70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 saat yüzdün mü
Süpermiş

anatkh018 çok sağol ellerine sağlık çok mutluyum :)) vay be birinci olmuşum :))) Ayrıca herkesi tebrik ederim

Tebrik ederim

Çok güzel bir duygu bu bende L giyiyorum şu an S giydiğim an çığlık atarım herhalde
Bu yaz olur İnşallah

Günaydın
Oh ne güzel burda güneş yok maalesef sen yazınca varmış gb oldu

Kirada oturmak zor, bizde ev almaya çalışıyoruz, hayırlısı olsun canım, bir evin olması çok önemli bu devirde.

Günaydın kızlar nasılsınıııııız

Günaydın

Günaydın

Günaydın
Oh ne güzel burda güneş yok maalesef sen yazınca varmış gb oldu

Neresi orası ki :26:
Ben Ankaradayım aslında hoş değil şubat ayında bu kadar sıcak ama yine de güzel geliyor :26:

Kızlar kendinize benden bir şekersiz Türk Kahvesi ısmarlayın, antioksidan ve metabolizma hızlandırıyor

Dünkü menüm
4zeytin
2dilim kepek ek.
Domates-salatalık
Nane-dereotu-kırmızıbiber
1yumurta
1dilim peynir

Ara
Antep fıstığı(1/5 avuç)
2kuru incir

Öğlen
1kase çorba
Kıymalı yumurta
Salata
1dilim kepek ek .

Ara
2kare bitter
7otlu çay

Akşam
Tavuksuyu çorba
Yoğurtlu tavuk salata

Ara(misafirlikteydim)
5kayısı kuru
6fındık

2bardak sekersz çay

2.5lt su
Spor yıne yok kısmette Pzrt.

Yazmayı unutmuştum gece öksürük beni çok rahatsız etti nefes alamıyordum bal yedimde tam hatırlamıyorum 1y. Kaşığı
Yada 1talu kaşığı olabilir

Son düzenleme:

Ist. Cnm
Ara saatim gelmek üzere cnm içelim zaman

tesekkur ederim Amin canim insaallah huzur olur sende huzurbulursun canim
tebrikler canim darisi benim basima inşallah

Yeni evinde mutlu mesut yaşarsın insallah derken kv nin ne isi var kiz seninle.
ever gitsin onu esra erol evlendirir.

Hah hah hah

Iyi geceler canim
Amin canim nerde kvde 75 yasustunde Seker tansiyon artik alzheimer baslangici var mumkun degil evlenmesi yani

sagol canim insaallah sizde en kisa zamanda alirsiniz

Sabah yine bizimkide kizdim tabi neden herzamanki gibi annesine bisey dememki yuzunden demedim esime dedim annesini sikayet ediyomusum ona konusulmuyorda konusulunca sikayet etmis oluyorum sabir diyorum sadece onlar kahvalti yapti bende cocuklara yaptirdim sonra oglumu uyuttum sonrada kendim gittim tek basina kahvalti yapmaya ne bulduysam yedim

Beyaz ekmek helva kasar penir sogan kavurmasi 2cesit surme peynir yaklasik 700 kalori vardir

demek sadece ve sadece su içmemenden kaynaklanıyormuş :) aynen devam!!

evet sağol valla diyetisyen gibisin :)))

3 saat yüzdün mü
Süpermiş

Tebrik ederim

Çok güzel bir duygu bu bende L giyiyorum şu an S giydiğim an çığlık atarım herhalde
Bu yaz olur İnşallah

sağol canım :)))

yok canım yaa regl olunca bende sadece kasıklarım ağrıyo,karnım bile ağrımaz yani,reglim bitti ama bel ağrım çok şiddetli devam ediyo,iğnelerimde dün bitti,ama bugün belim çok fena,uzanıyorum sabahtan beri ama fayda yok yatarken daha çok batıyo sanki,oturamıyorumda,ayakta dolaşsam hemen vuruyo sancı yoruluyorum yaa napcam ben çok fenayım oooff
ne güzel haiflemişti geceleri rahat uyuyodum ne güzel nerden çıktı bu şimdi,zorlu bi harekette yapmadımki,allahım sabır versin bana:2:

gidip gelince bir suru poblem cikiyor ne hikmetse ondan canim ama bu sefer kvdeyi getirmiycem trye goturucem gelirim yani

