• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir kac gundur giremedim gerçi merak eden olmamis ama neyse 6 gunde 1.5 kilo vermisim diyete devam.menum sabah yumurta peymir zeytin domates salatalik 1dilim kepek ekmegi ögle :menemen

Selam :) İnternetle pek ilişkisi olayan biriyim bir çok site denememe rağmen burda daha çabuk ve azimli kilo verebileceğime karar verdim. :) Aranıza katılmak istiyorum. :)

Son düzenleme:
78 kilo 165 boyum var .. eeee şey 16 yaşındayım :( çok fazla dimi :5: Neyse vericez inşallah.Benim listem var,diyetisyenden almıştım ancak uygulayacak ,motive edecek bir şey yoktu...Şimdi hedefim 57 kilo olmak ama çok kaslı ve kemiklerim çok iri.Yaptığım sporlardan dolayı :9: kick boks ve basketbol yapıyordum kaslardan gitsin istiyorum inanır mısınız ! :19: neyse yarın bende başlıycam kurallarınızı bilmiyorum fazla k.bakmayın öğrenirim :)

78 kilo 165 boyum var .. eeee şey 16 yaşındayım :( çok fazla dimi :5: Neyse vericez inşallah.Benim listem var,diyetisyenden almıştım ancak uygulayacak ,motive edecek bir şey yoktu...Şimdi hedefim 57 kilo olmak ama çok kaslı ve kemiklerim çok iri.Yaptığım sporlardan dolayı :9: kick boks ve basketbol yapıyordum kaslardan gitsin istiyorum inanır mısınız ! :19: neyse yarın bende başlıycam kurallarınızı bilmiyorum fazla k.bakmayın öğrenirim :)

Hoşgeldin canim ins hersey istedigin gibi olur

Herkese iyi akşamlar;

Menüm;

1 bardak elma sirkeli su

Yarım saatlik yürüyüş

Kahvaltı; 2 dilim mısır ekmeği, birkaç parça ezine peyniri,2 bardak tek şekerli çay, tavada yumurta, birkaç zeytin

Ara; 1 bardak tarçınlı süt

Ara; tarçın suyu ve birkaç leblebi

Öğlen; 2 köfte, kapari turşusu,yoğurt,1 dilim mısır ekmeği

Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 2 kuru incir, 3 badem, 1 parça bitter çikolata

Akşam; bol acılı patates püresi ve yoğurt

Ara; 1 elma

50 dakikalık yürüyüş

Herkese iyi akşamlar;

Menüm;

1 bardak elma sirkeli su

Yarım saatlik yürüyüş

Kahvaltı; 2 dilim mısır ekmeği, birkaç parça ezine peyniri,2 bardak tek şekerli çay, tavada yumurta, birkaç zeytin

Ara; 1 elma

50 dakikalık yürüyüş

Canım sana :46::46::46::46:

Benim menüm

Sabah
Domates
Peynir
Yarım yumurta
2 zeytin
Yarım bardak portakal suyu

Ara yok

Öğle
Fasulye yemeği
3 kaşık kadar bulgur pilavı

Ara
1 büyük elma

Akşam
Bir parça haşlanmış tavuk
4-5 kaşık fasulye yemeği

1.5 lt su
Spor leslie ile 3 mil ve çocuklarla 1 saat gezinti

Kızlar rosado dan haber yok dimi çok hasta olan bir yakınından bahsetmişti umarım herşey yolundadır

dvdsi var ama ben pcde sik kullanilanlara ekledim yutubee ustunden yapiyodum

gunde 2 dilim ekmegi gecmiyorum [bugun 4 oldu ama mutfak hala yok oyuzden mecburen Hazir besleniyorum]
kahvalti diyet peynir domates arada haslanmis yumurta
aksam yaptigim yemeklerden cok az
2 kucuk cocugum oldugu icin benim hic duzenli ogunlerim olmuyor kahvalti 11den once hic olmuyor bende 2 ogun besleniyorum
yogurt cok tuketiyorum ama diyet olanini cok faydali
sut iciyorum meyve tuketmeye calisiyorum genellikle Yesil elma
badem kuru kayisi Yesil cay ve en onemlisi 2litre en azindan su Kilo verceksen su sart susuz Kilo verilmiyor malesef
spor olarak bu 9 kiloyu verirken yuruyusten baska pek spor yapamadim

biraz geç cvp veriyorum ama giremedim internete bende spor yapıyorum ama diyet yok o olmadan olmuyor bunu anladım en yakın zamanda diyete baslamam lazım dediklerini deneyecem

GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?
ben cok kotuyum 2gundur malum gunlerim basladi dun aksam tatli krizine tutuldum aksam 9da bi dilim kek ve 2tane cikolata devirdim Sabah kalktim tartildim + 1.6 kg' dayim zaten pztsi misafirim oldugu icin kacirmistim :47::47::47::47: dun aksamda kacirinca sonuc boyle oldu
simdi 2gunde nasil toparlicam bilmiyorum sanirim bu hafta liste alti simdiden belli :18::18::18::18::18:

Ben de senin gibiyim canım biraz fazla kilo verince bir rahatlık çöküyo ki hiç sorma. Sen de kendini ödüllerndirmişsin

valla bu odullendirme isi bana biraz pahaliya mal oldu canim + 1.6kg dayim :18::18::18:

selamlar hanımlar bu hafta 100 gr vererekden lıste yapmaya hak kazanan talıhlı olarakdannn:77:a:59:
sıze bır mazuratımı bıldırmek durumundayım vakıt bulsam taa dun dıcektım ama :26:
hal şu kı hafta sonu bız memelektee gıdecegız buyuk ıhtımal yanı persembe aksamından yada cuma sabahdann kii gitmessek yaparım daa size sorum sukıı bıldırımlerı haftaya cuma 2..haftalık olarak yapsak olmamı ınsallah yanı ben evde olmadıgımdan ypamıcam ma baska gonullu ben yaparum uleynnnn:47:dersede olurr malum bebıs oldugundan her dk gıremıyorum cumadann cumaya genelde ama benım fıkrim böle ya haftaya cuma 2 haftalık yapayım yada bu hafta baska bır arkadas yapsın olurmukınee sımdıden tesekkurler...:54::48::48::48::48::48::48:

yenı arkadaslar sormuslar buraya degılmı bıdırım dıe ısteyen burayada yapıyor ama tabloya gırmek ıcın lısteyı yapan arkadasa ozelden mesaj cekmenız gerekıyor....
:24::24:

canim ben yapabilirim diyecektim ama gordumki ameliaa arkadasimiz talip olmus :52::52::52:

Süpersin aynen devam :46::46::46:

Bu hafta listeyi ben yaparım canım

sagol canim

Selam :) İnternetle pek ilişkisi olayan biriyim bir çok site denememe rağmen burda daha çabuk ve azimli kilo verebileceğime karar verdim. :) Aranıza katılmak istiyorum. :)

hosgeldin canim

Herkese iyi akşamlar;

Menüm;

1 bardak elma sirkeli su

Yarım saatlik yürüyüş

Ara; 1 elma

50 dakikalık yürüyüş

menun super canim

Benim menüm

Sabah
Domates
Peynir
Yarım yumurta
2 zeytin
Yarım bardak portakal suyu

Ara yok

Öğle
Fasulye yemeği
3 kaşık kadar bulgur pilavı

Ara
1 büyük elma

Akşam
Bir parça haşlanmış tavuk
4-5 kaşık fasulye yemeği

1.5 lt su
Spor leslie ile 3 mil ve çocuklarla 1 saat gezinti

menu cok guzel canim

Bir şey soracağım bu yazınız altında kilonuzun göstergesi olan cetveli nasıl yapıyorsunuz çok özendim :) Bİr de bugün bier dondurma birde kahve kaçırdım.İnşallah yarın,hiç kaçırmıyıcam hep birlikte azimle.Birde ne kadar kilo verdiniz böyle ?

Back
X