70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi de insan vücudu cidden çok garip çok yakın arkadaşım elinde su şişesi tam 1 ay aç bilaç koşu bandında koştu durdu bu süreçte bide kilo aldı 2 kilo falan ama yılmadı devam etti sonra bi başladı kilo vermeye şu an tanınmaz halde vücutta inat ediyo demekki onun diyetisyeni söylemiş vücut kilo kaybettiğini anlayacağı zaman kendini korumaya alıyomuş ve metabolizma direniyormuş :-( o yüzden moral bozukluğu yoook :-) ben kendi kendime vücudumla kavga ediyorum şimdi hahaaa istediğin kadar direeeen ama benim istediğim olacak diyorum içimden :-) canım tatlı falan istediğinde bak baaak kilo vermiyim diye metabolizma efendi beni yoldan çıkartmaya çalışıyo ama uymucam sanaaaa falan diye dekiye bağladım ama çok işe yarıyo gerçekteen :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde en uzun süren diyetim bu olcak :) çarşamba 15 gün oluyo 1 haftadan fazla dayanamıyodum hiç bi diyete ama bu sefer çok kararlıyım hele bir ayı doldurduğumda 73 ü görürsem hayatta bırakmam artık okulum eylülde açılıyo o zamana kadar incecik olcam inş :D

Bi de insan vücudu cidden çok garip çok yakın arkadaşım elinde su şişesi tam 1 ay aç bilaç koşu bandında koştu durdu bu süreçte bide kilo aldı 2 kilo falan ama yılmadı devam etti sonra bi başladı kilo vermeye şu an tanınmaz halde vücutta inat ediyo demekki onun diyetisyeni söylemiş vücut kilo kaybettiğini anlayacağı zaman kendini korumaya alıyomuş ve metabolizma direniyormuş :-( o yüzden moral bozukluğu yoook :-) ben kendi kendime vücudumla kavga ediyorum şimdi hahaaa istediğin kadar direeeen ama benim istediğim olacak diyorum içimden :-) canım tatlı falan istediğinde bak baaak kilo vermiyim diye metabolizma efendi beni yoldan çıkartmaya çalışıyo ama uymucam sanaaaa falan diye dekiye bağladım ama çok işe yarıyo gerçekteen :-)

Benimkide inat ediyo.
dikkat etmeye basladim veririm insallah.
bebiste istiyorum.
esimin karsisinda tartiya cikacak kiloya duseyim oyle hamile kalmak istiyodum ama artik kismet
Selam beni aranıza gelim bari motive oluyoruz burda 😀 boy 1:59 kilo 71 aç karnına cumamı tartılma günü 🙆
Hoşgeldin cuma gunu tartiliyoruz.

Hiç güleceğim yoktu. Sen çok yaşa emi:1:

kızlar bugün motivasyonum çok düşük :( dün spora gittiğimde yanmışım bide güneşten amele yanığı oldu omuzlarım boynum :(
bu günkü menümü paylaşayım bende :(

sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes
ara
1 dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş süzme yoğurt
öğlen
3 tane sarma 1 tabak karpuz
ara
2-3 tane kuru kayısı
akşam
yayla çorbası salata

kızlar bugün motivasyonum çok düşük :( dün spora gittiğimde yanmışım bide güneşten amele yanığı oldu omuzlarım boynum :(
bu günkü menümü paylaşayım bende :(

sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes
ara
1 dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş süzme yoğurt
öğlen
3 tane sarma 1 tabak karpuz
ara
2-3 tane kuru kayısı
akşam
yayla çorbası salata

Senin motivasyonu düşük halin buysa motivasyonun yerindeyken hiç bişey yemiyosun heralde :-) bence süper nerdeyse bişey yememişsin.

