70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler canımmmm

ayy evet kızıma bulaştırmadan iyileşmem lazım
evet diyet yapamayın birinci ben olayım
- 500 gr olayıda yalan oldu :27:

notumu aldım sağol canım

umarım beğenirsin

ıhlamur adaçayı sık içiyorum çok sağol

aynen canımhavalar mahvetti

istediğim kiloyu verirsem bende yicem bundan haftasonu

dokunulmayan tek yer neresi merak ettim
çok çok kötü bir durum canım yaaa allah yardımcınız olsun
yeni gelin altın verdır diye düşündüler herhalde
camdan tırmanırken hiç kimse görmemişmi nasıl bir cesaret

bende hep cıss yemeklerin tarifi var canım
diyet yemekleri yaparsam paylaşırım ama

güzel canım
bence dışardasın sonuçta arada olur öyle kaçamaklar
akşam yemek yememişsin 500 kalori dersek dengeler zaten

günaydın canımmmm

allah yardımcısı olsun

diyetisyen menüsü olduğu nasıl da belli demi :1:

bende gidiyorum spora faydasını göremedim canım
diyet yapmadan sporun faydası yok
fazla kiloyu almayı engelliyor diycem ama sen kiloda almışsın
bilemedim şincik
nasil oldun minem daha iyisindir insallah :26:
günaydın kızlar nasılsınız?
ben bugün daha iyiyim vücudum ağrımıyor çok şükür
sesim çıkmıyor sadece
- 500 gr olayıda yalan oldu
sabah tartıldım +dım bakalım yarın ne olacak

bugün bi salata tarifi daha vereyim size
linke tık tık mümkünse :1:
Beyaz Peynirli Salata - Nefis Yemek Tarifleri
ohhh miss sagol minem cok sever peynirli salatayi :56:
Süpersin valla ne diyimm.. Zoru başardınnn tebrik ediorum tekrarr :54:

Umarım canımmm böyle giderse obez olucam :D

Günaydın :16:

Bilemiyorum suzim valla hayatın rutini sürekli kötü bi olaylar falan derken el yemege gidior :(
dogru diyorsun seker ama oda bizi mutlu etmiyor ki :ssz:
Suzimm sen çevrimdışı mı gözetliyon biziiii bi var bi yoksun yaa :1::1:
yok gii normal gözetliyom :1: ama arada telefonlara bakiyom wc ye gidiyom falan iste :9:

Canım kızartmadan fırına veriyoruz biz, yağda kızartmadık yanii:17::17:

Evet canım Antalya lıyım.
Evet canım şu an sınavda, son derse girdi, 12,40 da çıkacak, yarın da 3 dersten girecekler tekrar. Sağolasın.

hay benim türkceme :37::9: bende onu demek istedim fadimecim yani firinda kizartiyon dimi :1:
aklima gelmisken dün bana bi msj geldi günde 100 kere la havle vela kuvvete illa bila aleyl azim diycekmissiz bu ayda sIkINtIlardan kurtulmak icin bende dün basladim okumaya

nasil oldun minem daha iyisindir insallah :26:

ohhh miss sagol minem cok sever peynirli salatayi :56:

dogru diyorsun seker ama oda bizi mutlu etmiyor ki :ssz:

yok gii normal gözetliyom :1: ama arada telefonlara bakiyom wc ye gidiyom falan iste :9:

bende kaç kere gittim wcye hatırlamıyorum 1.25 litre su içtim çay kahve derken 15 dakkada bir wcdeyimm :1::1:

nasilsiniz :16::16::16::16: gunaydin tunaydin o kadar yazmissiniz ki okuyamadim, aksam misafir olunca giremedim :31::31: simdi derse baslamadan soyle bir baktim, topik senlendi yine ne guzel :32::32::16::16:

dilekunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

ne var ne yok azicik okudum yazdiklarini hiccc kafaya takma insallah gececek, bende tecrube ettim aynisini hemde daha farkli bir sekilde ama geciyor Allah yardim eder:16::16::16:

mersii bebeğimmm Allah herkese nasip etsin :16:

benim de elim biraz tombik ama kaç tane denediysem bunun gibi yakışmadı o yüzden bunu aldık ama alyasta ince alırsa iyi edersin ben o konuda biraz pişmanım çok geniş oldu ikisi birden takılınca rahatsız ediyo iştee :27:

:19::19:ikisi de tatlı baymadı mı canım ya halbuki menün iyiydi :31:

benden önce evlenemezsiinnn bakkk döverim seniii :20:

günaydınn kuzucummm :16:

hoşgeldin canım merak etme aynısını nişanlım da bana diyor can simidini çıkar öyle gel yanma diyip dalga geçiyordu ama artıkık takılmıyorum çünkü yavaş yavaş gidiyor simidim :1::1:

benimki beni almadan yatağa gitmez hiç sanmıyorum :9::9::9:
valla be bilmem karanfilin etkisini öyle bi anlattın ki aklımdan hayatta çıkmazz
:52:

sanırım reglim gelicek:31::31::31:hep bi tatlı isteği var:32::32::32:

herkese gunaydin
ben dun menumu yazmayi unutmusum aksamda giremedim cocuk hastalanmis creche te onunla ilgilenince giremedim
Sabah : 2dilim ekmek uzerine peynir surmustum
ara: yesil cay + 10 tane findik
oglen : tavuk sote + salata + yogurt ( ekmek getirmeyi unutmusum doymamistim valla)
ara : yogurt + 1tane mandalina + 3 tanede biscuit ( oglen ekmek yemeyince aciktim :18::18::18:)
aksam : 1 tane icli kofte+mercimek corbasi ve en kotusu 1 dilim kek goturdum tamda yarisma haftasinda :20::20::20::20:

bisküvi çok kalorili değildir canım,araları 100 kaloriyi geçmezse sorun yokkkk:16:

kızlar benim gibi yeşilçay tadını sevmeyip içemeyenlere liptınun nane ferahlığını tavsiye ederim naneli yeşil çay:42:
nanenin tadı ağır bastığından hem içimi kolay hemde ferahlatıyo :7:

sanırım reglim gelicek:31::31::31:hep bi tatlı isteği var:32::32::32:

bisküvi çok kalorili değildir canım,araları 100 kaloriyi geçmezse sorun yokkkk:16:

zaten diyet biscuit lerinden aliyorum koyuyorum cekmeceme :27::27::27: yemek zorunda kaldim yoksa aksam buzdolabina yapisicaktim gerci 1dilim kek goturmustum aksam aksam ama en azindan kek le atlattim olayi. :46::46::46:

hoşbulduk canım süper k,lo vermişsin tebrikler:nazar:

ne olacak bu kilolarla yaaa bende 73 e vurdum:ssz::ssz::ssz:
bilmiyorum baharcim :43:
bende kaç kere gittim wcye hatırlamıyorum 1.25 litre su içtim çay kahve derken 15 dakkada bir wcdeyimm :1::1:
esim bana ikametkayitini wcye cikartalim der hep :36:
nasilsiniz :16::16::16::16: gunaydin tunaydin o kadar yazmissiniz ki okuyamadim, aksam misafir olunca giremedim :31::31: simdi derse baslamadan soyle bir baktim, topik senlendi yine ne guzel :32::32::16::16:

dilekunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

ne var ne yok azicik okudum yazdiklarini hiccc kafaya takma insallah gececek, bende tecrube ettim aynisini hemde daha farkli bir sekilde ama geciyor Allah yardim eder:16::16::16:
tünaydin canim :16:
kızlar benim gibi yeşilçay tadını sevmeyip içemeyenlere liptınun nane ferahlığını tavsiye ederim naneli yeşil çay:42:
nanenin tadı ağır bastığından hem içimi kolay hemde ferahlatıyo :7:
reklam gibi yazmissin baharcim :9: lipton icin ferahlayin :23: bizim burda varmi acaba :27:birazdan molaya cikcam bi bakim :7::54:

kizlar yine kendimden sIkILmaya basladim diyorum saclarima yine bir degisiklik yapayim :26:
$cleopatra_peruecke_mit_haarband-kleopatra_frisur-cleopatraverkleidung-cleopatra_wig-19983.webp su sekil yaptirsam yani kestirsem koyu kahve rengi saclarim birde siyaha boyatsam yakisirmi sizce :26:
$post-1223-1174081917_thumb.webp bu da var ama aynisi sanirim ikisininde resimini cektim anlatim kuaförler anlamiyor istedigini göstermen lazim bundan sonra ne istersem gösterecem güvenmiyor hain kuaförlere :9:

Son düzenleme:
Bolca su icersen salatayi cok cok yersen arada maden suyu turk kahvesi nescafe(2in1) bitki cayi icersen aklina bile gelmiyo yemek.vallla kizzzz acim diye dolaninca daha beter oluuyo

su zehirlenmesi yaşıcam zaten korkuyorum :27:
yemek yememek sorun değil de bi yerden sonra enerjimin bittiğini hissediyorum zor oluyor :26:

Hic sorma cok kisayim.bodur maki bitkisi gibi hissediyorum.ole iste

bişey olmaz canım illa ki gidecek bu kilolar :34:

yavrum bak simdi :6:
önce ayak ucunda yürümeyi ögren :28:
gece rahat uyumak istiyosan :6:
kocisi önceden uyutup ayaginin ucnda yavaaas yavasss yataga gidicen :18:
sesssizceee yataga sivisim uyucan :9::9::9:
kiz ne karanfilii :30: kiz o normal enerji icin :9::9:

yavrum :6:
simcik :6:
yok ya ben anlatmayayim :26:
biz de biyerde hata yapiyoz ki cocukda yapamiyok :6:
senide yanlis seyettirmeyeyim bacim :9::9:

bunlar filan bi şekilde olur da canım benim sende hoşuma giden şey eşinle olan muhabbetin
hala birbirinizi seviyorsunuz ve iyi anlaşıyorsunuz belli
bu çok hoşuma gidiyor asıl sen bunun sırrını öğret bize :34:

günaydiiinn :16:
güzel bir gün olsun insallahhhh :52::52:
dün inanilmaz dereede yorgun ve uykusuzdum kizlar :26:
ve sunu farkettimki neden bilmiyorum ama ben uykumu alamadigim zaman
canim sürekli tatli seyler,ve hamurlu seyler istiyo :26::26: neden olabilirki bilginiz varmi :44:
dünde öyle oldu malesef öyle seyler yedimki :19::19:
bugün cezaliyim bakalim artik toparlayabilecekmiyim :31:

uykudan alamadığın enerjiyi abur cuburdan almaya çalışıyorsun çok normal :34:
ben de nöbet tutarken çok yerim yoksa uyku açılmıyor bir türlü:26:

Hadsiz insanlar çok :52: Zaten kendı telaşın ve heyecanın sana yeter bide böyle çıkıp sinir bozuyolar :31:

aynen :31::31:

yaaa muhabbet çok güzeldi:17::17::17::17:akşam yemeği yerine kahve-pasta yedimm:ssz::ssz::ssz:
kapışmaya son gaz devam edin,düğüne kadar fit olsun nişanlın:52::52::52:

kesin olur fena hırs yaptı :27:

benim de elim biraz tombik ama kaç tane denediysem bunun gibi yakışmadı o yüzden bunu aldık ama alyasta ince alırsa iyi edersin ben o konuda biraz pişmanım çok geniş oldu ikisi birden takılınca rahatsız ediyo iştee :27:

benden önce evlenemezsiinnn bakkk döverim seniii :20:

alyansı ince seçtim de burda bulamadım beğendiğimi bakalım ya istanbula tekrar gelmem gerekcek ya da memlekete gidince alcam :31:

ııımmmm erken evlenmek konusunda daaaa söz veremeeeemmm :9::9:

belli bi zaman sonra gidiyolar bacim :6:
benimki arada gider mesela :6:
bende anlattigim gibi sivisirim yataga :6:
tm uyucam :6:
bir cift göz :53: :ssz::ssz::ssz:

:9::9::9::9:

betül beni beklemiyor anam yeni yilda evlendim bile diye bilir gibime geliyor artik oglu olursa onun sünnet dügününe giderim artikin :9:

aslinda suan kardesim yine diyete girdi yani saglikli besleniyor betülüm onlan anlasdik o ne yerse bende ondan yiyecem :27:
dün morelim cok bozukdun zaten eve geldim migdeme vurdu sIkINtI ondan sonra icimde patlamis misir kalmadi :ssz:

biraz daha yatsaydim nollluuurrr Eki Görüntüle 876037

dün esim yine nörüyon tosun dedi telefonda zaten canim sIkIndin dedim tosun deyip durma ya kendine bak neymis o tosunda tosun :43:

yaa öyle deme bebişim çok isterim gelmeni ama şartlar erken yapmamı gerektirebilir :50:

kardeşin diyet yapıyorken sen de yap işte mükemmel fırsat :34:

oyy canııımm uyu sen sana izin var :16::16:

tosun mu :47::47:

Antalya mın gözünü seveyim, kar mı buz mu, çoook şükür hiç öyle dertlerimiz olmaz.:21::21:

benim erkek arkadaşım da antalyalı :53:
adı da fatih :53:
abla bi kontrol etsene eşin yanında mı :27: :37::37:

wc.ye gittiğini de arada söylemese olmaz :9::9::9:
seviyorum kız seni:54::54:

su zehirlenmesi yaşıcam zaten korkuyorum :27:
yemek yememek sorun değil de bi yerden sonra enerjimin bittiğini hissediyorum zor oluyor :26:

bişey olmaz canım illa ki gidecek bu kilolar :34:

bunlar filan bi şekilde olur da canım benim sende hoşuma giden şey eşinle olan muhabbetin
hala birbirinizi seviyorsunuz ve iyi anlaşıyorsunuz belli
bu çok hoşuma gidiyor asıl sen bunun sırrını öğret bize :34:

uykudan alamadığın enerjiyi abur cuburdan almaya çalışıyorsun çok normal :34:
ben de nöbet tutarken çok yerim yoksa uyku açılmıyor bir türlü:26:

aynen :31::31:

kesin olur fena hırs yaptı :27:

alyansı ince seçtim de burda bulamadım beğendiğimi bakalım ya istanbula tekrar gelmem gerekcek ya da memlekete gidince alcam :31:

ııımmmm erken evlenmek konusunda daaaa söz veremeeeemmm :9::9:

:9::9::9::9:

yaa öyle deme bebişim çok isterim gelmeni ama şartlar erken yapmamı gerektirebilir :50:

kardeşin diyet yapıyorken sen de yap işte mükemmel fırsat :34:

oyy canııımm uyu sen sana izin var :16::16:

tosun mu :47::47:

wc.ye gittiğini de arada söylemese olmaz :9::9::9:
seviyorum kız seni:54::54:

olsun betülüm olurmu :16:sakasina takiliyorum senin oglanin sütüne ay yanlis yazdim :37: sünnetine gelcem ben karar degistirdim :9:
oda dün bana öyle dedi abla 2 haftada 6 kilo gitmis bile gel beraber ayni seyleri yiyelim dedi :16:
haha kime yok izin :9:
ya hep bana öyle diyor betülüm :5:ya tosun diyo minnik kusdun koca kus oldun diyo :47:cok romantik dimi :37::22:
olmaz tabii söylicem :9: dua et detailarini anlatmiyom betülüm :60::60::60:
bende seni cok seviyorum betülüm :16::16::16:iyiki seni tanidim :16::16::16:

Ooooo şekerimm bu ne yaa herkes zayıf zayıf topikte :52: Bi dobik ben mi kaldım :52:
Maşallah size :nazar:
kürkcü dükkanı diyelım :52: Amin canım insaallah kısa sürede geçer hersey :)

reklam gibi yazmissin baharcim :9: lipton icin ferahlayin :23: bizim burda varmi acaba :27:birazdan molaya cikcam bi bakim :7::54:

hahahaha evet aynen reklam yapmışım gibi olmuş valla bi çıkarım yok liptondan sadece ben sevdim paylşmak istedim:7::7::7:

kizlar yine kendimden sIkILmaya basladim diyorum saclarima yine bir degisiklik yapayim :26:
Eki Görüntüle 876152 su sekil yaptirsam yani kestirsem koyu kahve rengi saclarim birde siyaha boyatsam yakisirmi sizce :26:
Eki Görüntüle 876153 bu da var ama aynisi sanirim ikisininde resimini cektim anlatim kuaförler anlamiyor istedigini göstermen lazim bundan sonra ne istersem gösterecem güvenmiyor hain kuaförlere :9:

suzimmm ikincisi daha narin duruyor sanki dimi, birincisi peruk gibi:1: ama denemden once iyi karar ver kuzum ben de kestirsem mi diye dusunuyorum ama hep kuafor maceralarim husranla bitiyor kustum onlara:31:
Ooooo şekerimm bu ne yaa herkes zayıf zayıf topikte :52: Bi dobik ben mi kaldım :52:
Maşallah size :nazar:
kürkcü dükkanı diyelım :52: Amin canım insaallah kısa sürede geçer hersey :)

kuzummm yok be yaaa 59 oldum ben senden sonra 1 yil korudum kiloyu ama son 3 ayda 3.5 kilo aldim yine nedenini blmiyom cunku hep ayni yemek ayni tempo heralde stresten :27::27::27::27:
artik gitme takil buraya olar mi ozluyoruzzzzz sonraaaaa:54::54:

menuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:

sabah 1 dlm ekmek sekersiz cay, 1 tatli kasigi salca 1 tatli kasigi light yumusak peynir 1 haslanmis yumurta

ara: kahve 60 kalorilik ciko, 1 mandalina

oglen 1 armut 1 dlm ekmek peynir

ara badem ya da dogal barlardan olur

aksam sebze yemegi salata

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bennnn cokkkkk daraldim yawwwwwwwwwwwwwwwwwww:14::14::105::105::31::31::31:

Back
X