70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menü paylaşmaya başlayım böyle olmıycak

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
üzerine 1 üçgen peynir
üzerine kahvaltılık (biberli patlıcanlı annem yaptı)
3-4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay

ara
orta t.kahvesi

2 saat kadar sonra bir dilim ananaslı pasta:26:

öğlen
1 tabak z.yağlı kereviz
yağsız salata
3 kaşık kadar dereotlu yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
1 kaşık kadar barbunya susuz

ara
1 elma 1 avuç kuru üzüm olabilür

akşam
1 kase tarhana çorbası
z.yağlı brokoli satası düşünüyorum:51:
2 fincan yeşil çay içerim
içeildiğim kadarda su

çikolatalı pasta ve fındık için :20:
ama moralinde bozuk kıyamıyorum suzim sana

dün spordan geldim
sen ne fenasın dedim eşime
bu soğukta hastayım bide yürüyerek spora gönderiyorsun beni dedim
dipno: kendisi çocuğa baktığı için bırakamıyor beni
e sür diyor kendine güveniyorsan al diyor
yaa öğret diyorum sen sürecem dedinde benmi sürdürmedim diyor
bikerede gel sen kullan de
sadece tenha yollarda sürdürüyor :26:

yaa oturmak değilki mesele
sen evine para götürüyorsun sonuçta
tamam eşşek gibi çalışıpta karşılığını alamayan çok insan var
ama sonuçta ekmek parası
o işi yapmasa eve ekmek götüremiycek
bikomşum var maddi durumları iyiydi aslında polisti kocası
sonra biöğrendi batmışlar kadın mantı açmaya başladı
çok zorlanıyor ama napsın
kocasına veriyor git borcu öde diyor
adam napıyo gidyo alıyo marlbora sigarayı
erkekler böyle kuzum ne sorumluluk var ne kıymet bilme
kadın canını versin çalışsın erkeklerin umurunda değil

al sen de o zaman :27:
bi kaç kere bi yerlere sürtersin arabayı aklı başına gelir adam akıllı öğretir kullanmayı :27::27:

al sen de o zaman :27:
bi kaç kere bi yerlere sürtersin arabayı aklı başına gelir adam akıllı öğretir kullanmayı :27::27:

öyle bişey olsa eve gelmemem lazım
keser kız beni
benimkinin arabası çok kıymetli
daha doğrusu sahip olduğu herşey
ama benmi arabamı desem o an bana bişey olmadığı için arabayı seçer :52:
bizimki otomatik aslında kullanması rahatta işte cesaret lazım

merhaba kizlar bugun hic giremedim cok mesgulum nasilsiniz? rejim nasil gidiyor?
bugunki menum :
Sabah : 1 dilim ekmek+peynir+salatalik+tomates
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : 3 tane icli kofte + salata + yogurt ( cok yedim biliyorum hemde cumaya az kalmisken :47::47::47: )
ara : yogurt + mandalina
aksam : sadece salata + yogurt

cezamin 2sini yapmistim ins bugunde 3.sunu yapicam bu cumada ins gene ceza yemem :50::50::50::50:

merhaba kizlar bugun hic giremedim cok mesgulum nasilsiniz? rejim nasil gidiyor?
bugunki menum :
oglen : 3 tane icli kofte + salata + yogurt ( cok yedim biliyorum hemde cumaya az kalmisken :47::47::47: )

cezamin 2sini yapmistim ins bugunde 3.sunu yapicam bu cumada ins gene ceza yemem :50::50::50::50:

bugunki menum :

keser kız beni

hmm o zaman sıkıntı :9::9:
bu erkeklerin arabaları pek kıymetli oluyor maalesef :31:
babam da bana çok laf ederdi
haftasonları gezmeye çıkmak iste o zaman
tenha yerde kullanarak başla sonra şehir içine girmek iste
böyle böyle alışırsın bi süre sonra :34:

abowww tam 3 sefer cikmis yazdiklarim :1::1::1: ben "cevapla" tusuna bastim hata verdi sonra bidaha bastim bidaha benim sucum degil anlicaniz kizlar

selam kızlar
Nasılsınız. Ben okuldan geldim. Öğle yemeğimi yedim. Sonra akşama yemeklerimi yaptım. Kızcemle 3 tane deney yaptık. Şimdide sayfaları okuyacam.Spor yapsamı yapmasamı bilemedim. Dün yaptım. Bu gün mola verip yarın mı yapsam. Bu gün evdeyken yapsam mı yarın neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz.Bu gün arkadaşa gitcektim çok yağmur yağınca gidemedim. Çocukla git gel zor olacak. Birde benim kız çok acıkmış oluyor. Eve anca geliyoruz
Menüm