Kızlar iş yeri üniformam hafiften bollaştı acayip mutluyum bide elimi belime koyunca inceldiğini hissediyorum harika bi duygu yaa :-) allahın izniyle haftaya bi beden küçük pantolan alıcam :-)

Senin motivasyonu düşük halin buysa motivasyonun yerindeyken hiç bişey yemiyosun heralde :-) bence süper nerdeyse

Ya spor yapamayinca kendimi çok kötü hissediyorum sanki azıcık yesem de 100 kilo alıyorum gibi hissediyorum :) yağmur yüzünden de yapamadım işte :( bide bu amele yanigim nasıl geçecek ya ben bütün yaz böyle mi gezicem :((

Kızlar iş yeri üniformam hafiften bollaştı acayip mutluyum bide elimi belime koyunca inceldiğini hissediyorum harika bi duygu yaa :-) allahın izniyle haftaya bi beden küçük pantolan alıcam :-)

Supeeeeerrr 1 beden kuculdun ne guzel

Bende bugün aynı hatayı yaptım. Sabah tok karna tartildim. 1.4 kilo fazla çıktı. Çok moralim bozuldu. Beceremiyorum diye düşünüp durdum tüm gün. Moralim 0 . Bugünkü menum
Sabah 1 dilim tb ekmeği, domates, Salça, 2 çay kaşığı kadar bal, peynir
Ara 2 adet petibor bisküvi tek şekerli nescafe
Öğle 1 tas domates çorbası, tavuk döner, ayran, yarım dilim tb ekmeği, 4 catal un helvası
Ara yok
Akşam salata,3 adet ankara kurusu, 1 tabak karpuz, biraz peynir
Ara yarım beyaz çikolatalı Gofret, şekersiz nescafe

Olsn cnm açık büfe böyle işte :27:
Iyiki ben yoktum orda :1:

Güzel menü olmuş cnm

Anladım cnm :34:

Hiç bi fikrim yok cnm maalesef kilo almayalımda :26:

Gel takılalım malum bugun diyet uygulamadım

Yer fıstığı az yemişsindir umarım
güzel menün

B'ni face dede göremezsiniiiiz:43:
Yine tanıtıyorum kendimi işte
Kürkü dükkanına döndüm
Sen naptın durumlar nasıl taşınacakmıydınız sz yanlışım hatırlıyorum

Anladım kahvaltıdan sıkıldım arada onu B'nde yaparım ozaman:34:

Güzel olmuş menün cnm
Ben çok üşengecim bu aralar hiç yemek yapadım yok degilki özel tarif:ssz:

Geçmiş olsn cnm

Tebrik ederim:16:
Bende bi görebilsem istediğim o rakamı

Akşam nesfit yersen süper olur cnm :34:
taşındık canım çok şükür 3 ayda anca yerleşebildim ay o kadar rahatım ki anlatamam:6:,
ne güzel keşke hepimiz döneydik kürkçü dükkanına şiştimde şiştim ben ayarım yok artık:56:

kızlar sporda omzum ve boynum baya yanmış güneşte ne yapsam geçer çok renk farkı olur mu :( amele yağını oldum bildiğin ya :( çok canım sıkkın ağladım ağlıcam böyle durumlarda yemek yemek istiyorum canım sıkılınca :( bu nasıl geçecek ya yanık :( bilen varmıı

Ya varya her diyetisyen ayrı bişey diyo yemin ederim çıldırcam kafa karışıklığından bi dönem akupunktur uzmanı bi doktora gidiyodum bana 17 kg verdirdi ama o yoğurdu yasaklamıştı vücudun su tutmasına yol açar uzun bi süre yeme demişti :-( bende şimdi çok sevmeme rağmen ödemden zaten rahatsızım yemiyim diye tutmaya çalışıyodum kendimi :-(

bana sorarsan protein açısından yoğurt önemli.ödem oluşturdugunu da ilk defa duydum.ödem sorunun varsa yeşil çay ödemde attırıyor.bence yee ben düzenli tükettigim zaman daha çok kilo verdim

kızlar sporda omzum ve boynum baya yanmış güneşte ne yapsam geçer çok renk farkı olur mu :( amele yağını oldum bildiğin ya :( çok canım sıkkın ağladım ağlıcam böyle durumlarda yemek yemek istiyorum canım sıkılınca :( bu nasıl geçecek ya yanık :( bilen varmıı

Tatlim bikac kere daha uygun kiyafetler giyersen fark.kapanir cok rahatsiz oluyorsan ya kozmetik urun.alican yada solaryum. Ben ikinci saydiklarimi pek onermiyorum ama senin rahatsizlik derecene gore degisir ;)

Back
X