70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç iyi değilim saldım canım bu hafta. Direksiyon kursu vereyim gel de sana, araba kullanmak gibisi var mı kız, çok rahatsın, kimseye muhtaç olmuyon, var mı gerisi?

biraz sürsen alışırsın yine ya unutulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum pratiğe ihtiyacın vardır herhalde sadece :26:
Canım bence de biraz pratik yapsam hemen hatırlarım gibime geliyor. Yazın annem geç dreksiyon diyor olmaz ahmet kullansın diyom. Sonra kızdı geçtim. Biraz kullandım ter su içinde kalışım. Arkada kızım ve yeğenlerim vardı .Panik oldum oma çok şükür bir şey olmadı.

Ya regli bahanem var, canım tatlı çekiyor. Toparlayacağım inşallah.
Ne kadar var ev borcunuz, Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin. Biz de 4 sene ev, 3 sene araba kredisini nihayet bu ay bitirdik. Çok şükür bu günleri de gördük yanii, cebimizde hiç artı para kalmıyordu bugüne kadar, hep aktar-dönder derken nihayet bitti. Çok şükür şimdi de eşya yenileme-ev tadilat olayları başlayacak inşallah hayırlısıyla.
Canım gözünüz aydın. Darısı başımıza olsun. Bizim son 1 yılımız kaldı.Bize de kalmıyor önümüzdeki ay rahatız diyoruz hep eksta bir şey çıkıyor. Kredi kartın sıfırkadık rahatları dedik. Şimdi de Doğal gaz taktıracağız.5000 tutuyormuş. 2-3 ay onu öderiz. Sonra kayınımın düğunü var. Ona masraf olacak derken yine yılı yarılarız .

Canım bence de biraz pratik yapsam hemen hatırlarım gibime geliyor. Yazın annem geç dreksiyon diyor olmaz ahmet kullansın diyom. Sonra kızdı geçtim. Biraz kullandım ter su içinde kalışım. Arkada kızım ve yeğenlerim vardı .Panik oldum oma çok şükür bir şey olmadı.

Canım gözünüz aydın. Darısı başımıza olsun. Bizim son 1 yılımız kaldı.Bize de kalmıyor önümüzdeki ay rahatız diyoruz hep eksta bir şey çıkıyor. Kredi kartın sıfırkadık rahatları dedik. Şimdi de Doğal gaz taktıracağız.5000 tutuyormuş. 2-3 ay onu öderiz. Sonra kayınımın düğunü var. Ona masraf olacak derken yine yılı yarılarız .

Maalesef öyle canım, yaşadığımız müddet hep bir ihtiyaç çıkıp, her ay para anca yetip gidecek. Sağlığımız yerinde olsun çalışalım da, borç bir şekilde ödenip gidiyor.

Hiç iyi değilim saldım canım bu hafta. Direksiyon kursu vereyim gel de sana, araba kullanmak gibisi var mı kız, çok rahatsın, kimseye muhtaç olmuyon, var mı gerisi?

biraz sürsen alışırsın yine ya unutulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum pratiğe ihtiyacın vardır herhalde sadece :26:

Ne kadar var ev borcunuz, Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin. Biz de 4 sene ev, 3 sene araba kredisini nihayet bu ay bitirdik. Çok şükür bu günleri de gördük yanii, cebimizde hiç artı para kalmıyordu bugüne kadar, hep aktar-dönder derken nihayet bitti. Çok şükür şimdi de eşya yenileme-ev tadilat olayları başlayacak inşallah hayırlısıyla.

betül at gibi kiz derler ya öyle :9: onun metobolizmasinin yaninda ferrari halt etmis :9::9::9: kiz eskiden carsambaya kadar herseyi yiyordun 2 gün dikkat edip cumaya eksi cikiyordun :52:

öyle oluyor zaten benimkinin babasi arayip sormaz zorla bi kere götürdüm babasigile sonra onlar kiymetli oldu ben kötü olan :ssz:
en iyisi öyle canim takmamak ben artik ön planda önce oglumu sonra ev masraflarini en sonuna onu koydum siraya :31: bana bikeresinde sen kendini bulunmaz hindkumasi mi sanediyorsun dedi halen o sözünü unutmadim yada tipine bak ne varsa tipimde hakkimi helal etmiyorum zaten ikinci evliligim diye sustum oturdum oglan babasiz büyümesin diye sustum oturdum kactim kendim ettim kendim buldum diye sustum oturdum sevdim yine sustum oturdum öyle iste canim keskelerim cok var artik onuda öyle kabullendim :31:

Suzim sıkma canı kuzum.. Herşeyde bir hayır vardır.. Her gecenin bir sabahı vardır..

betül at gibi kiz derler ya öyle :9: onun metobolizmasinin yaninda ferrari halt etmis :9::9::9: kiz eskiden carsambaya kadar herseyi yiyordun 2 gün dikkat edip cumaya eksi cikiyordun :52:

öyle oluyor zaten benimkinin babasi arayip sormaz zorla bi kere götürdüm babasigile sonra onlar kiymetli oldu ben kötü olan :ssz:
en iyisi öyle canim takmamak ben artik ön planda önce oglumu sonra ev masraflarini en sonuna onu koydum siraya :31: bana bikeresinde sen kendini bulunmaz hindkumasi mi sanediyorsun dedi halen o sözünü unutmadim yada tipine bak ne varsa tipimde hakkimi helal etmiyorum zaten ikinci evliligim diye sustum oturdum oglan babasiz büyümesin diye sustum oturdum kactim kendim ettim kendim buldum diye sustum oturdum sevdim yine sustum oturdum öyle iste canim keskelerim cok var artik onuda öyle kabullendim :31:

ama iyiya rejime yeni baslamistimya o kilolar yeni gelmisti dolayisiylada gitmeleride bi kadar cabuk oldu simdi geldik asil kilolara ben tam 3senedir bu kilodayim, anlican oturduklari yerde keyifleri yerinde herhaldeki gitmek istemiyolar !!! kovucam ama hepsini :41::41::41:

canim ya sen cok doluymusun kiyamam. evlenicegimiz adami biz secince, bide iyi cikmazsa yani bizi anlamayan biriyse mecbur katlanmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Benim esimide ben sectim 2 aday vardi birinin herseyi vardi ama ona karsi bisey hisstmiyodum bunun hicbiseyi yoktu ama seviyodum ailemi karsima aldim guc bela ikna ettim onlari ( sagolsunlar kirmazlar el ustunde buyuttuler beni cocuklarinin hepsine deger veren bi ailem var) evlendim. ama benimki ailesine cok duskun cikti benim aldigim maasi kenara koyduk altinlarimla beraber ev almak hevesiyle hos alamadikya. oda calisipta fazla kazandigi paralari ailesine gondermeyi tercih etti bana yalan soylemek pahasina. genede seviyorum benim kizim olmasada oglum cok duskun babasina. bu restorant meselesinde anladi biraz siginacak tek limanin benim limanim oldugunuya bakalim simdilik borclu oldugundan ailesinden soz etmiyor onlarda aramiyo zaten ins para kazanmaya baslayinca gene onlari bas taci yapmaz ustelik yeminim var benimki suan son sansini kullaniyor umarim iyi kullanir sansini. ben hep dua ediyorum ins bigun duzelicek dogru yolu bulucak diye boyle dua etmek bile benim icime bi huzur veriyo sanada tavsiye ederim ins dogru yolu bulurlar da butun yuku bizim uzerimize atmaktan vazgecerler.

at gibi kız mı :9::9: çatlak :9::9:
bu hafta da öyle oldu suzim bugün başladım adam akıllı dikkat etmeye :26:
bakalım cumaya ne olcak hala aynı performansımı koruyor muyum :9::9:

canım benim yaa :16::16: öyle tatlısın öyle iyisin ki... o adam bunları bir türlü görmüyor işte.. Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. güldürsün o tatlı yüzünü.. :26:

evet insan kendine acımıyor da çocuk olunca kıyamıyor.. ben de hız yapmayı çok seviyorum da düşünüyorum hep hamile kaldığım andan itibaren biter hız hevesim.. Allah korusun :16::16:

Güzel menü minem afiyet olsun canım. Dövme çorbası bizde yaparız yaksa sen mersindemisin kız

Maşallah sana betüşüm. Ben de genç kızken kullanıyordum. Sonra evlendik bizdek araçlar hep şirket arabası oldu .Eşim zaten altımızda bir araba var yeni masrafa ne gerek var diye araba almıyor. Sonuc ben araba direksiyonuna geçmeye korkuyorum. Unuttum

selam canım sıkma canını sonra toparsın

:46::46::46::46::46:

Sen ne iş yapıyon ki

:46::46::46::46::46::46: aferin sana bak alışmaya başladın

Çok yazmayın ya sonra çok sayfa oluyor hepsini okumam zor oluyor. Mine sen neden okula gitmiyon

bencede az kaldı baklaım bu hafta 70. olmak istiyorum.

sakın yeme ıs o:45::45:

Suzim sıkma canın olur öyle arada. Allah mutlaka size farklı kapılar açacaktır. Gecen yıl bir ara bizde öyle bir kriz yaşadık. Şimdi eşim çok şükür çok daha iyi bir iş de ve maaşının 2 katı fazla alıyor. Canın sıkma Eşinin de moralini bozma .Herzaman işler yolunda gitmiyor bun da da bir hayır vardır.

selam fadime ne hbersin

pasta olmamış canım.
hayirlisi zaten insallah canim sagol :38:
kız pasta varya ondan daha büyük kaçak kucak mı olur:1::1::1::1:
ayy:30: onu gösten kacirmissim :52::1:
Suzim sıkma canı kuzum.. Herşeyde bir hayır vardır.. Her gecenin bir sabahı vardır..
yinede allahin sevdigi kulu olduguna inaniyorum canim bi cikis yolu gösterir banada :38:
ama iyiya rejime yeni baslamistimya o kilolar yeni gelmisti dolayisiylada gitmeleride bi kadar cabuk oldu simdi geldik asil kilolara ben tam 3senedir bu kilodayim, anlican oturduklari yerde keyifleri yerinde herhaldeki gitmek istemiyolar !!! kovucam ama hepsini :41::41::41:

canim ya sen cok doluymusun kiyamam. evlenicegimiz adami biz secince, bide iyi cikmazsa yani bizi anlamayan biriyse mecbur katlanmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Benim esimide ben sectim 2 aday vardi birinin herseyi vardi ama ona karsi bisey hisstmiyodum bunun hicbiseyi yoktu ama seviyodum ailemi karsima aldim guc bela ikna ettim onlari ( sagolsunlar kirmazlar el ustunde buyuttuler beni cocuklarinin hepsine deger veren bi ailem var) evlendim. ama benimki ailesine cok duskun cikti benim aldigim maasi kenara koyduk altinlarimla beraber ev almak hevesiyle hos alamadikya. oda calisipta fazla kazandigi paralari ailesine gondermeyi tercih etti bana yalan soylemek pahasina. genede seviyorum benim kizim olmasada oglum cok duskun babasina. bu restorant meselesinde anladi biraz siginacak tek limanin benim limanim oldugunuya bakalim simdilik borclu oldugundan ailesinden soz etmiyor onlarda aramiyo zaten ins para kazanmaya baslayinca gene onlari bas taci yapmaz ustelik yeminim var benimki suan son sansini kullaniyor umarim iyi kullanir sansini. ben hep dua ediyorum ins bigun duzelicek dogru yolu bulucak diye boyle dua etmek bile benim icime bi huzur veriyo sanada tavsiye ederim ins dogru yolu bulurlar da butun yuku bizim uzerimize atmaktan vazgecerler.

insallah birde iste okadar cabaliyorsun oda farkina varmiyorsa o insanin daha da gücüne gidiyor hakkimizda hayirlisi insallah canim dedigin gibi insallah akillari baslarina gelirde kiymet bilirler :31:

kizlar yazamadim da dogru dürüst mesaim bitmek üzere öpüyorum sizi iyiki varsiniz sizleri cok seviyorum :16::54:

ha birde ayni ben gibisin benimkide 3 seneyi gecti kilolar yapisti 73den asagiya inmiyor 1-2 gün 72 yi görür gibi oluyorum ama sonra 73 de takili kaldim gitmem anam gitmem diyor :1:

canım benim yaa :16::16: öyle tatlısın öyle iyisin ki... o adam bunları bir türlü görmüyor işte.. Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. güldürsün o tatlı yüzünü.. :26:

evet insan kendine acımıyor da çocuk olunca kıyamıyor.. ben de hız yapmayı çok seviyorum da düşünüyorum hep hamile kaldığım andan itibaren biter hız hevesim.. Allah korusun :16::16:
he at gibi dedim nasil tarif edecem bilemedim yiyon yiyon 1-2 gün dikkat edince hoop gidiyor dur nazarim deymesin tüü :nazar::nazar::nazar:
amin betülüm cok sagol canim benim :16::16::16:

