70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende geldim.. Ne ara bu kadar kilo aldim bilmiyorum ama gorunuse gore 76 kiloyum
Yaza kadar 8 kilo vermek istiyorum. 68 benim ideal kilom.

Napiyorsunuz siz kilo vermek icin??

Açıkçası pek bir şey yapmıyoruz düzenli sağlıklı besleniyoruz gidiyor .
Hoşgeldin

Senin istediklerinde çıkar karşına zamanla canım

ehehe umarım olur hiç umudum yok
Öbüründen ne bir özür var ne birşey bende sesimi çıkarmıyorum.
Bakalım olmayacak galiba

hakkında hayırlısı olsun tatlımm

Aynen öyle şekercik

23,02,2014

Sabah :
1 saat yürüyüş
yulaf kepeği ile omlet ve beyaz peynir( annem dukan yapıyorda o yaptı)
Şekersiz Çay

Ara:
1 havuç
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen:
Izgara Köfe
Salata
Çorba

Ara:
yok

Akşam:
1 bardak zero

*canım hiçbir şey istemedi bugün yoksa akşam menüm hazırdı ama çok karnım şiş nedense...
*1,5 litre su

Canım inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur

Canım sabret demekten başka bişey gelmiyor aklıma. Bu sabrın mükafatını mutlaka alacaksın bunu unutma

Canım geçmiş olsun inşallah bir an evvel ağrıların geçer de rahatlarsın. Sağlığın tam olarak düzelsinde sonra diyeti nasıl olsa yaparsın

selammmm kızlar nasılsınız????

İyiyiz canım güzel bir gün geçirdik

Canım liste güzel annende diyetteyse o da ayrıyeten güzellll çok şanslısın

çok çok geçmiş olsun ablacım, Allah yardımcınız olsun

1 saat sonra acıkılmaz ki, genelde 4 saat sonra acıkmaya başlanır, tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ama hiç bir bünye de 1 saat sonra acıkmaz yani :)

tatlım oturup yemek yemiosunki mesela hiç kahvaltı falan bişy yapmadın 1 dilim elma yedin 1 2 saate acıktın 1 kaşık yemek yedin 1 2 sonra acıktın 2 3 dilim salatalık yedin bu tarz diorum gün boyu böle hani belli bi öğün olmadan

Amin canim
amincanim insaallah

cocuklar ev isleri herseyde ust uste geliyor

bana kalırsa sağlıklı olmaz, zaten başlı başına sağlam bi kahvaltı yapılması gerekiyor, hem güne daha zinde başlamış oluyorsun hem günlük alman gereken besin değerlerinin çoğunu kahvaltıda almış oluyorsun tabi gerçekten sağlıklı bi kahvaltı yapıldığı müddetçe.

bir de şu açıdan bakalım, bu yöntemle kilo verdin diyelim istediğin formdasın, daha sonra bu şekilde mi sürecek beslenmen?

ben öle yapcam demiorumki zaten.fikir sadece.

Cok hos birsey okudum hatirladigim kadariyla yazayim :

Diyor ki size bir hareket ogretecegim eger bu hareketi. duzenli bir sekilde yaparsaniz felaket kilo verirsiniz. hareketimiz su bizebirsey ikram eden oldugunda basimizi saga ve sola cevirme hareketi yapiyorsunuz ))
)) verecez. degil mi bu kilolaaarrriii

bende sen öyle yapacaksın demedim ki zaten, bu fikir üzerinden farzederek gittim. :)

ya tatlım aklıma şöle geldi.yani sizi bilmemde mesela ben belli saatlerde yemek yiyince bide diyetteyim psikolojisi var ya özellikle o saatin dışındada bşy yemek istiyorum.oda fazla oluo yersem.ama öğün yemeden canım o an ne isterse az ondan az bundan die düşündüm.banada sağlıklı gelmediği için size bi danıştım zaten

çok hoşmuş.ama bizde ikrram geri çevrilmez bahanesiyle hemen kabul edioz :111:

benim beyin mi ambele oldu yoksa anlamamakta mı ısrar ediyorum anlamadım ama, eğer ki öğünlerini yiyip ara öğünlerde canın istediği şeylerden az yersen sıkıntı olmaz, çikolatasından mantısına kadar yiyip kilo verenlere şahit oldum tabi onların iradeleri müthiş az yiyip bırakıyorlar, bende böyle bi şey mümkün değil o yüzden tümden kesiyorum. ha ama bahsettiğin öğün diye bi şey yoksa kafana estiğinde bi şeyler yemek ise sanırım bu diğer plana göre daha fazla yedirtir, yine de deneyip görmek lazım tabi.

heh balım anlamışın o kafana göre olanı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…