70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar :3:
İşe geldim işte kahvaltı yapıyom bi yandan akşam yazdıklarınıza baktım.:31:
Salatalık kemiriom yavaş yavaş yiyom tadı çıksın. :9:
Ağustosta spora başlamıştım öyle her akşam sporda değilim ama haftada 2-3 kere gidiorum işte.
Ocak'ın sonunda bitio üyeliğim. :31: Şimdi herkesin derdi ben.. Kilo verdin mi niye veremedin vs vs :52:
Size ne uleyn parasını verdim üstüne de yedım veremedim + üstüne bide 7 kilo aldım :52:
Nolcek bu halim hiç bilmiyorum.:31:
Duygusal açmışım ama net öyle dio :1:
Seni cok iyi anliyorum canim.evliligimizin baslangicinda cok sorunluyduk hamilelik dogum derken kilo alsamda dogumdan sonra yine fena degildim.ama sonraki huzursuzluklarda yedim yefim yedim.sanki onlar bu acligimi uzuntumu bastiriyor unutturuyordu.sonra bi baktim ben olmusum bi yag cuvali.boy kisa bide kilo.sonra dedimki hicbisey benden benim sagligimdan onemli degil.simdi o gunlere aciyorum keske kendime bunu yapmasaydim diye.simdi sana diyorum lutfen kendine bunu yapma sen herseyden daha degerlisin unutma

79 a dayandım ve nasıl vereceğimide biliyorum.Çocuklarımın bana dedikleri şu sakın gülmeyin diyeceğim ama güleceksiniz biliyorum Anne CAN SİMİDİ gibi oldun :)))Yanlardan fışkırıyor diyip gülüyorlar.Haklılarda.offfffffffffff

Asagida oynaşan smile lerden halay cekenini goremedim kiz:)yoksa dun ile bugun arasinda -800gr fark var.sonunda vucudum sasirdi.ben umidi kesmistim ama yupppiiiiii

Coooookkkk mutluyum

ya o gidiyor da çok aç hissediyorm kendimi :26:

Ağustosta spora başlamıştım öyle her akşam sporda değilim ama haftada 2-3 kere gidiorum işte.
Ocak'ın sonunda bitio üyeliğim. :31: Şimdi herkesin derdi ben.. Kilo verdin mi niye veremedin vs vs :52:
Size ne uleyn parasını verdim üstüne de yedım veremedim + üstüne bide 7 kilo aldım :52:

tadını çıkar salatalığın her zerresi önemli kızıımm :52::52:
spor insanı acıktırıyor ama :26:
öf insanların kilomuz hakkında konuşmalarından bende hiç hoşlanmıyorum
geçen bi arkadaşım dedi nişan kıyafeti bakarken benim göbeğim olduğu için öyle her kıyafeti seçemezmişiz
bu yüzden ayırmalıymışız filan
sinirlendim bende görcek herkes :47:

bende gelmeye çalışçam artık olmuyo yoksa:6:

günaydın canım nişanlanmışsın hayırlısı olsun :12: Allah tamamına erdirsin inş

amin tatlım çok sağol nişan 22 aralıkta inşallah :34::16:

Seni cok iyi anliyorum canim.evliligimizin baslangicinda cok sorunluyduk hamilelik dogum derken kilo alsamda dogumdan sonra yine fena degildim.ama sonraki huzursuzluklarda yedim yefim yedim.sanki onlar bu acligimi uzuntumu bastiriyor unutturuyordu.sonra bi baktim ben olmusum bi yag cuvali.boy kisa bide kilo.sonra dedimki hicbisey benden benim sagligimdan onemli degil.simdi o gunlere aciyorum keske kendime bunu yapmasaydim diye.simdi sana diyorum lutfen kendine bunu yapma sen herseyden daha degerlisin unutma

bebişim boyun kaç ki? beden kitle indeksin yüksek görünüyor :26:

geçen bi arkadaşım dedi nişan kıyafeti bakarken benim göbeğim olduğu için öyle her kıyafeti seçemezmişiz

Bolca su icersen salatayi cok cok yersen arada maden suyu turk kahvesi nescafe(2in1) bitki cayi icersen aklina bile gelmiyo yemek.vallla kizzzz acim diye dolaninca daha beter oluuyo

cabucak baktim gecmise umarim birsey atlamamisimdir :31:

Gunaydınn :)
Nickini hatırlayamadım valla. Kısa bi süre takıldın herhalde yoksa aklımda kalıyodu :)
Aldım tabii ki her dobik gibiiii almam mıı? :1:
İsim neydi bu arada tanışalım :)

Ne dövüon uleynnn hatunları :52:
cok konusuyolar dilekim yaa :19:
hemde ben yokken :30: bende kiskaniyom söylemesi ayip :6:

Yıııaaa Dilekkkkk :37:
Naber balkaymağım?:38::38:
İyi misin geldiğinde görüşürüz artk. :52:
iyiiyim canimm sükürr :16:
sende iyisin :34: kal buralarda gitme kiz :38:

canım benim bi ara gelde anlatt kitap gibi hatunsun valla biz yeni yetmelere öğreteceklerin vardır tabi :9: mesela karanfil çayını senden öğrendim ben ilerde mutlaka işime yaricak :17::52:

yavrum bak simdi :6:
önce ayak ucunda yürümeyi ögren :28:
gece rahat uyumak istiyosan :6:
kocisi önceden uyutup ayaginin ucnda yavaaas yavasss yataga gidicen :18:
sesssizceee yataga sivisim uyucan :9::9::9:
kiz ne karanfilii :30: kiz o normal enerji icin :9::9:

Amanın da amanın kimleri görüyorum, hoşgeldin fıstık

500 gr. verme yarışı, veremeyenler haftaya 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, ekleyelim mi seni de?

Terk mi etti, ne zaman kııı, aaaa kendi bilir, bizim kıza talip mi yok, elini sallasan ellisi
hmm gerci karar sonra degismis canim dur oraya yazayim ben :34:

ahahaha
düğünden önce de teyzem ablamla konuştuydu çok komik geliyor bana bu konuşmalar :9::9:
sen de bana anlatsanaaa :23:
dersini aldıydım da tabii pratiği bilmek ayrı bir şey senin gibisini bulamam anlatması için :23::23:

yavrum :6:
simcik :6:
yok ya ben anlatmayayim :26:
biz de biyerde hata yapiyoz ki cocukda yapamiyok :6:
senide yanlis seyettirmeyeyim bacim :9::9:

olur o şekilde de, cuma günü ona göre duyduk duymadık demesin o zaman yazayım burdan,
BU HAFTA EN AZ 500 GR.VEREMEYEN HERKESE CEZA VAR ARKADAŞLAR
VERENLER DE KENDİNE İSTEDİKLERİ BİŞEY ALACAKLAR-FOTOSUNU DA BURADA PAYLAŞACAKLAR
CEZA HAFTADA 3 GÜN 40 AR DAKİKA SPOR YAPILACAK
canim ya ben tamam dersem yalan söylemis olurum :26:
yani 3 gün 40 ar dakika spor yapabilecegimi sanmiyorum :26:
yaparim dersem yalan söylemis olurum yapamayincada huzursuz olurum :26:

:9:yanliz birakirsan olacagi bu napim :33:
hemen hazirsin yanii :4::4::4:
nerden bulcan kiz benim gibisini :57:

çok teşekkür ederim canım benımmm :21:
ayyy kıyamam ruyasına kadar gırmıs.. ama işte ınsan korkuyor zor anındada polısı cagıramazsan kımı cagıracaksın ne hemen yanında olabılecegıne guvenıyorsun artık ne de adil olacagını... :50: güvenlık ınsanın temel ıhtıyaclarından.. onu hıssedıp huzur bulamazsan naparsın bılmıyorum kı:44:

çok teşekkür ederim ... bununla atlatmıs oluruz ınsallah... rabbım kımseye kaza bela vermesın..
sorma canim ya yatakdayken cepden baktim alinti yapmisdi biri öyle okudum
is rüyamdada...
cok haklisin canim :26: aminn :54:

evettt lesliee

bayılıyorum o kadnı vıdeo larına ama bır senedır yapmayınca mazıde kalmış ismiii:17: çok sagolun genclerrrrrrrrrr:46::46:

(sankı ben kac yasındasam:)

yok onu sevmedıydımm leslıe buuu :72::23:
evettttttttttttttttttttt

leslıeeee evt cnmmm
evt kandı capımda emzırerek kg vermeye calısyorum dılek ımmmm :1: pasam ii olsun da verırım ınll
bak buda paşamm ın pozları sızlerı cok opöyooo

