Bende geldim.. Ne ara bu kadar kilo aldim bilmiyorum ama gorunuse gore 76 kiloyum
Yaza kadar 8 kilo vermek istiyorum. 68 benim ideal kilom.
Napiyorsunuz siz kilo vermek icin??
Senin istediklerinde çıkar karşına zamanla canım
hakkında hayırlısı olsun tatlımm
evet sağol valla diyetisyen gibisin :)))
sağol canım :)))
iyi pazarlar fıstıklar.
dilek çok fena kızarım bak,ne o öyle gideceğim filan.izin yok canım,sen git biz seni buluruz.
daha incecik olduğunu göreceğiz,hayalindeki kiloya ulaşmadan ayrılamazsın.
kızlar bu ara ben de hakkını veremiyorum buranın,son bir haftadır sürekli birşeyler çıkıyor.
şimdi de babam rahatsızlandı,hastanede.yaşı da var,sürekli endişedeyim.allah hayırlısını versin ne diyeyim.
3 saat yüzdün mü
Süpermiş
Yok kız havuzda 3 saat kaldık ama ben iki saatini çocukların başında geçirdim anca bir saat yüzmüşümdür toplasan
Tebrik ederim
Çok güzel bir duygu bu bende L giyiyorum şu an S giydiğim an çığlık atarım herhalde
Bu yaz olur İnşallah
Sabah yine bizimkide kizdim tabi neden herzamanki gibi annesine bisey dememki yuzunden demedim esime dedim annesini sikayet ediyomusum ona konusulmuyorda konusulunca sikayet etmis oluyorum sabir diyorum sadece onlar kahvalti yapti bende cocuklara yaptirdim sonra oglumu uyuttum sonrada kendim gittim tek basina kahvalti yapmaya ne bulduysam yedim
Beyaz ekmek helva kasar penir sogan kavurmasi 2cesit surme peynir yaklasik 700 kalori vardir
yok canım yaa regl olunca bende sadece kasıklarım ağrıyo,karnım bile ağrımaz yani,reglim bitti ama bel ağrım çok şiddetli devam ediyo,iğnelerimde dün bitti,ama bugün belim çok fena,uzanıyorum sabahtan beri ama fayda yok yatarken daha çok batıyo sanki,oturamıyorumda,ayakta dolaşsam hemen vuruyo sancı yoruluyorum yaa napcam ben çok fenayım oooff
ne güzel haiflemişti geceleri rahat uyuyodum ne güzel nerden çıktı bu şimdi,zorlu bi harekette yapmadımki,allahım sabır versin bana:2:
yaa bende konuşmalarından birinin andırıyo bu diyodum,meğerse haklıymışım,ama hiç aklıma gelmezdi senin olduğun
insan bi çıtlatır ben nickimi değiştirdim falan diye
kadercim ellerine sağlık öncelikle,dün pcye çok fazla oturamadım,ben sayfaya bildirim yaptıktan sonra sanada yaptım zannediyorum tabi,demin uzanırken aklıma geldi,dedim acaba bildirimi yolladımmışüphemde var tabi göndermemişte olabilirim,bi tereddütle girdim baktım göndermemişim
sonra listeye baktım bayada uzunca bi liste,sayfayı aşağılara indirirken göz süzüyorum acaba ismim varmı diye,sonlara geldikçe ümidim kesilmişti listede değilim tüh derkenanam en sonuncuymuşum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,listenin yüz karası olmuşum,bende ne bekliyosam artı 1800le listenin ortalarında boy gezdircek halim yok heralde
emeğine sağlık,listeye aldığın içinde teşekkür ederim,aceleden olsa gerek yaptım sanmışım,dün bidahada giremedim zaten,
acayip bel ağrım tekrarladı,böyle sürüp gidicek sanırım,hiçbişeyden zevk alamıyorum,bişey yapasım yok,reglim bitti bugün banyo yapıcam,nasıl dayanıcam bilmem,cuma ve dün boşverdim saldım iyice kendimi,bi işte yapamıyorum ya canım sıkılıyo elime ne geçerse yiyorum,dün ıvır zıvır ne varsa aldık marketten böyle giderse 1 haftaya kalmaz biter hepsi,çocuklar bi yandan ben biyandan sabahtan beri kaç çeşit abur cubur tükettik
hayırlı olsun huzur içinde oturmanızı nasip etsin allahım
insanın kendi evi olması gibi varmı yaa,darısı başımıza inşallah,6yılda 7 ev değiştiren biri olarak taşınmanın ne zor olduğunu bilirim,inşallah bigün bizde taşınmaktan kurtuluruz,bundan sonra çıkıcamız ev kendi evimiz olur
ay kendi kendime nede güzel dua ettim yarabbimm duy sesimi
allah şifasını versin canım geçmiş olsun,,annen içinde çok üzüldüm allah rahmet eylesin
selammmm kızlar nasılsınız????
