Bugünkü menümü de yazayım gerçi yazacak doğru dürüst bişey de yok
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 zeytin
Bir bardak portakal suyu
Ara- öğle- akşam
Çeyrek tost
2 kuru kaysı
3 incir
İki kaşık çorba( sağolsun kızım bıraktı)
Spor üç saat havuz ( sürekli yüzmedim tabiki toplasan 1 saatini yüzmüşümdür)
ikibuçuk saat ütü
anatkh018 çok sağol ellerine sağlıkçok mutluyum :)) vay be birinci olmuşum :))) Ayrıca herkesi tebrik ederim
Selam kızlar telefondan yazıyorum özledim sizi muhabbetinizi bugün etek aldım kendime önceden 3xl giydiğim üst kısmına bugün xl aldık anlatamamokadarmutlu oldum ki kilo.vermek güzel şey.oğlum uyudu bende yatarım.yazan arkadaşları göremiyorum iyi geceler
Herkese günaydın kızlar
hava çok güzel, çok güzel bir sabah
Yürüyüşe çıktım, 1 saat yürüdüm, iyice terledim ve güneş kemiklerime masaj yaptı sanki
Kendimi çok iyi hissediyorum bugün umarım hep öyle gider
kizlar biz Burda kiraciyiz ve kiralarda cok yuksek bizdededik esimle havaya para vercegimize kendi evimizi alalim onu kiragibi odeyelim bankaya basvurduk felan kredimiz cikti cok zor kredi veriyolar bu Arara esim noterden ev sozlesmesini yapti bugunde ev sahipleri evi bize tekrar gosterdiler iste kilerini catidaki yerini garaji felan evi ilk gordugumde nedense hic begenmemistim esimle tartismistik bile hem bu kaadr para Hemde neden bu Kadar kucuk ev felan diye ne hikmetse bugun evi begendim sanki ilk gordugum evle bu ev farkli gibi geldi icim isindi eve simdi islemleri bekliyoruz 1 ay icinde kendi evimizde olabiliriz tabi okadar cok is olucakki buraya ugrayamayabilirim ama simdilik burdayimevi gordukten sonrada esya bakmaya gittik cocuklarla kvde ayni odada yaticaklar mecburen oyuzden cocuklara ranza baktik evde tamir olmais gereken seylere baktik almanyaya geldigimden beri 4yil omadi 3kere tasindik sonunda kendi evimizde oturucaz tasinma derdinden kurtulcam cok zorya
Günaydın kızlar nasılsınıııııız
günaydın hanımlar
herkese iyi pazarlar
sabah uyandık kahvaltımızı yaptık eşim kursa gitti bende temizlik yaptım
şimdi de yemek ve ütü işim var bu yüzden geçmişi okuyamıyorum..
sabah kahvaltısı : 1 tabak menemen ve 2 dilim tam buğday ekmeği bide şekersiz çay
ara : 4 tane yulaflı bisküvi 1 tanede küçük elma
bu saate kadar böylece geldim
Günaydın
Oh ne güzel burda güneş yok maalesef sen yazınca varmış gb oldu
Kirada oturmak zor, bizde ev almaya çalışıyoruz, hayırlısı olsun canım, bir evin olması çok önemli bu devirde.
Günaydın
Günaydın
Neresi orası ki :26:
Ben Ankaradayım aslında hoş değil şubat ayında bu kadar sıcak ama yine de güzel geliyor :26:
Kızlar kendinize benden bir şekersiz Türk Kahvesi ısmarlayın, antioksidan ve metabolizma hızlandırıyor
tesekkur ederim Amin canim insaallah huzur olur sende huzurbulursun canimHayırlı olsun cnm. Kendi evin gibisi yok. Kirada olmak çok zor .
Inşallah tatlı bir koşuşturmayla evine geçersin . Sonra yine gelirsin
Bende şuan kendime evime geçtim hatta 3yıl oldu ama hiç ısınmadım hiç huzur bulamıyorum
Inşallah sen bulursun zaten tasınacaktık öyle kalıverdik
Amin canim nerde kvde 75 yasustunde Seker tansiyon artik alzheimer baslangici var mumkun degil evlenmesi yanitebrikler canim darisi benim basima inşallah
Yeni evinde mutlu mesut yaşarsın insallah derken kv nin ne isi var kiz seninle.
ever gitsin onu esra erol evlendirir.