Eki Görüntüle 875044
oyyyyyyyyyy :16::16::16::nazar::nazar:

selam kızlar
sabahtan beri okudum ama alıntılarım çıkmadı :26:
niye böyle oldu anlamadım bitoparlandım yazmaya hazırlandım ama sayfa boşşşşş

neyse :37:

ababacım tarifimi denemişsin seninde eline sağlık canım beğenmenize sevindim
mindercimde takip ediyorumuş tariflerimi
bu aralara diyet şeyleri paylaşmayı düşünüyorum
buradada paylaşalım birbirimizle
fikir olur hem

başka ne vardı hatırlayamadım
kaza yapan arkadaş vardı sanırım rapunzel geçmiş olsun canım
suzim senide öptüm balkaymağım senide dilekcim senide
ayyy herkesi öpüyorum
ama ben çok hastayım ölüyorum sanırım hiç bukadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum vücudum dökülüyor resmen
kızım hasta olduğunda falan izin alırım, yüzüm olsun diye izinde almadım çok fenayım
diyet ne olur bilmem ilk defa iştahım gitti
hayatımda ilk :27:
:16::16::54:

selam arkadaşlar yıllardır bende zayıflama diye ömrümün yarısını geçirdim tam 12 yaşından beri diyet hayatımda.

15 yaşında 69 kg dan 48 kg düşme maceramdan sonra iş hayatıyla beraber geri gelen kilolar tekrar savaşa sebep oldu.en son geçen kış yoğun spor(haftanın 5 günü spinnig-kasıcı diyet)sadece verebildiğim kilo 8 civarıydı.bana göre oldukça az olan kg kaybım yinede motive ederken sporda kaybedilen minerallerle beraber demir eksikliği ve b12 baş gösterince spordan da oldum.saolsun firmamızın doktoruna halsizliğimle alakalı yakınırken bana kg sorununda var depresifliğinde hadi tiroidine bakalım deyince neden kg vermemin bukadar zorlaştığını anladım.kısaca zayıflamakta zorluk varsa troidle alakalı olabilir.şimdi tiroidle alakalı tedavi aşamasında tekrardan sizlerle sizin deneyimlerinizle kabulde ederseniz beni zayıflamak istiyorum umarım tabi:56:
hosgeldiin :3:
kızlarrrrr selammmm:3::3::3::3::3::3:
hosgeldiiinn kürkcü tükkaninaa:3: :1:
söliiiim mi?sölemiiiim mi?
bence söyleme ..
:16::16::14::14::14:sarılammm:38:
bi öpüverem of yav nolcek böle hep hep iş nereye kadar didincem ben:14:

:27:bekçiniz yok tabi kalırsınız böle:6:
ben varken bölemiydi:6:
topikte kuş uçmuyordu:6:
:19::19::19::19::19:
panterim benim çatal karam çingenem vay vay:27:

https://www.youtube.com/watch?v=ZE3dWlgKg-E

nası yazdım sana alamanca ama :16:
ama kötü olsa derim bence ben beyendim :6:
ay canimmm :16:
he valla senin yoklugun belli :1: :54:

yiyorum yiyorum yiyorum:ssz:
3 kilomu geri aldım insanlıktan çıkmaya ramak kaldı:ssz:
yakında matruşka bebeler gibi olacak arkada koca bir tampon:ssz:
uzun ve geniş araç yazdıracam:26:
kal kiz burda gitmeeee :4::4::4:

ıhlamur adaçayı zahter içe içe bı hal oldum gunde 5-6 bardak :/ ıcıne bır de lımon sekerı de kıstık ya sekersız ıcmek ıcımden gelmeye gelmeye ıcıom valla... bide bide kurt demişken; böyle mi kapacak yani kurtt:16::52: :

Eki Görüntüle 875529
:9::9::9:

minderbob menusunu sunar:42:

sabahh
Eki Görüntüle 875712 Eki Görüntüle 875711
dereotu,maydonoz,salatalik
peynir
yumurta
2 dilim fume hindi (cok seviyorummmmmmm)
ekmek
filtre kahve

ara
turk kahvesi
2 kare bitter

ogle
Eki Görüntüle 875713
turlu yemegi
mor lahana salatasi
yogurt
roll ekmek

ara
karton bardakta filtre kahve
yine karton bardakta beyaz cay
(firmalar ikram etti,sekersiz ictim:18::18:)

aksam:17::17::17::17::17:
Eki Görüntüle 875714

starbucksa gittik is cikisi..
1 kupa macchiato (240 kaloriymis:17::17::17::17:)
yarim dilim yas pasta:17::17::17::17:
baska da bisi yemedim..
gecende mönüne yorum yaptim ama cevap vermedin tursu ile ilgili...:19:
neyse aksam iciiinn :4: ya minder sen gecen adananin kalorisinide yazmistin ondanda yazmim gerci ondada cevap yazmadin :19:
simdide latte nin kalorisi :53: olamaz canim ya cünkü late espresso ve köpürtülmüs sütten yapiliyo neden bu kadar kalorisi olsun ki :44:

Kizlar menum
Sabah kalkinca bir domates bir portakal ceviz peynir
Oglen bir kasik yag ile kizarmis kizartma sehriye corbasi yogurt havuc turp salatasi ve cikolata maalesefff
Amaaaaaaaa
Sabah 40 dk kadar plates ve az once 3 mil leslie yaptim yaaa
Opuyorum sizleri zayif saglikli huzurlu gunler bizim olsun mucukkkkkkk
aksam nerde :44:
birde menülerin yaninda meyva yeme canim ara olarak ye :34:

amannn duygusal acligin varsa su anda yedigin hiyara bak
giden o iste :9::9::9::9:
bos verrrr herseyin hayirlisi belkide Rabbim seni kurtardi ileriki zorluk ve skintilardan :16:

günaydiiinn :16:
güzel bir gün olsun insallahhhh :52::52:
dün inanilmaz dereede yorgun ve uykusuzdum kizlar :26:
ve sunu farkettimki neden bilmiyorum ama ben uykumu alamadigim zaman
canim sürekli tatli seyler,ve hamurlu seyler istiyo :26::26: neden olabilirki bilginiz varmi :44:
dünde öyle oldu malesef öyle seyler yedimki :19::19:
bugün cezaliyim bakalim artik toparlayabilecekmiyim :31:

cok konusuyolar dilekim yaa :19:
hemde ben yokken :30: bende kiskaniyom söylemesi ayip :6:

iyiiyim canimm sükürr :16:
sende iyisin :34: kal buralarda gitme kiz :38:
amannn duygusal acligin varsa su anda yedigin hiyara bak
giden o iste :9::9::9::9:
bos verrrr herseyin hayirlisi belkide Rabbim seni kurtardi ileriki zorluk ve skintilardan :16:

Ahahahha sabah sabah iyi güldürdün canım gene :60:
Hıyar yerken aklıma gelır artk :9:
Muhabbet varsa bende varım da bi ara geldiğimde pek kişi yoktu ondan kaçıyodum. :52:

Hadsiz insanlar çok :52: Zaten kendı telaşın ve heyecanın sana yeter bide böyle çıkıp sinir bozuyolar :31:

İşte psikolojik tamamen o dönemleri bi kere atlattım iyi biliyorum ama al ver olayı..
İnsanı iyileştirecek olan gene kendisi.. Düzelicem insaallah sadece zaman.
Kolay değil 5 yıl görüştüğüm biriydi. Yani hayatımdan biri çıktı gitti.
Her acı aynı şiddetiyle kalmıyor tabii :)

hanımlar günaydın.forum takipte kilo aralığı gözüme takıldı da.:17:
akşam yememeyi nasıl başarıyorsunuz? en geç kaçta yiyorsunuz? yerseniz-içerseniz de neler oluyor bunlar?

böyle aradan giriyorum ama kusura bakmayın lütfen.
:26:

günaydiiinn :16:
güzel bir gün olsun insallahhhh :52::52:
dün inanilmaz dereede yorgun ve uykusuzdum kizlar :26:
ve sunu farkettimki neden bilmiyorum ama ben uykumu alamadigim zaman
canim sürekli tatli seyler,ve hamurlu seyler istiyo :26::26: neden olabilirki bilginiz varmi :44:
dünde öyle oldu malesef öyle seyler yedimki :19::19:
bugün cezaliyim bakalim artik toparlayabilecekmiyim :31:

Günaydın cicim :27:
Uykusuzluktan mı bilmem ama hava ve sabah kahvaltıyı tam etmeyince gün devam ederken bi sürü şey tıkıyorum ben ağzıma :52:
Sen ne ara 64e düştün ayrıca çok pis kıskandım.:41::41:

aslında yakınından biriyle iddiaya girsen çok ii olabilir
biz erkek arkadaşımla kapışıyoruz şu anda :27::27:
onun kazanacağı kesin de işte o da zayıflasın diye yarışmaya başladım :31:
düğüne az kaldı yaa akşamın bi vakti patlamış mısır mı yenir :57::57:
:19:

nişanlanıyorum şimdilik :27:
bakalım yakında da düğün olur inşallah :16:

şu güzel menünün arkasından bu olmuş mu şimdi bebişim :31:

yaaa muhabbet çok güzeldi:17::17::17::17:akşam yemeği yerine kahve-pasta yedimm:ssz::ssz::ssz:
kapışmaya son gaz devam edin,düğüne kadar fit olsun nişanlın:52::52::52:

Kizlar menum
Sabah kalkinca bir domates bir portakal ceviz peynir
Oglen bir kasik yag ile kizarmis kizartma sehriye corbasi yogurt havuc turp salatasi ve cikolata maalesefff
Amaaaaaaaa
Sabah 40 dk kadar plates ve az once 3 mil leslie yaptim yaaa
Opuyorum sizleri zayif saglikli huzurlu gunler bizim olsun mucukkkkkkk
:46::46::46::46:
izmirde oturuyorum canım
saol ya evet inan hayret ediyorum bana yapılanı etrafındakilere yapsalar namus davası sayarlar ne donum kalmış ne südyenim:47:

hindi füme mi:26:
çok çok geçmiş olsun canımmm:31::31: hindi füme canım,real'de bulabilirsin:34:

güüünnnaaayyyydddıııınnnn :119::119::119::119::119:

erken uyanın gençleeer bu kilolar kolay gitmiyor :122::122::122::124::124::124:
pek bi enerjik gördüm seni:9::32::32::32:

Canım kilosu sabit olan bişey koy tartıya, mesela 2,5 luk veya 5 kiloluk şişe varsa, koy tartı bozuk mu sağlam mı anlarsın, daha bugün var hemen pes etmeseydin keşke, belki yine de gider, spor da yapıyorsun, ödem vardır belki.

http://img2.blogcu.com/images/a/s/l/aslihansahin/pc060010.jpg için Google Görsel Sonuçları

e zaten öğlen mercimek köftesi-akşam da makarna yemişin, onlar da ölçü nedir, ne kadar yedin? Akşam özellikle hamurişi-pilav yememeye çalışmalısın canım.

:20::20::20:

:20::20::20:Gelsene buraya biz senin saçını başını yolarız itinayla:4::4::4::4::16::16::16:

Of canım ya size bişey olmamışya boşver gerisini, Allah korumuş, tabii can sıkıcı bir durum ama siz sağ salimsiniz:54::54:

Allah onları bildiği gibi yapsın:19::19:

He canım aynen öyle yapcam, sen gel:29::29::29::27::27:

kız ne güzel gidiyodu resimlere bakarken sondakileri ben görmedim haaa ona göre:20::20::20:

Günaydın canım,
Kızlarrrrrrr dua edin benim kıza, şu an sınava girmek üzere, SBS, Allah tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin inşallah.
Allah zihin açıklığı versin ablacım,hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin işallahhhh:38:
Gunaydin kizlar
Eskiler gelmis topigimiz senlenmis hosgeldiniz kizlar.

Hemen dunki menumu yazayim.diyetisyenin verdigi sok protein diyeti 2 gunluk

Sabah 2 dilim light ekmek
40 gr beyaz peynir(evde peynir kalmamis bende 25 gr kasar yedim)
Bolca marol
2 br sekersiz cay
Ogle. 100 gr tavuk haslama
Bol yagsiz salata
Ara 1/2 cup yogurt
Aksam 100 gr tavuk haslama
Bol salata
Ara. 1/2 cup yogurt