birde ne diycem benim isyerinde kingkong varya sekretär benim odadakiyle bir oldular artik nasil ah aldiysa bugün yüzüstü düsmüs :9: dedim allahin parmaga yok ki gözüne soksun tabii anlayana ondan diyorum ya ben inaniyorum allahin sevgili kuluyum ki bakti bunlar bana zulm ediyor kadin düstü :1:

hadin öptüm gec kaldim :54::10::10::10::10:

senin yazdiklarinada bakarsak suzi dogru soyluyo 2 gun dikkat etmen senin eksi olmana yetiyo anlasilan ne metabolizmaymis benim teyzemde oyle gunde 10 tane sofra kurulsun 10unada oturur 1 hafta dogru duzgun yemesin tig gibi olur cikar niye teyzeme benzememisim ben yaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:

he at gibi dedim nasil tarif edecem bilemedim yiyon yiyon 1-2 gün dikkat edince hoop gidiyor dur nazarim deymesin tüü :nazar::nazar::nazar:
amin betülüm cok sagol canim benim :16::16::16:

birde ne diycem benim isyerinde kingkong varya sekretär benim odadakiyle bir oldular artik nasil ah aldiysa bugün yüzüstü düsmüs :9: dedim allahin parmaga yok ki gözüne soksun tabii anlayana ondan diyorum ya ben inaniyorum allahin sevgili kuluyum ki bakti bunlar bana zulm ediyor kadin düstü :1:

hadin öptüm gec kaldim :54::10::10::10::10:

aman aman nazar değmesin :27::27:
ahaha iyi olmuş mu desem ne desem bilemedim şimdi :9::9:
temiz kalplisin bebeğim elbette sevdiği kulusundur :16:

senin yazdiklarinada bakarsak suzi dogru soyluyo 2 gun dikkat etmen senin eksi olmana yetiyo anlasilan ne metabolizmaymis benim teyzemde oyle gunde 10 tane sofra kurulsun 10unada oturur 1 hafta dogru duzgun yemesin tig gibi olur cikar niye teyzeme benzememisim ben yaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:

ya ben o zamanlar çok hareketliydim gidiyordu da :26:
son zamanlarda tatil yapınca kilo veremez olduydum
bakalım şimdi yine hareketlendim gider inşallah :26:

Güzel canım menün, sporda neden 30 dakika kaldın ki, gitmişken 1 saat yapaydın:26:

Oh maşallah, hadi bakalım ödülünü alacaksın inşallah. Benim daha 1 günüm var:18::18:

Niye ki?:26::26:

Ilık süte toz tarçın atıp içebilirsin, tarçının tatlı isteğini bastırma özelliği var.
Oh maşallah, iyi canım. Afiyet şeker olsun, ben bugün beyaz ekmek yedim ne yalan söyliyim annemlerde yaptım kahvaltımı da, aslında işyerinde yapacaktım, annemde kahvaltı hazır olunca 1 dilim beyaz ekmekle menemen yedim. Ama akşam da kriz geldi, neler yediğimi hatırlamıyom desem:20::20::4::4:tutamadım kendimi 1 topkek(ev yapımı) 1 çikolatalı gofret-1 kase çekirdek:4::4::4::4:kendi cezamı kendim vereyim.
Aman yılbaşı vitrini yapıldı mağazaya
sagol canim :38:aynen ya :50:

valla unuttum fadimem :17: beynim dolu artik birsey almiyor yani aklima gelse yapardim ama bugün yarin ve cuma telafi etcem insallah :17:

gel gel gel bebegim gel hic acimiycak :94:

böregin fotosu niye yok :52:böregi görmiycem sandim dimi :23: yakaladim iste :4::9:

güzel canim affiyet olsun :34:

kiz bunun karninda gaz olmasin sakin:30: reglide gecikince hamile sanmisdir belki :37:

hakklisin minem :31:

sizi gidi sizi :9: biri böregin fotosunu göstermiyor biride kurabiyenin :4: ya gözden kacirsaydim saplakdan kurtulcaksiniz :9:

ben senin kiza besi biyerde takarim betülüm :9::16:
yok evde birakmayiz onu :9:

bende cok yogunum bu aralar ballim görüsemiyok da :5:

ohhh :21::21::21:iyi yapmissin :1:

sanada yazik handem ya :ssz:

ozamana geri alirim bile :83::83::83:

yedinmi yoksa :30:

günaydin canim :16::16::16:

günaydin fadimem :16: amoww ne ettin sen :30::4:

benimki öyle süprizli romantikli birsey degildin :ssz:

günaydiiinn kuzzuuu :16::16::16: he besikkertmesi ediyok :9::9::9:
Yok bacım bizimki yalan nı seviyor anlamadık nie beni çatlatacak ya zaten değilmiş sanırım az önce aradı doktor kontrolünde bebek daha canlanmamış henüz doktor alabiliriz demiş
selam kızlar :3::3:
iş arkadaşlarımızdan birinin doğum günüsydü:26:
pastası kesildiydi:26:
banda bir tabak getirmişler sağolsun:26:
:39::39::39:
:31::31::31:
:17::17::17:
Tabak getirdilerse yemek zorundamısın karşına koyup izleyeydin :57:
yok kuzu niye yolsun bizi :52::9: ama sizin beni yolacaginiz belli dünkü menümü yazinca :30:

dün: acaba kücük yazsam kacabilirmiyim sapklakdan :27::18:

sabah: yogurt 2 kasik yulafezme 1 tatli kasigi recel ay bu bugünün dün sabah birsey yemedim :17:

cünkü isyerinde pizza siparis verdiler bende öglen: tütük makarna yedim isapnak ve beyaz peynirli :17:
ara: mandalina:39: 1 torba aldim pazartesi :27:habire mandalina yiyip duruyorum aralarda :86:
aksam: biraz türlü 2 kasik birazda yine makarna :17: ama cok az 4-5 kasik ancak :17:
ara: 1 kase findik :17:
offf esim isi birakti pazartesinden beri :25:o evde diye sIkIntIdan habire yiyorum :ssz:

Tütük makarna şilmanlatmıyor sanırım :9:

öyle bişey olsa eve gelmemem lazım
keser kız beni
benimkinin arabası çok kıymetli
daha doğrusu sahip olduğu herşey
ama benmi arabamı desem o an bana bişey olmadığı için arabayı seçer :52:
bizimki otomatik aslında kullanması rahatta işte cesaret lazım

ufakligi babasina kitle,alisverise oraya buraya gidicem de..biraz burnu surtsun:1::1:bak sonra nasil veriyo arabayi sanaa:27::27::27: araba otomatikse daha kolay olur canim:52:

merhaba kizlar bugun hic giremedim cok mesgulum nasilsiniz? rejim nasil gidiyor?
bugunki menum :
Sabah : 1 dilim ekmek+peynir+salatalik+tomates
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : 3 tane icli kofte + salata + yogurt ( cok yedim biliyorum hemde cumaya az kalmisken :47::47::47: )
ara : yogurt + mandalina
aksam : sadece salata + yogurt

cezamin 2sini yapmistim ins bugunde 3.sunu yapicam bu cumada ins gene ceza yemem :50::50::50::50:
menu guzel tatlim:46::46::46:
selam kızlar
Nasılsınız. Ben okuldan geldim. Öğle yemeğimi yedim. Sonra akşama yemeklerimi yaptım. Kızcemle 3 tane deney yaptık. Şimdide sayfaları okuyacam.Spor yapsamı yapmasamı bilemedim. Dün yaptım. Bu gün mola verip yarın mı yapsam. Bu gün evdeyken yapsam mı yarın neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz.Bu gün arkadaşa gitcektim çok yağmur yağınca gidemedim. Çocukla git gel zor olacak. Birde benim kız çok acıkmış oluyor. Eve anca geliyoruz
Menüm

Sabah:haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates salatalık,1 dilim tam tahıllı ekmek,yeşil çay
Öğe: köfte 2 adet sonra bbir kase ıspanak salatası ve yoğurt yedim
Ara:1 ayva
Akşam: ıspanak yemeği var dünden kalan onu yerim.
SU 2.5 LİTRE OLDU,3FİNCAN YEŞİL ÇAY içtim. Şimdi beşi bir arada içiyom
:nazar::nazar::nazar::nazar:
yok canim ya senden kiymetli degildir herhalde arabasi. Erkek milleti valla hepsi ayni herhalde benimkide bikeresinde bana kizmisti arabasi icin ( normalde benim arabam cunku en cok ben kullaniyorum :52::52::52::52: ) bende canimi sIkma veririm anahtari butun alisverisi sen yaparsin bidaha ellemem arabayi dedim daha o gun bugundur hic bisey demez.
kadinin gucuuuuuuuuuu:23::23::23::23:
gozunuz aydin canm,Allah tum borc odeyenlere yardim etsinnnnn:34:biz de hayirlisiyla nisan mayis gibi ev almayi planliyoruz..
sonra da bebis planliyoruzz:49::49::49:

off yaa yuk neden hep kadinlarin omuzunda.kadin neden aman bosver diyemez hicbiseye..niye herseyi en ince ayrintisina kadar dusunur..kadindir,anadir,yuvayi kurandir,cekip cevirendir..sevsen bi turlu sevmesen bi turluuu:31:

cocuk ruhlu bu erkekler,olgunlasamiyolar..kadinlar bir nevi annelik yapiyolar kocalarinaa:31::31::31:

hmm o zaman sıkıntı :9::9:
bu erkeklerin arabaları pek kıymetli oluyor maalesef :31:
babam da bana çok laf ederdi
haftasonları gezmeye çıkmak iste o zaman
tenha yerde kullanarak başla sonra şehir içine girmek iste
böyle böyle alışırsın bi süre sonra :34:
öyle yapcaz artık canım
bide bahane ama çizme giyiyorum yaa topukluyla süremiyorum babet koyup hergün değiştirmekte zor geliyor :26:
yok canim ya senden kiymetli degildir herhalde arabasi. Erkek milleti valla hepsi ayni herhalde benimkide bikeresinde bana kizmisti arabasi icin ( normalde benim arabam cunku en cok ben kullaniyorum :52::52::52::52: ) bende canimi sIkma veririm anahtari butun alisverisi sen yaparsin bidaha ellemem arabayi dedim daha o gun bugundur hic bisey demez.
seneye kızım kreşe başlayınca üstüme atar oda
aslında ben ihtiyaç duymuyorum çok fazla
okula birlikte gidip geliyoruz aynı saatlerde mesaimiz okullarımızda yanyana
kendi arabam olsa evin önünde bekleyecek
Güzel menü minem afiyet olsun canım. Dövme çorbası bizde yaparız yaksa sen mersindemisin kız

Çok yazmayın ya sonra çok sayfa oluyor hepsini okumam zor oluyor. Mine sen neden okula gitmiyon
evet mersindeyim ama o çorbayı ben kafadan yaptığımı sanıyordum
varmıymış öyle bir çorba :1:
okula gidiyorum canım neden gitmeyeyim rehberlik yaa benim branşım sizler tenefüste nasıl dinleniyorsanız bende net elimin altında dinlenme aralarında buraya geliyorum
4 senelik ev borcumu olur kız
bizim 8 yıldan az kaldı :ssz:

bugün çok cıss yedim:18:

yazayım yinede menümü
ne deseniz razıyım ama yarın toparlıycam söz

sabah
beyaz peynir ve maydanozlu tost(2 dilim kepek ekmekle)
domates, zeytin
1 çay kaşığı tahin-pekmez

ara
1 elma

öğlen
1,5 dilim ekmek
1 kase çorba
6 yemek kaşığı yeşil fasulye

ara
1 orta türk kahvesi

ara
2 kuru incir

akşam yemekten önce spordan gelince
1 kup sütlü tatlı

akşam
1 kaseden az çorba
salata
3-4 tane çiğköfte
2 yemek kaşığı kadar yoğurtlu patates( fırında kızartılmış patates üzerine sarımsaklı yoğurt )

veee 1 tabak patlamış mısır :26:

1 saat egzersiz( yürüyüş+ spor)
vicdan azabından midem bulanıyor tek suçlu eşim mısır almış gelmiş kızımda hastası diyor annen mısır patlatsın sana
kızdım bende sen benim dayanamadan yiyeceğimi bilmiyormusun niye söylüyorsun
velhasıl dayanamadım yedim :26:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar maşallah herkes çok aktif bugün. Sayenizde baya gaza geliyorum...bugün yaptıklarımı söylemek istiyorum. (Hatırlatma: 2 aralık - kilo 76)

7:00 = 2 bardak sıcak su içtim
8:30 = peynir, zeytin, domates, salatalık, biber,sucuklu yumurta, pekmez,ceviz, 1 fincan yeşil çay
10:00= yeşil çay
10:30-11:30 spor yaptım
13:00= kıymalı kabak dolması ve yogurt
15:00= 1 adet muz
18:00= çorba,5-6 köfte, salata

