Olur teşekkür ediyorumSelam canım . Burası çok aktif bir topik değil. İstersen 13.takıma gel sana büyük motivasyon olur. Seni etiketliyim muhabbet edelim.
Nişandan daha iyi bir motivasyon olabilir mi senin için.. o güne sıkıca tutun mutlaka faydasını göreceksin :) şimdiden keyifli kilo vermelerBurası aktif değil galiba . ben yazayım bari motive olayım. Nişanıma kadar 5 kilo verip düğüne kadar da 60 kilo olmak istiyorum. Güncel 75 olması lazım yani en son tartıldığımdan bu yana daha fazla almadıysam .. 1 sene içinde rahatlıkla verebileceğimi biliyorum ama motive olamıyorum bi türlü.
Canım internette emziren anneler için diyet listesi var bir bak istersen ona göre menülerini ayarlayabilirsinkızlar bende 73 ün 1.5 aylık bebişim var emziriyorum ve 60 ları görmek istiyorum yapabilecekmişim daha doğrusu nasıl kilo vercem bilmiyorum aramızda emziren varmı
Günlük yediklerimizi sporumuzu yazarsak birbirimiza destek oluruzBurası aktif değil galiba . ben yazayım bari motive olayım. Nişanıma kadar 5 kilo verip düğüne kadar da 60 kilo olmak istiyorum. Güncel 75 olması lazım yani en son tartıldığımdan bu yana daha fazla almadıysam .. 1 sene içinde rahatlıkla verebileceğimi biliyorum ama motive olamıyorum bi türlü.
Canım hoşgeldinBende 76.8 olarak aranızda katılmak istiyorum
Diyetisyene gidiyorum ve her sabah 6 km yürüyorum.
85.5 den düştüm 76.8 e. Hedef şuanlkk 68
Diyetisyenlerin bunu söyleme nedeni aslında biraz biz danışanlarıyız. Geçen ay 10 km /20 km yürüyüşlerim oldu ve tartıda + gördüm. Bu beni inanılmaz demorilize etti. Ama bu arada örneğin bacaklarım 4 cm incelmişti. Uzakta olmamız nedeniyle detaylı vücut analizim yapılmadı ama diyetisyen kas aldığımı bunun iyi birşey olduğunu anlattı ama baktı ki hala mutsuzum sporu biraz azalt demek zorunda kaldı :)Diyetisyen listesi uygulasamda menülerin yerleriyle oynuyorum arkadaslar. Ve karbonhidratı kısıyorum dolayisiyla kilo vermem çabuk ve kolay oluyor.
Onceden diyetisyenler zayiflarken 45 dakika 1 saat yeterli derlerdi 1 saati geçirmeyin derlerdi spor için ama artik sin yillardaki arastirmalar sonucu degistirmis. Artik 90 dakikaya kadarr yapın diyorlar 70 -90 arasi yapin diyorlar daha ffazla fayda görürsünüz diyorlar. Bende oyle yapiyorium ve daha fazla fayda görüyorum
Canım hoşgeldin
Ben de haziran ayında 88 ile başladım diyetisyen ile ama şu an farklı ülkelerdeniz Temmuz'dan beri burada 5. Takım ile devam ediyorum. 71,7 oldum en son.Diyetisyen de uzaktan müdahale ediyor direnç kilosuna denk geldiğimde.. 5. Takımdaki ortam ve zayıflama yarışması beni daha çok motive etti.. sen de katılabilirsin istersen.
sen ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun? Şu an 68 demişsin hedefe en sonunda kaç olmak istiyorsun :)
Tabiki sonuçta 10 kilo sonra zaten yerin burası:) burada birbirimizi motive edebiliriz. Aynı zamanda 5. Takımdayım. Takımlar çok fayda sağlıyor ama bu bölümler pek aktif değil ancak isterseniz beraberce aktifleştirebiliriz.Merhaba arkadaşlar ben 89 kiloyum ama 80-89 topigi çok aktif değil burayı aha aktif gördüğüm için buraya yazmak istedim. ben de motive olmak istiyorum .artık vücudum bu ağırlığa dayanamıyor. Belim ve ayaklarım da çok ağrı var.bundan sonra düzenli spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi istiyorum.
Canım sen diyetisyene devam ediyorsun ve bu senin listen diye anladım doğru mu? Öğlen akşam et vermiş sebze olmamasının bir sebebi var mı merak ettim ?Menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. Domates yeşilbiber 1 dilim peynir 1 yumurta yedim
Arada: 1 bardak yarım yagli sütten şekersiz türk kahvesi içtim. Yaninda 1 şeftali yedim
Öglen:yaģı süzülmüş ton balıgı 2 kepçe mercimek çorbası
Arada 1 kupa yeşilçay içtim
Akşam buharda pişmiş tavuk. 1 yemek kaşığı yaģlı nar ekşili yeşil salata ve 2 yemek kaşıgı chia tohumu eklenmiş 2 kaşık ylev yogurdu yedim
Arada madensuyu
80 dakika kardiyo
Dün Dr a gittim ve omurgamda eğriliği oluştuğunu öğrendim. Yani artık diyet te spor da şart benim için. Pilates yapmak istiyorum dün gelirgelmez ebru şalli nin DVD'lerini aldım pilates malzemeleri aldım. Emzirdim için çok sıkı bi diyet uygulayabilirmiyim bilmiyorum ama spora ćok hevesliyim.Tabiki sonuçta 10 kilo sonra zaten yerin burası:) burada birbirimizi motive edebiliriz. Aynı zamanda 5. Takımdayım. Takımlar çok fayda sağlıyor ama bu bölümler pek aktif değil ancak isterseniz beraberce aktifleştirebiliriz.
Bu arada karar vermek herşeyin başı. Karar verdiysen gerisi mutlaka gelecektir. Uyguladığın diyet veya spor var mı şu an ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?