Sabah:haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates salatalık,1 dilim tam tahıllı ekmek,yeşil çay
Öğe: köfte 2 adet sonra bbir kase ıspanak salatası ve yoğurt yedim
Ara:1 ayva
Akşam: ıspanak yemeği var dünden kalan onu yerim.
SU 2.5 LİTRE OLDU,3FİNCAN YEŞİL ÇAY içtim. Şimdi beşi bir arada içiyom

keser kız beni

yok canim ya senden kiymetli degildir herhalde arabasi. Erkek milleti valla hepsi ayni herhalde benimkide bikeresinde bana kizmisti arabasi icin ( normalde benim arabam cunku en cok ben kullaniyorum :52::52::52::52: ) bende canimi sIkma veririm anahtari butun alisverisi sen yaparsin bidaha ellemem arabayi dedim daha o gun bugundur hic bisey demez.

ayy kuzum kıyamam sana yaaa
bu adamı dövelim toplaşıp
hep üzüyor seni :47:

dövelim Minecim evet nasıl olur da üzer benim Suzimi yaa o daha bizim dayanışmamızı bilmiyorr :113::113::113:

bosuna onca saat calisiyormus patronu hakkini vermiyormus tek calisip bu kadin napcak dedigi yok ama :ssz::ssz::ssz:
düzelir bakalim insallah :ssz:

erkek mileti iştee :113::113: üzme kendini Suzim ne yapsan ne etsen değişmez 7sinde neyde 70inde de odur maaleseff :31:

o kocişine söyleeee :47::47::47:
:57::57::57:
versin laptopu
beni sinirlendirmesin :95::95::95:
:113::113::113:

ooohhh iyi yapmışsın :21::21:

ben de çok iyi değilim de
yine bi bayana göre iyimişim öyle diyo bizim bey :37:

oyy seni severim öperim kıyamam :16::16::16:
:54::54:

ohh benim kız köşeyi döndü :27::27:

yolar tabii :27::27:
ne demişler anasına bak kızını al :27::27:
[/QUOTE]

bende seni sever öperimmm Betüşümmmm :16::16:
analı kızlı yolarsınız siz ben biiyorum zaten
:52:

sağol canım:16:

pasta unutulurmu kız:4::4:
ben bi hafta vicdan yaparım şimdi:31:
bu arada eşin inşallah kısa zamanda iş bulur suzimm bu zamanda tek maaş zor..

ay mineyi alıntı yaptıydım çıkmadı
saol canım af:29:iyet oldu valla
ay babaannem gibi olcam diye cok korkuyorum unutkanlik yüzünden :ssz:
unuttugum icin vicdanda yapamiyorum ki :17:
insallah canim insallah :38:
Suzimmm Suzimmm allah sana bolcana sabırlar versin canım benim, inşallah oğluşun büyüynce hayırlı bir evlat olur da bugünlerin acısını unutursun, ne diyebilirim ki, gerçekten çok zor, tek başına bir evin yükünü çekip, üstüne bir de kadir-kıymet bilinmemesi. Üzme canını Allah a havale et gitsin.:16::16:
amin fadimem :38:insallah oglum bizim tarafa ceker de esimin tarafi gibi kaykisiz olmaz :ssz:
dün dedim zaten senelerdir bedavaya oturdugundan kiradan elektrikden okul masraflarindan haberin yok ondan sonrada ne yapiyorsun sen diyorsun dedim :19:

çikolatalı pasta ve fındık için :20:
ama moralinde bozuk kıyamıyorum suzim sana

dün spordan geldim
sen ne fenasın dedim eşime
bu soğukta hastayım bide yürüyerek spora gönderiyorsun beni dedim
dipno: kendisi çocuğa baktığı için bırakamıyor beni
e sür diyor kendine güveniyorsan al diyor
yaa öğret diyorum sen sürecem dedinde benmi sürdürmedim diyor
bikerede gel sen kullan de
sadece tenha yollarda sürdürüyor :26:

yaa oturmak değilki mesele
sen evine para götürüyorsun sonuçta
tamam eşşek gibi çalışıpta karşılığını alamayan çok insan var
ama sonuçta ekmek parası
o işi yapmasa eve ekmek götüremiycek
bikomşum var maddi durumları iyiydi aslında polisti kocası
sonra biöğrendi batmışlar kadın mantı açmaya başladı
çok zorlanıyor ama napsın
kocasına veriyor git borcu öde diyor
adam napıyo gidyo alıyo marlbora sigarayı
erkekler böyle kuzum ne sorumluluk var ne kıymet bilme
kadın canını versin çalışsın erkeklerin umurunda değil
canimsin :16: bütün evin masraflari benden kesiliyor minem o fatura yatmassa ben uyku uyuyamam ben mesela cok darda kalmadan borc bile alamam ama onda var bi rahatlik nasil olsa suzan ortada birakmaz bizi diyor herhalde :31:

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
üzerine 1 üçgen peynir
3-4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay

ara
orta t.kahvesi

öğlen
1 tabak z.yağlı kereviz
yağsız salata
1 dilim tahıllı ekmek

ara

akşam
1 kase tarhana çorbası
içeildiğim kadarda su
:46: kacak kucak birsey göremedim :23:
bugunki menum :

:46: bence 1inci adayi bile olabilirsin :23:

ay babaannem gibi olcam diye cok korkuyorum unutkanlik yüzünden :ssz:
unuttugum icin vicdanda yapamiyorum ki :17:
insallah canim insallah :38:

amin fadimem :38:insallah oglum bizim tarafa ceker de esimin tarafi gibi kaykisiz olmaz :ssz:
dün dedim zaten senelerdir bedavaya oturdugundan kiradan elektrikden okul masraflarindan haberin yok ondan sonrada ne yapiyorsun sen diyorsun dedim :19:

canimsin :16: bütün evin masraflari benden kesiliyor minem o fatura yatmassa ben uyku uyuyamam ben mesela cok darda kalmadan borc bile alamam ama onda var bi rahatlik nasil olsa suzan ortada birakmaz bizi diyor herhalde :31:

:46: kacak kucak birsey göremedim :23:

:46: bence 1inci adayi bile olabilirsin :23:

ay ins canim ya ama nerde bende oyle sans baksana gelin adayimiz onde gidiyo dugunu var diye kiz ha gayret kilo veriyo biz de pek o gayret yok alan almis misali :52::52::52::52:

canim sende sIkma canini kaygisizina dustunmuydu oyle oluyo herseyi sen dusunuyon sen yapiyon sonrada ne yapiyonki oluyo benimkide oyle bende cok canim sIkardim o yuzden hic kilo veremiyodum ne kadar rejim yapsamda simdi 2 3 aydir kafama takmamaya calisiyorum. adam restorant aciyo borc girtlakta ben Sabah 6da cocuklari kres okul kapilarina atiyorum sirf calisayim evin gecimini ben saglayayim da ona kendini rahatca isine versin borclarini odesin diye adam babasina zamaninda veridigimiz parayi istemiyo babasi veriyim oglum diyo (tabi yalanciktan) yok sana daha cok lazimdir diyo babasina. sen ne yaparsin bu adami???
bosver bizide rabbim boyle sInIyor herhalde. rabbim sabir versin ins seninkide biran once bi is bulur.

bende minderbobu kıskanarak resimli menülerime devam ediyorum

sabah
Eki Görüntüle 882613
domates, salatalık, marul zeytin yumurta
2 küçük dilim ekmek

ara
1 elma

öğlen
Eki Görüntüle 882615
dövmeli salata( dövme yoğurt ve salatalıktan oluşuyor çok lezzetli bakmayın görüntü kötü ama )
1 kase mercimek çorbası

ara
1 küçük tuzlu kurabiye

ara
2 kuru incir

akşam
taze fasulye, dövme çorbası salata
Eki Görüntüle 882617

canım bişeyler yemek istiyor tarçınlı süt içerim belki :26:
bide spora gittim yarım saat kaldım ama :26:
Güzel menü minem afiyet olsun canım. Dövme çorbası bizde yaparız yaksa sen mersindemisin kız

kaynın kim :27::27:
:37:

isterim biricik kızıma :37:
benim kızım mal mı yaa :57:
ne başlık parası :57:
suzim dünürüm olsun başka ne isterim :23::23:

öğrendim bebiş aşkitomtomtom sağolsun öğretti :21:

wuhhuuuuuu :64::64::64::64::64::62::62::62::62::62:
kızım evde kalmayacak :9::9::9:

olur olur sen dikkat et gelmezler bi daha :34:

fatih öğretti bana ya sağolsun
her yerde kullandırıyor şehir içi-otoban
hiç farketmiyor baya sinirleniyorum filan trafikte :9:
böyle psikopat bişey oldum :9:
kavga olsa levyeyle çıkcam aşağı :9::9:
o nöbetçiyke filan veriyor arabayı tek başıma da kullanıyorum
çok zevkli :21::21:
Maşallah sana betüşüm. Ben de genç kızken kullanıyordum. Sonra evlendik bizdek araçlar hep şirket arabası oldu .Eşim zaten altımızda bir araba var yeni masrafa ne gerek var diye araba almıyor. Sonuc ben araba direksiyonuna geçmeye korkuyorum. Unuttum

