70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Psikolojim bozuldu artik doktorne derse o canimisinicinden cikamassin ya benimki o durum . Saglik gidince kiymetini anliyor insan vermemiz lazi m bukilolari

selamlar yeni dogum yaptım 73 kilo ile hamile kaldım 83 ile doguma girdim suan 74 kiloyum ama 60 kilo olmam gerekli boyum 1.60 lutfen yardimci olun.evden cikamadikca emzitdikce aciktigimi hissediyorum ve resmen bunalıma girdim

canim ben iki dogum yaptim ayni senin gibiydim 67 kiloyla hamile kaldm ilkine 86 kg doguma girdim suan 73 um 169 boyum.Tatlidan uzakdur bol yesillik meyve yesutun olsun simdi diyet falan yapip ac kalma bol su ic dutun bol olsun diyet yaparsan sutun azalir.Sadece dikkat et.Allah anali babali buyutsun

selamlar yeni dogum yaptım 73 kilo ile hamile kaldım 83 ile doguma girdim suan 74 kiloyum ama 60 kilo olmam gerekli boyum 1.60 lutfen yardimci olun.evden cikamadikca emzitdikce aciktigimi hissediyorum ve resmen bunalıma girdim
emzirmekten zevk almaya bak bence. Zaten emzirmek yorucu ve zahmetli . Birde diyet icin strese girme.

Herkese günaydın :))

Dünkü menüm ;

Kahvaltı
Gevrek, peynir , çay

Öğlen

Yoğurt ve 2parça Wasa

Akşam

Tarhana çorbası, yumurtalı mantar, brokoli salatası,3 dilim ekmek

Sonra pasta

Herkese Merhaba... Ben de pazartesi gününden beri yediklerime dikkat ediyorum. 80 kg.ile başladım. Burada motive olmak adına sizlerle paylaşımlarda bulunmak isterim. Sevgiler kilosuz güzel günlere.......

boy 162 kilo 73 ,bugün eğer fırsat bulursam 1 saat yürüş yapcam .sporla başladık bakalım hadi hayırlısı

tartım bozuldu onun için tam kilomu bilmiyorum .aslında tartılmıcan insanın gözü zaten tartısı oluyor

bende başlayalı oldu ama bir türlü yemekten kısamıyorum şimdilik yürüyüş ekledim bide geç saatte yemek yemicem.yavaş yavaş gözümüz korkmasın

kızlar noldu bize nazar mı değdi (( ben gittikçe kilo alıyorum.... bişeyler yapmak lazım

günaydın hanımlar.....
keyifler nasıl bakalım...
beni sorarsanız çok kötüyüm çooookkkk....
gün içinde iyi akşama berbat ediyorum..
eski arkadaşlarda varmış hala azda olsa..
kusura bakmayın yazamadım..
ama buraya yazıp paylaşmak çok motive ediyor
ayrıcana sayfanın yeni halini sevemedim
vazgeçmezsem menü paylaşmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…