(4 aralık - 74,7 kg)

yazayım yinede menümü

sabah
domates, zeytin

ara
1 elma

öğlen
1,5 dilim ekmek
1 kase çorba

ara
1 orta türk kahvesi

ara
2 kuru incir

1 kup sütlü tatlı

akşam
1 kaseden az çorba
salata
3-4 tane çiğköfte
2 yemek kaşığı kadar yoğurtlu patates( fırında kızartılmış patates üzerine sarımsaklı yoğurt )

vicdan azabından midem bulanıyor tek suçlu eşim mısır almış gelmiş kızımda hastası diyor annen mısır patlatsın sana
hersey guzel baslamıs kuzummmm taki patlamış mısırı görene neder:31::31::31:ama spor yapmıssın yaa yarın hafıf ye dengelersinnn:34:
Merhaba arkadaşlar maşallah herkes çok aktif bugün. Sayenizde baya gaza geliyorum...bugün yaptıklarımı söylemek istiyorum. (Hatırlatma: 2 aralık - kilo 76)

8:30 = peynir, zeytin, domates, salatalık, biber,sucuklu yumurta, pekmez,ceviz, 1 fincan yeşil çay

(4 aralık - 74,7 kg)
canım ne kadar peynır zeytın pekmez vs yedıgını yazarsan daha ıyı olur. menunu yorumlayamıyorum acıkcası:31::31:

mınderbob menusunu sunar :42:

sabah
$IMG_20131204_072140.webp $IMG_20131204_072943.webp
eşim ilginç tabaklar hazırlamaya devam ediyor:9::9::9:
neye benzetmeye çalıştın dedim.bılmıyorum dedi:27::27::27:

ara
tarçınlı yeşil çay

öğle
$2013-12-02 12.11.32.webp
salata ve fırında patatesli tavuk

ara
1 mandalina

akşam
$2013-12-04 18.31.33.webp
$2013-12-04 18.38.04.webp
yarım kase ıspanak çorbası, 1 tane yarım sosis (eşim kalanını mayonezi,ketçabı boca edip yedi gözümün önünde:14::14::14:)
2 tane minik salatalık
1 taze hurma

ara
2 mandalina

Allah sabırlar versin ve de eşine akıl fikir ihsan eylesin, inşallah düzelir ve birdaha yapmaz canım.

ufakligi babasina kitle,alisverise oraya buraya gidicem de..biraz burnu surtsun:1::1:bak sonra nasil veriyo arabayi sanaa:27::27::27: araba otomatikse daha kolay olur canim:52:

gozunuz aydin canm,Allah tum borc odeyenlere yardim etsinnnnn:34:biz de hayirlisiyla nisan mayis gibi ev almayi planliyoruz..
İnşallah allah gönlünüze göre versin canım.

öyle yapcaz artık canım
bide bahane ama çizme giyiyorum yaa topukluyla süremiyorum babet koyup hergün değiştirmekte zor geliyor :26:

seneye kızım kreşe başlayınca üstüme atar oda
aslında ben ihtiyaç duymuyorum çok fazla
okula birlikte gidip geliyoruz aynı saatlerde mesaimiz okullarımızda yanyana
kendi arabam olsa evin önünde bekleyecek

evet mersindeyim ama o çorbayı ben kafadan yaptığımı sanıyordum
varmıymış öyle bir çorba :1:
okula gidiyorum canım neden gitmeyeyim rehberlik yaa benim branşım sizler tenefüste nasıl dinleniyorsanız bende net elimin altında dinlenme aralarında buraya geliyorum

4 senelik ev borcumu olur kız
bizim 8 yıldan az kaldı :ssz:
5 senelikti de biz erken kapattık canım. Sizin 10 senelik miydi, ödersiniz bir şekilde geçip gidiyor zaman nasıl olsa, Allah sağlık sıhhat versin.

yazayım yinede menümü

sabah
domates, zeytin

ara
1 elma

öğlen
1,5 dilim ekmek
1 kase çorba

ara
1 orta türk kahvesi

ara
2 kuru incir

1 kup sütlü tatlı

akşam
1 kaseden az çorba
salata
3-4 tane çiğköfte

Yediklerinle sporu dengelemişsin işte, spor yediklerine gitmiş, spor yapmayaydın daha kötüydüya.