canlarımm cigerlerimm:16:
gelemedim :5: şimdide kociş laptopu vermiyoo :57: :19:
geçmişi merak ediyom:6::26:
herkesler iyidir umarım:31:
ben yoğunum :ssz: büyük ihtimalle yarında gelemem :43:
bide öküz gibi ay pardon inek gibi:37: yiyiyorum:26: regl gelicek bu hafta artidayim kesin:18:
Allah a emanet olun çıtırlaaarrr:52::54:
selam canım sıkma canını sonra toparsın

ben geldim bayanlar cezalarımı yaptım ben hemde çok eğlendim 3 gündür sizede öneririm:32: 10 dk squat yaptım 10 dk karın için egzesiz geri kalan 20 dk da napsam napsam dedim çokta yoruyo zaten bende açtım mezdeke ilk başta göbek atmaya başlamışım baktım sonra yok kolbastı falan derken en son şakşukayla kapattım hoppidi hoppidi:27: zaten bir baktım 40 dk falan olmuş cezamıda geçmişim ama bir terledim bir terledim annem gördü kafandan su mu döktün bu havada diyo:1: yok oryantal yapıyom dedim:9:
:46::46::46::46::46:

Gecenin bu vakti olmuş hala işteyim

Sen ne iş yapıyon ki
gunaydın kızlar nasılsınız bugun erken kalktım yuppı:32::32::32::32:
kahvaltımıda yaptım sız neler yaptınız bıde ben alıntılayamıyorum neden acaba:31::31:
:46::46::46::46::46::46: aferin sana bak alışmaya başladın

günaydın kızlar
nabersiniz bakalım?
yine az kişiyiz sanırım
millet az yazın der bende çok yazın zor yetişelim istiyorum :1:
öğlene taze fasulye ve 1 dilim ekmeğim var yanına salata yoğurt falan yok
çorbada içeyimmi sizce?
Çok yazmayın ya sonra çok sayfa oluyor hepsini okumam zor oluyor. Mine sen neden okula gitmiyon

hatunlarrrr cumayi unutmayalimm son iki gun az yiyelim aksamlari hafif gecirelimm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bencede az kaldı baklaım bu hafta 70. olmak istiyorum.

selam kızlar :3::3:
iş arkadaşlarımızdan birinin doğum günüsydü:26:
pastası kesildiydi:26:
banda bir tabak getirmişler sağolsun:26:
:39::39::39:
:31::31::31:
:17::17::17:

sakın yeme ıs o:45::45:
yok kuzu niye yolsun bizi :52::9: ama sizin beni yolacaginiz belli dünkü menümü yazinca :30:

dün: acaba kücük yazsam kacabilirmiyim sapklakdan :27::18:

sabah: yogurt 2 kasik yulafezme 1 tatli kasigi recel ay bu bugünün dün sabah birsey yemedim :17:

cünkü isyerinde pizza siparis verdiler bende öglen: tütük makarna yedim isapnak ve beyaz peynirli :17:
ara: mandalina:39: 1 torba aldim pazartesi :27:habire mandalina yiyip duruyorum aralarda :86:
aksam: biraz türlü 2 kasik birazda yine makarna :17: ama cok az 4-5 kasik ancak :17:
ara: 1 kase findik :17:
offf esim isi birakti pazartesinden beri :25:o evde diye sIkIntIdan habire yiyorum :ssz:
Suzim sıkma canın olur öyle arada. Allah mutlaka size farklı kapılar açacaktır. Gecen yıl bir ara bizde öyle bir kriz yaşadık. Şimdi eşim çok şükür çok daha iyi bir iş de ve maaşının 2 katı fazla alıyor. Canın sıkma Eşinin de moralini bozma .Herzaman işler yolunda gitmiyor bun da da bir hayır vardır.

suzim suzim :31:
Allah sana sabır versin bebeğim ne diyeyim :ssz:
kim aldığı ücreti yeterli görüyor ki
çok nadir öyle insanlar
o kadar emek verip çalışılıyor
illa ki daha çok bekler insan
senin eşin çalışmaya alışkın değil :ssz:
düzelir inşallah da sen de biraz rahatlarsın:ssz::ssz:

Suzimmm Suzimmm allah sana bolcana sabırlar versin canım benim, inşallah oğluşun büyüynce hayırlı bir evlat olur da bugünlerin acısını unutursun, ne diyebilirim ki, gerçekten çok zor, tek başına bir evin yükünü çekip, üstüne bir de kadir-kıymet bilinmemesi. Üzme canını Allah a havale et gitsin.:16::16:
selam fadime ne hbersin

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
üzerine 1 üçgen peynir
3-4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay

ara
orta t.kahvesi

öğlen
1 tabak z.yağlı kereviz
yağsız salata
1 dilim tahıllı ekmek

ara

akşam
1 kase tarhana çorbası
içeildiğim kadarda su
pasta olmamış canım.