23,02,2014
Sabah :
1 saat yürüyüş
yulaf kepeği ile omlet ve beyaz peynir( annem dukan yapıyorda o yaptı)
Şekersiz Çay
Ara:
1 havuç
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen:
Izgara Köfe
Salata
Çorba
Ara:
yok
Akşam:
1 bardak zero
*canım hiçbir şey istemedi bugün yoksa akşam menüm hazırdı ama çok karnım şiş nedense...
*1,5 litre su
iyi pazarlar fıstıklar.
dilek çok fena kızarım bak,ne o öyle gideceğim filan.izin yok canım,sen git biz seni buluruz.
daha incecik olduğunu göreceğiz,hayalindeki kiloya ulaşmadan ayrılamazsın.
kızlar bu ara ben de hakkını veremiyorum buranın,son bir haftadır sürekli birşeyler çıkıyor.
şimdi de babam rahatsızlandı,hastanede.yaşı da var,sürekli endişedeyim.allah hayırlısını versin ne diyeyim.
kızlar bişey sorcam hani biz sabah öğle akşam ve ara öğün yiyoruz ya belli saatlerde.öle değilde ne zaman acıkırsak 1 2 lokma yesek nasıl olur sizce.bi ısırık ondan 1 saat snra 1 ısırık dierinden.öle olsa sağlıklı olurmu sizinde fikrinizi alim
Ben de teşekkür ederim canım
Güle güle giy canım inşallah sonra da sırasıyla l-m-s bedenler olursun
sağol tatlım inşallah hepimiz giyeriz o güzel bedenlerii...
ayyy çok güzel zamanları yaşıyorsun kıymetini bil.inşallah üzülmeden geçirirsin.evet dediğin gibi zor oluyor canım hele bide 1. sınıf okutacakmışım yarın ne yapacaksam bilmiyorumm..memnun oldum.evladınıda Allah bağışlasın.şimdiden hayırlı işler canım kolay gelsin valla benim abimde öğretmen okuldan gelince pestili çıkıo çocuklarla uğrşmak zormuş :) bende zeynep 20 yşndayım sözlüyüm açıktan lise okuom bide yaza nişanım var onun için çabalıom
Açıkçası pek bir şey yapmıyoruz düzenli sağlıklı besleniyoruz gidiyor .
Hoşgeldin
ehehe umarım olur hiç umudum yok
Öbüründen ne bir özür var ne birşey bende sesimi çıkarmıyorum.
