70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu sabah tartilmayi unuttum yaa. Kahvaltıda misafirim vardı hic aklıma gelmedi bugünün vuma olduğu.

İzninizle yarın sabah tartilip haftaya listeye öyle gircem. Ama tabi yarın söyliycem kilomu. 2 haftadır cok kaçamak yapıyorum taslayın beni

İlk bildirim benden gelsin.
Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta: 70.9
Bu hafta giden:800gr
Toplam giden: 5.7kg
Hedef:65

Tebrikler kızlar cok iyi vermissiniz. Darısı basımıza

Baş tarihi 21.04 2014
Baş 74.9
Geç haf 71.2
Bu hafta 70.5
Top gide 4.4
Bu haft gide 700

Göremiyorum 6 lıyı ya😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baş tarihi 21.04 2014
Baş 74.9
Geç haf 71.2
Bu hafta 70.5
Top gide 4.4
Bu haft gide 700

Göremiyorum 6 lıyı ya😭

Ne mutlu sana haftaya göreceksin :)

Bense yediğim 2 dilim baklavanın vicdan azabını yasıyorum su an

kızlaaaaaarrrr selammm bende 70 kilocuğum evlenmeden önce 55 57 arasıydım bi senede böle oldum iki gündür dikkat ediyorum benide alın aranıza

selam arkadaaşlar 79 kiloyum 65 i görmek istiyorum sizin desteginizle....katılabilir miyim aranıza...rutin yapılacakları ve hangi günler bilidirim yapacagım konusunda bilgilendirir misniz beni....?

Selam kızlar ,
ne zamandır giremiyorum
kilo bildirim :
Başlangıç tarihi: 20.05.2014
başlangıç kilom: 75
geçen hafta: 72
bu hafta: 71
bu hafta giden 1 kg
toplamda giden : 4 kg
hedef: 50

Selam kizlar....

Bende 70 kiloyum.2 ayda tam 5 kilo aldim. Niyetim 62 ye kadar dusmek ama elimde olmadan surekli atistirma yapiyorum kisacasi agzim hic bos kalmiyor.

Cok kilo vermek istiyorum ama suursuzca yemek yemeye devam ediyorummm

10 gunde nasil bu kadar zayifladin?

canım ilk iki gün detoks yaptım ödem gitsin diye ondan sonra yağsız tuzsuz yedim azaltım . Spor yaptım bol su içtim ama yesemde bol sporla kısa sürede verebiliyorum ama sıkı diyet yaptım artık kilodan kurtulmak istiyorum senelerdir sıkıntım ama şöyle bir şey var ki hamile kalmak içinde zayıflamaya çalışıyorum anlayacağın yine hamile kalırsam kilo alacağım ama en azından kilonun üzerine almak istemedim o yüzden sıkı yapıyorum kızım için artık vermem gerekiyor kardeş diye başımın etini yiyor yavrum haklı olarak işte böyle... Sanırım konunun dışına çıktım ama bunca eziyetten sonra kilo alma düşüncesi can sıkıyor.

Masallah....Allah ikinci cocugunu en kisa zamanda verir ins.

Spor olarak ozellikler hangilerine agirlik verdin?

Masallah....Allah ikinci cocugunu en kisa zamanda verir ins.

Spor olarak ozellikler hangilerine agirlik verdin?

amin inşallah canım,teşekkür ederim kısmetse olur . bisiklet çevirdim kardiyo egzersizi yaptım 1,5 saat karın sırt bacak kol çalıştıran egzersizleri yaptım yani, vaktiyle spor yaparak zayıflamıştım yine spora dayandım anlayacağın düzenli bir şekilde yaparsan verirsin yürüyüş de bacaklarıma iyi geliyor ama onu yapamadım henüz ben libyadayım eşimin işi olmayınca ancak gidebiliriz. canım kafada bitir zayıflama için bende çok yapıp bıraktım bu defa eşimle bahse girdim ondan vazgeçmedim inat yani.