2.5 lt su 1 kupa yesilcay 1 kupa 2in1 nescafe
:46::46::46::46:

amaaaaannn milletin ağzı yok ki:31::31::31: buraya takılırsan verirsin kuzum..hepimiz öyle değil miyiz:31::31:ben de 5 kilo aldım burayı bırakıncaaa:27::27::27::27::27:
79 a dayandım ve nasıl vereceğimide biliyorum.Çocuklarımın bana dedikleri şu sakın gülmeyin diyeceğim ama güleceksiniz biliyorum Anne CAN SİMİDİ gibi oldun :)))Yanlardan fışkırıyor diyip gülüyorlar.Haklılarda.offfffffffffff
:1::1::1::1::1::1:

maşallah Allah bağışlasın hayatım emzirirken bazı insanlar çok güzel kilo veriyor bazılarıda benim gibi pehlivan oluyorlar. bi arkadaşım var 85 kilo ile doğuma gitmiş emzirirken geri 50kiloya kadar düşmüş görmeniz lazım model gibi kadın maşallah

hayatım biliyorum bende de var o çaylardan da çok midemi ağrıtıyor böyle midem parçalanıyor gibi oluyor

sosyete mantisi nasil oluyor fadimem:52:

insallah verecegizde sen gidiyon geliyon bak ben yine ayni suzi hic degismiyom :9: git gel hep 73 hep 73 :9:
bende bahane bitmiyor istahim acildimi havalar sogudu kar yagdi ondan diyorum :9:
bi ara yanima gelip zayiflatacakdin beni umutsuz vakayim ben :37:

ay iyimis :9:

ha anladim ilk elbise faceden bakim dedim acmadi ama anladim simdi :1: evet oda cok hos yakisir senin gibi seker kiz a :16:

oyyy oyyy masallah allah nazarlardan saklasin :nazar::nazar::nazar:

:9::9::9: hepimiz aynimiyiz bende hep büyüklere gidiyorum herseyde ac kalacam saniyorum herhal :9:

ay gözlerim sasi oldu cizelgenin icinden tektas nerde diye ariyom :9:

cok gecmis olsun minem bu havalar tam hasta olma havasi :5:

sagol minem harikasin :16::16::16:

ay ne güzel :103:

evet emzırıken gıdıyor kg ler yemeye dıkkt edersek tabı ama su bır hftdır tıka basa yıyorum sonrasında cok pısman oluyrm ama :(

bunye meselesı genede hem regl olamam hemde sut marketımn calısmasıı su 5 kg cıgı bekletıyor sanırım :1::nazar:

suzı cımm ınsl hepımızn yavruları canımmmmmmmmmmmmmm:16:

ay ne güzel :103:

mersii bebeğimmm Allah herkese nasip etsin :16:

yok kız ben minik kibar bişey beğendim
elim küçük kocaman şey takıp yanına bi de alyans takınca parmağın o küçük kemiği kapancak :26:
alyansımı da olabildiğince ince seçmeye çalışcam :26:
seninkiler de güzelmiş ama bebiş :23:

benim de elim biraz tombik ama kaç tane denediysem bunun gibi yakışmadı o yüzden bunu aldık ama alyasta ince alırsa iyi edersin ben o konuda biraz pişmanım çok geniş oldu ikisi birden takılınca rahatsız ediyo iştee :27:

minderbob menusunu sunar:42:

sabahh
Eki Görüntüle 875712 Eki Görüntüle 875711
dereotu,maydonoz,salatalik
peynir
yumurta
2 dilim fume hindi (cok seviyorummmmmmm)
ekmek
filtre kahve

ara
turk kahvesi
2 kare bitter

ogle
Eki Görüntüle 875713
turlu yemegi
mor lahana salatasi
yogurt
roll ekmek

ara
karton bardakta filtre kahve
yine karton bardakta beyaz cay
(firmalar ikram etti,sekersiz ictim:18::18:)

aksam:17::17::17::17::17:
Eki Görüntüle 875714

starbucksa gittik is cikisi..
1 kupa macchiato (240 kaloriymis:17::17::17::17:)
yarim dilim yas pasta:17::17::17::17:
baska da bisi yemedim..
:19::19:ikisi de tatlı baymadı mı canım ya halbuki menün iyiydi :31:

aslında yakınından biriyle iddiaya girsen çok ii olabilir
biz erkek arkadaşımla kapışıyoruz şu anda :27::27:
onun kazanacağı kesin de işte o da zayıflasın diye yarışmaya başladım :31:
düğüne az kaldı yaa akşamın bi vakti patlamış mısır mı yenir :57::57:
:19:

nişanlanıyorum şimdilik :27:
bakalım yakında da düğün olur inşallah :16:

benden önce evlenemezsiinnn bakkk döverim seniii :20:
güüünnnaaayyyydddıııınnnn :119::119::119::119::119:

erken uyanın gençleeer bu kilolar kolay gitmiyor :122::122::122::124::124::124:

günaydınn kuzucummm :16:

hoşgeldin canım merak etme aynısını nişanlım da bana diyor can simidini çıkar öyle gel yanma diyip dalga geçiyordu ama artıkık takılmıyorum çünkü yavaş yavaş gidiyor simidim :1::1:

yavrum bak simdi :6:
önce ayak ucunda yürümeyi ögren :28:
gece rahat uyumak istiyosan :6:
kocisi önceden uyutup ayaginin ucnda yavaaas yavasss yataga gidicen :18:
sesssizceee yataga sivisim uyucan :9::9::9:
kiz ne karanfilii :30: kiz o normal enerji icin :9::9:

benimki beni almadan yatağa gitmez hiç sanmıyorum :9::9::9:
valla be bilmem karanfilin etkisini öyle bi anlattın ki aklımdan hayatta çıkmazz
:52:

Ahahahha sabah sabah iyi güldürdün canım gene :60:
Hıyar yerken aklıma gelır artk :9:
Muhabbet varsa bende varım da bi ara geldiğimde pek kişi yoktu ondan kaçıyodum. :52:

Hadsiz insanlar çok :52: Zaten kendı telaşın ve heyecanın sana yeter bide böyle çıkıp sinir bozuyolar :31:

İşte psikolojik tamamen o dönemleri bi kere atlattım iyi biliyorum ama al ver olayı..
İnsanı iyileştirecek olan gene kendisi.. Düzelicem insaallah sadece zaman.
Kolay değil 5 yıl görüştüğüm biriydi. Yani hayatımdan biri çıktı gitti.
Her acı aynı şiddetiyle kalmıyor tabii :)
gelll yavrummm kacmaa :23:
muhabbet var :6: dedikoduuu :6:
bide ben cok pis duygusal aclik doyuruyom :27:

akşam yememeyi nasıl başarıyorsunuz? en geç kaçta yiyorsunuz? yerseniz-içerseniz de neler oluyor bunlar?

en güüzeli corba salata ve yogurt :34:
Günaydın cicim :27:
Uykusuzluktan mı bilmem ama hava ve sabah kahvaltıyı tam etmeyince gün devam ederken bi sürü şey tıkıyorum ben ağzıma :52:
Sen ne ara 64e düştün ayrıca çok pis kıskandım.:41::41:
senden ögrendiklerimle :16: emegin cok dilekim bende hakkini helal et bana :54:
nerdeyse iki yil oldu iste biliyosun buraya geleli :31:
aslinda cok yavas verdim ama iste sükür gitti bi sekilde :16:
hedefim 65 di aslinda ama baktim hala fazlam var :31:
insallahh 60 olayim diyorum bakalim artik :34:

mersii bebeğimmm Allah herkese nasip etsin :16:

benim de elim biraz tombik ama kaç tane denediysem bunun gibi yakışmadı o yüzden bunu aldık ama alyasta ince alırsa iyi edersin ben o konuda biraz pişmanım çok geniş oldu ikisi birden takılınca rahatsız ediyo iştee :27:

:19::19:ikisi de tatlı baymadı mı canım ya halbuki menün iyiydi :31:

benden önce evlenemezsiinnn bakkk döverim seniii :20:

günaydınn kuzucummm :16:

hoşgeldin canım merak etme aynısını nişanlım da bana diyor can simidini çıkar öyle gel yanma diyip dalga geçiyordu ama artıkık takılmıyorum çünkü yavaş yavaş gidiyor simidim :1::1:

benimki beni almadan yatağa gitmez hiç sanmıyorum :9::9::9:
valla be bilmem karanfilin etkisini öyle bi anlattın ki aklımdan hayatta çıkmazz
:52:
belli bi zaman sonra gidiyolar bacim :6:
benimki arada gider mesela :6:
bende anlattigim gibi sivisirim yataga :6:
tm uyucam :6:
bir cift göz :53: :ssz::ssz::ssz:

hayatım sana naçizane tavsiyem tek kelimeyle karatay

canım her öğün geçermiş de akşam öğünü geçmezmiş akşam önemli ama akşam 8den sonra bişey yemezsen çok güzel zayıflanıyor çünkü vücudumuzda zayıflamayı sağlayan leptin hormonu akşam 8den sonra bir şey yenilmediği takdirde gece 2ve 5 arasında en yüksek seviyede salgılanıyor yani uykuda zayıflıyorsun

Back
X