Güzel menü minem afiyet olsun canım. Dövme çorbası bizde yaparız yaksa sen mersindemisin kız
selam fadime ne hbersin

pasta olmamış canım.
Hiç iyi değilim saldım canım bu hafta. Direksiyon kursu vereyim gel de sana, araba kullanmak gibisi var mı kız, çok rahatsın, kimseye muhtaç olmuyon, var mı gerisi?

Hiç iyi değilim saldım canım bu hafta. Direksiyon kursu vereyim gel de sana, araba kullanmak gibisi var mı kız, çok rahatsın, kimseye muhtaç olmuyon, var mı gerisi?

Kuzum neden saldın Sen yeni vermeye başlamıştın hemen toparlan.
Canım dreksiyon dersi olur ama önce bana araba olmak lazım. Kocama söyliyom ev borcu ödüyoz alamam şimdi diyor.

Maşallah sana betüşüm. Ben de genç kızken kullanıyordum. Sonra evlendik bizdek araçlar hep şirket arabası oldu .Eşim zaten altımızda bir araba var yeni masrafa ne gerek var diye araba almıyor. Sonuc ben araba direksiyonuna geçmeye korkuyorum. Unuttum

biraz sürsen alışırsın yine ya unutulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum pratiğe ihtiyacın vardır herhalde sadece :26:

Kuzum neden saldın Sen yeni vermeye başlamıştın hemen toparlan.
Canım dreksiyon dersi olur ama önce bana araba olmak lazım. Kocama söyliyom ev borcu ödüyoz alamam şimdi diyor.
Ya regli bahanem var, canım tatlı çekiyor. Toparlayacağım inşallah.
Ne kadar var ev borcunuz, Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin. Biz de 4 sene ev, 3 sene araba kredisini nihayet bu ay bitirdik. Çok şükür bu günleri de gördük yanii, cebimizde hiç artı para kalmıyordu bugüne kadar, hep aktar-dönder derken nihayet bitti. Çok şükür şimdi de eşya yenileme-ev tadilat olayları başlayacak inşallah hayırlısıyla.

ay ins canim ya ama nerde bende oyle sans baksana gelin adayimiz onde gidiyo dugunu var diye kiz ha gayret kilo veriyo biz de pek o gayret yok alan almis misali :52::52::52::52:

canim sende sIkma canini kaygisizina dustunmuydu oyle oluyo herseyi sen dusunuyon sen yapiyon sonrada ne yapiyonki oluyo benimkide oyle bende cok canim sIkardim o yuzden hic kilo veremiyodum ne kadar rejim yapsamda simdi 2 3 aydir kafama takmamaya calisiyorum. adam restorant aciyo borc girtlakta ben Sabah 6da cocuklari kres okul kapilarina atiyorum sirf calisayim evin gecimini ben saglayayim da ona kendini rahatca isine versin borclarini odesin diye adam babasina zamaninda veridigimiz parayi istemiyo babasi veriyim oglum diyo (tabi yalanciktan) yok sana daha cok lazimdir diyo babasina. sen ne yaparsin bu adami???
bosver bizide rabbim boyle sInIyor herhalde. rabbim sabir versin ins seninkide biran once bi is bulur.

betül at gibi kiz derler ya öyle :9: onun metobolizmasinin yaninda ferrari halt etmis :9::9::9: kiz eskiden carsambaya kadar herseyi yiyordun 2 gün dikkat edip cumaya eksi cikiyordun :52:

öyle oluyor zaten benimkinin babasi arayip sormaz zorla bi kere götürdüm babasigile sonra onlar kiymetli oldu ben kötü olan :ssz:
en iyisi öyle canim takmamak ben artik ön planda önce oglumu sonra ev masraflarini en sonuna onu koydum siraya :31: bana bikeresinde sen kendini bulunmaz hindkumasi mi sanediyorsun dedi halen o sözünü unutmadim yada tipine bak ne varsa tipimde hakkimi helal etmiyorum zaten ikinci evliligim diye sustum oturdum oglan babasiz büyümesin diye sustum oturdum kactim kendim ettim kendim buldum diye sustum oturdum sevdim yine sustum oturdum öyle iste canim keskelerim cok var artik onuda öyle kabullendim :31:

Back
X