evet canim ben berenerva2 degistirdim ismimi

yok canim berenerva2 gercek ismimle ece
yaa bende konuşmalarından birinin andırıyo bu diyodum,meğerse haklıymışım,ama hiç aklıma gelmezdi senin olduğun
insan bi çıtlatır ben nickimi değiştirdim falan diye

kadercim ellerine sağlık öncelikle,dün pcye çok fazla oturamadım,ben sayfaya bildirim yaptıktan sonra sanada yaptım zannediyorum tabi,demin uzanırken aklıma geldi,dedim acaba bildirimi yolladımmışüphemde var tabi göndermemişte olabilirim,bi tereddütle girdim baktım göndermemişim
sonra listeye baktım bayada uzunca bi liste,sayfayı aşağılara indirirken göz süzüyorum acaba ismim varmı diye,sonlara geldikçe ümidim kesilmişti listede değilim tüh derkenanam en sonuncuymuşumsevinsemmi üzülsemmi bilemedim,listenin yüz karası olmuşum,bende ne bekliyosam artı 1800le listenin ortalarında boy gezdircek halim yok heralde

emeğine sağlık,listeye aldığın içinde teşekkür ederim,aceleden olsa gerek yaptım sanmışım,dün bidahada giremedim zaten,
acayip bel ağrım tekrarladı,böyle sürüp gidicek sanırım,hiçbişeyden zevk alamıyorum,bişey yapasım yok,reglim bitti bugün banyo yapıcam,nasıl dayanıcam bilmem,cuma ve dün boşverdim saldım iyice kendimi,bi işte yapamıyorum ya canım sıkılıyo elime ne geçerse yiyorum,dün ıvır zıvır ne varsa aldık marketten böyle giderse 1 haftaya kalmaz biter hepsi,çocuklar bi yandan ben biyandan sabahtan beri kaç çeşit abur cubur tükettik

hayırlı olsun huzur içinde oturmanızı nasip etsin allahım
insanın kendi evi olması gibi varmı yaa,darısı başımıza inşallah,6yılda 7 ev değiştiren biri olarak taşınmanın ne zor olduğunu bilirim,inşallah bigün bizde taşınmaktan kurtuluruz,bundan sonra çıkıcamız ev kendi evimiz olur

ay kendi kendime nede güzel dua ettim yarabbimm duy sesimi

allah şifasını versin canım geçmiş olsun,,annen içinde çok üzüldüm allah rahmet eylesin

canımı istettin hemen yapayım bari bir kahve :126:

Ben herkese cevap yazıyorum tek tek ama insan bi selamimi bile almamışsiniz çok sağolun arkadaşlar zaten eskisi gibi gelesimde yok buraya belki ara verebilirim düşünecegim

askolsun gel gel gıtme bak en azından yenı arkadaslar edınıyoruz bende tek tek sayfaları okuyamadıgımdan yazamıyorum yoksa nezaman istersen buradayım

Bence ayarında bir menü

Kızlar çıkmam lazım herkese hayırlı huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum

canımı istettin hemen yapayım bari bir kahve :126:

Afiyet olsun

Bende içtim fal baktırdım anneme hiç hoş şeyler görmedi

Hoşlandığım çocuklar konuşurken bana başka bir kizin adını yazdı
Onunla da konuşuyordum pardon dedi bende, miktir git dedim afedersiniz....o da pekala dedi.
Uzun zaman sonunda ilk defa birine karşı bir şey hissetmiştim , sinir oldum

B'nde hala başlıcam temizliğe
Hastayım diye erteleyin duruyorum

Aslında ben hep çalışsam menülerim düzenli olur diyorum ama davulun sesi sanırım bana uzaktan hoş gelen çalışınca belki daha zor
çalışınca daha zor canım diyet yapmak
spor yapacak zamanın olmuyor vs..

falan inanma falsızda kalma canım :) Boşver o çocuğuda hiç kafana takma. Sen diyetine konsantre ol. Zaten eminim seni çok iyi insanlar bulacaktır :)

falan inanma falsızda kalma canım :) Boşver o çocuğuda hiç kafana takma. Sen diyetine konsantre ol. Zaten eminim seni çok iyi insanlar bulacaktır :)

Açıkçası biri var ama istemiyorum ben neden böyleyim ya beni seven adamları sevemiyorum

Bende geldim.. Ne ara bu kadar kilo aldim bilmiyorum ama gorunuse gore 76 kiloyum
Yaza kadar 8 kilo vermek istiyorum. 68 benim ideal kilom.

Napiyorsunuz siz kilo vermek icin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…