hep gönderıyo sonra bakıyorm aslında göndermıyomus:37:
rejım yapmıyorum sadece az yıyorum.
Eskı arkadaslar neden hıc gırmıyo ya?

Neysee bol kılo vermeler sıze:54:

günaydınn kızlaaarrr hayırlı cumalarr :3:

3 saat kız yetişirsin :23::23:

evet kalkmış o :26:
tarifin 2 katını yapayım dedim anca yeter diye :26: dolu dolu 3 tencere çıktı :26:
yakın arkadaşların evlerine götürcem işte bi benden isteyebiliyorlar ben de kırmıyorum onları :16:
pek severim kendilerini :16:

doğru ya 3 saatcikk kız ben işten çıktıktan sonra eve 2.5 saatte zor gidiyorum sana gelmem 6 saati bulur
:9:
kalkması kötü olmuş ya bildirim geliyordu ne güzel yaa kaçırıyoruz o yüzden alıntılarıı olmamış kk olmamışş :20:

demekki canım ya çok takmasam niye alsın ki :26:

ay olsa da yesem bu sene yiyemedim aşure anam yapamadı belki pazar günü ben yaparım bi yerim şişecek yoksa :27:

kızlar nasılsınız 10gundur falan hıc gıremıyorum laptopm gıttı telefondan da yazamıyorum hep gönderıyo sonra bakıyorm aslında göndermıyomus:37:
rejım yapmıyorum sadece az yıyorum.
Eskı arkadaslar neden hıc gırmıyo ya?

Neysee bol kılo vermeler sıze:54:

günaydın canım hepiniz tek tek gidiyorsunuz yaa nasıl peki kilolarla aran :26:

. aynı kılom degısıklık yok. Aslında degısıklık olmadgı ıcın de uzuluyorum vermem lazım 5 6 ay sonra dugunum var ben hala patates gıbıyım

Son düzenleme:
ilk bidirimi yapayım bari :27:

başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg

-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedim :40: o yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah :52:

. aynı kılom degısıklık yok. Aslında degısıklık olmadgı ıcın de uzuluyorum vermem lazım 5 6 ay sonra dugunum var ben hala patates gıbıyım

canım yaaa aynı durumdayız desene kilomuz da aynıı evlenme tarihimiz de vermemiz lazım gerçekten evlendikten sonra vermek zor olabilir kendimizi ispatlayalım diye yaparız güzel yemekleri sonra biz de yeriz illakii :27: işimiz zor vesselam:24:

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :66,2 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:1000 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg
:32::32::32::32:Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley:24::24::24::32::32:Çok mutluyum.

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
:32::32::32::32:Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley:24::24::24::32::32:Çok mutluyum.

fadime ablaaaa inan şoktayımm :53: ayyy çok sevindimm valla sanki ben vermiş gibi :52:tebriklerrrr ablacımm :46::46:
:46:

kizlar bisey sorucam ben yarindan itibaren spor yapmaya baslamayi dusunuyorum evde yapabilecegim internetten indirip takip edebilecegim bisey olsun istiyorum bide benim vucut armut tipi ustte bisey yok bel ince ama allah vergisi kalca bacak o bicim yani:46::46: ne varsa oralarda var ne yapailirim ne onerebilirsiniz

-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedim :40: o yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah :52:
Ah bi de onların yemesen demek ki -500 olacakmışın kızzz, keşke perşembe perşembe tutsaydın kendini:20::20:Neyse buna da şükür artı değilsinya:54:

fadime ablaaaa inan şoktayımm :53: ayyy çok sevindimm valla sanki ben vermiş gibi :52:tebriklerrrr ablacımm :46::46:

sağol canım yaaa, sorma ben de nasıl sevindim, kaç haftadır ilk kez çokkk mutlu oldum.:54::54::54: Bu durumu inşallah abartmadan haftaya kadar idare ettirebilirim, haftaya da 64 görürüm, çozutmamam lazım, baksana vücut kitle indeksim 27 olmuş

Son düzenleme:

tebrik ederim çok seni:21: bende - 200 üm sevindim çok bnede kaırmıştım bu hafta hamburger falan yedim hemde 3 gün üst üste:18: ama spor yaptım çok yedim diye yatmadan 30 mekik çektim birde hergün yarım saat yürüdüm ondan herhalde dikkat etseymişim iyi bişeyler olcakmış demek:52:

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
günaydın sanada vay 1000 gr mı:52: ben anca 200 gr veriyorum haftada bu gidişle hedefime ulaşmam uzun olcak oturtarak veriyorum ben galiba:27: tebrik ettim çok:1:

tebrik ederim çok seni:21: bende - 200 üm sevindim çok bnede kaırmıştım bu hafta hamburger falan yedim hemde 3 gün üst üste:18: ama spor yaptım çok yedim diye yatmadan 30 mekik çektim birde hergün yarım saat yürüdüm ondan herhalde dikkat etseymişim iyi bişeyler olcakmış demek:52:

günaydın sanada vay 1000 gr mı:52: ben anca 200 gr veriyorum haftada bu gidişle hedefime ulaşmam uzun olcak oturtarak veriyorum ben galiba:27: tebrik ettim çok:1:
sorma canım yaa, kaç haftadır hep artıydım ben de belki de 2 aydır ilk defa eksi çıktım, çok mutlu oldum, sen de bozma moralini 200 gr. olsa bile kalıcı olsun, yağdan gitsin önemli olan o.:54:

Back
X