Benim tartı sonucum da şöyle ( ilk haftamdı):

Başlangıç- 22 Mayıs 2014
Gecen hafta- 74.4
Bu hafta- 71.5
Giden- 2.9
Toplamda giden- 2.9
Ilk hedefim 57

(NOT: Emel93 beni listeye almayı unutma olur mu; ? özel mesaj yazma hakkım yok daha, kolaygelsin bu arada...

Bugün kü menümü
Sabah 1 dilim tb ekmeği, 1 kağıt dilim salam,1 domates, maydanoz, yarım kk peynir,
Öğle Kıymalı patlıcan yemeği, ben dilim tb ekmeği, yoğurt
Ara 2 adet petibor bisküvi, tek şekerli nescafe
Akşam 3 adet köfte, yarım dilim beyaz ekmek,1,5 bardak ayran, salata,1/3 Kaymaklı ekmek kadayıf, Türk Kahvesi.
Ara nescafe
Akşam yemeğini dışarda yedik.cozuttum galiba. Çok mu fena kızlar

Bence çok kötü değil sonuçta az az yemişsin hepsinden, tek kusur aşırı kahve tüketmen olabilir...

Yazdın mı görmemiş olabilirim Cnm ama boyun yaşın kaç acaba?

evet canım geçen hafta yazmışdım senin için tekrar yazayım yaşım 31 boyum 1.53 hedefim ilk başda 55 bu hedefe ulaşınca 50 ulaşmak daha kolay olcakmış gibi geliyo o yüzden ilk hedefim 55 birde 15 aylık bebeğim var

kizlar bugun diyetetisyenime gittim
ben sabah kendi tartimda ac karnina 66.4 kg geldim diyetetisyenimde kahvaltiyi yaptiktan sonra gittigimde ise 66.1 geldim ( tartim eksik gostermesinde varsin 300gr fazla gostersin )

menulerimde cok bi degisiklik yapmadi
sabah 2etimek + 1ucgen peynir + tomates+salatalik +3zeytin -> degisiklik yapmadi sadece tomates ve salataligin uzerine zeytinyag gezdir kabirligi onler dedi
ara : ben ya 3tane diyet biskui yada 10tane findik yiyordum onun yerine 3tane badem + 3findik verdi ( cunku bu aralar bacaklarimda kramplarim cok oluyordu magnesium eksikligi vardir dedi badem ekledi )
oglen : et /tavuk + salata+yogurt+1dlim cavdar ekmegi yiyordum ekmegi kaldirdi kilo vermek istiyosan artik ekmek yok dedi
ara : ben ya yogurt ya 3tane biskui yiyordul bana herikisinide yiyeceksin dedi
aksam : corba/sebze yemegi + salata, bana mutlaka et/tavuk/balik 'da yemen lazim yoksa acikirsin dedi birde meyve verdi aksam yemegine

ayrica kramplarim icin 3kutu vitamin verdi

ben en son diyetetisyenime 28/03/2013'de gitmisim ve o zaman 75 kiloymustum ogunden bugune 8kg yag vermisim ( tabi benim 78.8e ciktigimdan haberi yok, ben zaten kesin o zaman karar vermistim kk'ya uye olmaya ve kesin diyete baslamaya)
suan hala 3.5kg yag 'dan vermem lazim
doktor ideal kilomun 57.4 oldugunu soyledi benim hedef suan icin 60kg

Selam hanımlar kilo bildiriminde geç kalmadım umarım:-( geçen hafta 76.8 bu hafta 76.5 giden 300grcik

İnş ama niye böyle oluyor anlamadım 😞

Vücut uzun süre bu kilo civarında kaldıysa direnirmiş uzun bir süre. Mesela ben 84.5 kg dan en fazla 70.5 a düşmştüm sonra veremedim bozdum falan. Daha önce de en fazla 70 e düşmştüm. Direnç noktası bu kilo. Ben de muhtemelen bu kilo civarıbda bir müddet gezinecem. Ama bu sefer şeytanın bacağını kırmaya niyetliyim. Sen de yılma. O dşrençliyse sen de diren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…