70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende aranıza yeni katıldım :23: öncelikle biraz zayıflama serüvenimden bahsedeyim. çocukluğumdan beri kiloluydum hep ama bi türlü kabul etmeyen ne kilo aldığını ne de verdiğini farkeden tiplerdendim :44: taaaa kii geçen sene tartıda 82 kiloyu görene kadar :32: işte o an evvelden beri yuvarlanarak gezdiğimi acı bir şekilde hatırlayıp başladım diyete :41: kendi çabalarımla 82 den 76 ya düştüm ama hem öğrenci hayatı hem de sağlıklı beslenme kolay olmadığı için bıraktım :17: üstünden 4 ay geçmesine rağmen tekrar almadım kilolarımı fakat hala şismanım :27: bende karar verdim gittim bir diyetisyene bir buçuk aydır diyetteyim. geçen kontrole gittiğimde 4 kilo vermiştim :52: :52: şu anda hala diyetteyim ve gayet mutlu hissediyorum kendimi :34: yazılarınızı okudukça daha da motive oluyorum herkese başarılarrr :42:
Hoşgeldin aramıza :)
günaydın kızlar.
kaç gündür gripten kırıldık ailecek.spor,diyet hak getire.
herşeyin başı sağlık,gerisi detay,allah arada hatırlatıyor böyle.

Çok geçmiş olsun Günaydın herkese.
Bugün ben değişiklik olsun diye 1 tanecik Boyoz yedim ve aman Allahım bi baktım Boyoz 700 kalori diyor ve kafayı yedim off ya moralim bozuldu küçücük şey ya . Aslında severek yediğim birşey de degil boşuna o kadar kalori aldım.

Günaydın canım. 500 gr iyi.daha disiplinli olursan 1 kilo olur tabiki.zaten haftada 1 kilo vermek en sağlıklısı.ben de dün gece pilates dvdlerimi ve pilates malzemelerini sipariş verdim.haftaya başlarım artık. Hsonu şehir dışında olucaz o yüzden. Pilatesi hayat felsefesi yapmayı istiyorum. Umarım başarirım.cok heyecanlıyım. :31: ve hala tembelim :17:

evet aleksandra bu hafta çok kararlıyım inş daha fazla veririm..
dünkü menüm
sabah
peynir. domates. salatalık 2 tane zeyitn. 1 dilim ekmek
ara
sekersiz çayy( okulda ara öğün imkanım olmuyor)
öğle
çeyrek karışık tost
ara
1 bardak süt
akşam
çorba ve 1 dilim ekmek
yarım elma yarım portakal
kaçamak: 1 kaşık kadar tahin pekmez karışımı... dayanamadımmmmm

kızlar bende aranıza yeni katıldım :23: öncelikle biraz zayıflama serüvenimden bahsedeyim. çocukluğumdan beri kiloluydum hep ama bi türlü kabul etmeyen ne kilo aldığını ne de verdiğini farkeden tiplerdendim :44: taaaa kii geçen sene tartıda 82 kiloyu görene kadar :32: işte o an evvelden beri yuvarlanarak gezdiğimi acı bir şekilde hatırlayıp başladım diyete :41: kendi çabalarımla 82 den 76 ya düştüm ama hem öğrenci hayatı hem de sağlıklı beslenme kolay olmadığı için bıraktım :17: üstünden 4 ay geçmesine rağmen tekrar almadım kilolarımı fakat hala şismanım :27: bende karar verdim gittim bir diyetisyene bir buçuk aydır diyetteyim. geçen kontrole gittiğimde 4 kilo vermiştim :52: :52: şu anda hala diyetteyim ve gayet mutlu hissediyorum kendimi :34: yazılarınızı okudukça daha da motive oluyorum herkese başarılarrr :42:

hoş geldin aramıza... inş veririsin canım kilolarını..

haliyle tabiki isler daha yogundur dugun arefesinde sen bosver birak onlar ilgilensin sen kendini o guzel gun icin hazirla, kayinpederinde biraz siki versin disini oglu evleniyo sonucta hergun evlenmiyoya 1defa evlenicek haliyle biraz yorulsun
simdiden hayirli olsun canim damatin ayagina basmayi unutmaaaaa sakin !!!!!!!!!:52::52::52::52::52::52:

hmm sehir degistiricen yani hadi hayirlisi o zaman

evet malesef ama hayırlısı :16:

$diyet listem.webp $diyet listem.webp
paylaşırsan çok sevinirim hiç değilse fikir olur :)

çok üzüldüm canım. istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle

çok iyi canım, paylaşırsan sevinirim. kopya çekerim :)

Selam neden olamsın. Seninle boy kilo e hedefimiz aynı belki banada faydası olur.