Bakalım olmayacak galiba
ben birazcık fransız kaldım ama hakkında hayırlısı diyelim
çok çok geçmiş olsun ablacım, Allah yardımcınız olsun
1 saat sonra acıkılmaz ki, genelde 4 saat sonra acıkmaya başlanır, tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ama hiç bir bünye de 1 saat sonra acıkmaz yani :)
Amin canimCanım inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur
Canım sabret demekten başka bişey gelmiyor aklıma. Bu sabrın mükafatını mutlaka alacaksın bunu unutma
Canım geçmiş olsun inşallah bir an evvel ağrıların geçer de rahatlarsın. Sağlığın tam olarak düzelsinde sonra diyeti nasıl olsa yaparsın
amincanim insaallahBen de teşekkür ederim canım
Güle güle giy canım inşallah sonra da sırasıyla l-m-s bedenler olursun
Canım güle güle oturun yeni evinizde mutluluk huzur sizinle olsun
Heee şu muffin de gel beni ye der gibisinden bir tatlıymış . Ellerine sağlık yesin kuzular yarasın
Dünkü az yemenin acısını bugün çıkardımuzun zamandan sonra kaçamak yaptım
hayırdır canım?geçmiş olsun...
bende ütü maduruyum.malum yarın işe başlıyorum bütün başörtülerimi ütüledim.şimdi oğlumla oynamaya çalışıyorum.birazdan uyur sanırım..
iyiyim canım.geçmişte okudum mu hatırlamıyorum.kendinden bahsetmiş miydin??ben öğretmenim bir oğlum var 27 yaşındayım iznim bitti yarın çalışmaya başlıyorum..
kesinlikle katılıyorum sana
tatlım oturup yemek yemiosunki mesela hiç kahvaltı falan bişy yapmadın 1 dilim elma yedin 1 2 saate acıktın 1 kaşık yemek yedin 1 2 sonra acıktın 2 3 dilim salatalık yedin bu tarz diorum gün boyu böle hani belli bi öğün olmadan
Amin canim
amincanim insaallah
cocuklar ev isleri herseyde ust uste geliyor
bana kalırsa sağlıklı olmaz, zaten başlı başına sağlam bi kahvaltı yapılması gerekiyor, hem güne daha zinde başlamış oluyorsun hem günlük alman gereken besin değerlerinin çoğunu kahvaltıda almış oluyorsun tabi gerçekten sağlıklı bi kahvaltı yapıldığı müddetçe.
bir de şu açıdan bakalım, bu yöntemle kilo verdin diyelim istediğin formdasın, daha sonra bu şekilde mi sürecek beslenmen?
ben öle yapcam demiorumki zaten.fikir sadece.
bende sen öyle yapacaksın demedim ki zaten, bu fikir üzerinden farzederek gittim. :)
Cok hos birsey okudum hatirladigim kadariyla yazayim :
Diyor ki size bir hareket ogretecegim eger bu hareketi. duzenli bir sekilde yaparsaniz felaket kilo verirsiniz. hareketimiz su bizebirsey ikram eden oldugunda basimizi saga ve sola cevirme hareketi yapiyorsunuz))
)) verecez. degil mi bu kilolaaarrriii
ya tatlım aklıma şöle geldi.yani sizi bilmemde mesela ben belli saatlerde yemek yiyince bide diyetteyim psikolojisi var ya özellikle o saatin dışındada bşy yemek istiyorum.oda fazla oluo yersem.ama öğün yemeden canım o an ne isterse az ondan az bundan die düşündüm.banada sağlıklı gelmediği için size bi danıştım zaten
benim beyin mi ambele oldu yoksa anlamamakta mı ısrar ediyorum anlamadım ama, eğer ki öğünlerini yiyip ara öğünlerde canın istediği şeylerden az yersen sıkıntı olmaz, çikolatasından mantısına kadar yiyip kilo verenlere şahit oldum tabi onların iradeleri müthiş az yiyip bırakıyorlar, bende böyle bi şey mümkün değil o yüzden tümden kesiyorum. ha ama bahsettiğin öğün diye bi şey yoksa kafana estiğinde bi şeyler yemek ise sanırım bu diğer plana göre daha fazla yedirtir, yine de deneyip görmek lazım tabi.
heh balım anlamışın o kafana göre olanı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?