70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu seneye kadar en fazla 64 kiloydum hamilelikle 84 gördüm yani 1.5 yıldır bu kilodayım onun için direnç mi bilmiyorum ama pes etmeye niyetim yok😂bu sabah 70.1 di kahvaltı yapmayıp 69 U göreyim dedim eşim izin vermedi😅ikimizde hedefimize ulaşırız inşallah sende azimlisin eminim olucak👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olacak olacak. Öyle de olacak böyle de olacak. İnşallah haftaya 69 sun.

Dün tartilmayi unutmuştum bu sabah 73 çıktım. Son bildirimimden sonra artış olmamasına sevindim.2 haftadır sunnet muhabbetine bisuru kaçamak yaptım. En azından almamışim ama 2 hafta kaybım oldu. Haftaya diyetisyenle randevum var o zaman belli olacak ak koyun kara koyun.

Haftaya Çarşamba da mevlut okutuyorum ondan sonra yokedicem evden bütün tatlıları

Siz de güzel kilolar vermissiniz hepinizi tebrik ederim.

:)

Bence gayet iyisin

Spor olarak utu yaptım filan diyoruz ya merak ettim araştırdım gunluk aktivitelerle kac kalori yaktığımızı. Sizlerin de bilgisine Sunuyorum

Bu arada su utu mereti yine hayal kırıklığına uğrattı beni. 1 saatlik utu işkencesi bir dilim baklavayı bile karşılamıyor (
.
Almanya'da tüketiciyi koruma organizasyonu “Die Verbraucher Initiative” ev işleri yapan 70 kilo civarındaki kişilerin

15 dakikalık sürede

ne kadar kalori yaktıklarını şöyle listeliyor:
.
Eve çeki düzen vermek: 30 kalori
.
Ütü yapmak: 35 kalori
.
Yemek pişirmek: 40 kalori
.
Çamaşırları asmak: 50 kalori

Yerleri silmek: 60 kalori
.
Yatağı toplamak: 62 kalori
.
Elektrik süpürgesi ile temizlemek: 70 kalori
.
Camları silmek: 83 kalori
.
Bahçede çalışmak: 88 kalori

Merdivenleri çıkmak: 121 kalori

Bir de bir öneri var:

Uzmanlara göre günümüzde ev işi yaparken daha fazla enerji harcamak için yeni taktikler geliştirmek şart, örneğin ütü yaparken çamaşır sepetini farklı bir odaya koymak gibi. Zira her defasında ütü odasına yürümek hareketi, dolayısıyla da harcanan enerjiyi artırıyor. Ingo Froböse, bu şekilde günde 3 bin adım atılabileceğini, bunun da 2 kilometre yol yürümek ile eşdeğer olduğunu belirtiyor.

Şahsen ben çamaşırları başka odaya koyup kafayı yemektense, ütü bittikten sonra rahat rahat yürüyüş yapmayı tercih ederim canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ellerine sağlık canım güzel bir liste olmuş ayrıca kalabalık olunca daha da keyifli oluyor
Birinci olan arkadaşımızı tebrik ederim

Ellerine sağlık canım güzel bir liste olmuş ayrıca kalabalık olunca daha da keyifli oluyor
Birinci olan arkadaşımızı tebrik ederim

benıde katın kızlar neler yıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ben troıd hastasıyım her sabah ac karnına 200mg ılac alıyorum buda sıskınlık yapıo

Aaaaa bu ütü de bi yanlışlık olmasın valla ben ütü bittikten sonra 2 saat yürümüşüm gibi hissediyorum ama bu rakamlar 15 dk nın hesabıysa olabilir zira ben 1.5-2 saat ütü yapıyorum

benıde katın kızlar neler yıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ben troıd hastasıyım her sabah ac karnına 200mg ılac alıyorum buda sıskınlık yapıo

Canım hoşgeldin aramıza. Burda belli bir diyet listesi yok herkes günlük ne yediğini yazıyor eksiğimiz fazlamız varsa söylüyoruz

Teşekkür ederim kızlar, hepbirlikte olunca daha motive hissediyor insan ama ilk hafta sanırım biraz fazla su kaybettim ben, halsizim çünkü.
Dün ve bugün resmen zor firenliyorum kendimi, evde börek var!,, en dayanamadığım şey.. Üstüne bir de kapalı hava ve yağmur eklenince aklımdan cısss cısss yemekler geçiyor:)
Şu ana kadarki menüm:
1- üç sigara böreği ( biri tavuklu ikisi peyniri) + 4 zeytin + kare dilimi bir eski kaşlar ve iki şekerli çay
2- yarım börek ve ballı coffe mate'li Jackops
3- beş çilek
4- maydonoz-semizotu-salatalıklı ve çörekotlu yoğurt (1 kase)

slm kızlar buraya geri dönmeye karar verdim tabi buarada ne doktorlar ne akupunkturcular istedi beni ama gram bile vermedim
artık arsızmı dersiniz açgözlümü şişko mu siz karar verin
hergün kendime diye diye alıştım sanırım...

birhaftalık hızlı diyet var onu yapmayı düşünüyorum
inş.. bu sefer dewamı gelir...
aslında kendimi hiç tutamıyorum ama şuan en cok korktugum hala kilo alıyorum..
yani bu gidiş i değil ....

buarada kimler var eskidenkimler yok bakamadım bile yoğunum ..
nasılsınız..cuma günlerimi bildirimim yapılıyor ...kime yapılıyor..:26:
tekrardan kendimi tanıtayımmı bilemedim çünkü bu 3. yada 4. olacak:44:

Menüm
Sabah
Meyveli yoğurt * 2 yk yulaf ezmesi

Arada elma yeşil çay ceviz

Öğlen
1 kase leblebi üzüm ceviz

Arada 2-3 tane Malta eriği

Akşam
1 koca tabak yeşil fasulye

Buarada annemler ekler ve börek almışlar ama dokunmadım
Evet yanlış duymadınız ben = ekler manyağıyım ama yemedim zorladılar dedim hepsini yerim laaaeeeyyyaaan!! dedim sustular

Hoşgeldin tekrardan o zaman :) ama tanıt kendini mesela ben yeniyim :)

hoşbulduumm..tabiki tanıtıyım<<

26yaşındayım 5yaşında bi oğlum var..ist dayım..
80 kiloyum sanırım..
bu kilolarım hamilelik değil stresten aldıklarım...
şimdi bu bana ait olmayan kiloları geri vermek istiyorum..buarada diyetisyene gitmiştim 2hafta önce vücud yaşım 37 çıktı yaglanmadan ötürü..
depremde çok etkilendim halada düzelemedim maalesf ve diyet miyet kalmadıhedefim 60 olmak inş..
buarda çizelgeyi çok denedim önceki yıllarda oldugu gb beceremiyorum..

Son düzenleme:
tebrikler güzel menü ve dokunmadıkların için
Merhaba ; bende buralarda yeniyim bakalim zayiflaya bilcekmiyim

merhba cnm bnde yeniyim hoşgeldin sende

Tekrar Hoşgeldin canım bende hala çabalıyorum. Bu sefer pes etme ama sonuna kadar diren. :)

Merhaba ; bende buralarda yeniyim bakalim zayiflaya bilcekmiyim

Hoşgeldin canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…