Hoşbulduk canım. İnşallah allahım herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

kuzummm hoşgeldinnn tekrar biz sen hamile misin değil misin derken gittin canım benimm çok geçmiş olsunnn:5: nasılsın şimdii?:26:
ben seni unutmadımm hiç kız çok merakta ettik senii bu arada sen kilo almışsın sanki 73 değildin dimii ayrıldığında yanlış mı hatırlıyorum :26:

selam nutella hepimiz bi koptuk zaten topikten yaa ondan kilo veremez oldum bende ama napim düğün hazırlıklarından dolayı vakit ayıramıyorum :1: verdiğin de arada yaz bize de diyetisyenin faydası olcaktır eminim ki :16:

arkadaslar listeyi ekledim ama iyi goremiyenler icin isterseniz emailde gonderebilirim.bu 2 hft onceki diyet listem bu cuma yenilenicek tam bunua uygun yapmiyorum yani birebir aynisini yapamiyorum.

en son evdeki tartimda bu sabah 69.1 i gordum :)

hosgeldin canim ins biran once hedefine ulasirsin

günaydın kızlar.
kaç gündür gripten kırıldık ailecek.spor,diyet hak getire.
herşeyin başı sağlık,gerisi detay,allah arada hatırlatıyor böyle.

gecmis olsun canim

selam kızlar
nasılsınız?
geçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş kaç gündürde gelemiyorum
cuma günü bildirimde yapamadım listeyi gördüm bildirim yapsaydım sonuncuydum ve liste bana kalacaktı
+200düm
bu hafta listeyi ben yapayım diye düşünüyorum
ne dersiniz?

evet canim sen bildirim yapmadin cuma gunu liste bana kaldi :25::25::25::25:
valla liste yapma onerini bilemiyorum canim degerlendirebilirim :52::52::52::52::52::52::52:

evet aleksandra bu hafta çok kararlıyım inş daha fazla veririm..
dünkü menüm
sabah
peynir. domates. salatalık 2 tane zeyitn. 1 dilim ekmek
ara
sekersiz çayy( okulda ara öğün imkanım olmuyor)
öğle
çeyrek karışık tost
ara
1 bardak süt
akşam
çorba ve 1 dilim ekmek
yarım elma yarım portakal
kaçamak: 1 kaşık kadar tahin pekmez karışımı... dayanamadımmmmm

neyse kacamagi gormezden gelelim

dün mantı yedim :31:

afiyet olsun canim bende hafta sonu yemistim :18::18::18::18:

ayy niye kimse selamımı almıyor

:26::26::26:
aleykum selam canim, ben giremedim sabahtan beri o yuzden gormedim mesajini :26::26::26::26:

Eki Görüntüle 1059320 Eki Görüntüle 1059320

arkadaslar listeyi ekledim ama iyi goremiyenler icin isterseniz emailde gonderebilirim.bu 2 hft onceki diyet listem bu cuma yenilenicek tam bunua uygun yapmiyorum yani birebir aynisini yapamiyorum.

en son evdeki tartimda bu sabah 69.1 i gordum :)

ben cikardim bilgisaraydan bakalim eger okuyamazsam adresimi veririm bi zahmet banada gonderirsin
listen degisirse haberimiz olsun fikir edinmis oluruz
bu arada listeyi bizimle paylastigin icinde tsk ederim canim

benide aranız:37:a alın :(

selam kızlar
nasılsınız?
geçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş kaç gündürde gelemiyorum
cuma günü bildirimde yapamadım listeyi gördüm bildirim yapsaydım sonuncuydum ve liste bana kalacaktı
+200düm
bu hafta listeyi ben yapayım diye düşünüyorum
ne dersiniz?

Aleyküm selam canımcım:16:
Kız listeye gönüllümüsün :ssz:
Bana uyar zaten listeyi kimin yapacağını da bilmiyorum

kizlar sabahtan beri giremedim bi turlu kk'ne nette sorun vardi
ben simdiden menumu paylasayim
Sabah : tomates + salatalik + 2dilim ekmek + 1 dilim peynir + 2zeytin
Ara : yesil cay + 10tane findik
Oglen : 1tabak sebze yemegi + 1dilim cavdar ekmegi + yogurt
Ara : 3tane biscuit + 1tane yogurt
Aksam : salata + yogurt'lu keten tohumu karisimi

ins sporumuda yaparim aksama

kizlar sabahtan beri giremedim bi turlu kk'ne nette sorun vardi
ben simdiden menumu paylasayim
Sabah : tomates + salatalik + 2dilim ekmek + 1 dilim peynir + 2zeytin
Ara : yesil cay + 10tane findik
Oglen : 1tabak sebze yemegi + 1dilim cavdar ekmegi + yogurt
Ara : 3tane biscuit + 1tane yogurt
Aksam : salata + yogurt'lu keten tohumu karisimi

ins sporumuda yaparim aksama

Listen güzel canım

evet canim sen bildirim yapmadin cuma gunu liste bana kaldi :25::25::25::25:
valla liste yapma onerini bilemiyorum canim degerlendirebilirim :52::52::52::52::52::52::52:

Aleyküm selam canımcım:16:
Kız listeye gönüllümüsün :ssz:
Bana uyar zaten listeyi kimin yapacağını da bilmiyorum

kızlar artı çıktım liste bana kalacak diye bildirim yapmadığım şeklinde algılanmasın diye gönüllü oldum
bildirim yapamadım yapmış olsaydın bendeydi
farketmez listeyi ben yapabilirim yine

Back
X