Selam beni aranıza gelim bari motive oluyoruz burda 😀 boy 1:59 kilo 71 aç karnına cumamı tartılma günü 🙆
evet canım cuma günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam beni aranıza gelim bari motive oluyoruz burda 😀 boy 1:59 kilo 71 aç karnına cumamı tartılma günü 🙆
Boyum 1.55 falanbenim boy 1.70, boy da sıkıntı yok da artık 44 beden dar gelir oldu
senin boy kaç , kaç beden giyiyorsun ?
Bi de insan vücudu cidden çok garip çok yakın arkadaşım elinde su şişesi tam 1 ay aç bilaç koşu bandında koştu durdu bu süreçte bide kilo aldı 2 kilo falan ama yılmadı devam etti sonra bi başladı kilo vermeye şu an tanınmaz halde vücutta inat ediyo demekki onun diyetisyeni söylemiş vücut kilo kaybettiğini anlayacağı zaman kendini korumaya alıyomuş ve metabolizma direniyormuş :-( o yüzden moral bozukluğu yoookben kendi kendime vücudumla kavga ediyorum şimdi hahaaa istediğin kadar direeeen ama benim istediğim olacak diyorum içimden
canım tatlı falan istediğinde bak baaak kilo vermiyim diye metabolizma efendi beni yoldan çıkartmaya çalışıyo ama uymucam sanaaaa falan diye dekiye bağladım ama çok işe yarıyo gerçekteen
![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boyum 1.55 falan
46 beden giyiyorum.
benim durum daha vahim
Benimkide inat ediyo.Bi de insan vücudu cidden çok garip çok yakın arkadaşım elinde su şişesi tam 1 ay aç bilaç koşu bandında koştu durdu bu süreçte bide kilo aldı 2 kilo falan ama yılmadı devam etti sonra bi başladı kilo vermeye şu an tanınmaz halde vücutta inat ediyo demekki onun diyetisyeni söylemiş vücut kilo kaybettiğini anlayacağı zaman kendini korumaya alıyomuş ve metabolizma direniyormuş :-( o yüzden moral bozukluğu yoookben kendi kendime vücudumla kavga ediyorum şimdi hahaaa istediğin kadar direeeen ama benim istediğim olacak diyorum içimden
canım tatlı falan istediğinde bak baaak kilo vermiyim diye metabolizma efendi beni yoldan çıkartmaya çalışıyo ama uymucam sanaaaa falan diye dekiye bağladım ama çok işe yarıyo gerçekteen
![]()
Hoşgeldin cuma gunu tartiliyoruz.Selam beni aranıza gelim bari motive oluyoruz burda 😀 boy 1:59 kilo 71 aç karnına cumamı tartılma günü 🙆
Hadi düzeltelim bu durumu artık, ben akşam zaten foto atıcam profilime :26:
Ne fotosu atcan
aynada her cuma foto çekicem <, yüz kısmını kesicem, değişimi görmem daha kolay olur
Bi de insan vücudu cidden çok garip çok yakın arkadaşım elinde su şişesi tam 1 ay aç bilaç koşu bandında koştu durdu bu süreçte bide kilo aldı 2 kilo falan ama yılmadı devam etti sonra bi başladı kilo vermeye şu an tanınmaz halde vücutta inat ediyo demekki onun diyetisyeni söylemiş vücut kilo kaybettiğini anlayacağı zaman kendini korumaya alıyomuş ve metabolizma direniyormuş :-( o yüzden moral bozukluğu yoookben kendi kendime vücudumla kavga ediyorum şimdi hahaaa istediğin kadar direeeen ama benim istediğim olacak diyorum içimden
![]()
Hiç güleceğim yoktu. Sen çok yaşa emi![]()
kızlar bugün motivasyonum çok düşükdün spora gittiğimde yanmışım bide güneşten amele yanığı oldu omuzlarım boynum
![]()
bu günkü menümü paylaşayım bende
sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes
ara
1 dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş süzme yoğurt
öğlen
3 tane sarma 1 tabak karpuz
ara
2-3 tane kuru kayısı
akşam
yayla çorbası salata
Senin motivasyonu düşük halin buysa motivasyonun yerindeyken hiç bişey yemiyosun heraldebence süper nerdeyse
Kızlar iş yeri üniformam hafiften bollaştı acayip mutluyum bide elimi belime koyunca inceldiğini hissediyorum harika bi duygu yaaallahın izniyle haftaya bi beden küçük pantolan alıcam
![]()
taşındık canım çok şükür 3 ayda anca yerleşebildim ay o kadar rahatım ki anlatamamOlsn cnm açık büfe böyle işte
Iyiki ben yoktum orda
Güzel menü olmuş cnm
Anladım cnm
Hiç bi fikrim yok cnm maalesef kilo almayalımda :26:
Gel takılalım malum bugun diyet uygulamadım
Yer fıstığı az yemişsindir umarım
güzel menün
B'ni face dede göremezsiniiiiz
Yine tanıtıyorum kendimi işte
Kürkü dükkanına döndüm
Sen naptın durumlar nasıl taşınacakmıydınız sz yanlışım hatırlıyorum
Anladım kahvaltıdan sıkıldım arada onu B'nde yaparım ozaman
Güzel olmuş menün cnm
Ben çok üşengecim bu aralar hiç yemek yapadım yok degilki özel tarif
Geçmiş olsn cnm
Tebrik ederim
Bende bi görebilsem istediğim o rakamı
Akşam nesfit yersen süper olur cnm![]()
Ya varya her diyetisyen ayrı bişey diyo yemin ederim çıldırcam kafa karışıklığından bi dönem akupunktur uzmanı bi doktora gidiyodum bana 17 kg verdirdi ama o yoğurdu yasaklamıştı vücudun su tutmasına yol açar uzun bi süre yeme demişti :-( bende şimdi çok sevmeme rağmen ödemden zaten rahatsızım yemiyim diye tutmaya çalışıyodum kendimi :-(
kızlar sporda omzum ve boynum baya yanmış güneşte ne yapsam geçer çok renk farkı olur muamele yağını oldum bildiğin ya
çok canım sıkkın ağladım ağlıcam böyle durumlarda yemek yemek istiyorum canım sıkılınca
bu nasıl geçecek ya yanık
bilen varmıı