(4 aralık - 74,7 kg)
Sen hiç ekmek yemiyor musun canım, yazmıyorsun da?

sabah
Eki Görüntüle 883997 Eki Görüntüle 883998

ara
tarçınlı yeşil çay

öğle
Eki Görüntüle 883999

ara
1 mandalina

akşam
Eki Görüntüle 884002
Eki Görüntüle 884000
yarım kase ıspanak çorbası, 1 tane yarım sosis (eşim kalanını mayonezi,ketçabı boca edip yedi gözümün önünde:14::14::14:)
2 tane minik salatalık
1 taze hurma

ara
2 mandalina

:nazar::nazar::nazar:Güzel canım menün, eşin de ilerde çocuk olunca iyi tabaklar hazırlayacak şimdiden belli.:16::16:

bizim ailede hic yok öyle bizde ne yersen yariyor :37:
aman aman nazar değmesin :27::27:
ahaha iyi olmuş mu desem ne desem bilemedim şimdi :9::9:
temiz kalplisin bebeğim elbette sevdiği kulusundur :16:

ya ben o zamanlar çok hareketliydim gidiyordu da :26:
son zamanlarda tatil yapınca kilo veremez olduydum
bakalım şimdi yine hareketlendim gider inşallah :26:
bugün kadin gülyabani gibi dikildi karsimiza düsmekde fayda etmemis :37: degmezin tatlima tabii :16::16::16:
Aman yılbaşı vitrini yapıldı mağazaya

Yok bacım bizimki yalan nı seviyor anlamadık nie beni çatlatacak ya zaten değilmiş sanırım az önce aradı doktor kontrolünde bebek daha canlanmamış henüz doktor alabiliriz demiş

Tabak getirdilerse yemek zorundamısın karşına koyup izleyeydin :57:

Tütük makarna şilmanlatmıyor sanırım :9:
doktor neyi alcakmis gii :52: o size numara yapiyor gibi bencede :27:
tütük makarnama laf yok :33::1:

off yaa yuk neden hep kadinlarin omuzunda.kadin neden aman bosver diyemez hicbiseye..niye herseyi en ince ayrintisina kadar dusunur..kadindir,anadir,yuvayi kurandir,cekip cevirendir..sevsen bi turlu sevmesen bi turluuu:31:

cocuk ruhlu bu erkekler,olgunlasamiyolar..kadinlar bir nevi annelik yapiyolar kocalarinaa:31::31::31:
yuvayi disi kus yapar derlerde ama bütün yükde fazla geliyor:31: zaten biri bana sorsa kac cocugun var diye ben 2 diyom biri büyük biri kücük :37:

yazayım yinede menümü

sabah
domates, zeytin

ara
1 elma

öğlen
1,5 dilim ekmek
1 kase çorba

ara
1 orta türk kahvesi

ara
2 kuru incir

1 kup sütlü tatlı

akşam
1 kaseden az çorba
salata
3-4 tane çiğköfte

okada kötü degil minem diyorlar hep patlamis misir mahsum kacamaklardan birisi onun haricindede kacamak göremedim güzel yani :34:

(4 aralık - 74,7 kg)
muz arada yiyebilirsin canim ama benim bildigim onun karbonhydrat degeri yüksek fazlada koyma menüne :34:

sabah
Eki Görüntüle 883997 Eki Görüntüle 883998

ara
tarçınlı yeşil çay

öğle
Eki Görüntüle 883999

ara
1 mandalina

akşam
Eki Görüntüle 884002
Eki Görüntüle 884000
2 tane minik salatalık
1 taze hurma

ara
2 mandalina

affiyet olsunn minderim güzel menün :46: kahvaltinada bayildim palyacoya benziyo bence :9:
Günaydın kızlarrr,:16::16:
Cumaya son gecemiz dikkat edelim kızlarr.:16::16:

günaydin fadimem :16:

günaydin kizlar :16:
dünkü menüm:
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi 1 kutu sade yogurt 1 kasik recel

ara: mandalina

öglen: döner salata

ara: 2 kücük kurabiye

aksam: 1 activia armut (öglen dönerden fazla yiyince bütün gün tok tuttu aksamda ac olmayinca canim birsey yemek istemediginden zorlamadim bende kendimi )

ara: 5 findik

Back
X