Hah hah hah
Iyi geceler canim
Kirada oturmak zor, bizde ev almaya çalışıyoruz, hayırlısı olsun canım, bir evin olması çok önemli bu devirde.
Günaydın
Günaydın
Ben Ankaradayım aslında hoş değil şubat ayında bu kadar sıcak ama yine de güzel geliyor :26:
Kızlar kendinize benden bir şekersiz Türk Kahvesi ısmarlayın, antioksidan ve metabolizma hızlandırıyor
demek sadece ve sadece su içmemenden kaynaklanıyormuş :) aynen devam!!
3 saat yüzdün mü
Süpermiş
Tebrik ederim
Çok güzel bir duygu bu bende L giyiyorum şu an S giydiğim an çığlık atarım herhalde
Bu yaz olur İnşallah
yok canım yaa regl olunca bende sadece kasıklarım ağrıyo,karnım bile ağrımaz yani,reglim bitti ama bel ağrım çok şiddetli devam ediyo,iğnelerimde dün bitti,ama bugün belim çok fena,uzanıyorum sabahtan beri ama fayda yok yatarken daha çok batıyo sanki,oturamıyorumda,ayakta dolaşsam hemen vuruyo sancı yoruluyorum yaa napcam ben çok fenayım ooofftuğba regl bel ağrısı yapar canım,sabahki ağrın muhtemelen ondandır.zaman ilerledikçe daha iyi olacağını düşünüyorum.bir de günlük hayatına yürüyüşü eklesen,bel-karın kasların güçlendikçe bele gelen yük azalır,fıtık oluşumu tekrarlamaz.
yaa bende konuşmalarından birinin andırıyo bu diyodum,meğerse haklıymışım,ama hiç aklıma gelmezdi senin olduğungidip gelince bir suru poblem cikiyor ne hikmetse ondan canim ama bu sefer kvdeyi getirmiycem trye goturucem gelirim yani
evet canim ben berenerva2 degistirdim ismimi
yok canim berenerva2 gercek ismimle ece
kadercim ellerine sağlık öncelikle,dün pcye çok fazla oturamadım,ben sayfaya bildirim yaptıktan sonra sanada yaptım zannediyorum tabi,demin uzanırken aklıma geldi,dedim acaba bildirimi yolladımmı[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]SIRA[/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN/GELEN[/TD]
[TD]TOPLAMDA GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]ameliaa[/TD]
[TD]78.0[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[TD]2.500[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]SeherUtku[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]65.3[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]1.300[/TD]
[TD]7.300[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]e3a1[/TD]
[TD]67.7[/TD]
[TD]63.9[/TD]
[TD]62.9[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]4.800[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]eminehan[/TD]
[TD]72.0[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]69.7[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]2.300[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]rosewind[/TD]
[TD]79.0[/TD]
[TD]78.6[/TD]
[TD]77.9[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]1.100[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]deniz_1988[/TD]
[TD]75.0[/TD]
[TD]73.0[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]2.500[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]:81:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]kadei[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]73.9[/TD]
[TD]73.4[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]2.500[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]umay0110[/TD]
[TD]68.2[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]1.300[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]anatkh018[/TD]
[TD]69.7[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]66.8[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]2.900[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]rosado[/TD]
[TD]70.9[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]67.0[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]3.900[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]dileekefem[/TD]
[TD]68.0[/TD]
[TD]64.0[/TD]
[TD]64.0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4.000[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]2907annis[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]70.0[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]4.900[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]marinetya[/TD]
[TD]78.0[/TD]
[TD]78.0[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]aliefe[/TD]
[TD]81.3[/TD]
[TD]79.5[/TD]
[TD]80.4[/TD]
[TD]+900[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]zerra[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]64.2[/TD]
[TD]65.4[/TD]
[TD]+1.200[/TD]
[TD]1.800[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62.0[/TD]
[TD]59.4[/TD]
[TD]61.2[/TD]
[TD]+1.800[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BİRİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZ ameliaa ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.
LİSTEMİZE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DAHİL OLACAK btlcngz, bsra2445,hanifemutlu,NorA_,nutelladdict,selibeli,theolog,zeydemor ARKADAŞLARIMIZA DA HOŞGELDİNİZ DİYORUZ.
hayırlı olsun huzur içinde oturmanızı nasip etsin allahımkizlar biz Burda kiraciyiz ve kiralarda cok yuksek bizdededik esimle havaya para vercegimize kendi evimizi alalim onu kiragibi odeyelim bankaya basvurduk felan kredimiz cikti cok zor kredi veriyolar bu Arara esim noterden ev sozlesmesini yapti bugunde ev sahipleri evi bize tekrar gosterdiler iste kilerini catidaki yerini garaji felan evi ilk gordugumde nedense hic begenmemistim esimle tartismistik bile hem bu kaadr para Hemde neden bu Kadar kucuk ev felan diye ne hikmetse bugun evi begendim sanki ilk gordugum evle bu ev farkli gibi geldi icim isindi eve simdi islemleri bekliyoruz 1 ay icinde kendi evimizde olabiliriz tabi okadar cok is olucakki buraya ugrayamayabilirim ama simdilik burdayimevi gordukten sonrada esya bakmaya gittik cocuklarla kvde ayni odada yaticaklar mecburen oyuzden cocuklara ranza baktik evde tamir olmais gereken seylere baktik almanyaya geldigimden beri 4yil omadi 3kere tasindik sonunda kendi evimizde oturucaz tasinma derdinden kurtulcam cok zorya
iyi pazarlar fıstıklar.
dilek çok fena kızarım bak,ne o öyle gideceğim filan.izin yok canım,sen git biz seni buluruz.
daha incecik olduğunu göreceğiz,hayalindeki kiloya ulaşmadan ayrılamazsın.
kızlar bu ara ben de hakkını veremiyorum buranın,son bir haftadır sürekli birşeyler çıkıyor.
şimdi de babam rahatsızlandı,hastanede.yaşı da var,sürekli endişedeyim.allah hayırlısını versin ne diyeyim.
Günaydın
Günaydın
Çok zor ya kabızlık deyip gecemeyecegim.lensin hayırlı olsun.bende diyete girmeden önce böyle bakımlar yaptım.yarıs vs.nafile önce hazır olmak lazım
Ben herkese cevap yazıyorum tek tek ama insan bi selamimi bile almamışsiniz çok sağolun arkadaşlar zaten eskisi gibi gelesimde yok buraya belki ara verebilirim düşünecegim
Dünkü menüm
4zeytin
2dilim kepek ek.
Domates-salatalık
Nane-dereotu-kırmızıbiber
1yumurta
1dilim peynir
Ara
Antep fıstığı(1/5 avuç)
2kuru incir
Öğlen
1kase çorba
Kıymalı yumurta
Salata
1dilim kepek ek .
Ara
2kare bitter
7otlu çay
Akşam
Tavuksuyu çorba
Yoğurtlu tavuk salata
Ara(misafirlikteydim)
5kayısı kuru
6fındık
2bardak sekersz çay
2.5lt su
Spor yıne yok kısmette Pzrt.
Yazmayı unutmuştum gece öksürük beni çok rahatsız etti nefes alamıyordum bal yedimde tam hatırlamıyorum 1y. Kaşığı
Yada 1talu kaşığı olabilir
Kızlar çıkmam lazım herkese hayırlı huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum
canımı istettin hemen yapayım bari bir kahve :126:
çalışınca daha zor canım diyet yapmakB'nde hala başlıcam temizliğe
Hastayım diye erteleyin duruyorum
Aslında ben hep çalışsam menülerim düzenli olur diyorum ama davulun sesi sanırım bana uzaktan hoş gelen çalışınca belki daha zor
Bence ayarında bir menü
Afiyet olsun
Bende içtim fal baktırdım anneme hiç hoş şeyler görmedi
Hoşlandığım çocuklar konuşurken bana başka bir kizin adını yazdı
Onunla da konuşuyordum pardon dedi bende, miktir git dedim afedersiniz....o da pekala dedi.
Uzun zaman sonunda ilk defa birine karşı bir şey hissetmiştim , sinir oldum
falan inanma falsızda kalma canım :) Boşver o çocuğuda hiç kafana takma. Sen diyetine konsantre ol. Zaten eminim seni çok iyi insanlar bulacaktır :)
Açıkçası biri var ama istemiyorum ben neden böyleyim ya beni seven adamları sevemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?